Bedste spaophold i Jylland 2024

Der er ikke noget, der er så dejligt som at tage på et spaophold i Jylland eller et andet sted. Et weekendophold i Jylland med wellness danner nemlig rammen om et ophold, hvor selvforkælelse er i højsædet, og energi barometeret bare stiger og stiger.

Denne side indeholder reklamelinks

hotel-viking-spa-wellness-2.jpg
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

På det skønne Hotel Viking venter der dig et spa-ophold ud over det sædvanlige. Forestil dig, at du og en eller et par stykker af dine nærmeste sidder i en udendørs spa med udsigt ud over et smukt landskab. Eller du bader i den indendørs opvarmede pool. Eller hvad med saunagus? Kurbadene kan suppleres med lidt bobler og frugt. Lyder det ikke fantastisk?

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

himmerland-golf-og-spa-resort-2.jpeg
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Lyder golf, spa og gourmet-menuer som noget for dig? Så bliver du ikke skuffet, når du taget et ophold på Hotel Himmerland. Det har en fuldstændig unik beliggenhed, og selve hotellet er både hyggeligt og stilfuldt. Her finder du flere former for bade og saunaer. Der er desuden mulighed for massage og andre behandlinger. Få fornyet energi på Hotel Himmerland.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

fjordgaarden-2.jpeg
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Lad dig forkæle på Kurhotel Fjordgaarden. Den unikke beliggenhed bliver suppleret med hyggelig stemning, en skøn restaurant og ro og forkælelse i spa-området. I kurbadet finder du ro og velvære. På hotellets tagterrasse kan du sænke dig i det lækre opvarmede fjordbassin. Herefter kan du nok trænge til en tur i saunaen. Det er ren velvære.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

Steigenberger-Alsik-2.jpg
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Alsik Hotel er et nyt og moderne hotel i Sønderborg. Stemningen er hyggelig og afslappet, og det er nemt for dig at finde en restaurant eller en wellness-oplevelse, som du gerne vil have. Alene wellness-områderne udgør tilsammen omkring 4.500 m2, fordelt på fire etager. Her kan du få flere en 60 forskellige wellness-oplevelser. Nyd arkitekturen, menuerne, wellness-oplevelserne og livet.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Hotel-Vejlefjord-2.jpg
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Det store smukke Hotel Vejlefjord er tilgængeligt hele året. Det er indrettet i en historisk bygning, der har en lang tradition for et velgørende ophold. Nu er det ikke længere et sanatorium, men det er stadig meget sundt at besøge. Ud over udsøgte menuer så tilbydes hotellets gæster diverse former for bade, behandlinger og anden wellness. Det kan foregå både ude og inde, og det er som balsam for både krop og sjæl.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

hotel-thinggaard-2.jpg
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Det populære Hotel Thinggaard har ret meget at byde på. Dels kan du få fred og ro både i de dejlige omgivelser og på hotellet, og dels kan du forkæle både krop og sind. Det kan du gøre på stedets gourmet-restaurant og i dets spa-område. Alt det kan du supplere med golfspil – lige uden for dørene. Få ladet alle de indre batterier op på Hotel Tinggaard.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

strandhotellet-blokhus-2.jpg
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

I Nordjylland finder du det smukke Blokhus Strandhotel. Det er opført i 2017, men bærer på mange års erfaringer i sin indretning. Det ligger lige ud til en dejlig badestrand, og også inde på hotellet er der muligheder for diverse bade og andre former for wellness. Derved kan du kombinere et ophold på et klassisk badehotel med et afslappende kurophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

comwell-kellers-park-2.jpg
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Tag på spa-ophold på Hotel Comwell Kellers Park, når du rigtigt skal forkæles. Her står den på luksus, hygge og velvære. Du bor smukt og hyggeligt, du får gourmet-forplejning, og så får du wellness til overflod. I spa-området finder du både afslapning, diverse bademuligheder, saunaer og mulighed for massage og behandlinger. Nyd det både ude og inde.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Munkebjerg-Hotel-2.jpg
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Vil du gerne på et spaophold i idylliske jylland? Så er der ikke nogen tvivl om, at Munkebjerg Hotel er en oplagt mulighed for dig. Munkbjerg Hotel ligger i helt fantastiske omgivelser i Munkebjergskoven og er dermed omringet af den smukkeste bøgeskov. Derudover ligger den lige ned til Vejle fjord og er fyldt med moderne faciliteter, du kan bruge.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

ruths-hotel-2.jpg
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

På Ruths Hotel er der en dejlig og hyggelig stemning, og her kan du ladae dig forkæle på forskellige måder. Dels er der rart at være, og dels byder hotellet på flere faciliteter. Du kan for eksempel indtage et udsøgt måltid på hotellets restaurant, og dels kan du benytte dig af hotellets spa-muligheder. Det er blandt andet: sauna, dampbad, varmtvandsbassin og fitness.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

helnan-marselis-aarhus-2.jpg
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Lidt uden for Aarhus kan du booke et lækkert spa-ophold på Helnan Marselis Hotel. Det ligger lige ud til en dejlig badestrand, og inde på hotellet er der også flere muligheder for at bade og slappe af. Det kan ske i hotellets spa-område, hvor der findes både sauna, fitness og swimmingpool. På den måde kan både krop og sjæl blive forkælet efter en dejlig dag i området.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Golf-Hotel-Viborg.jpg
Hotels.com

