Bedste slotsophold i Jylland 2024

Rundt omkring i Jylland kan du finde slotte, herregårde og godser, der slår dørene op for, at alle og enhver kan overnatte en eller flere nætter. Det er en herlig fornemmelse at befinde sig på et slot, hvorfor det er en oplevelse, du ikke bør gå glip af. Her på siden kan du få et overblik over alle de bedste slotsophold i Jylland.

Denne side indeholder reklamelinks

Skroebelev-Gods-1-3.jpeg
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

På Skrøbelev Gods kan du komme til at bo i tidligere gods, der blev bygget i 1669. Den lange historie giver en ekstra autentisk oplevelse, selv om det i dag fremstår som et moderne hotel. Det er et luksuriøst hotel, der blandt andet byder på diverse spa-oplevelser. Stemningen på hotellet er hyggeligt og charmerende.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

sophiendal-slotshotel-1.jpg
Hotels.com

Sophiendal Slotshotel

4/5

Du møder en af landets ældste bygninger, når du træder ind på Sophiendal Slot. Slottets historie kan dateres tilbage til 1058, hvor det blev opført som kloster. I dag fungerer Sophiendal blandt andet som slotshotel, hvor du kan booke et autentiske ophold. Der findes værelser af forskellige størrelser, og alle er smagfuldt indrettet. På den smukke restaurant nydes alle måltider.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

store-restrup-slotshotel-1.jpg
Hotels.com

Store Restrup Slotshotel

4/5

Store Restrup Herregård blev opført i 1723. Der er tale om en meget stor og smuk hvid herregård med længer, voldgrav og masser af jord omkring. I dag fungerer Herregården som slotshotel. Her kan du booke et ophold og føle dig henført til datidens pragt og stemning. Overalt på slottet er der en smuk og autentisk indretning. Restauranten byder på et alsidigt menukort.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotel-Vejlefjord-1.jpg
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Det store smukke Hotel Vejlefjord ligger fuldstændigt vidunderligt med udsigt ud over Vejle Fjord. Det nyklassicistiske palæ fra år 1900 har tidligere rummet Danmarks første tuberkulose-sanatorium. Hotellets spa-område er virkelig stort. Hele 1.800 m2. Her kan du nyde for eksempel: termiske bade, diverse saunaer og spabade. Desuden kan du tilkøbe diverse massager og andre behandlinger. Et klassisk indrettet hotel.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Haraldskaer-Sinatur-Hotel.jpg
Hotels.com

Haraldskær Sinatur Hotel

3.5/5

Det meget charmerende Haraldskær Sinatur Hotel & Konference har en historie, der strækker sig helt tilbage til 1434. Den smukke hvidkalkede bygning med synligt bindingsværk er i dag omdannet til et hotel og konferencested. Stedet rummer 51 værelser og 12 mødelokaler. Stemningen og indretningen er hyggelig og autentisk. Gratis parkering. Ladestation til elbiler.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

vraa-slotshotel-1.jpg
Hotels.com

Vraa Slotshotel

4/5

På det smukke hvide Vraa Slotshotel kan du holde weekend eller ferie. Du kan også holde store fester og bruge slottet som base for en konference. Du får et eksklusivt ophold på slottet, som har bevaret meget af sin autentiske stemning. I år 1600 var Vraa hovedgård Nordjyllands største gods. Som gæst oplever du historien og den særlige stemning.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Kokkedaldal-Slotshotel1-1.jpg
Hotels.com

Kokkedal Slotshotel

4/5

På Kokkedal Slotshotel kan du få et eksklusivt ophold og nyde de autentiske rammer og den særlige slotsstemning. Oprindeligt var Kokkedal en vandborg fra middelalderen. Den blev opført i begyndelsen af 1300-tallet. I dag fremstår slottet som et moderne hotel og konferencested, hvor du stadig kan fornemme dets lange historie. Bo på hotellet, hold den store fest eller inviter til konference her.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

dronninglund-slot-1.jpeg
Hotels.com

Dronninglund Slot

3.5/5

Dronninglund Slot har en historie som tidligere kloster tilbage i det 13. århundrede, senere herregård og nu fungerer det som hotel og kontorhotel. Du kan for eksempel bo i en stor lejlighed, som ligger i en del af slottet. Opholdet er velegnet for par, familier og som konferencested. bo i helt vidunderlige omgivelser på et autentisk slot.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Skarrildhus-Sinatur-Hotel-1.jpg
Hotels.com

Skarrildhus Sinatur Hotel

3/5

Den store røde bygning med det sorte tag, der udgør Skarrildhus Sinatur Hotel & konference ligger smukt placeret i en ualmindelig smuk parklignende have, som er gennemløbet af Karstoft Å. Her kan du booke et ophold for en weekend eller for en længere ferie. Du kan også booke et af de 11 mødelokaler, som Skarrildhus råder over. Der er 81 værelser, og der er handicapvenlige faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 987 kr.

noerre-vosborg-1.jpg
Hotels.com

Nørre Vosborg

3.5/5

I Vestjylland finder du Nørre Vosborg. Det er en herregård, som blev opført i 1575. Nu fungerer herregården som hotel, kursussted og kultursted. Du kan holde weekend og ferie her, og du kan leje lokaler til store fester. Restauranten serverer de skønneste retter, som gerne er tilberedt af lokale råvarer. Stemningen på Nørre Vosborg er hyggelig, og servicen er i top.

