Bedste spaophold på Sjælland 2024

Sidder du i øjeblikket og leder efter et spaophold på Sjælland? Så er der masser at vælge mellem her på siden. Du finder alt lige fra et romantisk weekendophold for dig og din partner til et lækkert spaophold med wellness for dig og dine veninder og alt derimellem. Tag et kig lige her og find det bedste spaophold på Sjælland for dig.

Denne side indeholder reklamelinks

marienlyst-strandhotel-3.jpeg
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel er stedet at tage til, hvis du ønsker det komplette spaophold. Her er omgivelserne luksuriøst og stilfuldt indrettet, og du kan se frem til mange timer i det skønne spaområde. Her er der mange forskellige faciliteter. Du kan nyde alt fra opvarmede bassiner, sauna med panoramaudsigt, badstue, strandsauna, saltterapi, spabehandlinger og meget mere.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

kurhotel-skodsborg-3.jpg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Når du besøger det smukke Kurhotel Skodsborg, vil du med det samme fornemme den behagelige atmosfære og hyggelige indretning. Stedet er kendt som et af de mest luksuriøse spahoteller. Det store område med spa- og wellnessfaciliteter er arkitekttegnet, så intet er efterladt til tilfældighederne. Her kan du nyde godt af spamuligheder både indendørs og udendørs.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

kokkedal-castle-copenhagen-3.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen er et flot, gammeldags og rustikt hotel. Værelser og suiter er velindrettede i en romantisk stil. Nyd tilværelsen i wellnessområdet, hvor du kan få skønne behandlinger. Slap af i poolen, spaen eller dampbadet. Det er endda muligt at leje spaområdet, så det kun er dig, der i en tidsperiode har det hele for dig selv.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

hotel-bretagne-3.jpg
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

I Hornbæk ligger det hyggelige Hotel Bretagne. Når du vælger et ophold inkluderet spa, så får du adgang til Kurbadet by Ilse Jacobsen. Her kan du tage hen for at nyde livet lidt ekstra. Du kan få mange forskellige behandlinger. Du kan slappe af i bassiner både indendørs og udendørs samt gå i sauna eller dampbad.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

comwell-borupgaard-3.jpg
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Comwell Borupgaard er et spahotel i særklasse beliggende i frodige og grønne naturomgivelser. Her har du mulighed for at benytte dig af en række forskellige spafaciliteter. Opvarmede indendørs- og udendørs bassiner, sauna, dampbad, boblebad og fitnessfaciliteter. Hvis du ønsker at vælge ekstra velvære til, kan du også nyde godt af spabehandlinger, hvor hele kroppen kan nyde godt af behandlingerne.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

clarion-hotel-copenhagen-airport-3.jpg
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Clarion Hotel Copenhagen Airport byder på et ophold med afslapning og velvære i fokus. Her er der adgangskrav på minimum 16 år, så det henvender sig til voksne. Atmosfæren er derfor også rolig og perfekt til nydelse. I området kan du nyde både spa og pool, og det er også muligt at holde din træning ved lige i træningslokalet.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Hotel-Kirstine-2.jpg
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

På Hotel Kirstine kan du få et skønt wellnessophold. Det 4-stjernede hotel byder nemlig på forskellige faciliteter både indendørs og udendørs. Indendørs kan du nyde godt af varmtvandbassin, dampbad, sauna, fodbad og liggestole. Udendørs er en swimmingpool, sauna, liggestole, hængekøje og brus. Med i pakken får du slippers, badesalt, et luksuriøst håndklæde og badekåbe.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

hotel-kong-arthur-3.jpg
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Hvis du ønsker det helt store spaophold, kan du med fordel vælge et spa-værelse-ophold på Hotel Kong Arthur. Her får du adgang til hele 800 kvadratmeter wellness. Her er der adgang til vandtemplet. Dette er et flot område med sauna, boblende jacuzzi, aromadampbad og liggestole. Det er også muligt at få forskellige behandlinger efter behov og ønske.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Få ro helt ind i sjælen med et spaophold på Sjælland

Har du endnu ikke haft fornøjelsen af at være på et spa ophold på Sjælland, er du ikke bekendt med, at det faktisk kan give dig ro helt ind i sjælen. Har du allerede været af sted på et spaophold, så ved du, at det skam er rigtigt nok. Derfor ønsker du sikkert at komme på sådan et ophold igen. Det kan vi godt forstå, da vi har det på samme måde. 

Det er altid rart at have udsigt til et fremtidigt spaophold, så du har noget særligt at se frem til. Det er nemlig ikke bare et ophold, hvor du spiser, sover og hygger dig. Der er langt mere at komme efter, når der er tale om et spaophold.

På et spaophold på Sjælland har du en endnu større mulighed for at slappe af og geare ned. Dette ophold vil uden tvivl give dig en fantastisk oplevelse, hvor du kan drage fordel af den bedste forkælelse af dem alle. 

