Bedste gourmetophold på Fyn 2024

Har du lige siddet og søgt på gourmet Fyn? Det er vi glade for, fordi vi ved en hel del om gourmetophold på Fyn. Vi elsker nemlig gourmetophold, da der bare er noget helt særligt ved denne opholdstype. Det vil vi rigtig gerne gøre andre opmærksomme på, hvorfor denne side er kommet i stand. Kig dig omkring for at finde det bedste gourmetophold på Fyn for dig.

Denne side indeholder reklamelinks

Broholm-Slot-1.jpeg
Leonora Holidays

Broholm Slot

3/5

Broholm Slot på Fyn er det ideelle sted, hvis du gerne vil på gourmet-ophold på et ægte fynsk slot med både voldgrav og slotspark. Slottet er meget smagfuldt indrettet med autentiske antikke møbler i en royal stil. Lad dig forkæle med dejlige gourmet-oplevelser og overnatning i et af de charmerende værelser. På stedet findes der også mødelokaler.

Laveste pris for 2 personer: 2.990 kr.

Skroebelev-Gods-1-1.jpeg
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Book et gourmetophold på Skrøbelev Gods på Langeland. Her vil du blive forkælet på restauranten og på selve hotellet. Godset er oprindeligt fra 1669, og det fornemmes overalt på stedet. I dag fremstår det som et hyggeligt hotel med en romantisk stemning. Overalt på godset mødes fortiden og nutiden, og det giver den særlige stemning.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

comwell-kongebrogaarden-1.jpg
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

På Fyn kan du booke et dejligt gourmet-ophold på Comwell Kongebrogaarden. Det er et 5-stjernet eksklusivt hotel med 62 gode værelser med privat badeværelse til. Værelserne har forskellige størrelser og faciliteter. Hotellet rummer desuden en gourmet-restaurant med et alsidigt menukort. Du kan også benytte stedets indendørs pool og et motionscenter. Hotellet er velegnet til enlige, par og familier. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

stella-maris-hotel-de-luxe-1.jpg
Hotels.com

Stella Maris Hotel De Luxe

4/5

Bestil et gourmetophold på Stella Maris Hotel de Luxe i Svendborg. Her kommer du til at bo på et af de 36 dejlige værelser, hvor nogle af dem har udsigt ud over Svendborgsund. På det 4-stjernede hotel kan du slappe af og nyde de smukke omgivelser. Hotellets gourmet-restaurant serverer retter, der er inspireret af det franske køkken. Der hører en privat badebro og strand til hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

Her får du en definition på et gourmetophold

Du skal selvfølgelig ikke rende rundt og være i tvivl om, hvad et gourmetophold er for noget. Derfor får du her en kort forklaring på, hvad et gourmetophold er. Et gourmetophold ligner alle mulige andre opholds former, da det indeholder en aftenmenu, et værelse og morgenmad. Sådan et ophold kan være med eller uden drikkevarer, men du kan altid tilkøbe drikkevarer til din mad. 

De tre nævnte ting er grundlaget for alle typer af ophold. Dog findes der ophold, som har specialiseret sig inden for en bestemt genre. Og det er lige præcis det, som et sted, der tilbyder gourmetophold, har gjort. 

Når der er tale om et gourmetophold, så er der et særligt stort fokus på maden. Specielt aftenmenuen er i højsædet. Til dette måltid har stedets kok eller kokke samt køkkenpersonalet gjort sig yderst umage for at sammensætte en menu af den allerbedste karakter. 

Skal du på et gourmetophold på Fyn, kan du derfor godt glæde dig til at spise fantastisk lækker mad.

Et gourmetophold på Fyn byder på smukke rammer og omgivelser

Vi har godt nok nævnt, at det er maden, der er i højsædet, når du tager på et gourmetophold på Fyn. Men det betyder altså ikke, at rammerne og omgivelserne er noget værre skidt.

Har du valgt at tage på et gourmetophold på eksempelvis en kro, så kan du forvente meget mere end kun ekstraordinær mad. På en kro træder du direkte ind i et charmerende miljø med masser af stemning og historie. Hver kro i Danmark har nemlig sin helt egen historie, som er yderst spændende og interessant.

