Bedste golfophold i Danmark 2024

Kombinér alt det bedste ved en dejlig ferie og din yndlings sportsgren med et golfophold i Danmark. Det er det perfekte ophold for dig, som gerne vil have et afbræk fra en travl hverdag. Nyd et hav af spændende og udfordrende golfbaner på én af de mange skønne golf hoteller i Danmark.

Denne side indeholder reklamelinks

kokkedal-castle-copenhagen.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Dette ekstravagante slot med egen golfbane lige udenfor vinduet er det helt rette sted for dig at nyde dit golfophold på Sjælland. Her er der rig mulighed for at spille golf, nyde velsmagende mad og slappe af i spaafdelingen.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

himmerland-golf-og-spa-resort.jpeg
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

På Himmerland Golf- og Spahotel kan du tage et dejligt golfophold og i den grad få spillet noget golf. Det eksklusive 4-stjernede hotel råder over 3 golfbaner, som du kan boltre dig på. Der er 60 værelser på hotellet, og desuden er der 3 restauranter og 2 barer. Det omfattende wellness-område byder blandt andet på en indendørs pool og diverse spa-oplevelser. Stedet er velegnet til enlige, par og familier.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Hotel-Amerika.jpeg
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Er golf din store passion, så kan du med fordel booke et golfophold på det eksklusive Hotel Amerika i Hobro. På det 4-stjernede hotel er der 68 værelser i forskellige størrelser, et forretningscenter og en restaurant. Omkring hotellet er der en have og en terrasse. Hotellet er handicapvenligt. Velegnet for enlige, par, familier og business. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

aalbaek-gl-kro.jpg
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

4/5

Tag på et aktivt golfophold på Aalbæk Gl. Kro i Nordjylland. Den charmerende kro fra det 19. århundrede emmer af god stemning. Det 3-stjernede hotel rummer 59 værelser, 2 restauranter og en bar. Desuden rådes der også over et forretningscenter. Omkring kroen er der en have, en terrasse og en legeplads. Du kommer til at bo tæt på stranden.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

hotel-troense.jpg
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Hotel Troense i Svendborg er det helt perfekte sted at booke et golfophold på Fyn. Det charmerende hotel ligger lige ud til Svendborgsund. Det 3-stjernede hotel rummer 36 gode værelser i forskellige størrelser. Desuden byder hotellet på en restaurant og en bar med lounge. Du kan også nyde stedets spa-faciliteter, lige som du kan benytte den nærliggende strand.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Find en golfferie i Danmark til enhver golfspiller

Om du er helt nybegynder eller ægte golfekspert, så kan du nyde godt af en golfweekend i Danmark. Her bliver der nemlig taget højde for, at der kommer gæster med mange forskellige niveauer inden for sportsgrenen.

Har du aldrig rigtig prøvet spille golf før, kan du blive taget i hånden af en træner. Du kan vælge en golfferie i Danmark med medarbejdere, som kan hjælpe dig i gang helt fra bunden. Men hvis du i stedet trænger til en udfordring, kan du finde spændende og svære baner også. Undersøg dit golfophold i Danmark inden du tager afsted, for at få en idé om sværhedsgraderne på banerne.

Noget af det smarte ved en golfweekend i Danmark er, at din golfmakker ikke behøver have samme niveau som dig. Du kan sagtens tage afsted med nogen med en hel anden erfaring, og I kan stadig begge have det sjovt.

Golfophold i hele Danmark

Golf er en utroligt populær sportsgren og af god grund. Den er både sjov og udfordrende. Det er en god måde at bruge tid med folk man holder af. Og det er en perfekt undskyldning for at nyde noget frisk luft. Der er mange i landet, som spiller golf, og derfor findes findes der også golfophold i hele Danmark.

Når du skal til at vælge din golfferie i Danmark, kan du med fordel overveje, hvor du vil hen. Du kan nemlig finde dejlige golf hoteller både i Jylland, samt på Sjælland og Fyn. På den måde kan du finde et golfophold i nærheden af dig. Du kan også vælge at tage en tur til et sted i landet, du endnu ikke har besøgt.

