Bedste golfophold på Fyn 2024

I Danmark er der mange, som er meget optaget af at spille golf. De er vilde med en aktiv ferie eller weekend, hvor golf er i højsædet sammen med frisk luft samt en masse selvforkælelse. Har du det på samme måde, er der rig mulighed for at opnå dette, hvis du tager på et golfophold på Fyn.

Denne side indeholder reklamelinks

hotel-troense.jpg
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Hotel Troense i Svendborg er det helt perfekte sted at booke et golfophold på Fyn. Det charmerende hotel ligger lige ud til Svendborgsund. Det 3-stjernede hotel rummer 36 gode værelser i forskellige størrelser. Desuden byder hotellet på en restaurant og en bar med lounge. Du kan også nyde stedets spa-faciliteter, lige som du kan benytte den nærliggende strand.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Dette får du ud af et golfophold på Fyn

Uanset om du er på et golfophold med eller uden en golfpakke på Fyn, så får du en hel masse ud af sådan et ophold. Så hvis du aldrig har spillet golf før, men vil du gerne på et golfophold, bør du læse med videre. 

Det er yderst hyggeligt at være på et golfophold, fordi der er en god chance for at møde nye mennesker. I har alle sammen golf til fælles, hvorfor det altid er et godt samtaleemne. 

Ikke nok med at du kan møde nye mennesker, så får du automatisk også en masse frisk luft og motion. Du kan stille og roligt slappe af med at spille golf i dit eget tempo og nyde omgivelserne samt snakke med din golfkammerat. 

Du kan simpelthen koncentrere dig om golf under hele dit golfophold på Fyn. Der er nemlig sørget for alt for dig. Du skal ikke røre en finger, så du kan bare hygge dig på den mest optimale måde for dig.

Maden på et golfophold kan være en lækker menu, eller du kan kombinere dit golfophold med gourmetmad og eventuelt en vinmenu. Så hvis du også elsker mad, vil det være oplagt at tage på et golfophold med gourmetmad.  

Når dagen er omme, og du har fået dig en øl eller en godnatdrink, kan du lægge dit hoved på en blød og dejlig pude på dit værelse. Her kan du drømme sødt om golf indtil, at det er tid til at spise morgenmad.

fantastisk spil golf på Fyn

Sådan finder du det bedste golfophold på Fyn

Skal du i gang med at finde et golfophold på Fyn, kan det godt virke en smule uoverskueligt, hvis du ikke har den rette strategi. Når først du har lagt en god strategi, så er det faktisk slet ikke så besværligt at finde lige præcis det golfophold, der er ideelt for dig og din rejsepartner. 

Det første, du skal gøre, er at lægge et budget. Når du har fundet ud af, hvad dit golfophold må koste, får du formentligt sorteret et par steder fra. Har du dit budget på plads, kan du gå videre med at stille dig selv disse spørgsmål:

 • Vil du gerne besøge et specifikt område på Fyn?
 • Hvor mange golfbaner er det mest optimale for dit golfophold?
 • Skal der være gourmetmad på menuen?
 • Skal der være spa- og wellnessfaciliteter?

De ovenstående spørgsmål bør du overveje nøje således, at du ved, hvad du skal kigge efter. Det letter din søgning, da disse kriterier uden tvivl vil fjerne flere goldophold, der ikke lever op til dine ønsker og krav. 

Et golfophold på Fyn har så mange oplevelser at byde på udover golf

Når du er på et golfophold, er dit fokus naturligvis, at du skal spille golf det meste af tiden. Men det er ikke dårligt også at nyde andre oplevelser, da du derved får endnu flere minder med dig hjem. Disse minder kan være med til, at din dagligdag bliver nemmere, da de kan give dig overskud i hverdagen. 

Du bør derfor prøve at få flettet nogle andre oplevelser ind, når du er på et golfophold således, at du får en tur, der har været det hele værd. Det er selvfølgelig vigtigt, at det ikke bliver en stressende faktor for dig. Mærk derfor efter om du har overskud til flere oplevelser og i så fald hvor mange.

