Bedste badehoteller i Jylland 2024

Er tiden inde til, at du skal på et badehotel i Jylland? Så er du kommet ind på den helt rigtige side. Her bliver du nemlig på en overskuelig måde introduceret for alle de badehoteller i Jylland, du kan booke. Du er velkommen til at gå i gang med at udforske vores badehotel univers.

Denne side indeholder reklamelinks

strandhotellet-blokhus.jpg
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Der er en stemning af hygge og romantik på det charmerende Blokhus Strandhotel. Det er et ret nyt hotel fra 2017, men stemningen er helt autentisk. Hotellet er moderne indrettet og indretningen er et godt miks af moderne og traditionelt. På hotellets restaurant Blå servers alle måltider – plus det derimellem. Der er et gourmet-menukort, som du kan lade dig friste af.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

tambohus-kro-og-badehotel.jpeg
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Tæt på Limfjorden ligger Tambohus Kro og Badehotel. På hotellets populære restaurant finder du både de enkle og ærlige retter og de sublime gourmetretter. Der er mulighed for at booke et vidunderligt wellness-ophold på Tambohus. Her står den på grundig forkælelse. Der findes værelser i forskellige størrelser, og alle er hyggeligt indrettet.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Agger Badehotel

4/5

Agger Badehotel har eksisteret siden 1904. Det ligger lige ud til Vesterhavet og er omgivet af både hav, sø og fjord. Det giver gode muligheder for dejlige gåture i området. Alle hotellets værelser er individuelt indrettet. På hotellets restaurant serveres der enkle, men ærlige måltider, og prisniveauet er særdeles fornuftigt. Agger Badehotel er velegnet for alle.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

aaroesund-badehotel.jpg
Hotels.com

Aarøsund Badehotel

3.5/5

Tæt på stranden ved Haderslev ligger det 3,5-stjernede Aarøsund Badehotel. Det er et mindre, men hyggeligt badehotel med 15 værelse. Værelserne har forskellige størrelser. Hotellet er velegnet for enlige, par og familier. Desuden er der også tre gode mødelokaler. På hotellet hersker en afslappet og hyggelig stemning. Omkring hotellet er der en dejlig have med en god terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.165 kr.

Hotel-Vejlefjord.jpg
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Med den mest vidunderlige udsøgt ud over Vejle Fjord ligger det store Hotel Vejlefjord. Den imponerende bygning rummede oprindeligt landets første tuberkulose-sanatorium. Det forklarer det 1.800 m2 store kurområde, som hotellet råder over. Her kan du nyde livet og slappe af. Der er for eksempel mulighed for: termiske bade, diverse spabade, saunaer og behandlinger. Stemningen på hotellet er hyggelig, og indretning er stilfuld.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

molskroen.jpg
Hotels.com

Molskroen

3/5

Den hyggelige Molskroen ligger i Nationalpark Mols Bjerge. Det er en flot bygning med bindingsværk, der rummer den moderne kro. Du kommer til at bo lige ud til stranden, og der er mange muligheder for gåture og badeture i området. Den hyggelige restaurant har et alsidigt menukort, og i baren kan du nyde diverse drinks. På kroens område er der en have og en terrasse. Fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

Loekken-Badehotel.jpg
Hotels.com

Løkken Badehotel

3/5

Der er 36 gode værelser på Løkken Badehotel. Overalt på hotellet hersker der en venlig og hyggelig stemning, og samtlige værelser/lejligheder er meget hyggeligt indrettet, og der er mulighed for madlavning i køkkenet. På hotellet er der en dejlig udendørs pool. Løkken Badehotel er særligt velegnet til par og familier. Beliggenheden er god i forhold til områdets seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.045 kr.

