Bedste spaophold deal i Danmark 2024

En spa deal er noget af det bedste, hvis du simpelthen bare trænger til et afbræk fra hverdagen. Herunder finder du en bred vifte af spa deals, som du kan kigge nærmere på. Alle disse spa tilbud er din mulighed for at sige farvel og på gensyn til din travle dagligdag for en stund.

Denne side indeholder reklamelinks

marienlyst-strandhotel-1.jpeg
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Brug din deal på det lækre Marienlyst Strandhotel uden for Helsingør. Her kan du nyde livet – og endda til reduceret pris. Du kommer til at bo på et hyggeligt 4-stjernet hotel med udsigt over Øresund. Bo på et af de 158 gode værelser, og nyd forplejningen fra restauranten og baren. Du kan også besøge stedets kasino og natklub. Desuden kan du tilbringe tid i wellnessområdet, der byder på en pool, sauna, spa og motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

kurhotel-skodsborg-1.jpg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

På Kurhotel Skodsborg kan du bruge din deal og få et spaophold til en rigtig god pris. Det smukke ikoniske hotel, der ligger lige over for Øresund er 4-stjernet, og der hersker en behagelig stemning på stedet. Kurhotellet rummer 83 værelser, en restaurant og en bar. Du kan nyde livet i stedets wellness-område. Her er der blandt andet en indendørs pool, diverse spa-faciliteter og fitnesscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

hotel-viking-spa-wellness-1.jpg
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Brug din spaophold deal på Hotel Viking Aqua & Spa. På sådan et ophold kan du bo på det 3-stjernede hotel til en ekstra god pris. Bo på et af de 86 dejlige værelser, og nyd forplejningen fra de to restauranter og baren. Samtlige værelser har eget badeværelse. Stedets wellness-område byder blandt andet på en udendørs og en indendørs pool og diverse spa-faciliteter og behandlinger. Du kan også træne på motionscenteret.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Steigenberger-Alsik-1.jpg
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Steigenberger Alsig Hotel & Spa er et af de lækreste steder, du kan bruge dit spaophold deal. Højhus-hotellet er eksklusivt, og fra det er der en suveræn udsigt ud over Alssund. Det 3-stjernede hotel ligger tæt på vandet. Det rummer 190 værelser af forskellige størrelser, 3 restauranter og en bar. Det omfattende spa-område byder blandt andet på en udendørs og en indendørs pool, diverse spa-oplevelser og et fitnesscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

himmerland-golf-og-spa-resort-1.jpeg
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Himmerland Golf & Spa Hotel er et af de steder, hvor du kan bruge din spaophold deal. Det er et eksklusivt 4-stjernet hotel med en suveræn beliggenhed. Det rummer 64 gode værelser, 3 restauranter og en bar. Du kan nyde den indendørs pool, og der er også en børnepool til de yngste gæster. Omkring hotellet er der en legeplads og 3 golfbaner. Stedet er velegnet til enlige, par og familier. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

fjordgaarden-1.jpeg
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Brug din spaophold deal på Fjordgaarden i Ringkøbing. Her er der fred og ro og en behagelig stemning. Stedet rummer 98 værelser i forskellige kategorier. Samtlige værelser er yderst smagfuldt indrettet. Få den lækreste forplejning fra restauranten, og besøg Kurbad Fjordgaardens spa-område. Her kan du blandt andet benytte den udendørs og den indendørs pool, diverse saunaer og spa-faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

hotel-thinggaard-1.jpg
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hoel Thinggaard i Thy er et af de steder, hvor du kan bruge din spaophold deal. Her er der en hyggelig og rar stemning, og samtlige 32 værelser har privat badeværelse. Der findes også et forretningscenter på stedet. Restauranten og baren sørger for din dejlige forplejning. Omkring hotellet er der en have og terrasse. Kæledyr er velkomne. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Hotel-Vejlefjord-1.jpg
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Det store og populære Hotel Vejlefjord kan besøges med din spaophold deal. Det tidligere sanatorium er smagfuldt indrettet med respekt for stedets historie. Det 4-stjernede hotel rummer 116 værelser, en restaurant og en bar. Det overvældende omfattende wellness-område byder for eksempel på diverse pools, saunaer, spabade og mulighed for behandlinger. Desuden kan du træne på fitnesscenteret.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

