Bedste slotsophold i Danmark 2024

Har du en partner, et familiemedlem, en veninde eller en helt anden person, der fortjener at bo som en royal for en stund? Så bør du helt bestemt tage på en slotsferie. Her på siden får du et godt overblik over alle de bedste slotsophold i Danmark, så du kan vælge et ophold i ro og mag.

Denne side indeholder reklamelinks

Skroebelev-Gods-1.jpeg
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Skrøbelev Gods er et eventyrligt og yndigt gods på Langeland, her er højt til loftet og rigtig hyggeligt. Hvis du værdsætter smukke omgivelser og velsmagende mad er dette ophold det helt rette for dig. Her er kredset om detaljerne og servicen er fenomenal.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

Broholm-Slot.webp
Leonora Holidays

Broholm Slot

3/5

På Broholm Slot er der så stemningsfuldt, at du kan mærke historien vingesus, når du bevæger dig rundt i de flotte gamle omgivelser. Værelserne er store og herskabeligt indrettede med smukke ældre møbler. Nyd stemningen fra overklasselivet fra det forgangne århundreder. I restauranten kan du stille din sult med dejlig gourmet mad i smukke lokaler.

Laveste pris for 2 personer: 2.990 kr.

Ny-Oebjerggaard-Gods.webp
Leonora Holidays

Ny Øbjerggaard Gods

3/5

Ny Øbjerggaard Gods er et rigtig eventyrligt og elegant gods med flotte omgivelser indendøre samt en dejlig have og privat skov lige ude for hoveddøren, hvor en god gåtur er garanteret. Se frem til et vidunderligt ophold på Ny Øbjerggaard Gods, med tid til lange gåture og gode samtaler.

Laveste pris for 2 personer: 1.089 kr.

kokkedal-castle-copenhagen.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

På det helt fantastisk overdådige Kokkedal Castle Copenhagen får du ren luksus i de smukkeste rammer. Værelserne er store og herskabeligt indrettede med virkeligt gode senge. Her er en stor spa-afdeling, hvor du kan blive forkælet med behandlinger, bade og sauna. I restauranten kan du nyde gourmet mad med god vin fra den store vinkælder.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Hotel-Vejlefjord.jpg
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hvis du skal vælge et sted, hvor du ønsker at kunne stresse helt af, er Hotel Vejlefjord det helt rette valg. Med kur og spa både indendørs og udendørs kan du glemme alt om den travle og stressende hverdag. Her finder du hurtigt ind til roen i dig selv. Nyd også behandlingsmulighederne, ligesom hotellets brasseri byder på velsmagende retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

sophienberg-slot.jpg
Hotels.com

Sophienberg Slot

3/5

På det tidligere kongelige lystslot, Sophienberg Slot, kan du opholde dig i de skønneste rammer med direkte udsigt til havet. Her mødes de naturlige elementer i en smuk symfoni. De lyse værelser og lokaler skaber de optimale rammer for et dejligt ophold, hvor du har alle forudsætninger for at få fornyet energi til hverdagen, der venter.

Laveste pris for 2 personer: 830 kr.

hvedholm-slotshotel.jpg
Hotels.com

Hvedholm Slotshotel

4/5

Når du ankommer til Hvedholm Slotshotel, vil du uden tvivl føle dig lidt adelig eller kongelig. Med sit høje spir, med det danske flag i toppen, søen, de omkringliggende naturomgivelser og de klassisk indrettede værelser, så er der udelukkende de mest optimale rammer for, at du kan få oplevelsen af ægte slotstemning.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

dragsholm-slot.jpg
Hotels.com

Dragsholm Slot

4/5

I natursmukke Odsherred ligger Dragsholm Slot. Her er du langt fra alt, og en gåtur i området vil hurtigt afsløre de lange og betagende udsigter til marker og natur. Værelserne er hyggelige at opholde sig på. Du kan vælge et spise på slottets restaurant eller bistro. Begge byder på gastronomiske oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

sauntehus-slotshotel.jpg
Hotels.com

Sauntehus Slotshotel

4/5

Omringet af frodige træer, smukke marker og skøn natur, bor du i de dejligste omgivelser på Sauntehus Slotshotel. Du har mulighed for at vælge mellem forskellige ophold, der passer til dine behov, ligesom du også kan vælge mellem forskellige overnatningsmuligheder. Det klassiske spejlrum er et fint sted at nyde middagen på slotshotellets restaurant. Der er også mulighed for udsøgt vinsmagning.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