ruths-hotel.jpg
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Det 4,5-stjernede Ruths Hotel ligger i Skagen – tæt på den tilsandede kirke. Der er 52 værelser på hotellet og to restauranter. Det ligger helt tæt på den dejlige sandstrand, og især spa-området og motionscenteret er meget populært. Du kommer til at bo uden for Skagen by med kort afstand til flere seværdigheder og naturoplevelser i området. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

hjorths-badehotel.jpg
Hotels.com

Hjorths Badehotel

2.5/5

Hjorths Badehotel ligger et godt stykke væk fra Skagens centrum. Der er 25 værelser på hotellet, og de er alle sammen meget smagfuldt og hyggeligt indrettet. I det hele taget er der en behagelig og afslappet stemning på hele det charmerende badehotel, som stammer fra 1890. Der er nogle gode fitness-faciliteter på hotellet. Omkring hotellet er der både have og terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

henne-moelle-aa-badehotel.jpg
Hotels.com

Henne Mølle Å Badehotel

3/5

Der er virkelig hyggeligt på Henne Mølle Å Badehotel. Der findes smagfuldt indrettede værelser i forskellige størrelser, hvoraf nogle af dem er familierum. På hotellets restaurant serveres der et alsidigt udvalg af retter, som ofte er tilberedt af lokale råvarer. Overalt på Henne Mølle Å Badehotel er der en behagelig og afslappet stemning.

Laveste pris for 2 personer: 1.590 kr.

hotel-loekken-strand.jpg
Hotels.com

Hotel Løkken Strand

3/5

Bo tæt på en af landets mest populære strande og ferieområder, når du tjekker ind på Hotel Løkken Strand. Der er værelser og lejligheder i forskellige størrelser på hotellet. Deriblandt familieværelser. Nogle af værelserne og lejlighederne har et lille køkken, hvilket gør det mere fleksibelt. Restauranten byder blandt andet på kontinental morgenmad. Der er fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 900 kr.

broendums-hotel.jpg
Hotels.com

Brøndums Hotel

3/5

Det velkendte Brøndums Hotel i Skagen ligger meget tæt på en af Danmark absolut bedste sandstrande. De charmerende hotelværelser er lyst og smagfuldt indrettede. På hotellets restaurant serveres udsøgte måltider, som er tilberedt af lokale råvarer. Hotellets beliggenhed gør, at du både kan nyde stranden og den øvrige natur og bysamfundet i Skagen.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

hjerting-badehotel.jpg
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Lige ud til Hjerting Strand ved Vesterhavet ligger det store smukke Hjerting Badehotel. Ud over at nyde den vidunderlige sandstrand så er selve badehotellet et dejligt og hyggeligt sted at opholde sig. Der findes nogle dejlige værelser af forskellige størrelse, og både der og på fællesarealerne hersker en afslappet stemning. Brug spa-området, når du holder pause fra oplevelser i området.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Hotel-Tannishus.jpg
Hotels.com

Hotel Tannishus

3/5

Blot 200 meter fra Vesterhavet ligger det dejlige Tannis Badehotel. Det blev grundlagt i 1890’erne, men er fuldstændig uptodate i dag. Det velfungerende og hyggelige badehotel består af 5 bygninger, hvori der er værelser af forskellige størrelser. Samtlige værelser har et lille køkken. Nogle af værelserne har balkon og havudsigt. Swimmingpool og tennisbane.

Laveste pris for 2 personer: 730 kr.

helnan-marselis-aarhus.jpg
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Hotel ligger lidt uden for Aarhus. Hertil kan du trække dig tilbage, når du har været ude at opleve området i og omkring Aarhus. Det er et afslappet hotel med nogle dejlige farverige værelser. På hotellet er der flere faciliteter og aktiviteter, som du kan afprøve. Det er for eksempel sådan noget som: en indendørs pool, sauna og fitnesscenter. Desuden er der en dejlig restaurant og 12 gode mødelokaler. Parkering og gratis Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel-Strandlyst.jpg
Hotels.com

Hotel Strandlyst

3/5

Hotel Strandlyst i Hirtshals befinder sig i en bygning fra 1895. Det er et superhyggeligt mindre strandhotel, som har 3 stjerner. Alle værelser på hotellet har en individuel og meget hyggelig indretning. Hotellets restaurant er åben i sommerhalvåret, og der serveres retter, der er tilberedt af lokale råvarer. Fri parkering og Wi-Fi. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 400 kr.

