Bedste gourmetophold i Jylland 2024

Når du tager på et gourmetophold i Jylland, er det ligesom at komme på en gourmetrestaurant. Forskellen er bare, at du bagefter let og elegant kan trille mæt og glad i seng uden at skulle køre hjem igen. Er du meget entusiastisk omkring mad, kan du tage et kig nærmere på de bedste gourmetophold i Jylland her på siden. Pas på – for din mund kommer til at løbe i vand.

Denne side indeholder reklamelinks

Fru-Larsen-Hotel-1.jpg
Leonora Holidays

Fru Larsen Hotel

4/5

Nyd et formidabelt ophold med gastronomi og god atmosfære i centrum hos Fru Larsen Hotel. Deres dygtige kokke og tjenere vil give dig en fantastisk oplevelse som man i sig selv gerne vil rejse langt for at opleve. Derudover er hotellets nordiske og minimalistiske indretning også noget at se frem til at omgive sig med.

Laveste pris for 2 personer: 2.190 kr.

Filskov-Kro-1.jpeg
Leonora Holidays

Filskov Kro

3/5

Filskov Kro har det perfekte ophold til dig der nyder at tilbringe tid på en hyggelig dansk kro, spise dejlig mad og gå nogle hyggelige ture. Er du den aktive type har Filskov kro mange gode tilbud til dig i form af træningscenter og adgang til golfbaner og tennisbaner.

Laveste pris for 2 personer: 1.916 kr.

Skovdal-Kro-1.jpeg
Leonora Holidays

Skovdal Kro

3/5

Skovdal Kro ligger skønt på en bakke med udsigt udover en flot sø og ikke langt fra de historiske Jellingsten som bestemt er et besøg værd når nu man er så tæt på dem. Under dit ophold på Skovdal Kro kan du se frem til dejlig mad og hyggelige stunder.

Laveste pris for 2 personer: 1.796 kr.

Norsminde-Kro-1.jpeg
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro er en helt fantastisk dansk kro med alt hvad der tilhører, her finder du den helt rette stemning og atmosfære. Derudover er der vidunderlig mad i restauranten og flotte vandrestier lige ude for kroens dør, som vil være oplagte at gå på inden eller efter den dejlige middag om aftenen.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Den-Gamle-Arrest-1-1.jpeg
Leonora Holidays

Den Gamle Arrest

2.5/5

Den Gamle Arrest i Ribe ligger helt central i midten af den gamle bydel lige ud til den store smukke domkirke, her er rig mulighed for at nyde byens hyggelige caféer og butikker under opholdet. Se frem til en velsmagende middag på dette ophold.

Laveste pris for 2 personer: 2.599 kr.

Skroebelev-Gods-1-2.jpeg
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Skru helt op for romantikken på Skrøbelev Gods. Værelserne er store og elegante. Der er ikke børnesenge, men god plads til ekstra opredninger på værelserne. På godset findes der skønne værelser med spabade. Hvis du ønsker at holde et stort, smukt og romantisk bryllup, så kan godset danne de smukkeste rammer for din store fest.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

gourmetophold-tambohus-kro-og-badehotel-1.jpeg
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

På Tambohus Kro og Badehotel får i ægte og autentisk kroferie lige ved den smukke Limfjord. Her bor I på et hyggeligt værelse. I kan besøge badehotellets restaurant, hvor I få serveret spændende retter, der er både en smags- og sanseoplevelse værd. I kan få frokost eller aftensmad i ala carte restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

gourmetophold-hotel-thinggaard-1.jpeg
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard er et hyggeligt hotel, hvor I med det samme vil føle jer hjemme. Her kan I med fordel gå på opdagelse i restaurantens gourmetmenu, hvor retterne er en god kombination af klassiske retter og det nye nordiske køkken. Niveauet er højt, og I vil med garanti gå mætte derfra.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

