Bedste badehoteller på Fyn 2024

Har du fået lyst til at tage på et badehotel på Fyn for at få et dejligt og roligt ophold? Det kan vi godt forstå. I dag er disse hoteller blevet en meget populær ferieform for mange danskere. Alle burde prøve at besøge et badehotel mindst en enkelt gang i deres liv. Her på siden finder du de bedste og mest lækre badehoteller på Fyn.

Denne side indeholder reklamelinks

sinatur-hotel-storebaelt.jpg
Hotels.com

Sinatur Hotel Storebælt

3/5

Ved Nyborg Strand finder du Storebælt Sinatur Hotel & Konference. Det er et moderne 3-stjernet hotel, som har den skønneste udsigt ud over Storebælt både fra hotellet og fra dets terrasse og tagterrasse. Der er 158 værelser på hotellet. Desuden er der en god restaurant og en ditto bar. Det er et meget handicapvenligt hotel.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

hotel-christiansminde.jpg
Hotels.com

Hotel Christiansminde

4/5

Hotel Christiansminde ligger ved Svendborg Sunds dejlige sandstrand. Her kan du slappe af og nyde livet, hotellet og omgivelserne, når du har været på udflugt eller ved stranden hele dagen. Værelserne har tekøkken, så du selv kan lave kaffe, te eller et let måltid mad. Mulighed for minigolf, billard og dart. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Hotel-Faaborg-Fjord.jpg
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

På Hotel Faaborg Fjord kan du nyde livet ved at slappe af, ved at bade eller ved at motionere. Desuden kan du opleve diverse seværdigheder på Sydfyn under dit ophold. Du kommer til at bo lige ud til Faaborg Fjord, når du tjekker ind her. Hotellets restaurant byder på de skønneste hovedretter. Der er mulighed for fitness, dart, bordtennis og billard. Gratis parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

hotel-aeroe.jpg
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Det smukke gule Hotel Ærø er beliggende i en klassisk bygning fra 1800-tallet med en ny og flot stor glastilbygning på fronten. Hotellet er hyggeligt indrettet, og alle værelserne er indrettet helt individuelt. På samtlige værelser er der te- og kaffefaciliteter. Nogle af værelserne er udstyret med et lækkert spabad. Kæledyr er velkomne. Der er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

tornoes-hotel.jpg
Hotels.com

Tornøes Hotel

3/5

Den smukke rødstensbygning fra det 17. århundrede rummer Tornøes Hotel. Herfra er der udsigt over Kerteminde-fjorden og den charmerende havn. Der er en hyggelig stemning på hotellet, og de enkle værelser er rare og rummelige. Hotellets restaurant serverer traditionelle danske retter. Til restauranten hører en terrasse med udsigt over havnen. Velegnet for enlige, par og familier.

Laveste pris for 2 personer: 1.090 kr.

Lundsgaard-Gods.jpg
Hotels.com

Lundsgaard Gods Badehotel

3/5

Ved Kerteminde ligger det flotte Lundsgaard Gods Badehotel. Det er et hotel, som kun er for voksne. Værelserne har forskellige størrelser, og der er fælles badeværelse. På samtlige værelser er der te- og kaffefaciliteter. Der serveres en dejlig morgenmadsbuffet på hotellet. Nyd den nærliggende strand, og gå nogle dejlige i området. Der er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

Nyborg-Strand-Hotel.jpg
Hotels.com

Nyborg Strand Hotel

4/5

Det smukke moderne Hotel Nyborg Strand ligger meget tæt på vandet. Ud over de hyggelige værelser og fællesarealer kan du også nyde nogle gode fitness-faciliteter, spabad, sauna og swimmingpool. Der er 422 værelser på det forholdsvis store hotel, og du finder to restauranter med alsidige menukort. Velegnet til enlige, par og familier. Desuden findes der flere møderum og konferencerum.

Laveste pris for 2 personer: 996 kr.

