Bedste spaophold i Sverige 2024

Når du er på et spaophold i Sverige, kan du forkæle dig selv med alt lige fra varme bade til ansigtsbehandlinger, kropsmassage, sauna og så videre. Freden og roen får dig til at komme helt ned i gear således, at du kommer hjem med fornyet energi. Her på siden finder du de bedste spaophold i Sverige.

Denne side indeholder reklamelinks

ystad-saltsjobad.jpg
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4.5/5

Tag over Sundet, og snup et spaophold på Ystad Saltsjöbad. Her bor du på et moderne hotel, der ligger lige ud til stranden. Du får alle muligheder for at forkæle dig selv. Der er 136 forskellige værelser på hotellet. Desuden er der 2 dejlige restauranter og en bar til at klar forplejningen. I hotellets skønne spa-område er der 2 indendørs pools og diverse spa-oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

spaophold-hotel-skansen.jpeg
Hotels.com

Hotel Skansen

4.5/5

Tag et dejligt spaophold på Hotel Skansen i Sverige. Her kan du virkelig blive forkælet. Spahotellet rummer 172 gode værelser og en glimrende restaurant. Det omfattende spa-område rummer blandt andet en pool, en sauna og diverse spafaciliteter. Du kan også træne på stedets motionscenter. Omkring hotellet findes der 6 tennisbaner, og du kan også leje cykler.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

varbergs-kusthotell.jpg
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

På det dejlige Varbergs Kusthotell i Sydsverige kan du tjekke ind på et herligt spaophold. Hotellet er beliggende i en smuk bygning fra 1900-tallet, og der er en meget hyggelig stemning på stedet. Hotellet rummer 157 værelser, en restaurant og en bar. Den omfattende spa-afdeling rummer blandt andet 2 indendørs pools, et fitnesscenter og diverse spa-oplevelser. Mulighed for behandlinger.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

hotel-tylosand.jpg
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

Det store og eksklusive Hotel Tylösand i Halmstad er det perfekte sted at tage et spaophold. Du kommer til at bo direkte ud til en dejlig sandstrand, hvor du kan bade og gå nogle dejlige ture. Det handicapvenlige hotel har et fristende spaområde, der blandt andet byder på en indendørs og en udendørs pool. Desuden er der et par saunaer og diverse spabade. Mulighed for behandlinger.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

Vann-Spa-Hotel-and-Conference.jpg
Hotels.dk

Vann Spa Hotel and Conference

4/5

Tag over til det smukke Vann Spa Hotell och Konferens, når du trænger til et spaophold og få en pause fra hverdagen. Det store hotel med den storslåede beliggenhed rummer 156 gode værelser, en glimrende restaurant og en bar. Forplejningen er i top. Det store spa-område byder blandt andet på 6 indendørs pools og 2 udendørs pools. Der er mulighed for diverse behandlinger.

Laveste pris for 2 personer: 1.241 kr.

Marstrands-Havshotell.jpg
Hotels.dk

Marstrands Havshotell

4/5

Bo helt skønt på det moderne Hotel Marstrands Havshotell. Herfra er der den smukkeste udsigt ud over Vesterhavet. Det 4-stjernede hotel rummer 144 værelser, en restaurant og en bar. Det omfattende spa-område byder blandt andet på 3 indendørs pools og en udendørs pool. Der er diverse spa-oplevelser og mulighed for behandlinger.

Laveste pris for 2 personer: 1.313 kr.

Orbaden-Spa-Resort.jpg
Hotels.dk

Orbaden Spa & Resort

4/5

Book et dejligt spaophold på det hyggelige Orbaden Konferens og Spa Hotel. Herfra er der den mest storslåede udsigt ud over søen og det kuperede terræn. Hotellet rummer 56 værelser, en restaurant og en bar. Spa-området byder blandt andet på diverse spa-oplevelser. Kæledyr er velkomne. Omkring hotellet er der en legeplads og fri parkering. Gratis Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.896 kr.

Sankt-Jörgen-Park.jpg
Hotels.dk

Sankt Jörgen Park

4.5/5

Sankt Jörgen Park i Göteborg er et helt vidunderligt sted at være på spaophold. Hotellet rummer over 82 værelser, og der er hele 4 restauranter og en bar til at sørge for din forplejning. I spaområdet finder du blandt andet en indendørs og en udendørs pool. Desuden er der diverse spa-oplevelser og muligheder for massage. Et motionscenter er der også. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.341 kr.

Hotell-Södra-Berget.jpg
Hotels.dk

Hotell Södra Berget

4/5

Tjek ind til et ski- og spaophold på det lækre Hotell Södra Berget. Brug stedets omfattende spa-ophold, når du har været ude på ski hele dagen. Det store 4-stjernede hotel rummer 181 værelser, en restaurant og en bar. Der er mulighed for diverse spa-oplevelser og træning på motionscenteret. Smukke, forkælende omgivelser. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.065 kr.