Norsminde-Kro.jpg
Hotels.com

Norsminde Kro

4/5

Book et ophold på Norsminde Kro. Det kan være for en enkelt overnatning, for en weekend eller for en eller flere uger. Fra kroen er der udsigt over Norsminde Havn. Værelserne er alle sammen forskelligt indrettet, og de har forskellige faciliteter. På hotellet er der en god restaurant og et brasseri. Desuden er der nogle mødefaciliteter. Kroen er velegnet til enlige, par, familier og til forretningsbrug.

Laveste pris for 2 personer: 898 kr.

Naturperlen.jpg
Hotels.com

Naturperlen

3/5

Der findes både værelser og lejligheder på Hotel Perlen i Rødekro. Stemningen på hotellet er behagelig og afslappet. Der er 6 lejligheder på hotellet. Der er køkkenfaciliteter i lejlighederne, hvilket gør det mere fleksibelt og privat. På hotellet bydes der blandt andet på: spa-område, udlåning af cykler, havegrill, flere terrasser og en have. Det er et handicapvenligt hotel. Gratis Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 750 kr.

skagen-hotel.jpg
Hotels.com

Skagen Hotel

3/5

Det idylliske Hotel Skagen ligger perfekt imellem by og strand. Det 3-stjernede hotel er super hyggeligt, og stemningen er afslappet. Værelserne har forskellige størrelser, og der findes også familieværelser. På samtlige værelser findes der te- og kaffefaciliteter. På hotellets restaurant/brasseri serveres gourmetmåltider og traditionelle nordiske retter. Der er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

Stay-by-Stage.jpg
Hotels.com

Stay by Stage

3/5

På Samsø ligger det populære Stay by Stage. Det er et bed and breakfast hotel og et kontorhotel. Der er værelser i forskellige størrelser og med forskellige faciliteter. På samtlige værelser er der te- og kaffefaciliteter. Der findes en restaurant og en bar på stedet. Kæledyr er velkomne, og det er et handicapvenligt hotel. Gratis Wi-Fi og parkering. Ladestation til elbiler er tilgængelig.

Laveste pris for 2 personer: 725 kr.

Hotel-Soenderstrand.jpg
Hotels.com

Hotel Sønderstrand

3/5

Hotel Sønderstrand er et superhyggeligt familieejet pensionat. Her kan du slappe af, når du har oplevet Skagen og omegn. Stemningen på pensionatet er afslappet, og værelserne er hyggelige. På nogle af værelserne er der balkon eller terrasse. Nogle af værelserne er familieværelser. Der bydes på en dejlig morgenmadsbuffet. Pensionatet er velegnet for enlige, par og familier. Handicapvenligt.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Hotel-Soenderborg-Strand.jpg
Hotels.com

Hotel Sønderborg Strand

4/5

Bo hyggeligt og uformelt på Hotel Sønderborg Strand, når du besøger Sønderjylland. Hotellet er fra 1986. De minimalistiske værelser er hyggelige, og der findes te- og kaffefaciliteter på dem. Der er 95 røgfri værelser at vælge imellem. Fra stedets terrasse er der en dejlig udsigt ud over vandet. Der serveres en god morgenmadsbuffet på hotellet. DEsuden er der flere gode mødelokaler og en computerstation.

Laveste pris for 2 personer: 798 kr.

vedersoe-klit-badehotel.jpg
Hotels.com

Vedersø Klit Badehotel

3/5

Det smukke klassiske badehotel ligger blot 200 meter fra Vesterhavet. Der er 65 hyggelige værelser på hotellet. Desuden er der en god restaurant, flere selskabslokaler og mødelokaler. Restauranten byder på skiftende menuer, hvortil der anvendes primære råvarer. På hotellet er din hund også velkommen. Hotellet er velegnet for enlige, par og familier. Desuden er det også muligt at afholde møder og konferencer.

Laveste pris for 2 personer: 633 kr.