kokkedal-castle-copenhagen-1.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Benyt din spaophold deal, når du booker et ophold på det vidunderlige Kokkedal Slot Copenhagen. Her er stille og roligt, og fra slottet er der en dejlig udsigt. Overalt er slottet indrettet smagfuldt og i respekt for stedets historie. Her er flere spisesteder og en bar. Desuden kan du nyde de forskellige spa-faciliteter. Det er blandt andet en indendørs pool og diverse spa-faciliteter og behandlinger.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

strandhotellet-blokhus-1.jpg
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Du kan benytte din spaophold deal, når du booker et dejligt ophold på det flotte Strandhotellet Blokhus. Det 4-stjernede hotel ved stranden rummer 38 værelser, en restaurant og en bar. Stedets wellness-områder byder blandt andet på en indendørs pool, spa-faciliteter og et fitnesscenter. Omkring hotellet er der en have og terrasse. På den nærliggende strand kan du bade eller gå nogle dejlige ture. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Brug din spahotel deal, når du skal booke et lækkert ophold på Fakkelgaarden. Det 4-stjernede hotel i Sønderjylland ligget smukt ud til vandet. Lad den fransk-inspirerede gourmet-restaurant forkæle dig, og nyd i det hele taget de smukke omgivelser. Bo på et af de 26 smukke værelser, og nyd udsigten over Flensborg Fjord. Nogle af værelserne har adgang til udendørs spabad.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

hotel-bretagne-1.jpg
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Benyt din spaophold deal, når du skal booke et dejligt ophold på det populære Hotel Bretagne Badehotel i Hornbæk. Det 3½-stjernede badehotel ligger smukt lige ud til vandet. Der er 23 meget smagfuldt indrettede værelser på stedet. Desuden er der 3 mødelokaler, en restaurant og bar. Hotellet er velegnet til enlige, par og familier. Her er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

benniksgaard-hotel-1.jpg
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard Hotel i Sønderjylland er et af de steder, hvor du kan bruge din spaophold deal. Her er der en behagelig stemning, og servicen er i top. Det 4-stjernede hotel rummer 55 dejlige værelser, restaurant og bar. Omkring det hyggelige hotel er der en have og terrasse. Hotellet er velegnet til enlige, par og familier. Kæledyr er velkomne. Der er gratis Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel-Koldingfjord-1.jpg
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Tjek ind på Hotel Koldingfjord med din spahotel deal. Her kommer du til at bo på det store smukke hotel, der ligger lige ud til fjorden. Det 4-stjernede hotel rummer 132 værelser, en restaurant og en bar. Der findes også et døgnåbent forretningscenter på stedet. Desuden bydes der på et omfattende spa-område med blandt andet en indendørs pool og diverse fitness-faciliteter. Fi parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

comwell-kellers-park-1.jpg
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Benyt din spaophold deal, når du booker et lækkert ophold på det store smukke Comwll Kellers Park. Du kommer til at bo på en tidligere herregård fra 1901. I dag fungerer gården som et moderne hotel med en traditionel indretning. Hotellet rummer 134 værelser med privat badeværelse til. Desuden er der 2 restauranter, en bar og et wellness-område. Her findes der en indendørs pool, diverse spa-oplevelser og et fitnesscenter.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

comwell-kongebrogaarden-1.jpg
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

