Bedste gourmetophold på Sjælland 2024

At tage på et gourmetophold på Sjælland er bare noget helt særligt. Ikke nok med at du skal spise mad i topklasse, så får du også mulighed for at komme helt ned i gear. Der er altså alt at vinde og intet at tabe, når du tager på et gourmetophold. Her på siden finder du et godt overblik over de bedste gourmetophold på Sjælland.

Denne side indeholder reklamelinks

Skroebelev-Gods-1-4.jpeg
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Hvis du elsker velsmagende mad, autenticitet og idyl så er et gourmetophold på Skrøbelev Gods det helt rette for dig. Stedet historiske vingesus mærker man allerede ved ankomst sammen med den venlige velkomst. Gennem hele gourmetopholdet vil du blive præsenteret for den ene dejlige smagsnuance efter den anden.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

gourmetophold-marienlyst-strandhotel-3.jpeg
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

På Marienlyst Strandhotel får I hele pakken. Her kan I nyde godt af et gourmetophold, hvor I kan spise på hotellets to restauranter, et kombineret brasserie og bar samt en skøn vinbar. Her er altså mange muligheder, og I har rig mulighed for kulinariske oplevelser; og I er bestemt også sikre på, at I får slukket tørsten.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

gourmetophold-kragerup-gods-2.jpeg
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

Når I vælger Kragerup Gods, kan I vælge godsets eget Godsejerens gourmetophold. Inkluderet i dette spændende ophold er kaffe og kage i godsets hyggelige havestue. I får skænket champagne og kan om aftenen nyde en gourmetmenu bestående af fem retter. Der er inkluderet vinmenu. Når I står op næste dag, får I naturligvis også godsets skønne morgenmad.

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

hotel-bretagne-3.jpg
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne er et yderst hyggeligt badehotel, beliggende i de skønneste naturomgivelser. Når I spiser på badehotellets restaurant, har I en dejlig udsigt over Hornbæk sø. Menukortet er baseret på sæsonens råvarer, hvorfor den varierer i løbet af året. Stilen er en kombination af det nordiske og franske køkken; naturligvis med franske specialiteter fra Bretagne-regionen.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

strandhotel-rosnaes-2.jpeg
Hotels.com

Strandhotel Røsnæs

3/5

På Strandhotel Røsnæs bor I midt i den storslåede natur. I kan vælge at spise på strandhotellets restauranter: Næs Gourmet og Næs Brasserie. Her får I serveret kulinariske retter baseret på lokale delikatesser. I kan vælge flerretters menuer. På Næs Gourmet sidder I med udsigt til den smukke Fjord. På Næs Brasserie sidder I ud til strandhotellets hyggelige gårdhave.

Laveste pris for 2 personer: 719 kr.

kurhotel-skodsborg-4.jpg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er med god grund et populært valg. Her finder I den perfekte kombination mellem spa-nydelse og gastronomiske oplevelser. Efter et dampende varmt besøg i kurhotellets spaområde, kan I om aftenen nyde utroligt velsmagende retter i restauranten. Her sidder I under smukke omgivelser og kan vælge mellem klassiske retter, der er inspireret af det grønne køkken.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

kokkedal-castle-copenhagen-4.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

På Kokkedal Castle Copenhagen har I mulighed for at vælge et spændende gourmetophold. Her får I serveret et glas champagne inden jeres middag. Herefter bliver I præsenteret for en udsøgt og spændende 6-retters menu i restauranten inklusiv vinmenu. I går mætte og tilfredse i seng og står op næste dag til dejlig morgenmad, inden I skal videre.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

dragsholm-slot-2.jpg
Hotels.com

Dragsholm Slot

4/5

Dragsholm Slot er et charmerende slot. Under jeres ophold kan I vælge mellem slottets tre restauranter. I kan få snacks det ene sted, uformelle retter det andet sted og spændende gourmetretter det tredje sted. Slottet har deres egen urtehave, hvorfra de får urterne, der anvendes i retterne. Her kommer I og jeres smagsløg altså helt tæt på naturen.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

fredensborg-store-kro-3.jpg
Hotels.com

Fredensborg Store Kro

4/5

Der er varmt og skønt at opholde sig på Fredensborg Store Kro. I kroens bistro venter Jer et spændende menukort, der er sammensat- og inspireret af det nordiske cuisine med et spændende og afbalanceret fransk touch. Retterne er baseret på råvarer for sæsonen. Her får I rene smage, der skal lede jer hen på den skønne natur.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

Et gourmetophold på Sjælland er for alle madelskere

Kan du betegne dig selv som en rigtig madelsker? Og vil du have det fulde udbytte ud af dit ophold? Så er et gourmet ophold på Sjælland lige noget for dig. Når du tager på et gourmetophold, får du en oplevelse, hvor maden er i fokus. Du kan derfor godt forvente, at dine smagsløg kommer til at hoppe af glæde. 

