Bedste gourmetophold i Nordsjælland 2024

Har du svært ved at vælge, hvor du skal på et gourmetophold henne? Så bør du tage et gourmetophold i Nordsjælland med i dine overvejelser, da der er rigtig mange fine gourmetophold i dette område. Måske bliver det nemmere at vælge, når du får et godt overblik over de forskellige ophold.

Denne side indeholder reklamelinks

gourmetophold-marienlyst-strandhotel-2.jpeg
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Book et lækkert gourmetophold på det 4-stjernede Marienlyst Standhotel, der ligger lige ud til Øresund. Det smukke hotel fra 1861 byder på et uforglemmeligt gourmetoophold. Nyd en eksklusiv middag, der består af flere udsøgte retter og dertil hørende vine. Der findes flere forskellige gourmet-pakker at vælge imellem. Desuden kan du benytte stedets kasino. Spa-faciliteter og motionscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

kurhotel-skodsborg-3.jpg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Vælg Kurhotel Skodsborg, når du skal bestille et lækkert gourmetophold. Hotellets restaurant, Brassersie Carl, byder på diverse lækre retter. Det kan både være fra det grønne køkken og diverse klassikere. Måltider her er altid en oplevelse fuld af udvalgte friske råvarer med en bæredygtig linje. Kvalitet, æstetik og service går hånd i hånd, når du nyder forplejningen her. Desuden kan du nyde stedets wellness-område og den nærliggende strand.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

kokkedal-castle-copenhagen-3.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Et ophold på det yndige Kokkedal Slot Copenhagen er altid en skøn oplevelse. Når du vælger at bestille et gourmetophold, så kan du forvente en helt vidunderlig oplevelse i form af den mest sublime forplejning i smukke historiske omgivelser. Nyd for eksempel en dejlig middag med 6 retter inkl. tilhørende udsøgte vine. Få en mindeværdig gastronomisk oplevelser, der er helt i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

hotel-bretagne-2.jpg
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Bestil et unikt gourmetophold på Hotel Bretagne Badehotel i Hornbæk. På hotellets populære restaurant kan du for eksempel kan nyde forskellige velvalgte retter, som er inspireret af det franske og det nordiske køkken. Der anvendes primært lokale råvarer, som får et tvist med specialiteter fra Bretagne regionen i Frankrig. Nyd den udsøgte forplejning, selve hotellet og dets skønne omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

fredensborg-store-kro-2.jpg
Hotels.com

Fredensborg Store Kro

4/5

På Fredensborg Store Kro kan du i høj grad nyde at være på et dejligt gourmetophold. På kroens bistro kan du nyde en menu, der er sat sammen af retter, som er inspireret af det nordiske køkken og et touch af det franske. Der bruges primært lokale råvarer afstemt efter sæsonen. Det suppleres med udvalgte vine. Besøg bistroen, eller book stedet til en fest.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

Hvad er et gourmetophold i Nordsjælland?

Et gourmetophold i Nordsjælland er et ophold med gourmetmad. Selvfølgelig er opholdet placeret i Nordsjælland. Der findes flere forskellige ophold, så du kan tage af sted på et gourmetophold i Nordsjælland, der matcher dine forventninger. 

Du kan finde gourmetophold, hvor der, foruden at være fokus på maden, også er en vinmenu, der passer perfekt til gourmetmenuen. Der findes sågar gourmetophold, hvor du har mulighed for at blive forkælet i stedets spaafdeling. 

Det er altså helt op til dig, om dit gourmetophold på Sjælland skal krydres med lidt ekstra forkælelse, når nu du alligevel er af sted. Du kan jo lige så godt gå hele vejen, så du får den optimale oplevelse.

Aldelses fremragende gourmetophold i Nordsjælland

Tag for dig af retterne med oplevelser under et gourmetophold i Nordsjælland

Endelig er du kommet til Nordsjælland for at få en masse dejlig mad, en skøn overnatning og muligheden for at slappe rigtig meget af. Du bliver simpelthen forkælet på alle mulige måder. Derfor kan det være, at du har en smule overskud til flere oplevelser. Og dem er der masser af, når du befinder dig i Nordsjælland. 

Du kan tage for dig af retterne ud fra dine præferencer, da der er noget for enhver smag. Det kan være, at du synes nogle af disse seværdigheder er en ren og skær fornøjelse:

  • Frederiksborg Slot
  • Esrum Kloster
  • Gillelejegruppen
  • Ordrupgaard Kunstpark
  • Rudolph Tegners Statuepark
  • Villingerød Kirke
  • Kronborg Slot
  • Nordsjællands Veterantog
  • Frederikssund Vikingeboplads
  • Fyrhistorisk Museum på Nakkehoved

Giv et gourmetophold i Nordsjælland i gave ved en særlig anledning

Gennem livet er der mange forskellige anledninger, der mere eller mindre kræver en gave. Det kan være til mors dag eller fars dag, valentinsdag, en rund fødselsdag eller noget helt andet. 

Hvis du mener, at den særlige anledning bør indebære en speciel gave, kan du eventuelt overveje at give et gavekort til et gourmetophold i København eller Nordsjælland. Denne gave vil især være en god idé, hvis modtageren af gaven går meget op i velsmagende mad. 

Selvom et gourmetophold naturligvis har fokus på maden, så er det så meget mere end det. Det er nemlig også en god måde at slappe af på samt at få kvalitetstid sammen med den person, der er med på sådan et madeventyr. 

Findophold har samlet en masse lækre gourmetophold i Nordsjælland

Du kan glæde dig over, at du har fundet vores side Findophold, hvis du gerne vil på et gourmetophold i Nordsjælland. Her på siden får du nemlig det bedste overblik over denne type ophold i Nordsjælland. 

Det er derfor nemt og hurtigt at se dem alle sammen igennem uden selv at skulle finde frem til hvert enkelt sted. Du kan bare rulle nedad på siden, og støder du på et sted, du gerne vil vide mere om, kan du klikke dig ind på vores samarbejdspartners side. På denne side kan du få flere informationer samt booke et gourmetophold, hvis du har fundet det rette ophold. 

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvor finder jeg en samlet oversigt over gourmetophold i Nordsjælland?

Hvis du efterspørger en samlet oversigt over gourmetophold i Nordsjælland, er du heldigvis landet på den helt rigtige side. Det er nemlig lige præcis det, som Gourmetopholdsguide.dk gør – samler alle de bedste gourmetophold i Nordsjælland ét sted. 

Hvilke fordele er der ved at tage på et gourmetophold i Nordsjælland?

Der er flere fordele ved at tage på et gourmetophold i Nordsjælland. En af fordelene er, at du kommer væk hjemmefra, så du kan slappe af og nyde noget yderst lækker mad. Derudover kan du benytte muligheden for at kigge nærmere på, hvad Nordsjælland ellers har at byde på.

Hvem kan jeg tage med på et gourmetophold i Nordsjælland?

Du kan tage lige, hvem du vil med på et gourmetophold i Nordsjælland. Det vil dog sandsynligvis være bedst, hvis du tager en person med, der sætter pris på ekstraordinær god mad. Så kan I nemlig få den mest optimale oplevelse begge to.