Badehotel-Harmonien.jpg
Hotels.com

Badehotel Harmonien

2.5/5

Badehotel Harmonien i Ærøskøbing ligger lige ud til vandet. Her findes 28 værelser af forskellige størrelser. Til værelserne er der fælles badeværelse. Stemningen på hotellet er afslappet og behagelig, og også kæledyr er velkomne. Omkring det hyggelige hotel er der en dejlig have og en god terrasse. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 900 kr.

stella-maris-hotel-de-luxe.jpg
Hotels.com

Stella Maris Hotel De Luxe

4/5

Tjek ind på det 4-stjernede Stella Maris Hotel de Luxe, når du gerne vil forene en tur til Svendborg og omegn med et lækkert badehotel-ophold. Det smukke boutique-hotel har en privat badebro ud i Svendborg Sund. Gourmet-restauranten på hotellet serverer en bred vifte af vidunderlige måltider. Nyd stranden, det franske køkken, delve hotellet og dets udearealer.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

hindsgavl-slot.jpg
Hotels.com

Hindsgavl Slot

4/5

Hindsgavl Slot er beliggende på en tidligere herregård. Indretningen af slottet er ret autentisk, og værelserne er indrettet elegant og eksklusiv. På samtlige værelser er der te- og kaffefaciliteter. Tag på badehotel, og føl dig lidt kongelig. Omgivelserne er fantastisk smukke med den landlige park på omkring 400.000 m2. Hotellets restaurant har et alsidigt menukort. Kæledyr er velkomne. Te- og kaffefaciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

hotel-hesselet.jpg
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Hotel Hesselet i Nyborg er et arkitekttegnet hotel fra 1967, som er placeret i smuk pagt med den omgivende natur. Det er velegnet til både enlige, par og familier. Desuden er det meget populært til møder og konferencer. På hotellet er der blandt andet en indendørs swimmingpool. Nyd omgivelserne, hotellet og den lækre forplejning.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

lunds-hotel.jpg
Hotels.com

Lunds Hotel

3/5

Lunds Hotel ved Bogense ligger tæt på en lystbådehavn og lige ud til Kattegat. Det lille hyggelige hotel har 6 værelser med altan eller terrasse, hvor der er udsigt ud over vandet. På alle værelserne er der te- og kaffefaciliteter. Der er restaurant og bar på hotellet. Omkring hotellet er der en have og en terrasse. Der er fri internet og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Hvad er et badehotel på Fyn?

Definitionen på et badehotel på Fyn er, at det er et sted, hvor du kan overnatte, der ligger lige ved siden af vandet. Der er altså ikke så meget hokuspokus i det. Men der er altså mere i det end blot dette.

Når du tager på et dansk badehotel, er det typisk som at komme ind i en form for tidslomme. Badehoteller har nemlig deres helt egen stemning, charme og sjæl. Så snart du træder ind på et badehotel, vil du mærke, at roen sænker sig over dig. 

Det er derfor, at badehoteller er udråbt til at være den ultimative ramme, når det handler om at geare ned, slappe af og få tanket energiniveauet op.  

Tag din partner, et familiemedlem eller en god ven med på et badehotel på Fyn

Badehoteller på Fyn danner den perfekte ramme om en familieferie såvel som et ophold for 2 personer. Alle mennesker uanset alder har det nemlig godt på et badehotel. 

Har I som familie brug for at have noget kvalitetstid sammen, er det ideelt at tage på et badehotel. Når I er af sted på en badehotelsferie, skal de voksne ikke tænke på alle mulige gøremål, da der er personale til at tage sig af den slags. 

Børnene skal altså ikke kæmpe om at få sine forældres opmærksomhed. Det kan desuden være en rigtig god idé at flere generationer tager afsted på et badehotel sammen, da det gavner alle. 

Er I et par, der trænger til at se hinanden dybt i øjnene? Og har I brug for udelukkende at fokusere på hinanden, fordi det er svært at få tid til det i hverdagen? Så kan et smut på et badehotel på Fyn være med til at gøre underværker. 

Når I begge er sat ud af spil i forhold til, hvad I skal have styr på derhjemme, er denne tid frigjort til at nyde hinanden. I kan ligge og sole jer på stranden, gå i vandet og have dybe samtaler, når I befinder jer på et badehotel.

fantastisk gåtur langs havet på Fyn

Tips til at finde de bedste badehoteller på Fyn

Her på siden finder du alle de bedste badehoteller på Fyn. Det kan derfor være svært at finde ud af, hvilket hotel du skal booke. Alle badehotellerne er naturligvis rigtig lækre og tilbyder dig en god oplevelse. 

Men det betyder ikke, at de alle sammen er det helt rigtige sted for dig og din rejsemakker. Derfor skal du bruge lidt tid på at finde ud af, hvilket badehotel der er det helt rigtige for lige præcis dig. 

For at vælge det bedste badehotel på Fyn skal du overveje flere ting. Det første, du skal have kortlagt, er dit budget, da det hjælper dig med at indskrænke din søgning. Der er ingen grund til, at du bruger tid på at kigge på badehoteller, der overskrider dit budget. Det er meget bedre at søge blandt de hoteller, som rent faktisk er en mulighed for dig. 