Dette indeholder et wellnessophold på Sjælland

Det er bare en ren og skær fornøjelse at være på et spaophold på Sjælland. Der foregår nemlig en masse, som hverken er stressende eller belastende. Når du er på et wellness ophold på Sjælland, får du mulighed for at benytte alle spahotellets spafaciliteter. Disse spafaciliteter er typisk inkluderet i den pris, som du har betalt for opholdet. 

Spafaciliteterne kan være vidt forskellige fra spahotel til spahotel. Nogle spahoteller har flere faciliteter end andre, hvilket også afspejler sig i prisen for opholdet. Du kan typisk se, hvad du kan glæde dig til, når det kommer til spafaciliteter, hvis du kigger på de enkelte spahotellers egne hjemmesider.

Ønsker du endnu mere forkælelse, kan du ofte tilkøbe diverse wellnessbehandlinger. Du kan eksempelvis vælge et wellness ophold på Sjælland med massage. Derved får du chancen for at få en dejlig massage, der helt sikkert vil få hele din krop til at slappe af. Der vil sandsynligvis ligeledes være mulighed for at få en ansigtsbehandling, få ordnet dine negle m.m. 

Men når du tager på et spaophold på Fyn eller Sjælland, er det ikke kun spa- og wellnessfaciliteterne, der er grundlaget for forkælelse. Der er også skønne værelser, hvor du kan slappe af, når du har brug for dette. Ydermere er maden noget, der bør nævnes. Maden på et spaophold er ofte lige prikken over i’et, som bare topper hele oplevelsen. Så du kan godt begynde at glæde dig.

Dame på spaophold på Sjælland

Kom på et romantisk weekendophold på Sjælland med wellness for 2 personer

Det kan i perioder være svært for alle former for partnere at holde liv i romantikken i den stressende og travle hverdag mange har nu om dage. Hvis du og din partner har brug for et spark i forhold til at få genindført lidt romantik ind i dagligdagen, bør I tage på et romantisk weekendophold på Sjælland med wellness for 2 personer. 

På et spaophold får I virkelig tid til at fokusere på hinanden, da I er væk hjemmefra og helt alene. Læg mobiltelefonen langt væk og brug i stedet tiden på at slappe af sammen i en sauna eller i et boblebad af en art. 

Parmassage er endnu en romantisk ting, som I kan lave sammen. Det er som regel muligt at forudbestille sådan en massage på en del spahoteller på Sjælland. Det er så absolut en god ting at gøre sammen, når der skal skubbes lidt til romantikken.

Tag noget fint tøj med i tasken, så I begge kan føle jer godt tilpas og attraktive, når I skal nyde den dejlige mad sammen i restauranten. Inden I trækker jer tilbage til værelset for at komme hinanden ved, kan I nyde en drink eller en øl i spahotellets bar eller i loungen. 

Sådan finder du det bedste spahotel på Sjælland for dig 

Synes du, at det er vildt svært at vælge et spa hotel på Sjælland? Det er du ikke ene om. Derfor får du her en lille guide, der gør dit valg en smule nemmere. Først og fremmest kan du starte med at kigge på dit budget, da det kan hjælpe dig med at sortere et par af stederne fra. 

Derefter bør du lave en liste over, hvilke præferencer du har til dit ophold. Skal der være både spa og wellness? Hvilke spafaciliteter er et must? Skal der også være mulighed for at træne? Ønsker du gourmetmad og en vinmenu? Hvor på Sjælland ønsker du, at dit ophold skal foregå? 

Udover de forslag til præferencer vi er kommet med, kan det sagtens være, at du kan tænke på andre ting, der er vigtige for dig. Når din liste er fyldestgørende, kan du tage et kig på hvilke steder, der ligger inden for dit budget. 

Derudover skal du tjekke, hvilke spahoteller der opfylder de fleste af dine krav til opholdet. På den måde kan du nemmere og hurtigere finde det helt rigtige spaophold i Jylland eller på Sjælland for dig og din rejsemakker. 

Gå på jagt efter et godt spaophold tilbud på Sjælland

Selvom du ikke går på almindelig jagt, er det stadig muligt at tage på jagt. Du kan nemlig gå på jagt efter et godt spaophold tilbud på Sjælland. Et spa ophold på Sjælland på tilbud kan sommetider findes, hvis du bare ved, hvordan du skal gøre. 

Du behøver ikke at have et jagttegn, da det er ligeud ad landevejen, når du søger efter et spaophold på Sjælland til en god pris. Du kan blandt andet finde gode tilbud på spaophold ved at abonnere på de forskellige spahotellers nyhedsbreve. 

I nyhedsbrevene fra et hotel med spa- og wellnessfaciliteter vil der altid stå, hvis der er fordelagtige tilbud på bestemte tidspunkter. Det vil altså sige, at hvis du modtager diverse nyhedsbreve, vil du få besked, når du har mulighed for at få fingrene i et rigtig godt tilbud. 