Tager du på et gourmetophold på et slot eller på en herregård, kommer du til at opholde dig midt i historiens vingesus. Her kan du forestille dig, hvordan de adelige i hundredvis af år har slået deres folder. De har spist, sovet, danset og meget mere i de lokaler, som du befinder dig i. 

Badehotellerne på Fyn har også deres helt egen særlige historie. Og det er endnu en opholdstype, der kan kombineres med gourmetmad. Før i tiden var badehoteller kun for de rige. I dag er disse hoteller for alle og enhver og tjener nøjagtigt det samme formål som dengang. Lad freden og roen samt et dyp i vandet få din krop og dit sind til at få det bedre, mens du er på et badehotel med gourmetmad.

formidabel gourmetophold på Fyn

Giv et gourmetophold på Fyn i gave eller skriv det på din egen ønskeseddel

Ved du ikke, hvad du skal ønske dig til jul eller til din fødselsdag? Eller har du ikke den fjerneste idé om, hvad der skal være på gavebordet fra dig, når dine forældre fejrer sølvbryllup? Så kan du overveje, om et gourmetophold på Fyn måske er det rette ønske for dig, eller om det er den perfekte gave til dine forældre.

Oplevelsesgaver er noget, der går som varmt brød, når det er svært at finde på en gave til en fødselar, en jubilar, et brudepar eller andet. Det er også en gave, der bliver købt flittigt, når gavemodtageren skal forkæles på den bedste måde overhovedet. 

Selvom personen, der skal have en gave, har en alenlang ønskeliste, kan du stadig godt give et gourmetophold på Fyn i gave. 

Hvis du har en søn eller en datter, der næsten lige er flyttet hjemmefra, så kan du eventuelt invitere dit barn med på et gourmetophold, så I kan få noget kvalitetstid sammen. Du kan ydermere overraske din partner med et romantisk gourmetophold på Fyn. 

Hvis I ofte har alt for travlt til at snakke sammen og se hinanden dybt i øjnene, er det helt perfekt at tage af sted sammen på et gourmetophold. Herved får I tid til at lade romantikken blomstre, hvilket er godt for alle parforhold. Der er altså et hav af muligheder, når det kommer til sådan et ophold, hvis du gerne vil give det i gave. 

Det kan godt betale sig at lede efter et gourmetophold på Fyn på tilbud

Skulle du være så heldig at støde på et gourmetophold på Fyn på tilbud, bør du bestemt ikke afstå fra at slå til. Det er nemlig ikke særlig tit, at det hænder. Så når muligheden er der, skal du endeligt gribe den, hvis du har mulighed for at tage af sted. 

I og med at det efterhånden er blevet lidt af en trend at tage på et gourmetophold, så er de gode tilbud ikke lige noget, der bare kommer til dig. Der findes dog flere steder, hvor du kan holde udkig efter billige gourmetophold på Sjælland samt Fyn. 

Eksempelvis kan du tage et kig på alle de forskellige danske dealsites. Det kan være en rigtig god idé at holde et skarpt øje med disse sider. Her er der en sjælden gang et gourmetophold på Fyn til en nedsat pris. 

Steder med gourmetophold vil sommetider gøre brug af disse dealsites, hvis de gerne vil reklamere for sig selv. Det betyder så også, at der ikke bare er et ubegrænset antal af pladser til den nedsatte pris. Det er altså kun få værelser, som du og alle andre, der gerne vil på et gourmetophold, kan slås om. Så vær klar og tag en rask beslutning, hvis du ser sådan et tilbud.

I nyhedsbreve kan du også være heldig at finde et godt tilbud. Det kræver blot, at du finder et sted med et gourmetophold, hvorefter du tilmelder dig stedets nyhedsbrev. Det kan du selvfølgelig gøre med mere end blot et enkelt sted. Dog er det igen en god idé, at du er hurtig om at beslutte dig, hvis du gerne vil afsted. Disse tilbud gælder som regel ikke i særlig lang tid.