På Comwell Kongebrogaarden i Middelfart kan du bruge dit spaophold deal. Her kommer du til at bo på et lækkert hotel med en formidabel beliggenhed. Det eksklusive 5-stjernede hotel rummer 62 dejlige værelser og en glimrende restaurant. Du kan også nyde udsigten og stemning på stedets tagterrasse. Desuden findes er en indendørs pool og et fitnesscenter, som du kan anvende. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

comwell-borupgaard-1.jpg
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Bestil et ophold på det autentiske Comwell Borupgaard i Snekkersten med din spaophold deal. Her kommer du til at bo på en tidligere gård, der i dag fungerer som et lækkert og hyggeligt spahotel. Det 4-stjernede hotel med det smukke stråtag rummer 149 værelser, en restaurant og en bar. I det omfattende spaområde findes der blandt andet en indendørs pool, diverse spa-faciliteter og et motionscenter. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

helnan-marselis-aarhus-1.jpg
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Du kan bruge din spaophold deal på det lækre Helnan Marselis Hotel i Aarhus. Herfra er der en forrygende udsigt ud over Kattegat. Det 4-stjernede hotel rummer 163 værelser af forskellige størrelser. Der findes også en restaurant og en bar på stedet. I wellness-området bydes der blandt andet på en indendørs pool og diverse fitness-faciliteter. Der er fri Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

gourmetophold-hotel-amerika-1.jpeg
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Hotel Amerika i Hobro er et oplagt sted at bruge din spaophold deal. Her kommer du til at bo på et eksklusivt 4-stjernet hotel, som rummer 68 værelser og et godt forretningscenter. Der er også en glimrende restaurant og en bar på stedet. Nyd haven og terrassen. Fitness-faciliteter. Hotellet er velegnet for enlige, par, familier og business. Kæledyr er velkomne. Grats parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Kolding-Hotel-Apartments-1.jpg
Hotels.com

Kolding Hotel Apartments

4/5

Foretrækker du at bo på et lejlighedshotel, så kan du booke et ophold på Kolding Hotel Apartments med din spaophold deal. Her kommer du til at bo lige ud til slotssøen i en af de73 lejligheder, som stedet råder over. Det 4-stjernede hotel giver dig stor komfort og stor frihed under dit ophold. På hotellet er der diverse muligheder for lettere serveringer. Der findes også et forretningscenter på stedet. Gratis Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Hotel-Faaborg-Fjord-1.jpg
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Du kan benytte din spaophold deal, når du bestiller er ophold på det hyggelige Hotel Faaborg Fjord. det 3-stjernede moderne hotel ligger lige ud til stranden, hvor du kan bade eller gå nogle gode ture. På hotellet er der 128 værelser med privat badeværelse, en restaurant og bar. Du kan træne på motionscenteret døgnet rundt. Benyt også stedets spa-faciliteter. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

ruths-hotel-1.jpg
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Der kan sagtens bruges en spaophold deal, når du bestiller et ophold på det populære Ruths Hotel i Skagen. Det hyggelige 4½-stjernede hotel har 52 dejlige værelser og 2 restauranter. Det omfattende spa-område byder blandt andet på diverse spa-faciliteter, mulighed for behandlinger og et godt motionscenter. Nyd den hyggelige have, og brug den nærliggende strand til badning, solbadning og gåture.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

clarion-hotel-copenhagen-airport-1.jpg
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Højhuset ved Kastrup Lufthavn, der rummer Clarion Hotel copenhagen Airport, kan godt bookes et værelse på, når du har en spaopohold deal. Det meget store moderne hotel rummer 605 værelser, hvorfra der er en fabelagtig udsigt. Desuden findes der en restaurant og en bar på stedet. Du kan benytte stedets motionscenter. Du kommer til at bo tæt på stranden, hvor du kan bade og gå ture.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Hotel-Kirstine-1.jpg
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Det hyggelige Hotel Kirstine er et af de hoteller, som du kan booke med en spaophold deal. Det eksklusive 4-stjernede hotel er beliggende i en flot bygning med synligt bindingsværk. Det rummer 56 hyggelige værelser, en restaurant og en bar. Det omfattende spa-område byder blandt andet på en indendørs og en udendørs pool, diverse spa-faciliteter og mulighed for behandlinger. Du kan også træne på stedets motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

hotel-kong-arthur-1.jpg
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Du kan bruge din spaophold deal, når du booker et værelse på det flotte Hotel Kong Arthur i København. Det er et smukt og eksklusivt 4-stjernet hotel med en perfekt beliggenhed. Det klassisk indrettede hotel rummer 214 værelser, 3 restauranter og en bar. I wellness-området kan du få diverse spa-oplevelser. Desuden kan du træne på stedets motionscenter. Gratis Wi-Fi. Mulighed for parkering.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Griffen-Spa-Hotel-1.jpg
Hotels.com

