Bedste golfophold i Jylland 2024

Er golf ikke bare en sport for dig, men nærmest en livsstil? Så burde du overveje at tage på et golfophold i Jylland. Et golfophold er nemlig helt perfekt for dig, der elsker at spille golf dag ud og dag ind. Leder du efter et golfophold i det jyske, finder du alle de bedste lige her på siden.

Denne side indeholder reklamelinks

Hotel-Amerika.jpeg
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Er golf din store passion, så kan du med fordel booke et golfophold på det eksklusive Hotel Amerika i Hobro. På det 4-stjernede hotel er der 68 værelser i forskellige størrelser, et forretningscenter og en restaurant. Omkring hotellet er der en have og en terrasse. Hotellet er handicapvenligt. Velegnet for enlige, par, familier og business. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

himmerland-golf-og-spa-resort.jpeg
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

På Himmerland Golf- og Spahotel kan du tage et dejligt golfophold og i den grad få spillet noget golf. Det eksklusive 4-stjernede hotel råder over 3 golfbaner, som du kan boltre dig på. Der er 60 værelser på hotellet, og desuden er der 3 restauranter og 2 barer. Det omfattende wellness-område byder blandt andet på en indendørs pool og diverse spa-oplevelser. Stedet er velegnet til enlige, par og familier.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

aalbaek-gl-kro.jpg
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

4/5

Tag på et aktivt golfophold på Aalbæk Gl. Kro i Nordjylland. Den charmerende kro fra det 19. århundrede emmer af god stemning. Det 3-stjernede hotel rummer 59 værelser, 2 restauranter og en bar. Desuden rådes der også over et forretningscenter. Omkring kroen er der en have, en terrasse og en legeplads. Du kommer til at bo tæt på stranden.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

Et golfophold i Jylland er for golfspillere på alle niveauer

Hvis du drømmer om at komme på et golfophold i Jylland, er du ikke den eneste. Der findes mange golfentusiaster, som ville elske at komme på sådan et ophold. Dog er det altid sjovest at tage af sted, hvis du har en golfmakker.

Heldigvis behøver denne golfmakker ikke at være på samme niveau som dig. Det gør bestemt ikke noget, hvis I er på forskellige niveauer. Et golfophold er for alle golfspillere uanset niveau og erfaring.

Der findes endda steder med eminente golfbaner for personer, som aldrig har haft en golfkølle i hånden før. Samtidigt kan du spille på golfbaner, der udfordrer selv den mest garvede spiller. Så har du og din sædvanlige golfmakker lyst til at tage på et golfophold, skal niveauet ikke afholde jer fra at tage af sted sammen. 

Inden du booker et golfophold, kan du altid tjekke banerne ud på de enkelte steders hjemmesider. Her kan du få en fornemmelse for, hvilken sværhedsgrad banerne har. Det er godt at vide, da det ikke er særligt tilfredsstillende at spille på hverken alt for nemme eller alt for svære baner. Så bliver det helt sikkert ikke en god golfoplevelse.  

Hvis du vil læse mere om de forskellige steders golfbaner, kan du klikke dig videre fra vores side ind på vores samarbejdspartneres sider.

fantastisk golfbane lige ved hotellet

Giv et golfophold i Jylland i gave til en vaskeægte golfentusiast

Hvis du er en rigtig golfentusiast, så ved du, at et golfophold i Jylland er den bedste gave af dem alle. Kender du en anden person, der også er helt vild med golf, kan du vælge at give denne person et golfophold.

Du kan være sikker på, at gavemodtageren vil sætte pris på dig og selve gave. Du kan give et golfophold på flere forskellige måder. Først og fremmest kan du vælge at booke et ophold et specifikt sted på bestemte datoer. Det er dog ikke altid den bedste løsning.

Er det tilfældet, kan du i stedet vælge at give gavemodtageren et gavekort til et golfophold i Jylland. På den måde kan personen selv bestemme, hvornår opholdet skal foregå. Hvis du skal med på opholdet, er det desuden en god idé at udspecificere dette, når du giver gaven.

Du kan give et golfophold til alle, der er vilde med at spille golf. Er sådan en gave for dyr, kan du vælge at lægge sammen med andre, hvis det er muligt.

Kom på et lækkert og hyggeligt golfophold i Jylland på tilbud

Har du behov for at komme væk fra dagligdagen et øjeblik, er et golfophold en oplagt mulighed. Men rækker budgettet ikke til det lige i øjeblikket? Så er det måske en idé at se, om du kan finde et golfophold i Jylland på tilbud. Det er ikke nemt, men måske kan din drøm gå i opfyldelse, hvis du prøver forskellige ting af.