dronninglund-slot.jpeg
Hotels.com

Dronninglund Slot

3.5/5

På Dronninglund Slot er der både kollektiv, kollegium og landbrug. Derudover er der overnatningsmuligheder gennem airbnb. Har du brug for et kontor i dejlige og herskabelige omgivelser, så kan du leje dig ind i slottets kontorlokaler. På slottet foregår der flere forskellige aktiviteter som fødselsforberedelse, køkkenhavefællesskab med videre. Oplev et rigt liv, i rolige rammer.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Kokkedaldal-Slotshotel1.jpg
Hotels.com

Kokkedal Slotshotel

4/5

På Kokkedal slotshotel finder du alt fra klassiske værelser, jagtstue, betagende flotte rum og hyggelige omgivelser, hvor du er omgivet af frodig natur. De hvidkalkede vægge i restauranten skaber de perfekte rammer for afslapning og god mad. Vælg mellem forskellige spændende ophold, hvor f.eks. et gourmetophold eller honeymoonophold indfrier alle jeres drømme og ønsker.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

hindsgavl-slot.jpg
Hotels.com

Hindsgavl Slot

4/5

Hindsgavl Slot ligger godt gemt bag tætte træer og beplanting. Her bor du i pagt med naturen, og med mulighed for gåture, en pause ved søen og andre naturskønne udflugter, bliver det ikke mere harmonisk. Hvis du ønsker, at dit ophold blive ekstra personligt, kan du vælge mellem et af de forskellige opholdstyper.

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

sophiendal-slotshotel.jpg
Hotels.com

Sophiendal Slotshotel

4/5

Sophiendal Slotshotel oser af slotsstemning, og det er et spændende slotshotel samt område at udforske. Værelserne er udsmykket med fine detaljer, så du ikke kan undgå at føle dig lidt adelig under dit ophold. I restauranten bliver du mødt af store lysestager, lysekroner, blomstret tapet og borde dækket med hvide duge. Stemningen er god, og du kan nyde skønne smagsoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

store-restrup-slotshotel.jpg
Hotels.com

Store Restrup Slotshotel

4/5

Man mærker hurtigt, at Store Restrup Slotshotel bygger på klassiske og fine traditioner. Båder værelser og restaurant er klassisk indrettede med sans for selv de mindste detaljer. Vælg mellem forskellige typer af ophold efter interesse, så du får det helt, som du måtte ønske. Slotshotellet ligger blot 10 kilometer fra Aarhus, hvor der er en masse attraktioner og seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

vraa-slotshotel.jpg
Hotels.com

Vraa Slotshotel

4/5

Midt ude blandt marker, træer og vindmøller finder du Vraa Slotshotel. Her opholder du dig på et ægte slot, med tilhørende voldgrav, hvor dit værelse er indrettet efter stilen dengang. Nyd gåture i området, og vendt tilbage senere på dagen tidsnok til en lækker menu i slotshotellets restaurant, hvor årstidens lækre råvarer danner fundamentet for retterne.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Skjoldenaesholm-Hotel.jpg
Hotels.com

Skjoldenæsholm Hotel

3/5

Med slotsophold til Skjoldenæsholm Hotel & Konferencecenter får du et trygt og dejligt ophold, hvor du ikke kommer til at mangle noget. Har bor du tæt på de naturskønne omgivelser, så indbyder til dejlige gåture. Her er også mulighed for at spille golf. I restauranten får du serveret mad, der er baseret på råvarer af høj kvalitet.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Gram Slotskro

3/5

Gram Slotskro ligger placeret ude i naturen, så du får den helt rette krostemning, når du ankommer. Denne stemning følger dig indenfor på de hyggelige værelser. Det er lidt som at komme hjem i varmen. I slotskroens restaurant kan du nyde den dejlige morgenmad, velsmagende frokostretter og en skøn aftenmenu. Maden er med udgangspunkt i det klassisk danske.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

liselund-ny-slot.jpg
Hotels.com

Liselund Ny Slot

2.5/5

På Møn finder du charmerende Liselund Ny Slot. Du kan vælge at bo på et af de mange hyggelige værelser, der er indrettet efter slotslige standarder. Tonen på slottet er afslappende, og der er fokus på at skabe det bedste ophold for dig. Der er flere tilbud og aktiviteter, du kan gøre brug af.