Besøg hyggelige og lækre badehoteller i hele Jylland

Badehoteller er virkelig kommet på alles læber de sidste par år. Serien ”Badehotellet” har nemlig fået danskernes øjne op for denne ferieform og dens fordele. Det er derfor blevet meget populært at tage på badehoteller i Jylland både som et ferieophold, men også som et weekendophold. Alle ønsker at prøve, hvordan det er at opholde sig på et badehotel.

Det er også noget helt særligt at være på et af de hyggelige badehoteller, der ligger spredt rundt i hele Jylland. Du kan selv vælge lige præcis hvor i Jylland, du ønsker at komme på et badehotel. 

Du kan vælge et badehotel, der ligger tæt på din bopæl. Men du kan også vælge at køre til et badehotel, der ligger langt fra din adresse. Det er helt op til dig i forhold til, hvor langt du ønsker at transportere dig selv og din rejsepartner. 

De jyske badehoteller er fyldt med historie

De jyske badehoteller er ikke kun hyggelige. De er også forbundet med en masse historie. Mange badehoteller har nemlig været i gang i mange år. Så hvis væggene kunne tale, var der sikkert mange flere gode historier end alle de historier, vi allerede kender.

Flere af de jyske badehoteller er helt sikkert på et eller andet tidspunkt blevet besøgt af prominente gæster. Det vil altså sige, at du kan komme til at træde i deres fodspor og opleve, hvordan de har slappet af og fundet en indre ro på et badehotel. 

Så sørg altid for at du får noget at vide om stedets historie, da det lige giver et ekstra krydderi til dine oplevelser.

fyrtårn helt ud til vesterhavet

Et badehotel i Jylland åbner op for romantikken

Mange vil måske forbinde et ophold på et badehotel med en familieferie. Det kan det også sagtens være. Men det er ydermere et sted, der kan gå ind under den romantiske genre. Der er nemlig en del par, som vælger at tage på et badehotel i Jylland for at dyrke hinanden og roen i kortere eller længere tid. 

Når der er en masse fred og ro, åbner det op for romantiske muligheder. Det gør bare noget godt for et parforhold, når man er i stand til at give hinanden den fulde opmærksomhed til alle tider. Og det er der skam mulighed for på et badehotel.

På et badehotel i Jylland skal I ikke bruge en masse tid på alle de daglige gøremål. Der vil heller ikke være nogen børn, der skal puttes eller lignende. I skal bare fokusere på hinanden og snakke om alt det, I ikke har tid til at snakke om i en travl hverdag.

Nyd lækker mad på et skønt badehotel i Jylland

Det er ikke kun strand, vand, badehotellets historie og din rejsepartner, du får mulighed for at nyde, når du er på et badehotel i Jylland. Der er nemlig også den lækre mad, som du helt sikkert vil sætte pris på. 

Maden på badehoteller i Jylland er typisk lavet af årstidens lokale råvarer. Du får derfor en menu, der er helt speciel for det enkelte badehotel. Det er ren og skær forkælelse af dine smagsløg. 

Vælg et badehotel i Jylland på tilbud

Føler du ikke lige, at der ligger et godt tilbud på et badehotel og flyder på nettet? Det kan du have ret i, da det ikke altid er muligt at finde et godt tilbud. Du kan derfor bruge timevis hver dag på at prøve at finde et godt tilbud på et badehotel i Jylland.

Men når det er sagt, så er der altså mulighed for at finde et ophold på et badehotel i Jylland på tilbud sommetider. Det første, du skal gøre, er at tilmelde dig et badehotels nyhedsbrev. Du må selvfølgelig gerne tilmelde dig nyhedsbrevet hos mere end et enkelt badehotels. Det er helt op til dig. 

Når du vælger at modtage nyhedsbreve fra badehoteller, kan du altid følge med i, om der er et godt tilbud, du kan benytte dig af. Det vil nemlig stå i nyhedsbrevene. 