Til at starte med kan du melde dig til en masse nyhedsbreve hos steder, der tilbyder golfophold. På den måde kan du måske være heldig at finde et billigt golfophold i Jylland. Det kræver dog, at du husker at læse nyhedsbrevene, når du modtager dem. Hvis du finder et godt og billigt golfophold, er det bare med at springe til med det samme, så andre ikke kommer før dig. 

Dealsites er endnu et sted, hvor du bør lægge vejen forbi en gang imellem. På de danske dealsites kan der nemlig også findes billige golfophold af og til. Det er specielt godt at være opmærksom på de helt store udsalgsdage såsom Black Friday og Cyber Monday. På disse dage er der helt klart de bedste chancer for at finde et godt tilbud. 

Nu er der ikke mere tilbage at sige end, at du bare må væbne dig med tålmodighed og prøve disse forskellige tips af. Desuden kan du altid følge med her på siden, da vi sørger for at holde øje med de bedste tilbud på golfophold i Jylland. Vi ønsker dig al muligt held og lykke med din søgen efter et billigt golfophold i Jylland.  

Besøg forskellige seværdigheder og attraktioner under dit golfophold i Jylland

Har du brug for en pause fra at spille golf, kan du altid udforske nærområdet. Du kan blandt andet vælge at besøge forskellige attraktioner og seværdigheder i Jylland. Du kan vælge de oplevelser, der falder i din smag. Dog er det vigtigt, at du udvælger dine favoritter, da du nok ikke kan nå dem alle. 

I hele Jylland findes der generelt et væld af spændende attraktioner. Derfor vil du uden tvivl være i stand til minimum at finde frem til bare en enkelt interessant attraktion og seværdighed. Det skader skam ikke at opleve noget mere, når du er afsted på et golfophold.

Udover at du kan besøge seværdigheder, kan du udforske den smukke natur i Jylland. Og som du nok allerede ved, så er det dejligt afslappende at gå rundt i naturen. 

Ønsker du ikke at opholde dig udendørs efter dit golfspil, kan du altid kigge nærmere på indendørsaktiviteter. Det kan være alt lige fra at besøge en kirke til et museum, et galleri, et bryghus og meget mere. Det er op til dig, og hvad der ligger i nærheden af dit golfophold. 

Nogle af de mest populære seværdigheder i Jylland er:

  • Legoland i Billund
  • Den Gamle By i Aarhus
  • Grenen på Skagen
  • Aalborg Zoologiske Have i Aalborg
  • Koldinghus i Kolding
  • Tirpitz i Blåvand
  • Ribe VikingeCenter i Ribe
  • Rubjerg Knude Fyr i Løkken
  • Skagens Museum i Skagen
  • Ribe Domkirke i Ribe

Findophold giver dig et overblik over de bedste golfophold i Jylland

Golfophold er altid ved din side, når du skal finde frem til de bedste golfophold i Jylland. Det er ganske gratis at bruge vores platform, så du kan bare slå dig løs og bruge den lige så meget, som du har behov for. 

Vi har taget et kig på alle de mest lækre golfophold i Jylland. Derefter har vi samlet dem her på siden, så det er hurtigt og nemt for dig at få et overblik over alle stederne. 

Finder du et golfophold, som du gerne vil vide mere om, skal du blot klikke på knappen. Du bliver herved ført direkte videre ind på vores samarbejdspartneres side. På denne side vil du finde flere informationer om det pågældende golfophold. 

Derudover har du mulighed for at booke dit golfophold i Jylland, hvis du ønsker det. Du kan også se priser på siden, så du kan få et indblik i, hvad opholdet vil koste, inden du booker. Det bliver ikke mere enkelt end det.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvad er en golfpakke i Jylland?

En golfpakke i Jylland kan indeholde flere forskellige ting. Men den består typisk af et golfophold med overnatning og mad. I golfpakken vil der selvfølgelig også være inkluderet adgang til golfbanerne, så du kan nyde et enkelt eller flere golfspil under dit ophold.

Hvor finder jeg et godt golfophold i Jylland?

Du kan komme på et golfophold i Jylland flere steder. Hvis du er på udkig efter et godt golfophold, skal du bare kigge her på siden. Her får du nemlig et overblik over alle de bedste golfophold i Jylland. På den måde kan du nemt og hurtigt finde det bedste ophold for dig og din golfmakker.

Kan jeg bestille et golfophold i Jylland for 2 personer?

Du kan sagtens bestille et golfophold i Jylland for 2 personer. Rent faktisk tilbyder mange steder med golfophold en pakkeløsning for 2 personer. Det bør derfor ikke være noget problem.