Skepparholmen-Nacka.jpg
Hotels.dk

Skepparholmen Nacka

3.5/5

Det moderne Skepparholmen Nacka hotel i Sverige er det oplagte sted at tage på spaophold. Hotellet ligger helt bedårende lige ud til vandet. Du kan bade fra sandstranden. Stedet rummer 105 værelser og et stort forretningscenteer med mødelokaler og konferencecenter. Her er en glimrende restaurant og en bar. Det er et handicapvenligt hotel. Der er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.530 kr.

Find traditionsrige og skønne spaophold i Sverige

Sverige er kendt for mange ting. Eksempelvis er Saab og Volvo svensk. Astrid Lindgren har også været med til at sætte Sverige på verdenskortet med alle sine dejlige bøger om Pippi, Emil fra Lønneberg og et hav af andre titler. 

På musikfronten er det ABBA, der har taget føringen. Deres musik bliver stadig spillet på verdensplan. Sidst men ikke mindst er der møbelfirmaet IKEA, som vel efterhånden nærmest findes i ethvert land.

At tage på en spa i Sverige er heller ikke et nyt fænomen. Landet har nemlig i mere end hundrede år haft helt særlige træhuse langs kysten. Det er de såkaldte kallbadhuse. Ved disse træhuse har der i mange år været vinterbadning og sauna. Det er derfor, at kurbad i Sverige er noget af det bedste, der findes. Spaophold i Sverige er en udbygning af denne oldgamle tradition.   

Det kan vi danskere heldigvis nyde godt af, da det ikke er særlig besværligt at køre til Sverige – specielt hvis du bor på Sjælland. Der er nemlig mange skønne spahoteller i Sydsverige, hvilket bare er endnu bedre, når det kommer til transporttiden.

Vidunderligt spaophold i Sverige

Tag på et lækkert og romantisk weekendophold i Sverige med wellness

Skal der skrues helt op for romantikken på et weekendophold? Så er en mulig løsning, at du inviterer din udkårne på et lækkert og romantisk weekendophold i Sverige med wellness. Er det ydermere en overraskelse, kan det ikke gå galt.

Der er bare noget helt igennem romantisk ved at være på et spaophold sammen med sin partner. Da denne type ophold er ren og skær afslapning, velvære og selvforkælelse, er der ingen undskyldning for ikke at lade romantikken blomstre. Der er hverken husarbejde, havearbejde eller andet, som kan tage din opmærksomhed.

Du kan i stedet vende din opmærksomhed helt og holdent mod din partner. Du kan være nærværende og se din date kærligt i øjnene, holde i hånd og meget mere. Der er ikke noget til at distrahere dig og din partner. Desuden er det en god idé at blive enige om, at mobilen kun må tages frem på specifikke tidspunkter. 

I kan eksempelvis sætte mobilen på lydløs, lade den blive på værelset, glemme den i bilen eller aftale, at den kun må bruges mellem kl. 17 og 17.15 eller lignende. Når du er på et romantisk spaophold i Sverige, kan det også være en god idé at tage en kærestegave med. Forkæl hinanden med en lille gave, så I også på denne måde viser, at I sætter pris på hinanden. Og glem endelig ikke hvad en parmassage kan gøre for jer.

Plej dit forhold til andre end din partner på et lækkert spaophold i Sverige

Et spaophold i Sverige er ikke kun et romantisk ophold. Rent faktisk er der rigtig mange andre forhold, der kan passes og plejes på et spaophold. Tag for eksempel en ven eller en veninde med på sådan et ophold. Det giver jer mulighed for at sludre, sladre, slappe af og forkæle jer selv på samme tid.

Forholdet mellem mor og datter kan bestemt også blive sat i fokus på et spaophold. Det er ikke altid nemt at få tid til at pleje dette forhold i en travl hverdag. Derfor er det en god idé eventuelt at gøre det til en tradition at tage på et spaophold sammen. 

Har du et tæt forhold til din bedstemor eller din bedstefar, kan et spaophold sammen med den ene eller dem begge være en rigtig god oplevelse. I kan hygge jer sammen med de forskellige spa- og wellnessaktiviteter samt den gode mad, der bliver serveret.

Et gavekort til et hotel i Sverige med spa er altid en god idé

Det undrer sikkert hverken dig eller andre, at et weekendophold med spa for 2 personer i Sverige er i høj kurs. Det er jo, som alle ved, et af de bedste ophold, der findes. Et gavekort til denne suveræne oplevelse er uden tvivl den perfekte gave.

Du bør prøve at forestille dig, at du står og betragter en person, som du holder rigtig meget af, mens vedkommende åbner din gave. Hvordan vil personen mon reagere på denne fantastiske gave? Bliver vedkommende helt stum, eller hopper og danser han eller hun? Får du et kæmpe smil fra gavemodtageren? 

Hvordan ville du selv reagere, hvis du lige pludselig stod med et gavekort til et spaophold i Sverige? Det er også værd at tænke over.