Laveste pris for 2 personer: 1.200 kr.

noerre-vosborg.jpg
Hotels.com

Nørre Vosborg

3.5/5

Herregårdsstemningen er bestemt ikke til at tage fejl af, når du opholder dig på Nørre Vosborg. På herregården er stemningen uformel og afslappende. Her kan du få serveret dejlige retter baseret på vestjyske råvarer. Nyd også godt af de forskellige muligheder i området, ligesom det er oplagt at tage på udflugter i den smukke natur.

Laveste pris for 2 personer: 896 kr.

Strandhotel-Glücksburg.jpg
Hotels.com

Strandhotel Glücksburg

4.5/5

Lige ved Flensborg Fjord ligger det smukke Strandhotel Glückburg med sine fine lyse rum og lækre indretning. Værelserne er store og indbydende og har store vinduespartier. Hotellet har en spa-afdeling med sauna og behandlinger. Her kan du lade op og nyde at blive forkælet. I restauranten serveres veltilberedt tysk-inspireret mad, mens du kan nyde udsigten.

Laveste pris for 2 personer: 1.778 kr.

rydhave-slot-hotel.jpg
Hotels.com

Rydhave Slotshotel

3/5

Rydhave Slotshotel er et hyggeligt og personligt slotshotel, hvor personalet står klar til at byde dig velkommen og skabe den bedste oplevelse for dig. Det er et perfekt valg, hvis du ønsker at flygte væk fra hverdagens travle liv. Her kan du nyde de naturlige omgivelser, hvor alle de grønne naturfarver er godt for sjælen.

Laveste pris for 2 personer: 702 kr.

Skarrildhus-Sinatur-Hotel.jpg
Hotels.com

Skarrildhus Sinatur Hotel

3/5

På Skarrildhus Sinatur Hotel får du ren idyl på den jyske hede. Hotellets værelser er moderne indrettede. Den gamle herregård er renoveret og moderniseret. Der er plads til 150 gæster, og derfor også gode overnatningsmuligheder, hvis du ønsker at holde store fester eller konferencer på hotellet. Nyd restaurantens gourmetmad og prøv god vin fra vinkælderen.

Laveste pris for 2 personer: 987 kr.

Hotel-Soerup-Herregaard.jpg
Hotels.com

Hotel Sørup Herregaard

4/5

Vælg mellem forskellige opholdspakker, når jeres tur går til Hotel Sørup Herregaard. På denne måde kan I få alle jeres ønsker opfyldt. Det er det perfekte sted at flygte hen på en romantisk tur. Sammen kan I nyde poolen, spaen og saunaen. I pakkerne er inkluderet en meget lækkert treretters menu om aftenen.

Laveste pris for 2 personer: 1.090 kr.

Tag på en fortryllende slotsferie i Danmark

Det er ganske fortryllende at være på en slotsferie i Danmark. Det er uanset, om det er i en weekend eller i en hel uge. På et slotsophold kan du virkelig få udlevet dine mest fantastiske eventyrdrømme. Du kommer til at befinde dig i de fineste gemakker, hvor udsigten heller ikke er til at stå for. 

Mens du bevæger dig rundt på slottet, kan du bruge din fantasi til at forestille dig, hvad der er foregået for flere hundrede år siden i de forskellige rum. Har de adelige mon danset rundt og kurtiseret hinanden? Har der sovet en smuk prinsesse i himmelsengen? Hvor blev alle de storslåede kjoler, som kvinderne havde på, opbevaret?

Du kan få meget mere ud af dit slotsophold, hvis du sætter dig ind i slottets historie. Det er utrolig interessant at vide, hvem der har boet på det pågældende slot, og hvad der er foregået på slottet. Er der noget særligt eller interessant, der er godt for dig at vide?

Skønt slotsophold i Danmark

Slip romantikken løs på et eventyrligt slotsophold

Alle par har nu og da brug for at slippe romantikken løs. Hvilke rammer er bedre til det end et slotsophold? Du bør derfor tage din partner i hånden og bestille et romantisk slotsophold, så I kan nyde tosomheden i fulde drag. Det er noget, I kommer til at sætte pris på og kan leve højt på i lang tid efterfølgende. Det er helt sikkert. 

