Bedste gourmetophold i Danmark 2024

Et gourmetophold er en smagfuld oplevelse på mange måder. Dels så bliver dine smagssans sat på overarbejde, og dels kan det foregå et smagfuldt sted. Der findes nemlig gourmetophold på kroer, slotte, hoteller og andre dejlige steder. Her på siden kan du kigge nærmere på alle de bedste gourmetophold i Danmark.

Denne side indeholder reklamelinks

Fru-Larsen-Hotel.jpg
Leonora Holidays

Fru Larsen Hotel

4/5

Nyd et formidabelt ophold med gastronomi og god atmosfære i centrum hos Fru Larsen Hotel. Deres dygtige kokke og tjenere vil give dig en fantastisk oplevelse som man i sig selv gerne vil rejse langt for at opleve. Derudover er hotellets nordiske og minimalistiske indretning også noget at se frem til at omgive sig med.

Laveste pris for 2 personer: 2.190 kr.

Skroebelev-Gods-1.jpeg
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Skru helt op for romantikken på Skrøbelev Gods. Værelserne er store og elegante. Der er ikke børnesenge, men god plads til ekstra opredninger på værelserne. På godset findes der skønne værelser med spabade. Hvis du ønsker at holde et stort, smukt og romantisk bryllup, så kan godset danne de smukkeste rammer for din store fest.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

Filskov-Kro.jpeg
Leonora Holidays

Filskov Kro

3/5

Filskov Kro har det perfekte ophold til dig der nyder at tilbringe tid på en hyggelig dansk kro, spise dejlig mad og gå nogle hyggelige ture. Er du den aktive type har Filskov kro mange gode tilbud til dig i form af træningscenter og adgang til golfbaner og tennisbaner.

Laveste pris for 2 personer: 1.916 kr.

Broholm-Slot.jpeg
Leonora Holidays

Broholm Slot

3/5

Broholm Slot er det perfekte valg, hvis der er ønsker om teambuilding eller møder. Det er naturligvis også muligt at overnatte på et af de betagende flotte værelser. Man kan ikke undgå at føle sig lidt adelig. Indretningen er gennemført ned til den mindste detalje. Restauranten byder på smukt anrettede retter, der kæler for smagsløgene.

Laveste pris for 2 personer: 2.990 kr.

Skovdal-Kro.jpeg
Leonora Holidays

Skovdal Kro

3/5

Skovdal Kro ligger skønt på en bakke med udsigt udover en flot sø og ikke langt fra de historiske Jellingsten som bestemt er et besøg værd når nu man er så tæt på dem. Under dit ophold på Skovdal Kro kan du se frem til dejlig mad og hyggelige stunder.

Laveste pris for 2 personer: 1.796 kr.

Norsminde-Kro.jpeg
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro er en helt fantastisk dansk kro med alt hvad der tilhører, her finder du den helt rette stemning og atmosfære. Derudover er der vidunderlig mad i restauranten og flotte vandrestier lige ude for kroens dør, som vil være oplagte at gå på inden eller efter den dejlige middag om aftenen.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Den-Gamle-Arrest-1.jpeg
Leonora Holidays

Den Gamle Arrest

2.5/5

Den Gamle Arrest i Ribe ligger helt central i midten af den gamle bydel lige ud til den store smukke domkirke, her er rig mulighed for at nyde byens hyggelige caféer og butikker under opholdet. Se frem til en velsmagende middag på dette ophold.

Laveste pris for 2 personer: 2.599 kr.

gourmetophold-marienlyst-strandhotel.jpeg
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Tag på et dejligt gourmetophold på Marienlyst Strandhotel. Her kan du i ro og mag nyde alle de udsøgte retter, som restauranten byder på. Det kan du også gøre i forbindelse med de dinner-koncerter, der afholdes på stedet. Det hyggelige kasinohotel har i det hele taget en masse at byde på. Her er både et dejligt spaområde med pool og sauna, et motionscenter og en privat strand.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

gourmetophold-kragerup-gods.jpeg
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

Bo på det smukke Kragerup Gods, når du er på gourmet-ophold. På godsets 4-stjernede restaurant kan du nyde en udsøgt gourmet-menu i de historiske omgivelser. Du kan også nyde det hyggelige værelse og de eksklusive og autentiske fællesarealer på godset fra det 14. århundrede. Desuden bydes der på er luksusriøst spa-område med pool, spabade og sauna.