Oplev et væld af fantastiske attraktioner under et spaophold i Sverige

Sverige er et stort land, så der er masser af attraktioner at kigge på, hvis du gerne vil opleve noget mere, når du er på et spaophold. Du kan boltre dig frit mellem alle de forskellige seværdigheder således, at du får mest muligt ud af din tid i Sverige. 

I og med at der findes så mange fantastiske oplevelser, er der noget for enhver smag. Det er lige meget, om du foretrækker indendørs aktiviteter eller udendørs aktiviteter. Der er flere spændende ting, du kan vælge mellem.

Derudover kan du finde gratis aktiviteter ligesom, at du kan finde oplevelser, der koster noget. Igen er det helt din egen beslutning, om du vil spendere penge på diverse attraktioner eller ej. 

Herunder finder du lidt forslag til, hvad du kan lave, når du besøger Sverige:

 • Vasamuseet i Stockholm
 • Liseberg Forlystelsespark i Gøteborg
 • Botanisk Have i Gøteborg
 • Sofiero Slot og blomsterpark i Helsingborg
 • Tropikariet i Helsingborg
 • Uppsala Domkirke i Uppsala
 • Volvo Museum i Gøteborg
 • Anundshog i Västerås
 • Fyret Långe Jan i Øland
 • Universeum i Gøteborg
 • Ales sten i Ystad
 • Borgholms Slot i Øland

Tips til at finde et spaophold i Sverige på tilbud

Sverige er et rigtig godt sted at tage på et spaophold, da de har nogle af de bedste ophold i hele Norden. Når du kigger på de forskellige spaophold her på siden, vil du straks kunne se, at de ikke koster det samme. Der er nemlig nogle spaophold deals, som er billigere end andre. 

Her kan du altid blot vælge det billigste ophold, hvis du har et meget stramt budget. Men du kan ydermere prøve at finde et spa ophold i Sverige på tilbud. Det kan du prøve at finde på flere måder.

Hvis du gerne vil have et rigtig godt tilbud på et spa ophold i Sverige, bør du starte med at tilmelde dig de forskellige spahotellers nyhedsbreve. Ved at få nyhedsbrevet fra et spahotel får du chancen for at se, om der er et lækkert spaophold på tilbud. 

Det er naturligvis ikke sikkert, at der dukker nogle særlige tilbud op. Men det er da et forsøg værd. 

Kommer du fra Sjælland, og vælger du at tage på et spaophold i Sverige, er det i øvrigt heller ikke særlig dyrt, da du blot skal over Øresundsbroen. Du har ingen udgifter til en flyrejse eller lignende. Så hvis du tager dette i betragtning, kan det ende med at blive en billig løsning i forhold til mange andre ferieformer.

Findophold er din guide til at finde et fremragende spaophold i Sverige

Uanset om du er på udkig efter et wellness ophold i Sydsverige eller et spaophold i resten af Sverige, kan Findophold guide dig til at finde det rigtige spahotel for dig og din rejsekammerat. Her på siden har vi nemlig samlet alle de bedste spaophold i Sverige.

Du får altså et godt overblik over alle spahoteller, så det bliver meget nemmere at vælge det ideelle hotel. Dog skal du være opmærksom på, at det ikke er Findophold, der står for at sælge spaopholdene. Det står vores samarbejdspartnere for. 

Ønsker du at vide mere om de forskellige ophold og spahoteller, eller vil du gerne booke et specifikt ophold, kan du klikke dig videre ind på vores samarbejdspartneres sider. Det bliver ikke meget mere enkelt og ligetil for dig at komme på dit næste spaophold i Sverige.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Er det muligt at finde et hotel i Sverige med spa?

Det er selvfølgelig muligt at finde et hotel i Sverige med en spa. Rent faktisk kan du finde en del forskellige spahoteller, så du kan vælge det hotel, du foretrækker. På et spahotel kan du være sikker på, at forkælelse og velvære er i højsædet.

Ligger der nogle spahoteller i Sydsverige?

Ja, du kan sagtens finde et spa hotel i Sydsverige. Det kan være en fordel at vælge en spa i Sydsverige, da du derved ikke skal bruge så meget tid på transport, når du kommer fra Danmark. Så orker du ikke at skulle bruge en masse tid på at komme fra A til B, bør du vælge et spahotel i dette område af Sverige.

Kan jeg få en wellnessbehandling på et spaophold i Sverige?

Langt de fleste spahoteller i Sverige tilbyder, at du kan få en wellnessbehandling under dit ophold. Du kan typisk vælge mellem alt lige fra en massage til en ansigtsbehandling og meget mere. Hvis du leder efter wellnes i Sverige, skal du blot tage et kig på spahotellerne.

Skal jeg huske at pakke min badekåbe, når jeg skal på et spaophold i Sverige?

Nej, du skal ikke pakke din badekåbe, når du skal på et spaophold i Sverige. På dit værelse vil der nemlig være både en badekåbe og et par badetøfler, når du ankommer. Disse to ting kan du frit benytte, når du skal til spa- og wellnessområdet. Så spar du bare på pladsen i din weekendtaske.