Bedste gourmetophold i Sydsverige 2024

Har du brug for at komme lidt væk fra Danmark og at komme på et gourmetophold? Så kan du vende næsen mod vores naboland Sverige. De har nemlig rigtig mange gode gourmetophold i Sydsverige, så du behøver ikke at køre langt op i landet for at komme på et dejligt gourmetophold.

Denne side indeholder reklamelinks

ystad-saltsjobad.jpg
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4.5/5

Med sin beliggenhed ud til stranden i den smukke by Ystad er hotel Ystad Saltsjöbad et fantastisk sted at tage på gourmet ophold i Sydsverige. Hotellet byder på 136 dejlige værelser, masser af pool og spa oplevelser samt en hyggelig bar. Bedst af alt er dog de 2 dejlige restauranter hvor man som gæst kan nyde fantastisk mad tilberedt af dygtige kokke.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

spaophold-hotel-skansen.jpeg
Hotels.com

Hotel Skansen

4.5/5

Hotel Skansen er dejligt hotel i Sydsverige, hvor du kan komme på et rigtigt hyggeligt og lækkert gourmet ophold. Med hele 172 værelser er der rigeligt med plads og i hotellets spaafdeling finder man både en pool, sauna og meget mere. Hotel Skansen har desuden også en lækker restaurant, hvor man som gæst kan spise gourmetmad.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

varbergs-kusthotell.jpg
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

På det hyggelige og eksklusive Varbergs Kusthotell i Sydsverige kan man få sig et rigtigt dejligt gourmet ophold sammen med én man holder af. Hotellet byder på en hyggelig stemning i sine 157 værelser og der er mulighed for at besøge spaafdelingen med pools, fitnesscenter og meget mere. Indtage dine måltider i den eksklusive restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

hotel-tylosand.jpg
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

Beliggende i byen Halmstad finder man det store og dejlige hotel Tylösand, der er som skabt til et dejligt gourmet ophold i Sydsverige. Hotellet ligger direkte ud til vandet og en dejlig strand, der bare indbyder til dejlige lange spadsereture. Der er også et hyggeligt spa område og naturligvis mulighed for at spise lækker mad i hotellets restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

Vann-Spa-Hotel-and-Conference.jpg
Hotels.dk

Vann Spa Hotel and Conference

4/5

Vann Spa Hotel and Conference er et af de hoteller, som man absolut ikke må snyde sig selv for. Hotellet har en fantastisk beliggenhed og hele 156 lækre værelser. Der er desuden en stor spa og wellness afdeling med hele 8 pools og meget mere. Indtag dine måltider i hotellets eksklusive restaurant, der byder på gourmetmad for de kræsne ganer.

Laveste pris for 2 personer: 1.241 kr.

Marstrands-Havshotell.jpg
Hotels.dk

Marstrands Havshotell

4/5

Marstrands Havshotell giver dig muligheden for et rigtigt dejligt gourmet ophold i Sydsverige i naturskønne omgivelser. Fra hotellet får man en enestående udsigt ud over havet og med 144 værelser er der rigeligt med plads. Hotellet har naturligvis også en lækker spa afdeling samt en enestående restaurant, hvis mad ikke lader noget tilbage at ønske.

Laveste pris for 2 personer: 1.313 kr.

Orbaden-Spa-Resort.jpg
Hotels.dk

Orbaden Spa & Resort

4/5

Orbaden Spa & resort er et eksklusivt og hyggeligt konference- og spa hotel, der byder på en masse for de kræsne gæster. Der er en fantastisk udsigt ud over søen og det bakkede terræn fra de 56 værelser. I hotellets restaurant får du serveret dejlig mad og i den lækre spa afdeling får du mulighed for at slappe af med forskellige behandlinger.

Laveste pris for 2 personer: 1.896 kr.

Sankt-Jörgen-Park.jpg
Hotels.dk

Sankt Jörgen Park

4.5/5

I Sveriges hovedstad Göteborg finder du det eksklusive Sankt Jörgen park, Der er et rigtig dejligt gourmet hotel med 82 værelser og hele 4 restauranter. Der er naturligvis også en spa afdeling med indendørs og udendørs pool, samt et moderne motionscenter hvor du kan få bevæget kroppen lidt. Et fantastisk sted at tage på gourmet ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.341 kr.

Hotell-Södra-Berget.jpg
Hotels.dk

Hotell Södra Berget

4/5

Trænger du til et lækkert gourmet ophold i Sydsverige, så skal du overveje at tjekke ind på Hotel Södra Berget, der byder på alt hvad man kan ønske sig. Der er naturligvis omfattende spa faciliteter, hvor man virkelig kan slappe af, men også en enestående restaurant, der serverer fantastisk gourmet mad for alle hotellets gæster. Derudover ligger hotellet i fantastiske omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.065 kr.