Griffen Spa Hotel

4/5

Griffen Spahotel i Rønne kan bookes med en spaophold deal. Derved får du et lækkert ophold til en reduceret pris. På det 4-stjernede hotel kommer du til at bo tæt på stranden. Der er 142 værelser, en restaurant og en bar på stedet. Desuden findes der et wellness-område, hvor du kan få diverse spa-oplevelser og benytte saunaen. Mulighed for behandlinger. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Munkebjerg-Hotel-1.jpg
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Book et lækkert ophold på det hyggelige Munkebjerg Hotel med din spaophold deal. Det 4-stjernede hotel har158 dejlige værelser, 3 restauranter og en bar. Desuden findes der et kasino og en natklub på stedet. I wellness-området er der blandt andet en indendørs pool og diverse spa-oplevelser. Du kan også træne i motionscenteret. Omkring hotellet er der en have, terrasse og en tennisbane. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

hotel-hesselet-1.jpg
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Tag på Hotel Hesselet i Nyborg, og få en ekstra god pris på din spaophold deal. Det 4-stjernede hotel byder blandt andet på 59 dejlige værelser, en restaurant og en bar. Hotellets wellness-område rummer blandt andet en indendørs pool og et motionscenter. Omkring hotellet er der en tennisbane og en legeplads. Kæledyr er velkomne. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

hotel-troense-1.jpg
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Du kan bestille et værelse på Hotel Troense i Svendborg med din spaophold deal. Det charmerende 3-stjernede hotel ligger tæt på stranden, hvor du kan bade, solbade eller gå nogle dejlige ture. Hotellet rummer 36 hyggelige værelser, en restaurant og en bar. Stedets wellness-område byder på diverse spa-faciliteter. Kæledyr er velkomne. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Det er altid værd at kigge nærmere på et spaophold tilbud

Hver gang du falder over et spaophold tilbud, bør du for din egen skyld altid kigge nærmere på det. Du ved nemlig aldrig, om der er tale om dit drømmeophold. Desuden kan det være, at du efterfølgende ender med at stå med en bookingbekræftelse mellem hænderne. 

Et spaophold i Danmark er noget af det bedste, du kan tage på, når du rigtig gerne vil forkæle dig selv og en anden person. Denne fremragende type ophold giver dig velvære på allerhøjeste plan på meget kort tid. Du kan sagtens nå at komme ned i tempo ved hjælp af bare en enkelt overnatning eller en forlænget weekend. 

Hvis du vil forkæle dig selv mest muligt, kan du også sagtens tage på en uges ferie på et spahotel. Det vil uden tvivl være svært at forestille, hvordan du kommer til at få det efter så mange dage i rolige, fredfyldte og afslappende rammer, hvor der bliver sørget for alt for dig.

En attraktiv wellness ophold deal er godt for dit velvære

Det er dejligt at komme på et spaophold i København for at opleve den skønne spaafdeling. Men hvis du bestiller et spaophold, har du som regel også mulighed for at få wellnessbehandlinger. Så hvis du finder en attraktiv wellness ophold deal, er det bare med at booke dette ophold.

Wellnessbehandlinger er lige den type af aktivitet, som de fleste af os kan have glæde af en gang imellem. At få en ansigtsbehandling eller en fuld kropsmassage giver bare en helt anden form for afslappethed i kroppen.

Hvad enten du booker en sportsmassage, en graviditetsmassage, en klassisk massage eller en af de mange andre former for massager, får du det samme resultat. Du kommer til at slappe fuldstændigt af. Desuden vil du opleve, at dit energiniveau bliver fyldt til randen. Det er rart, hvis du har en travl hverdag, hvor du ikke har tid til at tage et pusterum.  