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

hotel-bretagne.jpg
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

På Hotel Bretagne Badehotel kan du booke et vidunderligt gourmet-ophold. Restauranten byder blandt andet på en kombineret dansk og fransk køkkenstil. Der anvendes sæsonens råvarer i en sublim kvalitet. Nyd forplejningen, værelset med badeværelse og fællesarealerne på det hyggelige og autentiske badehotel fra 1897. Der er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

strandhotel-rosnaes.jpeg
Hotels.com

Strandhotel Røsnæs

3/5

Det 3-stjernede Strandhotel Røsnæs er det ideelle valg, når du skal have et lækkert gourmet-ophold. Der bydes blandt andet på en dejlig morgenmadsbuffet og et alsidigt menukort på restauranten. Der er 63 forskellige værelser og et forretningscenter på hotellet. Fra hotellet er der udsigt til den nærliggende Kalundborg Fjord.

Laveste pris for 2 personer: 719 kr.

gourmetophold-tambohus-kro-og-badehotel.jpeg
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Tambohus Kro & Badehotel er et oplagt sted at tage hen på et gourmet-ophold. Det lille, hyggelige hotel rummer 29 gode værelser og en hyggelig restaurant. Der serveres en dejlig morgenmadsbuffet, og restauranten byder også på et godt udvalg af udsøgte menuer. Du har nem adgang til den nærliggende strand. Der er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

gourmetophold-hotel-thinggaard.jpeg
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Book et gourmet-ophold på det hyggelige Hotel Thinggaard i Thy. Der serveres blandt andet en dejlig morgenmadsbuffet, og restauranten byder også på diverse andre udsøgte retter. Der er 32 røgfri værelser og et forretningscenter på hotellet. Omkring hotellet er der en hyggelig have og en terrasse. Det er et kæledyrsvenligt hotel. Gratis Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

gourmetophold-strandhotellet-blokhus.jpeg
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus er et meget velegnet sted at booke et gourmet-ophold. Det raffinerede hotel byder på en behagelig stemning, nogle rummelige værelser og et luksuriøst spa-område. Her kan du blandt andet nyde den indendørs pool, fitnesscenteret og saunaen. Nyd også den nærliggende strand, hvor du kan bade og gå ture. Kæledyr er også velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

gourmetophold-hvalpsund-faergekro.jpeg
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

På Hvalpsund færgekro tilbydes der flere muligheder for ophold. Her kan du blandt andet vælge spa-ophold, golfophold, håndværkerophold med videre. I kroens hyggelige restaurant kan du nyde lækker kromad med en skøn udsigt over Limfjorden. Skal du af sted på udflugt under dit ophold, kan du bede om at få en madpakke med til turen.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

comwell-kongebrogaarden.jpg
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Bo som en konge på Comwell Kongebrogaarden. Her får du masser af luksus i form af for eksempel gourmetmad med smuk udsigt, spa-bad, pejsestue, lækre senge og fantastisk beliggenhed lige ud til vandet med hyggelig lystbådehavn. Hotellet er moderne indrettet med flotte designermøbler. Her er mulighed for at deltage i vinsmagning i hotellets store vinkælder.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

gourmetophold-hotel-amerika.jpeg
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

På Hotel Amerika i Hobro er stilen selvfølgelig amerikansk. Du kan blandt andet vælge golfophold og spa-ophold. Du kan også afholde flere typer af firmaevents. Her er konferencelokaler, mødelokaler og veltilrettelagte programmer til teambuilding. Der er rig mulighed for at holde fester og større selskaber i hotellets festlokaler. Se eventuelt de forskellige selskabspakker der tilbydes.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

gourmetophold-the-thief.jpeg
Hotels.com

THE THIEF

4/5

Skal du overnatte i hjertet af Oslo, så er livsstilshotellet The Thief et godt valg. Hotellet har en stor wellness-afdeling, hvor du kan gå i tyrkisk bad, varmes godt op i saunaen, træne i fitness og bade i poolen. Værelserne på hotellet er moderne indrettede, og på alle værelser kan du lave te og kaffe.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

tortue.jpeg
Hotels.com

Tortue

4/5

På Tortue i Hamburg ligger i gåafstand til en af byens mest attraktive shoppegader samt andre seværdigheder, da beliggenheden er helt central. Hotellets værelser er individuelt indrettede, og alle sengene har ekstra længde. På hotellet findes to restauranter og to barer. På værelserne kan du nyde te og kaffe. Det er tilladt at medbringe kæledyr.