Giv en golfweekend i Danmark i gave

Kender du nogen som elsker et godt spil golf, en såkaldt rigtig golfentusiast? Så er en golfferie i Danmark den perfekte gave, du kan give til dem. Det er nemlig muligt at give et gavekort til ét af de mange dejlige golf hoteller vi har i landet.

Med et gavekort til til et golfophold i Danmark, kan du give én du holder af en skøn ferie. Afhængig af, hvad du vælger, kan de få god mad, overnatning, forplejning og selvfølgelig et stort udvalg af golfbaner. Du kan eksempelvis vælge at give dem en golfpakke i Danmark.

Det smarte ved at give et gavekort er, at modtageren selv kan bestemme, hvornår opholdet skal foregå. På den måde er de ikke bundne til et bestemt tidspunkt på året. Du kan også give en ven eller familiemedlem en golfweekend i Danmark sammen med dig. Så kan I nyde turen sammen.

Få det meste ud af dit ophold med en golfpakke i Danmark

Hvis du ønsker den fulde oplevelse af et golfophold, så kan du vælge at købe en golfpakke i Danmark. Det er den perfekte måde ikke at skulle tænke på andet end ren afslapning. Golfpakkerne er lidt forskellige alt afhængig af, hvilket golfophold du vælger.

Generelt kan du forvente at der er god mad inkluderet i din golfpakke. Der vil der tit være serveret de tre store måltider, samt frugt, kaffe og andet, du kan nyde mellem spillene. Derudover får du overnatning, på én af de dejlige værelser, som hotellerne byder på.

Med en golfpakke i Danmark får du derfor en fuld golfferie, hvor der er taget sig af alting. Det er den perfekte miniferie væk fra en travl og stresset hverdag eller hvis du bare vil se nye omgivelser.

Dejlige golfophold i Danmark for hele familien

Trænger hele din familie til at komme afsted på et golfferie i Danmark? Nogle golf hoteller tilbyder at børn også kan være med på opholdene. Så er der også taget hånd om de små, med blandt andet udstyr og mad til dem. Men det er ikke alle golf hoteller hvor det er muligt. Du kan derfor med fordel undersøge hotellet, inden du booker dit ophold.

En golfweekend i Danmark kan være en god måde at bruge kvalitetstid med familien. Tit kan man ende i de samme kedelige rutiner og måske altid ende med at se en film. Men der er mange andre ting, man også kan lave sammen som en familie.

En aktiv ferie, hvor alle får lov at dyrke en sjov sport sammen, er den perfekte oplevelse. Det er ikke vigtigt om nogen af jer har mere erfaring end andre. I skal nok alle kunne hygge jer, men de mange forskellige golfbaner på jeres ophold.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Må jeg tage hund med på golfophold i Danmark?

Der er nogle golf hoteller, hvor du gerne må tage din hund med, men det er ikke alle. Det er derfor en god idé at tjekke dit golfophold Danmark på forhånd. På den måde kan du være sikker på, at hunden må komme med. Det kan også dig hjælpe med at vælge hvilken golfferie i Danmark, du vil på.

Hvad får jeg med en golfpakke i Danmark?

Med en golfpakke i Danmark vil du ofte få et golfophold med overnatning og mad. Der er lidt forskel på de forskellige pakker. Men du kan altid forvente adgang til mange spændende golfbaner og anden forplejning. Det vil give dig det meste ud af din golfweekend i Danmark. Så er det eneste du skal tænke på at slappe af og spille noget golf.

Hvor finder jeg de bedste golf hoteller?

Du kan finde skønne golf hoteller i hele landet og det er derfor nemt at finde et dejligt ophold. Det bedste golfophold i Danmark for dig, vil være det som bedst passer dine behov. Du kan derfor leder efter hoteller i det område af landet, du er interesseret i at holde ferie i. Du kan også vælge ud fra mængden af baner, forplejning eller pris.