Efter at du har bestilt et slotsophold i Danmark til dig og din partner, er det en god idé at få børnene passet hos bedsteforældrene. Når bedsteforældre og børnebørn får muligheden for at være sammen, kan du være sikker på, at der bliver hygget i fulde drag. Derudover opnår du også den fordel, at du ikke skal bekymre dig om børnene, når du er med din partner på et skønt slotsophold. Børnene vil uden tvivl have det som blommen i et æg.

På et slotsophold vil der være god tid til at sætte romantikken i fokus, da alt bliver sørget for jer. Du og din partner bliver forkælet med et komfortabelt værelse, skøn mad og en lækker morgenmad med alt, hvad hjertet begærer. 

Når det er spisetid, skal du og din livsledsager bare sætte jer til bordet. Maden og vinen bliver serveret på bedste og fineste vis, så I kommer til at føle jer som de vigtigste mennesker i hele verden. Og sådan skal det også være. For et slotsophold handler om gæsternes ve og vel.

Et slotsophold i Danmark er både en konge og en dronning værdig

Et slotsophold er altid både en konge og en dronning værdig. Her kan du drømme sødt i en fantastisk seng og spise en masse god mad. Det kan endda være, at du får mulighed for at tage et dejligt bad i et badekar med løvefødder.

At indlogere sig på et magisk slot, en flot herregård eller et prægtigt gods tilføjer noget helt særligt til et weekendophold. Der er så meget historie i bygningerne, at det kan være svært at rumme det hele.

Skal du giftes? Så er et slot i Danmark den perfekte lokation, hvis du gerne vil holde bryllupsfesten et unikt sted. Men et slot er ydermere det ideelle sted, hvis du bare gerne vil slappe af og blive forkælet i løbet af en weekend eller en miniferie. 

På et slotsophold er god service og forkælelse i højsædet

Alle kan tage på et slotsophold, da sådan et ophold er for alle og enhver. Der er ingen kriterier, du skal opfylde for at få lov til at opleve at overnatte på et slot. Du skal bare booke opholdet. 

Sådan var det dog ikke før i tiden. I gamle dage skulle man inviteres for at opholde sig på et slot. Det gælder naturligvis stadig for nogle slotte i Danmark, da de ikke tilbyder slotsophold. 

Men hvis et slot tilbyder, at du kan overnatte på stedet, så er det selvfølgelig også tilgængeligt for dig. På et slotsophold kan du være sikker på, at du kommer til at føle dig som en kongelig person. Den gode service vil nemlig ingen ende tage.

Så hvis du gerne vil en smule væk fra dagligdagens stress og jag, er det værd at overveje et slotsophold i Danmark. Du kan tage hvem som helst med på et hyggeligt slotsophold. Det kan være alt lige fra din partner til din mor, din søster, din bedstefar eller en god ven eller veninde. Ligegyldigt hvem du tager med, kan I sammen nyde at blive forkælet fra top til tå.

Fejr jul eller nytår på et slotsophold i Danmark

Ønsker du at fejre jul eller nytår et specielt sted, hvor du ikke skal stå for noget selv? Så tag hele familien eller alle vennerne med på et juleophold eller et nytårsophold på et slot. Det er de perfekte rammer, hvis du skal have en eventyrlig jul eller et brag af en nytårsfest. 

Du kan også sagtens bare tage afsted med din partner, hvis I skal sidde alene hjemme nytårsaften eller juleaften, fordi børn og børnebørn er hos den anden side af familien. Derved får I en helt særlig juleaften eller nytårsaften alligevel. 

Der er altid gjort en masse ud af både nytårsophold og juleophold på et slot. Det bedste ved det hele er, at du ikke skal røre en finger overhovedet. Der er pyntet op på smukkeste vis. 

Derudover er der handlet ind og tilberedt lækker julemad, så du ikke skal tænke på noget. Selv oprydningen bliver klaret for dig. Du kan altså bare sidde med hænderne i skødet og nyde det hele i fulde drag. 