Laveste pris for 2 personer: 1.614 kr.

kurhotel-skodsborg.jpg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er et univers af velvære for krop og sjæl. Her er spa-afdeling med flere behandlingstilbud, wellness-afdeling, fitnessrum og i restauranten serveres smukke og velsmagende måltider. Hotellet er luksuriøst indrettet og alt er med henblik på dit velbefindende under dit ophold. Nyt et lækkert spaophold, hvor du får fyldt dine batterier rigtigt godt op.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

kokkedal-castle-copenhagen.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

På Kokkedal Castle Copenhagen har du de bedste forudsætninger for et fantastisk gourmetophold. Ejendommen er som taget ud af et eventyr. Hvis du elsker mad, kan du vælge en pakkeløsning ved et gourmetophold. Spaområdet kan lejes privat, så kun du og din udkårne har adgang til området i 50 minutter. Slap af med dejlig mad og skønne behandlinger.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

benniksgaard-hotel.jpg
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

På Benniksgaard Hotel har du mulighed for at få flere forskellige oplevelser. Det kan for eksempel være muslingesafari, en golftur eller en cykeltur. Der er et bredt udbud af oplevelser, som du kan deltage i. Du kan også blot nyde en dejlig overnatning i de gode senge og nyde god gourmet mad i hotellets restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

alter-meierhof.jpeg
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

I Nordtyskland lige ud til Østersøen ligger Alter Meierhof, med sin skønne beliggenhed lige ud til vandet. Her får du en skøn blanding af gourmet og spa, samt en stor udendørs pool, hvilket giver dig en god mulighed for at blive ladet op. Hotellets værelser er romantisk indrettede med stor vægt på at være imødekommende.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

stella-maris-hotel-de-luxe.jpg
Hotels.com

Stella Maris Hotel De Luxe

4/5

I idylliske Svendborg ligger Stella Maris Hotel De Luxe. Hotellet er romantisk indrettet, og stilen er inspireret af New England. I restauranten serveres der udsøgte gourmet måltider lavet af et helt hold af dygtige kokke. Et godt sted at holde de store fester og større selskaber. Der er mulighed for at holde møder og konferencer.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

dragsholm-slot.jpg
Hotels.com

Dragsholm Slot

4/5

I den smukke natur i Odsherred ligger det store Dragsholm Slot. Slottet er moderne indrettet i de gamle rammer. Her er god mulighed for at afholde møder og konferencer, og vil du fejre en større fest eller et stort selskab, så er det også et godt sted at gøre det. På slottet findes en Michelin-restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

dronninglund-slot.jpeg
Hotels.com

Dronninglund Slot

3.5/5

Vil du bo på et slot? På Dronninglund Slot har du mulighed for at leje dig ind på et kollektivværelse, og dermed bo på et slot. Du kan også leje jord i køkkenhaven til at dyrke på. Ønsker du enkelte overnatningsdage, så er det også en mulighed med AirBnB. Der er mange aktivitetsmuligheder på slottet.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

ruths-hotel.jpg
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths Hotel er beliggende i Skagen. Her kan du lade op med dejlige behandlinger i hotellets spaafdeling, samt spise dejligt gourmetmad i restauranten. Værelserne er indrettet i hyggelig badehotelstil med lyse og indbydende farver. Nyd udsigten over havet, snup en rask cykeltur eller spil golf og gå på opdagelse i Skagens historie og rige kulturliv.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

hotel-plesner.jpg
Hotels.com

Hotel Plesner

3.5/5

Hotel Plesner er Skagens nye badehotel, og ligger i gåafstand fra havet. Hotellet er nyistandsat. I hotellets have har blomsterkunstneren fået frie hænder, og har skabt en nydelig oase. Morgenmaden er med i prisen for hotellets gæster, og den består af en hjemmelavet alsig buffet. Der er mulighed for at afholde større fester på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Munkebjerg-Hotel.jpg
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