Har du ikke lige heldet med dig på denne måde, kan du prøve en anden metode. Du kan eksempelvis kigge på flere danske dealsites. På disse sider kan det sagtens være, at du kan finde et spaophold til en nedsat pris. Så det er bestemt et forsøg værd. 

Er det helt umuligt at finde et spaophold på Sjælland til en reduceret pris, kan du prøve at booke et ophold i hverdagene fremfor i en weekend. Det er nemlig altid billigere at tage på et spaophold i hverdagene sammenlignet med, hvis du ankommer i en weekend.

I hverdagene er der ikke så mange, der har tiden til at tage af sted. Derfor er det typisk billigere. I weekenden er der mange, som kan komme på et spaophold, hvorfor det er dyrere. Det skyldes naturligvis også, at personalet skal have et weekendtillæg. 

Det kan du også lave, når du er på et kurophold på Sjælland

Det er utrolig lækkert at være på et hotel med spa og wellness på Sjælland. Men hvis du ikke så tit kommer på denne ø, har du måske en ubændig trang til at kigge på et par af de attraktioner og seværdigheder, der er at finde i denne del af Danmark.

Der er masser at gå i gang med. Så det vigtigste er, at du finder ud af, hvad du allerhelst vil se. Du kan lade din nysgerrighed og interesser guide dig til, hvad det skal være. Du kan nemlig kigge nærmere på alle mulige ting. 

Interesserer du dig for naturen, er der rigtig mange steder, du kan besøge og vandre rundt i. Der findes mange skove, og så er der naturligvis også attraktionen Faxe Kalkbrud. Er du vild med at kigge på slotte, er der en del at vælge mellem. De er placeret rundt omkring på Sjælland, så der burde nærmest være et at kigge på uanset, hvor du befinder dig.

Herunder finder du lidt forslag til, hvad du ellers kan opleve, når du er på et spaophold på Sjælland. Du kan bruge listen som inspiration, og så kan du ellers selv søge på nettet efter flere oplevelser. Du kan blandt andet opleve følgende på Sjælland:

  • Skovtårnet
  • Gavnø Slot
  • Liselund Slotspark
  • Sagnlandet Lejre
  • Frilandsmuseet
  • Ringsted Radiomuseum
  • Karen Blixen Museet
  • Kronborg Slot
  • Nyhavn
  • Amalienborg Slot

Find det perfekte spaophold på Sjælland for dig hos Findophold

Et spaophold er en alletiders måde at slappe af på. Det er ligeledes en fantastisk oplevelse, hvis du ønsker at forkæle dig selv eller en, du holder af. Men det kan være vanskeligt at vælge mellem alle de tillokkende tilbud, der er, når det kommer til spaophold på Sjælland. 

Heldigvis er der hjælp at hente lige her. Du finder nemlig alle de bedste spaophold her hos Findophold. Du behøver derfor ikke selv at bruge en masse tid på at finde ud af, hvor du kan komme på et spaophold på Sjælland.

Derudover finder du her på siden hjælp til at vælge det rette spaophold for dig og din rejsemakker. Når du har styr på den del, kan du kigge nærmere på alle de forskellige ophold, som vi har fundet frem til dig. 

Ønsker du yderligere informationer, kan du bare klikke dig ind på vores samarbejdspartneres side. Herefter kan du læse alt, hvad der er værd at vide om et specifikt spahotel. Det kan hjælpe dig med at afgøre, om det er et spahotel for dig, eller om du skal søge videre.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvor finder jeg et spaophold på Sjælland?

Du finder spaophold flere steder rundt omkring på Sjælland. Du kan eksempelvis finde spa ophold i Nordsjælland. Det er muligt nemt og hurtigt at få et overblik over de forskellige spahoteller på Sjælland her på siden. 

Skal jeg tage på et spaophold, eller kan jeg nøjes med en spa dag på Sjælland?

Du behøver ikke nødvendigvis at tage på et spaophold. Du kan sagtens nøjes med en spadag, da flere spahoteller på Sjælland tilbyder denne mulighed. Men efter vores mening får du langt mere ud af et weekendophold på Sjælland med wellness end blot en enkelt dag med spafaciliteter.

Er et spa ophold på Sjælland billigt?

Det er et svært spørgsmål at svare på, da det er en meget individuel holdning. Nogle personer vil synes, at det er dyrt, mens andre har den holdning, at det er billigt. Her på vores side kan du finde et spa hotel på Sjælland i flere forskellige prisklasser. Det er derfor vores håb, at der også er en spa på Sjælland, der matcher dit budget.

Hvilken årstid er den bedste til at tage på et spaophold på Sjælland?

Der findes ikke en specifik årstid, som er den bedste, hvis du gerne vil hygge dig med spa og wellness på Sjælland. Du skal tage afsted, når du trænger allermest til at få energiniveauet op på et højere niveau. Om det er om sommeren, foråret, efteråret eller vinteren er helt op til dig og dine behov.