Skepparholmen-Nacka.jpg
Hotels.dk

Skepparholmen Nacka

3.5/5

Skepparholmen Nacka et hotel i Sverige, der bare indbyder til et rigtigt lækkert gourmet ophold. Med sin enestående beliggenhed helt ud til vandet får man adgang til sandstrand, 105 værelser samt et omfattende konferencecenter. Hotellet byder naturligvis også på en lækker gourmet restaurant og bar, hvor man kan få de bedste måltider og en dejlig drink.

Laveste pris for 2 personer: 1.530 kr.

Din mund kommer til at løbe i vand på et gourmetophold i Sydsverige

Når du trænger til at komme på et gourmetophold uden for landets grænser, er det nemt at tage turen til Sydsverige. I Sydsverige finder du en række gourmetophold, der helt sikkert vil få din mund til at løbe i vand. 

Så snart du sætter dig ved bordet for at nyde din aftenmenu, vil du opleve, at der er gjort noget helt særligt ud af maden. For hver bid og hver ret vil dine smagsløg hoppe og danse af glæde som aldrig før. 

Det gælder altså bare om at nyde den lækre mad i fulde drag, inden du skal tilbage til hverdagen, hvor du selv skal stå for maden.

forrygende gourmetophold i Sydsverige

Det kan du også lave, når du er på et gourmetophold i Sydsverige

Har du noget tid tilovers, når du er på et gourmetophold i Sydsverige, kan du altid lave et eller andet. Har du ikke den store lyst til at gå rundt i en by eller vandre i den svenske natur, kan du benytte dig af at se på de mange seværdigheder, der er i Sydsverige. 

Der er seværdigheder for enhver smag, så det gælder bare om, at du vælger en eller flere seværdigheder, som du gerne vil udforske. Herunder kan du se flere af de seværdigheder og attraktioner, du kan opleve, når du er på et gourmetophold i Sydsverige:

  • Sofiero Slot
  • Lund Domkirke
  • Knäbäckshusens Strand
  • Kullen Fyrtårn
  • Söderåsens Nationalpark
  • Astrid Lindgrens Verden
  • Kalmar Slot
  • Vanås Slot
  • Smålandet Elgsafari
  • Kronobergs Slotsruin

Det er en udsøgt fornøjelse at få et gavekort til et gourmetophold i Sydsverige

Har du en del kvaler ved at finde en rigtig god gave til en, du gerne vil forkæle lidt ekstra? Så kan du overveje, om det muligvis kunne være en udsøgt fornøjelse for gavemodtageren at komme på et gourmetophold i København eller Sydsverige. 

Du kan eventuelt købe et gavekort, der dækker udgifterne til et gourmetophold for 2 i Sydsverige, så du kan komme med og nyde opholdet sammen med modtageren af den dejlige gave. Derved vil både du og den heldige modtager af gaven få glæde af opholdet.

Findophold giver dig et overblik over de bedste gourmetophold i Sydsverige

Er du ude efter det bedste gourmetophold i Sydsverige, kan du finde frem til det lige her på Findophold. Her er alle stederne samlet, så du bare kan gå ombord i dem for at finde dit næste gourmetophold på Sjælland eller i Sydsverige. 

Er der et sted, der ser interessant ud, kan du trykke på knappen for at finde ud af mere om det pågældende ophold. Du bliver nemlig sendt direkte videre ind på vores samarbejdspartners side. Det er også på denne side, at du kan bestille dit gourmetophold i Sydsverige, når du har fundet det perfekte match for dig og din rejsemakker. 

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvornår kan jeg tjekke ind på et gourmetophold i Sydsverige?

Du kan typisk tjekke ind omkring kl. 14 eller kl. 15. Det varierer fra sted til sted. Derfor er det altid en god idé, at du tager et kig på stedets hjemmeside eller på din bookingbekræftelse, så du er bekendt med indtjekningstidspunktet.

Er det muligt at booke et gourmetophold for 2 i Sydsverige?

Det er helt bestemt en mulighed at booke et gourmetophold for 2 i Sydsverige. Rent faktisk tager de fleste af sted sammen med en anden, så det skal du slet ikke bekymre dig om. 

Kan jeg parkere gratis under mit gourmetophold i Sydsverige?

Du kan i langt de fleste tilfælde parkere helt gratis, når du er på et gourmetophold i Sydsverige. Kan du ikke finde oplysninger i forhold til, om parkeringen er gratis eller ej, bør du ringe eller skrive til stedet for at få dette afklaret.