På Munkebjerg Hotel er der rig plads til at drømme stort. Du kan blandt andet forkæle dig selv i hotellets spa-område, hvor der er fitness-rum, pool, spabade og sauna med mere. I gåafstand ligger Vejle Fjord. Naboen er Vejle golfklub, og her har du mulighed for at spille golf. På hotellet findes flere forskellige restauranter.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

fredensborg-store-kro.jpg
Hotels.com

Fredensborg Store Kro

4/5

Hjerting Badehotel ligger som første parket med facaden lige ud til Hjerting Strand. Her kan du nyde Vadehavet og den smukke udsigt over vandet. Hotellet er indrettet i klassisk badehotelstil med høje bræddepaneler og lyse farver. I hotellets restaurant serveret gourmetmad. På hotellet findes der også en skøn lille butik med mange lækre kvalitets delikatesser.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

Hotel-Ferdinand.jpg
Hotels.com

Hotel Ferdinand

4/5

Lige ved åen i Århus ligger det lille og eksklusive Hotel Ferdinand. Hotellet er moderne og stilfuldt indrettet med designermøbler. Hotellets restaurant er tidligere udnævnt som værende en af Danmarks bedste. Der er mulighed for at afholde møder samt mindre konferencer med plads til op til 12 personer. I lokalet er der mødebord og wifi.

Laveste pris for 2 personer: 942 kr.

Slut ugen af med et fantastisk gourmet weekendophold

De fleste af os er temmelig udmattede, når en uge lakker mod enden. Det er derfor ikke særlig rart at se frem til alle weekendens gøremål såsom rengøring, tøjvask, havearbejde og meget mere. Det er faktisk meget øv. 

Men hvad hvis du kunne se frem til et gourmet weekendophold? Ville det så ikke være så meget bedre at nå til slutningen af ugen? På et gourmet weekendophold kan du nemlig blive forkælet samt få slappet af. 

Forkælelse og afslapning medfører, at dit energiniveau stiger i takt med, at du kommer helt ned i gear og nyder tilværelsen. At kunne se frem til et lækkert ophold gør helt sikkert ugen op til dit gourmetophold meget nemmere. 

Derudover bliver det lettere for dig at komme tilbage på arbejde efter weekenden, da du er smækfyldt med energi. Denne energi kan du leve længe på i og med, at du har en god og fantastisk gourmet oplevelse at se tilbage på.

forrygende og flot anrettet gourmet mad

Snyd ikke dig selv for et hyggeligt og charmerende gourmet kroophold

Et gourmet kroophold er ikke bare en kulinarisk oplevelse. Der er meget mere i sådan et ophold end det. Kroer med gourmetophold har nemlig en meget lang historie bag sig. De ældste kroer i Danmark har rent faktisk mere end 400 år på bagen. 

Så de fleste danske kroer emmer af både nostalgi og charme. Det er i disse rammer, du skal indtage dine måltider. Det kan du næsten ikke andet end at blive betaget af. Det er interessant at opleve selve kroens rammer samt de ofte naturskønne omgivelser, som en kro ligger i. 

Du bør altid unde dig selv at lære en kros historie at kende, da denne historie forstærker din gourmetoplevelse i sidste ende. Det er også en hyggelig forberedelse til dit gourmetophold at finde ud af, hvilken historie der ligger bag en kro. Du kan for det meste finde frem til en kros historie på nettet. Men der er også en vis garanti for, at kroen nok selv skal fortælle hele historien. 

Kroer blev jo i tidernes morgen opført for, at kongen og andre rejsende havde et sted at hvile samt at få noget at spise. Så synes du ikke, at det ville være interessant at finde ud af, hvilke kongelige eller adelige personer der måske har boet på kroen før dig? 

En kro kan ydermere have en historie med landevejsrøvere ligesom, at det kan være, at kroen har været brændt ned på et tidspunkt eller noget helt andet. Der kan være sket mangt og meget på de forskellige kroer på grund af alle de år, de har eksisteret. 