Hvis du vil på et gourmetophold, har du mange valgmuligheder i forhold til, hvor du vil hen. Omgivelserne kan nemlig se vidt forskellige ud. Det er helt op til dig at tage beslutningen, når det kommer til, om det skal være et ophold på en kro på Sjælland med gourmet, eller om du hellere vil på et gourmetophold på et slot, en herregård eller et hotel. 

Du får den bedste mad i verden uanset, om du vælger at tage på et kroophold på Sjælland med gourmet eller et andet sted. Alle gourmetophold har kokke, der sørger for at kræse om maden, så du kan nyde den i fulde drag. 

Gode grunde til at tage på et gourmetophold på Sjælland

Der findes ikke kun én, men i stedet rigtig mange gode grunde til, hvorfor du bør unde dig selv at tage på et gourmetophold på Sjælland. 

Først og fremmest kan du kombinere din fascination af og glæde ved mad samtidig med, at du kommer væk fra den daglige trummerum. At tage en eller to nætter væk hjemmefra er altid sundt, da du derved ikke skal tænke på, at du også lige skal ordne det ene eller det andet.

Når du er på et gourmetophold, kan du bare slappe af og koncentrere dig om selve oplevelsen. Kort sagt får du en gylden mulighed for at koble af, når du er på et ophold, hvor maden er i højsædet. 

Da der findes en masse forskellige gourmetophold på Sjælland, har du mulighed for at vælge det ophold, der matcher dine præferencer samt dit budget. Du kan eksempelvis også vælge, om der skal være en vinmenu til maden. Det er nemlig vidt forskelligt, om dette er inkluderet i prisen eller ej.  

Har du brug for at komme væk fra alle de daglige og kedelige gøremål i hverdagen? Er du vild med lækker mad? Og vil du gerne forkæle dine smagsløg med eksklusiv mad? Hvis du kan svare ja til disse tre spørgsmål, burde dette være grunde nok til at bestille et gourmetophold på Sjælland.

fantastisk gourmetophold på Sjælland

Et eksklusivt gourmetophold på Sjælland er et godt alternativ til en ferie i udlandet

Mange værdsætter at komme på et ferieophold i udlandet – så hvordan kan et gourmetophold på Sjælland hamle op med dette? Det vil vi prøve at kaste lys over i dette afsnit. Et gourmetophold kan nemlig være en bedre løsning end et ferieophold i udlandet i nogle tilfælde. 

Eksempelvis kan det være dyrt og besværligt at tage på ferie i udlandet. Det besværlige er, at det typisk kræver en del mere planlægning sammenlignet med, hvis du skal på et gourmetophold på Sjælland. 

Derudover skal du ofte bruge langt flere feriedage, når du skal på et ophold udenfor landets grænser, da det ellers ikke kan betale sig at tage af sted. Når du tager på et gourmetophold, kræver det typisk kun en enkelt overnatning, og så er du blevet en oplevelse rigere. En miniferie i udlandet kræver i hvert fald en forlænget weekend, hvis du skal have noget ud af turen. 

Tager du på et gourmetophold på Sjælland, vil du ydermere opleve, at det er nøjagtigt ligesom at være på en lækker feriedestination. Derudover er der en masse forskellige oplevelser, som du kan give dig i kast med udover bare at befinde dig på selve stedet og spise god mad.

På Sjælland kan du altid finde seværdigheder eller attraktioner, der matcher dine interesser. Er du for eksempel vild med at kigge på kirker i udlandet, så kan du gøre det samme på Sjælland, når du er på et ophold. 

Har du ikke flere fridage tilbage i dit ferieregnskab, men trænger du i den grad til et pusterum? Så er et gourmetophold på Sjælland et rigtig godt alternativ til en længere ferierejse i udlandet.

Forkæl dig selv med et luksusophold på Sjælland med gourmetmad

Er det svært at tilfredsstille dine smagsløg? Så kan det godt være, at et helt almindeligt gourmetophold på Sjælland ikke er godt nok til dig. I sådan et tilfælde skal du nok mere vende blikket mod et luksus ophold på Sjælland. 

Det kan også være, at du har søgt efter ”gourmetophold Michelin”. Hvis du har gjort det, så leder du nok efter et gourmetophold med michelinstjerner. Denne form for ophold hænger ikke ligefrem på træerne. Men selvfølgelig er det muligt at finde et fantastisk gourmetophold med michelinstjerner, hvis du ønsker at booke sådan et.

Her på vores side finder du naturligvis alle de bedste gourmetophold på Sjælland, så du kan være sikker på, at du kan finde det helt rigtige ophold for dig og din rejsemakker. Vælger du et gourmetophold på Sjælland med michelinstjerner, skal du dog være forberedt på, at det nok koster en del mere end andre gourmetophold. 

Giv en overnatning med middag på Sjælland i gave

Hvis du ikke allerede vidste, at alle er vilde med en overnatning med middag på Sjælland, så ved du det nu. Er der ovenikøbet tale om et gourmetophold, så vil begejstringen ingen ende tage. 