Få en masse oplevelser med dig hjem, når du er på et gourmetophold på Fyn

Hvis du gerne vil hygge dig på bedste vis, når du er på et gourmetophold, kan du eventuelt lægge lidt flere oplevelser i puljen. Og Fyn er skam et alletiders sted, hvis du gerne vil have en masse oplevelser med dig hjem. 

Du kan vælge mellem alt mellem himmel og jord, når det kommer til oplevelser, attraktioner og seværdigheder. Der er nemlig lidt af hvert spredt rundt omkring på Fyn. Naturen på Fyn er heller ikke værst, så den kan du også sagtens gå ombord i. 

Herunder har vi fremhævet et par af de oplevelser, du kan få, når du er på et gourmetophold på Fyn. Nogle er ganske gratis, mens andre koster noget. Derudover er der nogle steder, som er mere kendte end andre. Du kan blandt andet opleve følgende på Fyn:

 • H. C. Andersens Hus i Odense
 • Vikingemuseet Ladby i Kerteminde
 • Manneken Pis i Bogense
 • Bregninge Kirkebakke i Svendborg
 • Holckenhavn Slot i Nyborg
 • Hindsgavl Dyrehave i Middelfart
 • Svanninge Bakker i Faaborg
 • Danmarks Fugle Zoo i Tommerup
 • Skoda Museum Danmark i Glamsbjerg
 • Assens Marina i Assens
 • Jordløse Kirke i Haarby
 • Ringe Museum i Ringe

Ser du ikke lige noget, der falder i din smag, kan du altid foretage en søgning på google. Du vil blive overrasket over, hvor mange resultater der dukker op. 

Findophold er for dig der elsker gourmetmad

Er du virkelig glad for god mad? Så er du ikke den eneste. Her på siden er vi vilde med god mad, så vi kan slet ikke få nok af gourmetophold. I det daglige omtaler vi os selv som madelskere og madentusiaster, da mad er en stor og vigtig del af vores liv. 

Vi brænder rigtig meget for mad og for gourmetophold på Fyn, hvorfor vi har oprettet Findophold. Det har vi gjort, fordi vi bare så gerne vil dele vores madglæde og glæde ved gourmetophold med dig og alle andre, der falder over vores side.

Hos Findophold har vi selv besøgt flere af de gourmetophold på Fyn, du kan finde her på siden. Vi er desværre ikke nået gennem dem alle sammen endnu, men de er på vores liste. 

Du er velkommen til at surfe rundt her på siden. Har du lyst til at få flere informationer om de forskellige gourmetophold, kan du bare klikke på knappen ved opholdene, hvorefter du bliver sendt videre til vores samarbejdspartneres sider. Her kan du i øvrigt også booke dit gourmetophold i Jylland og på Fyn.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg tage på en gourmetrestaurant på Fyn?

Du kan blandt andet komme på en gourmet restaurant på Fyn, hvis du tager på et gourmetophold. Det er en nem og bekvem måde, da du ikke skal tænke over transport, når du har spist og drukket færdigt. Du har nemlig et værelse, hvor du efterfølgende kan sove sødt. 

Hvorfor skal jeg tage på et gourmetophold på Fyn?

Det skal du for at få en god og hyggelig madoplevelse. Når du er på et gourmetophold, får du chancen for at komme væk hjemmefra, så du kan tage det roligt og slappe helt af. Derudover har Fyn en masse at byde på, når det kommer til natur og andre oplevelser.  

Hvad er inkluderet i prisen for et gourmetophold på Fyn?

Når du betaler for et gourmetophold på Fyn, er det enten med eller uden en vinmenu. Derudover får du typisk kaffe og kage ved din ankomst, et værelse samt morgenmad. Der kan være inkluderet andre ting såsom spafaciliteter eller andet. Dette varierer fra sted til sted.

Hvordan vælger jeg det bedste gourmetophold på Fyn?

Du vælger det bedste gourmetophold på Fyn ved at følge din mavefornemmelse. Hvis prisen og resten af et gourmetophold taler til dig, så er det temmelig sikkert det helt rigtige sted at tage hen for dig og din rejsepartner. Du kan hurtigt få et overblik over dine valgmuligheder her på siden.