Laveste pris for 2 personer: 896 kr.

rydhave-slot-hotel-1.jpg
Hotels.com

Rydhave Slotshotel

3/5

Rydhave Slot i Vinderup blev opført i 1314. Det er et mindre hvidkalket slot med fire fløje og et fint tårn. I dag fungerer det historiske slot som et sted, hvor du kan holde de helt store fester. Det kan foregå i de meget smukke og velrestaurerede lokaler. Slottet ligger i en vidunderlig parklignende have. Der er mulighed for overnatning, og fra nogle af værelserne er der udsigt til sø eller hav.

Laveste pris for 2 personer: 702 kr.

Hotel-Bramslevgaard.jpg
Hotels.com

Hotel Bramslevgaard

3/5

Det familieejede Hotel Bramslevgaard er et skønt hotel, der er et oplagt valg til mange forskellige lejligheder. Uanset om det er et romantisk ophold, konference, selskab eller fest, så er dette stedet. I hotellets hyggeligt indrettede restaurant er det muligt at nyde mange forskellige spændende retter, der sætter selv de mest sarte smagsløg på prøve.

Laveste pris for 2 personer: 1.218 kr.

Brug dine fridage på et mindeværdigt slotsophold i Jylland

Du kender det sikkert. De fleste af dine fridage bliver brugt på diverse praktiske gøremål, som du aldrig kommer til bunds i. Det er skam også en ganske god idé medmindre, at det altid er, hvad der sker, når du har fri i et par dage. 

I stedet for bare at lave de samme ting på dine fridage, kan du vælge at tage på et slotsophold. På et slotsophold kan du se frem til at blive forkælet på fineste vis. Personalet gør nemlig alt, hvad de kan for, at du skal føle dig godt tilpas samt få en oplevelse for livet.

Men hvad er det, der gør et slotsophold i Jylland så mindeværdigt? For det første befinder du dig et historisk sted, hvor mange fra det bedste borgerskab har slået sine folder. Når du er på slottet, kan du prøve at forestille dig, hvordan de har siddet på slottet og spist samt, hvordan de har danset rundt i balsalen.

Under dit ophold på et slot kan du altså komme til at fornemme, hvordan det har været, samt hvordan det er at leve som en adelig eller kongelig person. Der er altid nogen til at sørge for, at dit værelse er pænt og nydeligt. Derudover bliver der sørget for indkøb, madlavning og oprydning efter maden. Hvor tit oplever du lige disse goder i din hverdag? 

Giv dit energiniveau et nøk opad på et slotsophold i Jylland

Vælger du at tage på et slotsophold i Jylland, skal du forvente, at du vender næsen hjemad med et energiniveau, der har fået et nøk opad. Og det er skam noget, som de fleste mennesker går og sukker efter. Det er lige præcis derfor, at et slotsophold på Sjælland og i Jylland er for alle og enhver.

Alle fortjener at have et par fridage, der bliver brugt fornuftigt på anden vis end blot at være derhjemme. Rent faktisk har du sandsynligvis mere brug for at komme på et slotsophold i Jylland end at blive i dit eget hjem. Når du er væk hjemmefra, vil du nemlig opleve, at du ender med at få meget mere overskud til at klare alt det, der presser sig på derhjemme. 

I og med at du kommer til at befinde dig i smukke omgivelser både inde og ude, så finder du helt automatisk en indre ro, der får dig til at slappe af. Når du slapper af og nyder livet, får dine batterier den fornødne tid til at lade op, så du føler, at du bliver et helt nyt menneske.

Det er derfor værd at unde sig selv og en anden at tage på et slotsophold bare en gang imellem. Det kan eksempelvis være sammen med din livsledsager, et familiemedlem eller en god ven.

eventyrligt slotsophold i Jylland

Giv et slotsophold i Nordjylland eller andre steder i Jylland i gave

Ved du ikke, hvad du skal give en specifik person i gave? Det kan også være svært at finde på både fødselsdagsgaver, julegaver, bryllupsgaver, jubilæumsgaver og meget mere, hvis personen ikke har nogen ønsker. 

Når en person ikke rigtig har nogen ønsker, så kan du vælge at forkæle personen med en fantastisk oplevelse. Hvis oplevelsen virkelig skal rykke på noget, så er et slotsophold i Jylland helt perfekt. Du kan jo selv vælge, om det skal være et slotsophold i Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland eller andetsteds, da der er så mange slotte i Jylland at vælge mellem. 