På et luksus gourmet weekendophold bliver du forkælet på bedste vis

Bare det at være på et gourmetophold i Danmark er forkælelse i sig selv. Men det kan blive endnu bedre end det. Hvis du kombinerer gourmetmaden med andre luksusophold i Danmark, stiger forkælelsesfaktoren gradvist. Men hvilke luksusophold kan det så lige være? Det kan faktisk være flere opholdstyper.

I kategorien med luksusophold i Danmark ligger, foruden gourmetophold, også slotsophold (herregårdsophold, godsophold), spaophold og golfophold. Så hvis du er på et luksus gourmetophold i weekenden på et slot, en herregård eller et gods, så er det et vaskeægte luksus gourmet weekendophold. Det kan endda blive endnu mere luksuriøst, hvis der også er spa- og wellnessfaciliteter på slottet. 

Du kan ydermere skifte slotsopholdet ud med et golfophold, hvis det er din store interesse. Det er ligeledes ren luksus. Der findes tillige golfsteder, som oven i hatten har en spa- og wellnessafdeling, så der igen er dømt luksus for alle pengene.  

Dette er på dagsordenen under et gourmetophold i Danmark

Et gourmetophold i Danmark består som regel af en enkelt overnatning, en gourmetmenu samt morgenmad den efterfølgende dag. Derudover er der typisk gratis Wi-Fi, som du kan benytte både på værelset og i fællesarealerne. Du kan få koden til Wi-Fi i receptionen, eller også ligger den på værelset.

De fleste steder har gratis parkering, da det er stedets egen parkeringsplads, du skal benytte. Enkelte steder skal du betale for parkering. Det kan være fordi, at stedet ligger i en by, hvor der ikke er mulighed for at have sin egen parkeringsplads til gæsterne.

Endvidere er det muligt at komme på et gourmetophold med vinmenu. Dog er dette ikke altid tilfældet. Der findes nemlig også ophold uden en vinmenu. Er der ikke en vinmenu inkluderet i prisen, skal du betale ekstra for dine drikkevarer til maden. Når der er en vinmenu med i prisen, er denne vinmenu tilpasset gourmetmaden således, at vinens smag komplementerer den mad, du får serveret. 

Er der ikke en vinmenu med i prisen på dit gourmetophold, kan du få sammensat en med hjælp fra stedets tjener. Men den skal du som sagt betale ekstra for. 

Sidst men ikke mindst kan der være alt lige fra en opvarmet pool til en sauna, et fitnessrum eller andet inkluderet i prisen. Det kommer helt an på stedet og dets faciliteter.

fantastisk gourmetophold

Et forsøg på at indfange ordet gourmet

Har du på et eller andet tidspunkt undret dig over, hvad gourmet er for en størrelse? Det er helt rigtigt, at det har noget med mad at gøre. Der er dog ikke bare tale om en hvilken som helst mad. I stedet handler gourmet om en særlig fin mad. Men hvad betyder ordet gourmet?

En gourmet er faktisk en person, der har en raffineret smag. Vedkommende nyder at spise mad, og han eller hun ved også en hel masse om både mad og drikke. Men kigges der på ordet som et adjektiv, så betyder gourmet eksotisk mad af høj kvalitet.

Der er nogle, som blander en gourmet og en gourmand sammen således, at det står for det samme. Men sådan hænger de to ord altså ikke sammen. En gourmand er blot en person, der er overdreven glad for mad og drikkelse. Dette ord har altså ikke noget at gøre med gourmet.

På de bedste gourmetophold i Danmark får du en oplevelse for livet

Der er absolut ingen tvivl om, at du får en oplevelse på livet, når du er på et lækkert og vidunderligt gourmetophold i Danmark. Og nu vil du sikkert gerne vide, hvilket gourmetophold der er det bedste. Men det kan vi ikke bare fortælle dig. For det varierer nemlig fra person til person.

Det vil altså sige, at du selv bliver nødt til at vurdere, hvilket gourmetophold der er det bedste for dig. For at finde ud af dette skal du tænke over, hvilke forventninger du har til det perfekte gourmetophold. 

Hvad skal der til for, at du virkelig vil nyde et specifikt ophold? Skal det være et gourmetophold med en vinmenu eller uden en vinmenu? Hvor skal gourmetopholdet foregår henne? Drømmer du om at overnatte på et slot, eller vil du gerne besøge en hyggelig kro med gourmetmad? Selvfølgelig skal du også finde ud af, hvilken del af Danmark du gerne vil besøge.