Golf Hotel Viborg

4/5

Hvordan lyder det med et golfophold og spaophold det samme sted? Hvis det lyder som noget for dig, så er Golf Hotel Viborg lige stedet for dig. Hotellet ligger i smukke omgivelser og byder på et luksuriøst ophold. Små 10 minutter fra hotellet er der en smuk 27-hullers golfbane og derudover byder hotellet både på swimmingpool, spa og et wellnesscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.237 kr.

Enjoy-Resorts-Roemoe.jpg
Hotels.com

Enjoy Resorts Rømø

4/5

Enjoy Resorts Rømø er det perfekte hotel for dig, som gerne vil på et spaophold, hvor der også er mulighed for at tage på stranden. Hotellet ligger nemlig lige i nærheden af en fantastisk badestrand. Derudover har hotellet to swimmingpools og et stort, moderne spa- og wellnesscenter. Sidst men ikke mindst, så er der kort vej til den hyggelige Rømø havn.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Vælg mellem et væld af spaophold i Jylland for 2 her på siden

Der er heldigvis et væld af spaophold i Jylland for 2 personer, eller hvor mange du ønsker at have med på et spaeventyr. Du har derfor muligheden for at finde det helt rette sted med spa og wellness i Jylland for dig og den, som du skal af sted sammen med. 

I og med at det er muligt at sammenligne alle de skønne spasteder i Jylland her på siden, kan du nemt finde et sted, der opfylder alle dine drømme. Og det er selvfølgelig altid et plus, at stedet er lige, som du ønsker det, når du skal på en spa i Jylland. 

Du kan også meget nemt finde ud af, om der findes et spa og wellness ophold i Jylland inden for dit budget. Vi har nemlig samlet spaophold i Jylland i alle prisklasser. 

Det kan være en rigtig god idé, at du finder ud af, hvad du som minimum ønsker, at dit spaophold skal indeholde. Det gør nemlig, at du får nemmere ved at vælge det perfekte sted for dig og din rejsepartner. Der er jo ingen grund til, at du kigger på et spaophold på Sjælland eller i Jylland, der ikke har en sauna, hvis det er ét af dine kriterier. 

Forær et gavekort til et kurbad i Jylland til en du holder af

Mangler du en gave til en person, du virkelig gerne vil forkæle? Så kan du forære et gavekort til et kurbad i Jylland eller et spaophold. Det er nemlig den ultimative forkælelsesgave.

Kender du en person, der altid går den ekstra mil for at give dig eller andre den hjælp, de har brug for? Så er det måske også på sin plads med et gavekort til et spaophold til denne person. Uanset hvad anledningen er til en gave, så er et spaophold i Jylland en rigtig god gaveidé.

Du kan eventuelt tilføje en lille bonus til gaven. Denne bonus kan være, at spaopholdet i Jylland skal foregå sammen med dig. Der findes intet bedre end at være af sted med din bedstemor, bedstefar, onkel, tante eller en anden for at blive forkælet og for at have en masse kvalitetstid sammen. I kan snakke om alt mellem himmel og jord samt få genopfrisket alle jeres minder sammen.  

Trænger du, din partner eller jer begge to til en dosis ro i et par dage, vil en gave med et weekendophold i Jylland med wellness være kærkommen. Her kan I sammen finde den ro og det nærvær, I har brug for.

Dejligt spaophold i Jylland

Et spa- og wellnessophold i Jylland er lig med et romantisk ophold

Skal romantikken blomstre, er et spa- og wellnessophold i Jylland lige sagen. Det giver jer tid til at se hinanden dybt i øjnene, holde i hånd, snakke og bare være sammen. I skal nemlig ikke tænke på hverken arbejde eller alle de andre dagligdagspligter. 

På et spaophold på Fyn og i Jylland bliver I forkælet på alle mulige måder. I kan få en parmassage og benytte alle stedets spafaciliteter lige så meget, som I ønsker. Når det bliver spisetid, kan I klæde jer fint på for derefter at sætte jer ved et veldækket bord. 

Maden kommer tjeneren med, så I skal bare sørge for at nyde den. Efter I har spist, bliver der sørget for al afrydning, så I kan bare bevæge jer videre til baren eller loungen for at indtage en eller flere drinks, inden I rammer hovedpuden. 

Næste morgen venter der jer et overdådigt morgenmåltid. I skal bare stå op og gøre jer klar, så I bagefter kan blive mættet af den bedste morgenmad, hvor der er frit valg på alle hylder. I kan eventuelt slutte jeres ophold af med at gå en tur i de skønne omgivelser, der er omkring spahotellet. 