Har du ikke muligheden for at finde ud af, hvornår gavemodtageren har tid til at tage på et slotsophold i Jylland, kan du investere i et gavekort til et specifikt slot i stedet. Det giver modtageren af gaven chancen for selv at bestemme, hvornår det er tid til at tage på et slotsophold. 

Find et uimodståeligt tilbud på et slotsophold i Jylland

Af og til kommer der uimodståelige tilbud på slotsophold i Jylland i udbud. Det er sjældent, men det sker. Er du på udkig efter et godt tilbud, kan det være en fordel at tilmelde dig de forskellige slottes nyhedsbreve. På den måde vil du altid være en af de første, der får direkte besked, hvis der er et slotsophold i Jylland på tilbud. 

Du kan også finde billige slotsophold på diverse dealsites. De kommer dog typisk i et meget begrænset antal, så du skal slå til hurtigst muligt. Gør du ikke dette, risikerer du, at tilbuddene går din næse forbi. 

Synes du, at det er svært at få fat i et slotsophold i Jylland til en nedsat pris, har du en sidste udvej, der giver dig en form for rabat. Tager du på et slotsophold i hverdagene, er det billigere sammenlignet med, hvis du er af sted i weekenden. 

Der er nemlig lagt et weekendtillæg til prisen, da det koster mere at have personale på arbejde. Endvidere kommer der flere gæster i weekenderne i forhold til i hverdagene, hvilket også påvirker prisen. 

Et gods eller en herregård i Jylland er et godt alternativ

Det er yderst fascinerende at opholde sig på et slot, hvor der er inkluderet en eller flere overnatninger. Men hvis du allerede har prøvet at være på et slotsophold i Jylland, kan det være, at du drømmer om at prøve noget andet. 

Heldigvis findes der andre muligheder. Du kan blandt andet besøge en herregård i Jylland, hvilket kan være en helt fantastisk oplevelse. Er en herregård ikke noget for dig, kan du prøve at tage et kig på de forskellige godser i Jylland. Vi er sikre på, at du nok skal finde det helt rigtige sted og ophold for dig.

Udforsk et hav af seværdigheder og attraktioner under dit slotsophold i Jylland 

Ligegyldigt hvor i Jylland du befinder dig, vil der være en masse oplevelser, som du endelig ikke må gå glip af, når nu du er på de kanter. Nogle af oplevelserne kan endda ligge på din vej til eller fra dit slotsophold, så du kan opleve endnu mere. 

Er du interesseret i at kigge nærmere på kirker, museer, gallerier, naturområder m.m. i Jylland, så er der masser at vælge mellem. Herunder kan du se ganske få af de muligheder, der er:

  • Randers Regnskov
  • Den Gamle By i Aarhus
  • Legoland
  • Djurs Sommerland
  • Marselisborg Slot
  • Bunkermuseet Tirpitz
  • Sandskulpturfestival i Søndervig
  • Koldinghus
  • Kongernes Jelling
  • Bork Vikingehavn

Findophold giver dig et godt overblik over slotshoteller i Jylland

Velkommen til Findophold. Her på siden har vi fundet frem til alle de bedste slotsophold i Jylland, som du kan besøge. Ved hvert slotsophold finder du en knap, som du kan bruge til at komme videre ind på vores samarbejdspartneres sider. 

Når du er inde på vores samarbejdspartneres sider, kan du få en masse informationer om det specifikke slot. Det er også her, at du kan booke dit slotsophold i Jylland, hvis du har lyst til det. 

Det er altså ikke Findophold, der står for at sælge selve slotsopholdene. Vi gør det bare nemmere for dig at finde et lækkert slotsophold, så du derefter kan booke det, hvis det er relevant for dig.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvor mange slotsophold findes der i Jylland?

Vi er så heldige, at der rent faktisk findes en del slotte i Jylland. Du kan derfor frit vælge mellem alle de forskellige slotte alt efter, hvilke du godt kunne tænke dig at besøge. Vi har samlet dem alle her på siden, så du kan få et godt overblik over slotshoteller i Jylland.

Hvornår er det bedst at tage på et slotsophold i Jylland?

Det er altid en god idé at tage på et slotsophold i Jylland. Det er ligegyldigt, om det er vinter, sommer, forår eller efterår, da du på alle tidspunkter vil få noget ud af et slotsophold. Men er der en særlig tid på året, hvor du trænger til ekstra forkælelse, er det netop på dette tidspunkt, at du skal benytte chancen for at tage på et ophold på et slot.  

Hvordan booker jeg et slotsophold i Jylland?

Hos Slotsopholdsguide.dk sælger vi ikke slotsophold. Vores formål er at samle alle de bedste slotsophold, hvorefter du kan gå videre ind på vores samarbejdspartneres sider og booke et ophold.