Det er derfor anbefalelsesværdigt, at du regner en wellnessbehandling med ind i dit budget, når du skal på et spaophold eller et wellnessophold. Det sikrer, at du får mest muligt ud af dit ophold. Og du kommer bestemt ikke til at fortryde det.

Spar penge med luksuriøse spa ophold tilbud for 2 personer

Det er godt for dig, at du er kommet så langt i din søgen efter spa tilbud, at du er landet her på denne side. Her finder du nemlig rigtig mange luksuriøse spa ophold tilbud for 2 personer. 

Et spaophold for 2 personer er altid en god ting. Det er det på grund af flere forskellige årsager. Langt de fleste spahoteller tilbyder en pakkeløsning for 2 personer. Det er godt på grund af, at det er et billig spa ophold. Det er det i den forstand, at det er til en billigere pris pr. person i forhold til, hvis du tager alene af sted. 

Så når du tager en rejsekammerat under armen og tager på et spaophold for 2 personer, kan du som regel spare penge. Her på siden kan du hurtigt se, hvad det koster at komme 2 personer af sted på de forskellige spaophold, da det står ud for hvert af dem. 

Den viste pris er naturligvis det billigste spaophold i Nordjylland på stedet. De fleste spahoteller har nemlig forskellige typer af værelser. De forskellige værelsestyper har hver deres pris, hvorfor prisen sagtens kan være dyrere end den pris, der er listet her på Findophold. 

Få fingrene i en eksklusiv spaophold deal og kom på et lækkert ophold

Du har friheden til selv at vælge, hvilket spaophold du gerne vil på. Men før du kan tage et kvalificeret valg, bør du kende til de forskellige spaophold. De kan nemlig være meget forskellige i forhold til rammerne og indholdet. 

Der er naturligvis de helt almindelige spaophold, hvor du får lækker aftensmad, en overnatning, morgenmad og adgang til spaafdelingen. Her kan der også typisk tilkøbes wellnessbehandlinger. 

Men får du fingrene i en eksklusiv spaophold deal, får du lige noget ekstra forkælelse. Et eksklusivt spaophold foregår typisk på et slot, hvor rammerne er helt anderledes end på mange andre spaophold. Det er eksklusivt, fordi du befinder dig et sted, hvor der på et tidspunkt har boet en kongelig person. 

Det er derfor muligt at nyde dit spaophold i historiske rammer, hvis du ønsker det. Når du er på et slot, er det uden tvivl en god idé, at du lærer slottets historie at kende. Det giver en ekstra dimension til dit ophold. 

Du kan ydermere gøre dit spaophold i Sverige mere eksklusivt på en anden måde. Du skal blot finde et sted med spafaciliteter, hvor menuen består af gourmetmad. At udfordre dine smagsløg på bedste vis er en rigtig god form for ekstra selvforkælelse. 

Så hvor fint skal dit spaophold være? Skal der drysses lidt stjernestøv oveni ved at bo på et slot, eller ønsker du at få en ekstraordinær smagsoplevelse?

fantastisk spabad med bobler

Det er en god idé at give et spa- og wellnessophold tilbud i gave

Det er en rigtig god idé at give et spa- og wellnessophold tilbud i gave, specielt hvis du inkluderer dig selv i opholdet. Skal din kæreste, samlever eller ægtefælle forkæles på den bedst mulige måde, så er et spaophold lige sagen. 

Giver du vedkommende et spa- og wellnessophold for 2 personer i gave, er du helt automatisk en del af den, så I kan tage af sted sammen, når det passer jer. I kan få en af de bedste oplevelser i jeres liv sammen, så synes du ikke, at det er en rigtig god idé?  

Det er dog ikke kun din livsledsager, der kan få glæde af at komme på et godt spaophold. Andre personer, som du holder af, kan også sagtens få gavn af sådan et ophold. Om opholdet i disse tilfælde skal være sammen med dig eller ej, kommer an på så meget. Desuden afhænger det af, hvordan du giver gaven.