Det kan du opleve under dit spaophold i Jylland

Hvis oplevelserne på selve spaopholdet ikke er nok for at tilfredsstille din trang til at opleve, kan du sagtens få masser af andre oplevelser. Hvad du kan opleve, afhænger selvfølgelig af, hvor i Jylland du befinder dig. 

Men uanset hvor du er, vil der altid være noget, du kan kigge nærmere på. Der er nemlig masser af attraktioner og seværdigheder rundt omkring i Jylland. Desuden har Jylland en meget smuk natur, som du også kan finde en masse ro i.  

Her i dette afsnit kan du se en brøkdel af de ting, du kan lave, når du er på et spaophold i Jylland. Det er nemlig ikke muligt at komme med dem alle. Finder du ikke umiddelbart noget, som vækker din interesse, kan du altid selv lave en fyldestgørende søgning for det område, du opholder dig i. Du kan blandt andet opleve:

 • Polar X-plorer
 • Legoland
 • Ghost – The Haunted House
 • Skulpturparken Blokhus
 • Jyllandsakvariet
 • Thingbæk Kalkminer
 • Spøttrup Borg
 • Struer Museum
 • Mønsted Kalkgruber
 • Silkeborg Ørnereservat
 • Labyrinthia
 • Økolariet
 • Bies Bryghus
 • Hjerl Hede
 • GASmuseet

Der er altså nok af oplevelser at vælge mellem, når du er på et spaophold i Jylland. Der er nemlig alt lige fra forlystelsesparker til museer, bryghuse, dyreparker og meget mere. Du skal bare finde ud af, hvad du helst vil bruge din tid på, så er der også en seværdighed for dig.

Find et godt spaophold i Jylland på tilbud

Det kan måske være svært at tro på, men der findes faktisk spa ophold i Jylland på tilbud sommetider. Disse gode tilbud på spaophold i Jylland kan du finde flere forskellige steder på nettet. 

Er du eksempelvis interesseret i en god spaophold Jylland deal, kan du blandt andet kigge på diverse danske dealsites. Her kommer der nemlig nogle særdeles gode tilbud på spaophold i Jylland en gang imellem. Disse spaophold er typisk til en noget lavere pris, end hvad de normalt koster. De er derfor særdeles attraktive, så det gælder om at slå til med det samme, hvis du falder over en god spaophold Jylland deal. 

Men du kan også finde frem til spa ophold i Jylland på tilbud på andre måder. Hvis du tilmelder dig et spahotels nyhedsbrev, kan du også på denne måde være heldig at finde et spaophold på tilbud. Når du modtager et spahotels nyhedsbrev, er du sikret at få direkte besked i din indbakke, når det specifikke hotel har et særdeles godt tilbud på deres spaophold. 

Kan du ikke finde et spa- og wellnessophold i Jylland på tilbud, har du stadig chancen for at komme af sted til en billigere pris. Du kan nemlig vælge at tage på et ophold med wellnes i Jylland i hverdagene. 

Det er i mange tilfælde billigere i forhold til, hvis du tager af sted i weekenden. I weekenden er der nemlig et særligt weekendtillæg. Dette tillæg sparer du væk, når du tager på et spaophold i Jylland i hverdagene. Og du får nøjagtigt de samme goder, som hvis du var på et weekendophold med wellness. 

Find et lækkert spaophold i Jylland ved hjælp af Findophold

Hos Findophold har vi gjort en masse ud af at samle alle de bedste spaophold i Jylland, som du har mulighed for at tage på. Du kan derfor kigge nærmere på dem alle for at finde det helt rigtige sted for dig og din rejsekammerat. 

Her på siden er det nemt for dig at sammenligne priser, da du hurtigt kan finde ud af, hvad de forskellige spa- og wellnessophold har inkluderet i prisen. Du behøver altså ikke at bruge unødig tid på at gå på jagt efter en masse hjemmesider for at kigge nærmere på de enkelte wellnessophold i Jylland. 

Vi håber, at det er til glæde og gavn for dig at bruge vores gennemarbejdede side således, at du vender tilbage til os, når du har brug for et godt overblik over spaophold i Jylland. Vi håber, at du finder det bedste ophold for dig.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Findes der mange forskellige spaophold i Jylland?

Der findes faktisk en del spaophold i Jylland, så der er noget at vælge mellem, når du gerne vil af sted på sådan et ophold. Alle spaophold er fyldt med selvforkælelse på mange forskellige områder, så du kan godt gå i gang med at glæde dig til dit ophold.

Er det en god idé at tage børn med på et spaophold i Jylland?

Det er for det meste ikke en god idé at tage børn med på et spaophold i Jylland. Der er nemlig nogle steder, hvor det er forbeholdt voksne. Andre steder må børn godt komme med, men de må bare ikke opholde sig i spaafdelingen. 

Hvor kan jeg booke et spaophold i Jylland?

Du kan booke dit næste spaophold i Jylland på flere forskellige måder. Du kan blandt andet nemt booke dit ophold via vores side, da du blot skal klikke dig videre til det spahotel, du ønsker at besøge. Det bliver ikke meget nemmere.