gourmetophold-strandhotellet-blokhus-1.jpeg
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus er et charmerende sted, hvor I kan nyde jeres ophold til fulde i den charmerende by Blokhus. Her bliver i præsenteret for gourmetoplevelser i særklasse, hvor I har mulighed for at nyde en velsmagende frokost eller lækre retter fra aftenmenuen. Her går traditioner og fornyelser perfekt hånd i hånd.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

gourmetophold-hvalpsund-faergekro-1.jpeg
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hvalpsund Færgekro er et charmerende sted at opholde sig. Går turen hertil, er I nødt til at nyde en bid mad i den hyggelige restaurant, hvor I har en skøn udsigt til Limfjorden. Sæsonmenuen byder på velsmagende retter, der kæler for jeres smagsløg, og det klassiske menukort byder på velkendte danske retter. Husk endelig også desserten.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

gourmetophold-hotel-amerika-1.jpeg
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Omgivet af frodig natur og høje træer ligger Hotel Amerika. Her opholder I jer i pagt med naturen. Når I sidder i hotellets hyggelige restaurant, kan I nyde udsigten til den smukke skov. Restauranten er stilfuldt indrettet. Retterne består af kun de bedste og mest friske råvarer. I kan både nyde frokost og aftensmad i restauranten.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

benniksgaard-hotel-1.jpg
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Midt i den Sønderjyske natur opholder I jer på Benniksgaard Hotel. Omgivelserne og hotellet er fuld af landlig charme. I hotellets restaurant finder I frokost- og aftenmenu. Maden er inspireret af det Sønderjyske køkken, og ingredienser samt råvarer kommer direkte fra lokale leverandører. I finder jer hurtigt til rette i den hyggelig og atmosfæriske Restaurant Pejsestuen.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

dronninglund-slot-1.jpeg
Hotels.com

Dronninglund Slot

3.5/5

Dronninglund Slot er en fantastisk oplevelse, hvor I bosætter jer på et ægte slot. I har mulighed for at gå ture i omgivelserne, og så har I adgang til bl.a. fælles køkken, hvor I kan lave jeres egen mad, som hvis I boede på slottet. Det er endda muligt at leje sin egen køkkenhave.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

ruths-hotel-1.jpg
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths Hotel finder I i Nordjylland i Gl. Skagen. Her får I hele pakken; en hyggelig by at udforske, wellnessområde og forskellige muligheder for gourmetophold. Okê og Ruths Brasserie er hotellets to spisesteder. På Okê kan I få fantastiske gourmetoplevelser, der også ser helt uovertruffent ud. I Ruths franskinspireret brasserie kan I vælge mellem spændende franske delikatesser.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

hotel-plesner-1.jpg
Hotels.com

Hotel Plesner

3.5/5

Hvis I søger afslappet charme, der er helt nede på jorden, er Hotel Plesner i Skagen det helt perfekte valg. Her er styr på de fine detaljer, og det hele er indrettet med inspiration fra de fantastiske naturomgivelser, I befinder jer i. Det er den perfekte lejlighed til at falde helt til ro.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Munkebjerg-Hotel-1.jpg
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

I Vejle, ude i skoven, finder i Munkebjerg Hotel. Det er det perfekte valg for et weekendophold, hvis I ønsker at være tæt på naturen, samtidig med at I har flere muligheder for at spise på forskellige restauranter. Her venter jer mange gastronomiske oplevelser i en af hotellets tre restauranter, hvor I sidder helt tæt på naturen.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

hjerting-badehotel.jpg
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

I kan komme helt tæt på Vadehavet, hvis I vælger Hjerting Badehotel. Med et weekendophold, vinterophold eller gourmetophold kan I vælge den helt perfekte pakkeløsning, hvor I får det hele. I pakkerne er inkluderet en flerretters menu, så I bare kan fokusere på at skulle nyde og slappe af, hvilket I fortjener.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Nyd et gourmetophold i Jylland og lad roen sænke sig ned over dig

Der er ikke noget så godt som at være på et gourmetophold i Jylland, når du gerne vil have roen til at sænke sig over dig. At komme væk fra hverdagens stress og jag får helt sikkert hele din krop til at slappe af. Du vil langsomt mærke, hvordan dine skuldre sænker sig, og dine kæbemuskler begynder at slappe af.