Det kan være lidt mærkeligt at give et brudepar et spa- og wellnessophold for 2 personer i gave, hvor du er den ene part, der skal med. Det vil på den anden side være yderst mærkeligt at give din bedste veninde eller din gamle bedstemor et spaophold, hvor de skal af sted helt alene. Det kræver ligesom, at du er med på opholdet, så I kan hygge jer sammen.

Så når du skal give et spa- og wellnessophold i gave, bør du overveje, om du skal være en del af gaven eller ej. Der er med garanti mange af dine familiemedlemmer, som vil synes, at det er hyggeligt at tage på et spaophold med dig. 

Det giver dem chancen for at få dig helt alene, hvilket ikke kan betyde andet end masser af kvalitetstid. Desuden kan I få en dejlig fællesoplevelse, som I altid kan snakke om, når I er sammen. 

Få et overblik over de ypperste wellness ophold tilbud på Findophold

Er du på udkig efter et lækkert spa ophold tilbud, så kan du få et godt overblik over alle de bedste spaophold her hos Findophold. 

I vores søgen efter spa- og wellnessophold har vi lagt vægt på at finde de ophold, som du får mest ud af. Det er vigtigt for os, at du kommer godt af sted samt, at du får en skøn oplevelse. Det giver dig nemlig masser af gode minder, som du kan tage med dig hjem, når dit ophold er forbi. 

Her på siden finder du et par oplysninger om de forskellige spa- og wellnessophold. Du kan ligeledes se et billede af de forskellige steder. Hvis du har brug for flere informationer, skal du blot klikke dig videre ind på en af vores samarbejdspartneres sider ved hjælp af knappen ”Reserver / Læs mere”.

Det er også her, at du kan booke et billig spa ophold. Når først du har booket et spaophold, kan du glæde dig til at blive forkælet på bedste vis. 

Du skal være opmærksom på, at vi hos Findophold ikke sælger spaophold. Til gengæld hjælper vi dig gerne med at finde en god spa ophold deal, så du kan komme godt af sted.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Kan jeg finde en spaophold deal i hele Danmark her på siden?

Vi har så vidt muligt prøvet at dække hele Danmark i vores udvalg af spaophold deals. Det burde i hvert fald være muligt for dig at finde et lækkert sted med spa- og wellnessfaciliteter i nærheden af din bopæl uanset, hvor i landet du bor.

Er det Spaopholdsguru.dk, der tilbyder de forskellige spaophold deals?

Nej, det er ikke vores side Spaopholdsguru.dk, der sælger dig de forskellige spaophold deals. Det er derimod vores forskellige samarbejdspartnere, der står for denne del. På vores samarbejdspartneres sider kan du få mange flere informationer om et specifikt spaophold samt booke opholdet, hvis det er noget for dig.

Hvilken spaophold deal er den bedste for mig?

Det er kun dig selv, der kan vide, hvilket spaophold der er det absolut bedste for dig. Du bør derfor kigge det store udvalg igennem for at se, om der er et spahotel, som tiltrækker din opmærksomhed mere end de andre. Det kan hjælpe dig med at finde det perfekte spaophold for dig og din rejsemakker.

Hvad koster en spaophold deal?

Det varierer meget, hvor meget en spaophold deal koster. Prisen afhænger nemlig af, hvad der er inkluderet i opholdet. Er der eksempelvis gourmetmad med en vinmenu med i prisen, koster sådan et ophold mere end, hvis der var en helt almindelig menu inkluderet i prisen. Så prøv at kig her på siden for at finde ud af, hvor meget eller lidt et ophold koster.

Er der også inkluderet wellness i de forskellige deals på spaophold?

I mange tilfælde kan du sagtens få en eller flere wellnessbehandlinger, når du overnatter på et spahotel. Dog skal du ikke regne med, at en wellnessbehandling er inkluderet i prisen på dit ophold. Typisk skal du betale ekstra for en wellnessbehandling.