Når du har fundet svaret på alle de ovenstående spørgsmål, har du et godt indblik i, hvad du har af ønsker til et gourmetophold. Nu skal du så være realistisk i forhold til dit budget. Er der nogle af dine ønsker, du må gå på kompromis med?

Efter at du har afstemt dine præferencer og dit budget, burde du stå tilbage med et eller flere gourmetophold, som vil være helt perfekte for dig og din rejsefælle. Du skal derfor blot vælge et af disse ophold for at få en oplevelse for livet.

Et gourmetophold er en eksklusiv gave

Kender du en person, der er vild med lækker mad? Skal denne person forkæles med en god gave? Det kan også være, at du skal give en gave til en person, der har været på alle mulige opholdstyper på nær et gourmetophold. Lige meget om du skal give en gave til den en eller den anden person, er et gourmetophold en god gave.

Rent faktisk er det en ret eksklusiv gave at give en anden person. For det første er det en helt særlig oplevelse at være på en gourmetophold. For det andet er det en oplevelse, som lagres i personens hukommelse, hvorfor opholdet vil blive husket til evig tid. Dine penge er altså givet rigtig godt ud.

Men du behøver ikke kun at betale for et gourmetophold til den person, der skal fejres. Du kan eventuelt give et gourmetophold i Danmark for 2 personer. Herved kan vedkommende tage sin partner eller andre med på et lækkert ophold.

Desuden kan du købe opholdet med henblik på, at det er dig, der skal med. Det kan være, at I ikke har tilbragt tid sammen i en længere periode eller bare elsker at være sammen. I sådan et tilfælde vil et gourmetophold på Fyn eller et andet sted i Danmark være en ekstra perfekt gave.

Her kan du måske finde en god gourmetophold deal

En god deal på et gourmetophold i Danmark er aldrig af vejen. Det er nemlig ikke en opholdstype, der ligger i den billige ende. Men hvor kan du finde en god gourmet ophold deal? Det er svært at sige. Men vi kan komme med et par forslag til, hvor du kan tage et kig.

Hvis du gerne vil have fat i en gourmetophold deal, er det en god idé, at du prøver at tage et kig på de mange danske dealsites på nettet. Her burde der være en chance for at finde et billigt gourmetophold. Du skal nok ikke regne med, at du får gevinst i første hug. Men hvis du kigger på dealsites af og til, kan det være, at du støder på en god gourmetophold deal på et eller andet tidspunkt.

Vil du gerne prøve noget andet end blot at holde øje på danske dealsites, er det skam også muligt. Du kan tilmelde dig forskellige overnatningssteders nyhedsbreve. Tilmelder du dig diverse nyhedsbreve, skal du bare læne dig tilbage og vente på, at du modtager et nyhedsbrev. Dernæst skal du selvfølgelig læse nyhedsbrevet for at se, om der er et godt tilbud. 

Er der et godt tilbud, skal du ikke vente alt for længe med at booke opholdet. Hvis du ikke booker med det samme, kan det sagtens være, at tilbuddet lige pludseligt ikke er tilgængeligt længere, da der ikke er flere ledige værelser. Og det vil være yderst ærgerligt.

Er det helt og aldeles umuligt at finde et billigt gourmetophold i Jylland eller andre steder, kan du se, om du har et hul i din kalender på en hverdag. Har du det, bør du bruge denne hverdag på at tage på et gourmetophold, da det typisk er billigere end, hvis du er på et gourmetophold i weekenden.

Fyld kalenderen med oplevelser under dit gourmetophold i Danmark

Kan du bare ikke få nok af oplevelser, så bør du fylde dine dage med masser af seværdigheder og attraktioner, når du er på et gourmetophold et sted i Danmark. Det kan faktisk være godt at få oplevet en masse, når du er væk hjemmefra, fordi du derved får flere minder med dig hjem. 

Når du bevæger dig og kommer lidt rundt omkring, kan det også være med til at give dig en større appetit. Herved er der mere plads til al den lækre gourmetmad, der venter på dig. 