Der er oplevelser i lange baner, når du befinder dig på et golfophold på Fyn. Du kan blandt andet udforske nogle af disse attraktioner og seværdigheder:

 • H.C. Andersens Hus
 • Odense Zoo
 • Danmarks største sten – Damestenen
 • Egeskov Slot
 • Gorilla Park
 • Danmarks Jernbanemuseum
 • Fyns Hoved
 • Hindsgavl Dyrehave
 • Refsvindinge Bryggeri
 • Hverringe Gods

Du kan uden tvivl hygge dig med en masse spændende oplevelser på Fyn. Det gælder bare om at finde den eller de oplevelser, som du ønsker at bruge din tid på. Det er helt op til dig og din golfmakker.

Hold godt øje med skønne golfophold tilbud på Fyn

De fleste mennesker kan godt lide et godt tilbud uanset, hvad de skal købe. Det gælder naturligvis også, når det kommer til et golfophold. Du kan rent faktisk sagtens finde fantastiske golfophold tilbud på Fyn, hvis du bare ved, hvor du skal lede efter dem. Det er nemlig ikke så nemt at grave dem frem.

Du kan blandt andet holde godt øje med et billigt golfophold på Fyn ved at tilmelde dig forskellige nyhedsbreve. Her mener vi nyhedsbrevene hos de steder, der tilbyder goldophold. Hvis du modtager nyhedsbreve, får du altid de seneste nyheder fra et sted med golf, hvilket blandt meget andet kan være et billigt golfophold. 

Det er en nem måde at finde ud af, om der er et godt tilbud på golfophold, da du blot skal læse nyhederne fra de forskellige steder. Finder du et fremragende golfophold tilbud på Fyn, bør du ikke tænke alt for længe over, om du vil tage imod tilbuddet eller ej. Du kan derved hurtigt ende med at misse tilbuddet, da der typisk kun er få pladser til rådighed, og der er mange om buddet.

På forskellige danske dealsites kan du sommetider også finde golfophold på tilbud. Så har du en smule tid til overs en gang imellem, når du alligevel ligger på sofaen og slapper af, kan du eventuelt kigge på disse sider. Jo mere du søger, desto større chance er der for at falde over et billigt golfophold på Fyn.  

Findophold er din hjælpende hånd til at finde et golfophold på Fyn

Findophold fungerer som din vejviser til et golfophold på Fyn. Her på siden finder du nemlig alle de bedste golfophold på Fyn, så du kan finde frem til det ideelle ophold for dig og din golfmakker. 

Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er os, der sælger de forskellige golfophold, som du finder på siden. Vil du gerne læse mere om golfopholdene eller booke et specifikt ophold, skal du klikke ind på vores samarbejdspartneres sider.

Det er en fordel at læse oplysningerne inde på vores samarbejdspartneres sider, hvis du finder et golfophold, du er meget interesseret i. Det kan hjælpe dig med at beslutte, om det er det rette ophold for dig, eller om du skal finde et andet. Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse med at udvælge et lækkert golfophold på Fyn.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvad skal jeg medbringe på mit golfophold på Fyn?

Når du skal på et golfophold på Fyn, skal du medbringe alt det, som du normalt ville medbringe på et hvilket som helst ophold. Udover tøj, sko, personlige plejeprodukter, penge og lignende skal du selvfølgelig huske dit golftøj. Har du golfudstyr, er det ligeledes en god idé at tage dette med.

Kan jeg tage hele familien med på et golfophold på Fyn?

Du kan sagtens tage hele familien med på et golfophold på Fyn, så længe alle mand er gamle nok til at spille golf. Hvis alle ikke er gamle nok til at spille golf, bør du sørge for, at der er en voksen med, som kan passe børnene, mens resten af familien koncentrerer sig om at spille golf. 

Kan jeg tage på et golfophold, når jeg aldrig har spillet golf før?

Det er bestemt en mulighed at tage på et golfophold på Fyn, selvom du aldrig har spillet golf før. Du skal bare sørge for at vælge et sted, der har en golfbane for nybegyndere. Er der en form for golfskole eller en introduktion til, hvordan du spiller golf, er det naturligvis en fordel for dig.