I og med at mange mennesker er vilde med diverse weekendophold, er et gourmetophold altid en god og generøs gave til en, du holder af. Så ved du ikke, hvad du skal give en person i gave, er det måske en idé, at du kigger nærmere på et gourmetophold på Sjælland. 

Det kan naturligvis være en lidt dyr gave, da det jo er rarest at være 2 personer af sted sammen. Heldigvis kommer gourmetophold for 2 personer som en pakkeløsning, der gør det en smule billigere. 

Hvis et gourmetophold overstiger dit gavebudget, kan du eventuelt slå dig sammen med andre venner eller familiemedlemmer. En ting er i hvert fald sikkert. Og det er, at gavemodtageren vil blive overlykkelig for sådan en dejlig gave. 

Du kan opleve en masse under dit gourmetophold på Sjælland

Tager du på et gourmetophold på Sjælland, så er det den kulinariske oplevelse, der er i fokus. Du kan derfor have et behov for at få andre oplevelser, når du er på et gourmetophold. Dette kan gøre sig gældende uanset, om du er af sted på en enkelt overnatning eller flere. 

Er der spa- og wellnessfaciliteter i forbindelse med dit gourmetophold, er der formentligt masser af ting, du kan beskæftige dig med. Men det er ikke alle steder med gourmetmad, der er forsynet med disse faciliteter. 

I så fald kan du kigge på de omkringliggende omgivelser. Måske ligger det pågældende sted i et naturskønt område således, at du og din rejsepartner kan gå en god tur i området. Det kan også være med til at øge appetitten, så der er mere plads i maven til gourmetmenuen. 

Hvis naturen ikke er noget at råbe hurra for, kan du eventuelt tage ind til den nærmeste by for at kigge nærmere på, hvad den har at byde på. Derudover kan du vælge at besøge disse forskellige seværdigheder og attraktioner på Sjælland:

 • Skovtårnet
 • Bakken
 • Koldkrigsmuseum Stevnsfort
 • Gammel Højerup Kirke
 • Trelleborg
 • Sommerland Sjælland
 • Geomuseum Faxe
 • BonBon-Land
 • Liselund Slotspark
 • Møns Klint
 • Jægersborg Dyrehave
 • Vallø Slot

Findophold hjælper dig med at finde et lækkert gourmetophold på Sjælland

Har du brug for at få det fulde overblik over de bedste gourmetophold på Sjælland? Så er Findophold lige siden for dig. Vi har nemlig samlet dem alle her på siden. Det gør det hele nemmere, da du på den måde hurtigt kan finde frem til det rette gourmetophold på Sjælland for dig. 

Her på vores side kan du finde frem til alle de informationer, du har behov for i forbindelse med de forskellige gourmetophold. Vi har fremhævet et par kvaliteter ved hvert gourmetophold. Men hvis du ønsker at vide mere, kan du blot klikke dig videre. 

Hvis du klikker dig videre til vores samarbejdspartneres sider, kan du læse mere om det specifikke sted og ophold. Det gør det eksempelvis nemmere at sammenligne priser samt finde ud af, hvad der er inkluderet i prisen. Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse med at finde et lækkert gourmetophold på Nordsjælland via Gourmetopholdsguide.dk.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvilken gourmetrestaurant på Sjælland er den bedste?

Der findes ikke et entydigt svar på dette spørgsmål. Det kommer nemlig i sidste ende an på dine præferencer. Vi anbefaler derfor, at du prøver forskellige gourmetrestauranter. På den måde kan du selv vælge, hvilken gourmet restaurant på Sjælland der er den bedste.

Kan jeg komme på et handicapvenligt gourmetophold på Sjælland?

Du er bestemt ikke udelukket fra at komme på et gourmetophold på Sjælland, hvis du er handicappet. Der findes naturligvis flere handicapvenlige steder. Husk at du ved hvert enkelt gourmetophold kan klikke dig videre for at få flere informationer. Er du i tvivl i forhold til, om et sted er handicapvenligt, kan du kontakte stedet via telefon eller mail. 

Hvilket gourmetophold på Sjælland skal jeg vælge?

Du skal vælge det gourmetophold på Sjælland, der matcher dine ønsker bedst muligt. Det kan godt være, at dine venner har været på et specifikt gourmetophold, som de roser til skyerne. Men det betyder ikke, at det er det bedste ophold for dig. I stedet skal du finde frem til det gourmetophold, der tiltaler dig mest. 

Er det muligt at booke et gourmetophold på Sjælland med en vinmenu?

Ja, du kan sagtens booke et gourmetophold på Sjælland med en vinmenu. For at finde ud af om der er en vinmenu inkluderet i prisen for et ophold, skal du bare klikke dig videre til vores samarbejdspartneres sider. Er der ikke en vinmenu med i prisen, kan du altid få tjeneren på stedet til at hjælpe dig med at vælge en god vin til maden.