Men hvilke oplevelser kan du finde i vores skønne land? Du kan opleve en hel masse forskellige ting. Der vil altid være et eller andet spændende at udforske i nærheden af dit gourmetophold. Det er derfor ligegyldigt, om det foregår i Jylland, på Fyn, på Sjælland, på Lolland-Falster eller en af de mange små danske øer.

Ønsker du kun at benytte dig af gratis fornøjelser, så er den danske natur meget anbefalelsesværdig. Der findes et hav af skønne steder i Danmark, når det kommer til naturskønne omgivelser, og så er de ovenikøbet ganske gratis. Så du har en del muligheder at vælge mellem.

Har du ikke noget imod at betale penge for at befinde dig i naturen, så kan du eksempelvis prøve at kigge på Skovtårnet i Rønnede på Sjælland eller Bridgewalking Lillebælt i Middelfart for at få en helt ekstraordinær oplevelse. 

Er du mere til indendørs oplevelser, er der ingen ende på, hvad du kan foretage dig. Der er både museer, gallerier, bryghuse, kirker, gamle slotte, akvarier og meget mere. Der er simpelthen noget for alle aldre, smage og interesser. 

Du skal altså gøre op med dig selv og din rejsemakker, hvad I vil bruge jeres tid på. Vil I bare gerne slappe af og komme helt ned i gear, kan I ligeledes vælge bare at blive på selve overnatningsstedet. 

Smag på Danmark med et dansk gourmetophold 

Når du tager på forskellige gourmetophold rundt i vores lille land, har du chancen for rigtig at få smagt på Danmark. Ved at tage på et gourmetophold på Sjælland eller i Jylland kan du være heldig, at der indgår egnsretter, hvilket gør gourmetmaden helt speciel. 

Det kan altså være en god idé at turnere lidt rundt i landet på diverse gourmetophold. Hvis det er dine intentioner, eller hvis du skal på dit første gourmetophold i Danmark, kan du bruge Gourmetopholdsguide.dk. Her får du nemlig et overblik over alle de bedste gourmetophold. 

Dog sælger Gourmetopholdsguide.dk ikke gourmetophold. Det gør vores samarbejdspartnere til gengæld. Klikker du dig ind på en af vores samarbejdspartneres sider, kan du læse meget mere om det specifikke gourmetophold. Du kan også booke opholdet, hvis du finder, at det er lige noget for dig. 

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Er der en vinmenu inkluderet i prisen på et gourmetophold i Danmark?

Der er ingen garanti for, at der er en vinmenu inkluderet i prisen på et gourmetophold i Danmark. Det varierer fra ophold til ophold. Hvis der ikke er en vinmenu med i prisen, kan du få stedets tjener til at hjælpe dig med at sammensætte en vinmenu.

Kan jeg komme på et gourmetophold i Danmark i naturskønne omgivelser?

Ønsker du at komme på et gourmetophold i Danmark i naturskønne omgivelser, er der en del steder at vælge mellem. Så ja – du kan sagtens finde et sted med gourmetmad, der ligger i meget naturskønne omgivelser. Det kan både være en kro, et slot eller noget helt andet.

Hvad er der inkluderet i prisen for et gourmetophold i Danmark?

Det afhænger af stedet samt opholdet, når det kommer til, hvad der er inkluderet i prisen. Men fælles for alle steder er, at du får en overnatning, en aftenmenu og en morgenmadsbuffet. Desuden kan det være, at der er alt lige fra kaffe og kage til diverse snacks, en velkomstdrink, en vinmenu og så videre inkluderet i prisen.

Hvad er et gourmetophold i Danmark?

Et gourmetophold i Danmark er en opholdstype, hvor der er et særligt stort fokus på maden. Det betyder, at du kan få en helt speciel madoplevelse, hvor hver ret kæler for dine smagsløg. Maden er desuden anrettet på en æstetisk måde, så det ser ekstra indbydende ud. Et gourmetophold kan foregå på et hotel, et slot, en kro eller lignende.

Hvilke gode grunde er der til at tage på et gourmetophold i Danmark?

Der er mange gode grunde til, at du bør tage på et gourmetophold i Danmark. Hvis du sætter pris på eksklusiv mad, er det en god grund. Hvis du gerne vil slappe af og nyde livet, er det en anden god grund. På et gourmetophold kan du altså se frem til at spise god mad og komme helt ned i gear.