Hvis du virkelig trænger til at slappe af under dit gourmetophold i Jylland, er det heldigt, at der er så megen smuk natur på disse kanter. Lige præcis naturen er god for din krop og dit sind, så du bliver hjulpet med at komme helt ned i gear. 

Du kan roligt slentre langs vandet eller i en smuk skov, hvor du ikke kan andet end at finde din indre ro. Der er nemlig ikke noget, du skal nå. Du skal blot nyde at være i nuet. Der er nemlig andre, som sørger for at klare alt lige fra indkøb til madlavning, oprydning, vask af sengetøj og så videre, når du er på et gourmetophold i Sønderjylland.  

Find lækre gourmetophold i hele Jylland

Du har simpelthen frit valg på alle hylder, når du skal på et gourmetophold i Jylland. Der er nemlig gourmetophold spredt over hele Jylland således, at det er op til dig at finde ud af, om du vil på sådan et dejligt ophold i Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland eller Vestjylland. Der er skam nok at vælge mellem.

Du kan ydermere selv vælge, om gourmetopholdet skal være på et hotel, en kro, en herregård, et slot, et badehotel eller lignende. Det vil altså sige, at du helt selv har muligheden for at sammensætte dit gourmetophold på bedste vis. 

Er du eksempelvis vild med at tage på et badehotel, så udelukker den ene opholdstype ikke den anden, da du kan kombinere dem. Det er bare det bedste af det bedste, når du kan få alle dine ønsker opfyldt. Det samme gør sig gældende, hvis du gerne vil på et spahotel eller et andet sted.

fantastisk gourmetophold i Jylland

Tag på et skønt gourmetophold med vinmenu i Jylland

Et gourmetophold i Jylland kan have mange forskellige ansigter. Det kan bestå af 3, 5, 6, 8 eller flere retter. Du bør derfor være forberedt på det værste, eller skal vi sige det bedste? Men det er ikke kun antallet af retter, der kan variere en del. 

Det er nemlig også muligt både at bestille et gourmetophold med en vinmenu eller et gourmetophold uden en vinmenu. Hvis det er et gourmetophold med en vinmenu, er den inkluderet i prisen. Men hvis det er et gourmetophold uden en vinmenu, skal du betale ekstra for det, som du drikker til din gourmetmad. 

Ønsker du, at der er en vinmenu til din gourmetmad, men har det pågældende sted ikke dette på programmet, kan du stadig godt få det. 

Enhver god gourmet restaurant i Jylland med respekt for sig selv har nemlig tjenere, der gerne hjælper dig med at sammensætte en vinmenu, som passer perfekt til maden. Dog skal du være opmærksom på, at det giver dig en ekstra udgift, når der ikke er en vinmenu inkluderet i prisen for dit gourmetophold

Tips til at finde et godt gourmetophold i Jylland på tilbud

Det lyder da ikke så ringe endda, gør det vel? Vi elsker alle sammen et godt tilbud, når den leverede vare er den samme, som hvis du betalte fuld pris for den. Men er det overhovedet muligt at finde et gourmetophold i Jylland på tilbud?

Faktisk kan det godt lade sig gøre at få et godt tilbud på et gourmetophold. Men det skal lige tilføjes, at det ikke altid er muligt at finde disse tilbud. Dog bør det ikke forhindre dig i at gøre en indsats. I dette afsnit kan du læse mere om, hvad du kan gøre, hvis du ikke allerede er bekendt med dine muligheder. 

Først og fremmest findes der en del danske dealsites på nettet. På disse dealsites kan du sommetider findes gode tilbud på et gourmetophold i Jylland. Dog er der i de fleste tilfælde et begrænset antal pladser tilgængelige, så du skal være hurtig på aftrækkeren, hvis du ønsker at få del i sådan et tilbud. 

Orker du ikke at kigge på flere dealsites, eller er du bare blevet træt af hele tiden at skulle holde øje med, om der kommer gourmetophold i Østjylland til en god pris på diverse dealsites? Så kan du prøve at tilmelde dig forskellige steders nyhedsbreve med gourmetophold. Derved får du direkte besked, hvis der er noget i gære. 