Dernæst kan du vælge at kigge på danske dealsites. Her kan du nemlig også være heldig at få fingrene i en rigtig god deal. Du skal bare sørge for at være hurtig til at tage en beslutning i forhold til, om tilbuddet er noget for dig eller ej, da der typisk er et begrænset antal pladser. 

Har du ikke rigtig held i sprøjten med at få fat i et attraktivt tilbud på et badehotel i Jylland, er der endnu et par muligheder for at komme på et ophold til en nedsat pris. Du kan eksempelvis vælge at tage af sted, når det er lavsæson eller på hverdage. I lavsæsonen eller i hverdage vil det som regel være billigere for dig at komme af sted.

fantastisk gåtur ved havet i Jylland

Tag på et badehotel i Jylland og oplev en masse i området

Der er naturligvis en del, du kan lave, når du er på et badehotel i Jylland. Hvis det går hen og bliver en smule kedeligt på stranden, eller hvis du bare trænger til at opleve noget nyt, kan du altid beskæftige dig med noget andet. 

Hvad du kan gå i krig med, kommer an på, hvor i Jylland du befinder dig. Men der er ingen grund til at køre fra Skagen til Sønderjylland eller omvendt for at opleve noget. Der er nemlig en masse at tage fat på alle steder i Jylland. 

Det er nemmest, hvis du selv lige undersøger, hvad du kan lave i det område, du befinder dig i. Men det afholder os ikke fra at komme med et par forslag til, hvilke aktiviteter du kan kaste dig over, når du vil opleve noget andet. Herunder ser du vores bud på oplevelser i Jylland:

 • Museumsbesøg
 • Gå- eller cykelture i naturen
 • Besøg dyreparker eller akvarier
 • Hav det sjovt i forlystelsesparker
 • Tag på gallerier
 • Kig nærmere på slotte og herregårde i området
 • Er der nogle særlige monumenter eller statuer i området?
 • Tag på en shoppingtur
 • Udforsk den nærmeste by
 • Gå ind i flotte kirker
 • M.m.

Findophold er for dig, der elsker at tage på badehotel

Er du bare helt vild med at tage på badehoteller i Jylland, så forstår vi dig til fulde. Det er nemlig bare så dejligt. Her hos Findophold elsker vi selv at besøge det ene badehotel i Jylland efter det andet, fordi det er en oplevelse i særklasse. Det er derfor, vi har lavet denne side, så du også kan få glæde af vores søgen efter badehoteller i Jylland. 

Vi har simpelthen samlet alle de skønne badehoteller i Jylland, som vi er stødt på indtil videre. Det har vi gjort for, at du bedre kan få et overblik over de bedste badehoteller i Jylland. 

Vores liste med badehoteller er også for dig, der gerne vil sammenligne de forskellige badehoteller i Jylland. Det kan du hurtigt gøre ved at klikke dig videre ind på de enkelte steder. 

Her kan du se alle de informationer, du har brug for om de enkelte badehoteller. Har du lyst til at booke et badehotel i Jylland, kan du ligeledes gøre det ved at klikke dig ind på et badehotel.

Så kast dig bare ud i løjerne ved at scrolle og klikke dig rundt på vores side. Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse. 

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Er badehoteller og strandhoteller i Jylland det samme?

Badehoteller og strandhoteller i Jylland er præcis det samme. Der er ikke forskel på disse to typer af hoteller. Et badehotel ligger nemlig lige ved siden af en strand, som du kan boltre dig på. 

Kan alle og enhver tage på et badehotel i Jylland?

Alle og enhver kan tage på et badehotel i Jylland, hvis de har tid og lyst til det. Det er ikke forbeholdt nogen særlige mennesker. I gamle dage var badehoteller forbeholdt de rige danskere, men sådan er det heldigvis ikke længere. 

Hvor mange badehoteller i Jylland findes der?

Der findes en del badehoteller i Jylland, så du har flere valgmuligheder. Du kan derfor finde frem til det perfekte sted for dig ud fra dine præferencer. Det kan være alt lige fra beliggenheden til hvilke oplevelser, der ellers er i nærheden af badehotellet.