Sådan finder du det bedste slotsophold i Danmark for dig

Er du på udkig efter det bedste slotsophold på Fyn eller et andet sted i Danmark for dig? Så vil vi gerne hjælpe dig med at finde det. Du kan starte med at kigge her på siden, hvor vi har samlet alle de bedste slotsophold. Det giver dig et rigtig godt overblik over, hvad du kan vælge mellem.

Men valgmulighederne er mange, så det kan være en uoverskuelig opgave at vælge det rette sted for dig. Du har sikkert mere eller mindre lyst til at tage på alle de forskellige slotsophold. Hvis det er tilfældet, skal du gå i gang med en udvælgelsesproces. Men hvordan kan du gøre det?

Først og fremmest skal du finde ud af, hvor mange penge du ønsker at bruge på sådan et ophold. Det kan hjælpe dig med at indskrænke dine muligheder, da nogle slotsophold muligvis vil overskride dit budget.

Dernæst bør du kigge på beliggenheden. Der findes en del slotshoteller i Danmark, og de ligger spredt rundt i hele landet. Så hvor langt er du villig til at rejse for at komme på et slotsophold? Det burde ligeledes sørge for, at flere slotsophold bliver slettet fra din liste med foretrukne slotte.  

Som det sidste skal du overveje, om du har nogle præferencer i forhold til slottets tilbud og faciliteter. Skal der være gourmetmad eller ej? Skal der være en vinmenu til maden eller ej? Skal der være spa- og wellnessfaciliteter? Skal der være et træningsrum? Skal der være en himmelseng? 

Der er altså masser af krav, du kan stille, når det kommer til et slotsophold i Danmark. Du kan selv finde på endnu flere krav, hvis der er andre ting, der er vigtige for dig. Når du har gjort dette, kan du tage et kig på de slotsophold, der er tilbage på din liste.

Herved kan du se, hvilket slot samt hvilket ophold der matcher dine kriterier bedst muligt. Dog kan det være, at du er nødt til at gå en smule på kompromis, hvis du har nogle krav, der ikke er i overensstemmelse med, hvad dit budget tillader.

vidunderligt slot med en fantastisk udsigt

Giv et gavekort til et slotsophold i Danmark i gave

Er du på jagt efter en god gave til en, du holder af? Og ved du slet ikke, hvad du skal finde på? Så får du løsningen på dit problem lige her. Du kan nemlig vælge at give et gavekort til slotsophold i Danmark. 

Mangler du selv et godt ønske, kan du også skrive et ophold på din egen ønskeseddel. Du kan eventuelt udspecificere, hvilket slotsophold du ønsker at få et gavekort til. Derved undgår du at få gavekort til fem forskellige slotte. 

I stedet får du gavekort med mindre beløb til det samme slot, hvilket altid er et plus. Måske er det samlede beløb af gavekortene nok til, at du kan booke et fortryllende ophold uden selv at skulle bruge penge.

Hvis du synes, at det er alt for dyrt at give en anden person et slotsophold i gave, så kan du altså købe et gavekort og derefter lade personen selv betale for resten. Du kan ydermere vælge at slå dig sammen med andre om et give et gavekort til et ophold. Derved kan det samlede beløb blive højere, hvilket altid er et plus.

Tips til at finde et billigt slotsophold i Danmark

Det kan være svært at finde et billigt slotsophold i Danmark, da der ikke er så frygteligt mange gode slotsophold tilbud i omløb. Men der er flere ting, du kan prøve, hvis du er på jagt efter et godt tilbud på et slotsophold. 

Du skal dog ikke blive skuffet, hvis det ikke er muligt at finde et ophold til en nedsat pris på nuværende tidspunkt. Du skal nemlig væbne dig med en stor portion tålmodighed. På et eller andet tidspunkt skal du nok få fingrene i et billigt slotsophold. 

Når du skal i gang med at lede efter et slotsophold tilbud, skal du finde din mobil, din tablet eller din computer frem. Efterfølgende skal du give dig i kast med at tilmelde dig nyhedsbrevene hos de forskellige slotte i Danmark, som du gerne vil besøge. 

Ved at modtage nyhedsbreve fra flere slotte vil du være blandt de første, der får besked, når der er et rigtig godt tilbud på et slotsophold i Jylland eller et andet sted. Det gælder om hurtigt at læse nyhedsbrevene således, at du ved, om der er et godt tilbud eller ej. Herved undgår du at gå glip af tilbuddet, eller at der pludseligt ikke er flere værelser tilgængelige til den nedsatte pris. 