Et gourmetophold i Jylland er den perfekte gave til madentusiasten

Kender du en, der er særlig glad for virkelig lækker mad? Så bør du have in mente, at et gourmetophold i Jylland er den perfekte gave til vedkommende. I og med at det ikke er helt billigt at komme på et gourmetophold, kan du eventuelt slå dig sammen med nogle venner eller familiemedlemmer for at kunne give denne ultimative gave. 

Hvis du bliver en kende misundelig over denne gave, kan du selv ønske dig et gourmetophold, når du har fødselsdag eller til jul. Men du kan også købe et gourmetophold i Jylland for 2 personer i gave med henblik på, at det er dig, der skal afsted sammen med gavemodtageren.

Berig dit liv med flere oplevelser under dit gourmetophold i Jylland

Et gourmet ophold i Jylland er en stor oplevelse. Men det betyder ikke, at du ikke bør krydre oplevelsen med lidt ekstra fyld. Der er nemlig så meget spændende, du kan berige dit liv med, når du befinder dig i Jylland. 

Du kan eventuelt prøve at søge dig frem til dine forskellige muligheder. Dog kan du også finde et par gode forslag til aktiviteter, du kan hygge dig med i Jylland lige her. Du kan selvfølgelig ikke nå alle disse oplevelser under dit ophold. 

Og der er også forskel på, hvor de forskellige oplevelser ligger henne, hvorfor du kan vælge de aktiviteter, der er tættest på dit ophold. Disse steder kan du blandt andet udforske, når du er i Jylland:

  • Legoland
  • Randers Regnskov
  • Koldinghus
  • Den Gamle By i Aarhus
  • Kongernes Jelling
  • Djurs Sommerland
  • Bunkermuseet Tirpitz
  • Sandskulpturfestival i Søndervig
  • Marselisborg Slot
  • Bork Vikingehavn

Findophold viser dig vejen til de bedste gourmetophold i Jylland

Her hos Findophold har vi gjort vores ypperste for at finde alle de bedste gourmetophold i Jylland frem til dig. Du får dem simpelthen serveret lige foran din næse, så du kan kigge nærmere på dem og finde frem til det bedste ophold for dig. 

Da vi har lavet en samlet oversigt, kan du nemt få styr på, hvad de forskellige gourmetophold koster. Du kan ligeledes få et indblik i, hvad der hører med i prisen. Er det eksempelvis et gourmetophold med vinmenu eller ej? Dette fremgår af vores samarbejdspartneres sider, når du klikker dig videre ind på dem. 

Det er ikke os, der står for at sælge de forskellige gourmetophold i Jylland. Vi formidler dem bare til dig på en nem og overskuelig måde. Så her kan du give dig i kast med at finde dit foretrukne gourmetophold i Jylland. 

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Findes der et gourmetophold med michelinstjerner i Jylland?

Hvis du gerne vil finde et gourmetophold med michelinstjerner i Jylland, kan du vælge at søge på ”gourmetophold michelin” og se, hvad der dukker op. Du kan også kigge her på siden, da vi har fundet de bedste ophold til dig. Desuden kan du finde et gourmetophold i Århus med michelinstjerner.

Hvem kan jeg tage med på et gourmetophold i Jylland?

Du kan i bund og grund tage hvem som helst med på et gourmetophold i Jylland. Men det bliver helt sikkert en meget bedre oplevelse, hvis du allierer dig med en, der er lige så stor fan af mad som dig. Det bør i hvert fald som minimum være en, der sætter pris på ekstraordinær og spændende mad. 

Hvornår er det bedst at booke et gourmetophold i Jylland?

Det bedste tidspunkt, at booke et gourmetophold i Jylland, er, når du har tid og lejlighed til at komme af sted. Men vil du have det lidt billigere, kan det være en fordel at bestille dit gourmetophold på en hverdag i lavsæsonen. Maden er den samme gode slags uanset, hvornår du tager af sted.