Når budgettet er lagt, kan du begynde at kigge på forskellige badehoteller på Fyn. Mens du kigger, er det vigtigt, at du lægger mærke til, hvad prisen inkluderer. Herved kan du få en fornemmelse for, hvad dine krav til stedet kan være. Efter du har gjort dette, bør det være en del nemmere for dig at udpege det perfekte badehotel på Fyn for dig og din rejsepartner.  

Få fingrene i et lækkert badehotel på Fyn på tilbud

Selvom at det er vældig populært at tage på et badehotel, så er det skam stadig muligt at finde et lækkert badehotel på Fyn på tilbud. Du kan eksempelvis være heldig at falde over et billigt ophold på et badehotel, hvis du tilmelder dig de forskellige badehotellers nyhedsbreve.

I nyhedsbrevene vil der typisk stå, hvis der er mulighed for at få et ophold på det specifikke badehotel til en nedsat pris. Når dette sker, skal du være skarp til hurtigt at få handlen i hus, da der er mange om buddet. Du er nemlig ikke den eneste, der vælger at modtage nyhedsbrevet fra et badehotel. 

Det er også muligt at finde billige priser på badehoteller på Fyn på dealsites. Hvis du kigger på de danske dealsites en gang imellem, kan du altså også her have heldet med dig, når du gerne vil have fat i et godt tilbud. 

Igen skal du ikke bruge dagevis på at tænke over, om tilbuddet er noget for dig eller ej. Gør du dette, kan du ende med at gå glip af tilbuddet, da der i de fleste tilfælde kun er et begrænset antal pladser til rådighed. 

Få en masse fantastiske oplevelser under dit ophold på et strandhotel på Fyn

Det er altid dejligt at opholde sig i kortere eller længere tid på et badehotel på Fyn. Men det kan måske også blive lidt for meget at opholde sig i strandkanten dag efter dag. Hvis du har brug for at opleve lidt andet en gang imellem, er der absolut intet, der forhindrer dig i dette. 

Når du er på et badehotel på Fyn, befinder du dig midt i naturen, hvor der er masser at lave. Men har du behov for lidt andre oplevelser, så er denne danske ø fyldt til randen med både seværdigheder, attraktioner og aktiviteter for alle og enhver. Herunder kan du finde lidt inspiration til, hvad du ellers kan lave, når du opholder dig på et badehotel på Fyn:

  • Hindsgavl Dyrehave
  • Vandtårnet på Dronningens Bastion i Nyborg
  • Tranekær Slotspark
  • Horne Rundkirke
  • Glorup Herregård
  • Egeskov Slot
  • Odense Domkirke
  • Danmarks Forsorgsmuseum
  • Nyborg Slot
  • Øhavsmuseet

Findophold har samlet de bedste badehoteller på Fyn for dig

Lige meget om du er vild med at tage på badehoteller hele tiden, eller om det er første gang, du skal prøve det, er Findophold en side for dig. Her på vores side kan du nemlig få et rigtig godt overblik over alle de bedste badehoteller på Fyn. Herved bliver det nemmere for dig at vælge det hotel, som du har lyst til at besøge.

Du kan også hurtigt finde ud af, hvad det vil koste dig at besøge de forskellige badehoteller, samt hvad der er inkluderet i prisen. Det giver dig en god mulighed for at se, hvilke hoteller der matcher dit budget og dine præferencer bedst muligt. 

Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse med at gennemse udvalget. Husk at du altid kan klikke dig videre til vores samarbejdspartneres sider for at få flere informationer om et specifikt badehotel på Fyn. 

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvilket strandhotel på Fyn er det bedste?

Der findes mange forskellige strandhoteller og badehoteller på Fyn, hvorfor det kan være svært at gennemskue, hvilket et der er det bedste. Det kan vi desværre ikke fortælle dig. Det kommer nemlig an på dine ønsker og behov. Til gengæld kan du være sikker på, at alle badehoteller her på vores side vil give dig en god oplevelse.

Er der gratis morgenmad på et badehotel på Fyn?

Man kan godt sige, at der er gratis morgenmad på et badehotel på Fyn. Morgenmaden er nemlig typisk en del af den pris, som du har betalt for dit ophold. Derfor er morgenmaden altså ikke gratis, men du skal ikke betale yderligere for den.

Kan jeg parkere gratis ved et badehotel på Fyn?

Ja, du kan parkere gratis ved et badehotel på Fyn. Badehotellerne har altid sørget godt for deres gæster, så de ikke skal bruge timevis på at lede efter en parkeringsplads, som de så også skal betale for.