Derudover kan det hænde, at de forskellige slotte med slotsophold reklamerer for sig selv ved at tilbyde billige ophold på dealsites. Så derfor bør du holde øje på disse sider. Det giver dig den største chance for at få et slotsophold til en god pris.

Besøg seværdigheder og attraktioner under dit slotsophold i Danmark

Det er en stor oplevelse i sig selv at tage på et slotsophold i Danmark. At tage afsted med en person, du nyder at være sammen med, er naturligvis den primære aktivitet, hvor tosomheden typisk er i højsædet. 

Et slot er som regel omgivet af en smuk natur, som er værd at tage et nærmere kig på. Så hvis du og din rejsemakker ønsker at opleve lidt mere end bare at være indenfor på slottet, er det oplagt at udforske dets omgivelser som det første. Når dette er gjort, kan I altid tage væk fra slottets matrikel for at opleve alle de lokale seværdigheder, der findes rundt omkring i Danmark. Der vil altid være et eller andet, som kan prikke til din nysgerrighed. 

Inden du tager afsted på et slotsophold, bør du undersøge, hvad der er af lokale seværdigheder i nærheden af slottet. På den måde er du velforberedt, når du ankommer til slottet og ved lige præcis, hvad du skal bruge din tid på. Når du er på en slotsferie i Danmark, kan du blandt andet udforske følgende steder:

  • Dyreparker – herunder zoologiske haver, terrarier m.m.
  • Forlystelsesparker
  • Kirker
  • Museer og gallerier
  • Naturskønne områder
  • Oplevelser som hvalsafari, ølsmagning, bridgewalking m.m.
  • Og meget mere

Findophold står altid til din rådighed

Findophold er en platform, der altid står til din rådighed så længe, du har internetadgang. Du kan benytte vores side ubegrænset uden, at det koster dig en eneste krone. Så slå dig endelig løs, når du skal finde et slotsophold på Sjælland eller et andet sted i Danmark. 

Her på siden finder du de bedste slotsophold i Danmark, der virkelig kan give dig en oplevelse for livet. Booker du et af disse ophold, kan du være sikker på, at du vil huske tilbage på opholdet med et smil på læben mange år frem i tiden. 

Skal du finde dit første slotsophold i Danmark, eller har du allerede været på et slotsophold før? Lige meget hvad din situation er, kan du finde dig et lækkert ophold lige her på siden. Takket være vores liste med slotsophold får du et fantastisk overblik, så du nemt og hurtigt kan finde dit favoritophold. Du slipper herved for selv at skulle finde hvert og et ved at søge på nettet.

Så gør det nemt og behageligt for dig selv ved at bruge Findophold. Vi ønsker dig en god fornøjelse med at finde det perfekte slotsophold i Danmark for dig og din rejsemakker.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Kan jeg betale med et gavekort, når jeg skal på et slotsophold i Danmark?

Hvis du har et gavekort til et slotsophold i Danmark, kan du sagtens betale med det. Det kan være en fordel, at du oplyser, at du har et gavekort, når du booker opholdet. Derefter tager du bare dit gavekort med og viser det, når du skal betale for opholdet.

Hvad koster det at tage på et slotsophold i Danmark?

Det er ikke muligt at komme med en helt specifik pris på, hvad det koster at tage på et slotsophold i Danmark. Det afhænger nemlig af en del forskellige faktorer såsom selve slottet, antal overnatninger, antal gæster, hvad der er inkluderet i prisen og så videre. 

Er det muligt at overnatte på et slot i Danmark med spa- og wellnessfaciliteter?

Du kan godt overnatte på et slot i Danmark, hvor der er spa- og wellnessfaciliteter. Vælger du et slot med disse faciliteter, kan du se frem til et lækkert værelse, skøn mad, bløde badekåber og tøfler samt diverse bade, saunaer og så videre. Det kan også være, at du kan få en wellnessbehandling såsom en massage.

Skal jeg betale ekstra for parkering og Wi-Fi, når jeg besøger et slot i Danmark?

Nej, du skal ikke betale ekstra for hverken parkering eller Wi-Fi, når du er på et slot i Danmark. Både parkering og Wi-Fi er nemlig inkluderet i den pris, som du betaler for dit slotsophold.