Bedste spaophold i Nordjylland 2024

Der er mange perler, når det kommer til spaophold i Nordjylland. Du finder dem i både de større og mindre byer således, at du kan besøge det område, du allerhelst vil. Så skal dit weekendophold eller din miniferie ligge ude i den skønne nordjyske natur eller inde i en by? Her på siden får du et overblik over de bedste spaophold i Nordjylland.

Denne side indeholder reklamelinks

hotel-viking-spa-wellness-3.jpg
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Tjek ind på det 3-stjernede Hotel Viking Aqua og Spa Wellness i Sæby, når du gerne vil opleve et spaophold i Nordjylland. Her kan du lade dig forkæle på alle måder. Du kommer til at bo lige ud til Kattegat, hvor du kan gå tur eller bade alt efter sæsonen. Hotellets omfattende Aqua Spa område rummer blandt andet en indendørs opvarmet pool, en udendørs opvarmet pool, sauna og diverse spa-bade. Mulighed for behandling.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

himmerland-golf-og-spa-resort-3.jpeg
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

På Hotel Himmerland Golf og Spa kan du booke det dejligste ophold, når du holder meget af både golf og spa-oplevelser. Eller måske bare en af delene. Du kommer til at bo på et meget eksklusivt hotel, hvor der hersker en venlig stemning. På hotellet er der 60 forskellige værelser og en glimrende restaurant. Desuden kan du nyde stedets tre golfbaner og det omfattende wellness-område. Der findes blandt andet en indendørs pool og en børnepool.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

hotel-thinggaard-3.jpg
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Book et dejligt spaophold på det hyggelige Hotel Thinggaard i Thy. Det lille hotel med den gode stemning rummer 32 gode værelser med private badeværelser til. Desuden findes der en restaurant og en bar med lounge. Hotellet råder også over et fint forretningscenter. Omkring hotellet finder du en have og en terrasse. Kæledyr er velkomne. Gratis Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

strandhotellet-blokhus-3.jpg
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus er det perfekte sted at holde en weekend eller en ferie, når den står på afslapning og forkælelse. På det 4-stjernede hotel er der 38 gode værelser. Desuden er der også en restaurant og en bar med lounge. I wellness-området finder du blandt andet en indendørs pool og et motionscenter. Du kommer til at bo tæt på stranden, og omkring hotellet er der en have og en terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

gourmetophold-hotel-amerika-2.jpeg
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Det eksklusive Hotel Amerika, der ligger lidt uden for Hobro, er et dejligt sted at tjekke ind for et hyggeligt og afslappet ophold. På hotellet er der 68 dejlige værelser med private badeværelser. Desuden er der en glimrende restaurant og en bar med lounge på stedet. Hotellet rummer også et forretningscenter. Omkring hotellet er der en have og en terrasse. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

ruths-hotel-3.jpg
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Book et hyggeligt ophold på Ruths Hotel i Skagen. Overalt på hotellet er der en behagelig stemning, og alle de 52 værelser er superhyggelige. På stedet er der to restauranter og en bar med lounge. Der findes også et wellness-område, der byder på diverse spa-oplevelser og et motionscenter. Du kommer til at bo godt og meget tæt på stranden.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Et spaophold i Nordjylland er for alle og enhver

Mange er vilde med at tage på et spaophold i Nordjylland, da det er et ophold, der er for alle og enhver. Men hvis du ikke har prøvet det før, skal du passe på, da det er en rigtig appetitvækker. 

Spa og wellness i Nordjylland er en rigtig appetitvækker i den forstand, at du efterfølgende ikke kan vente på, at du skal af sted igen. Det kan altså hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse. 

Udover dette er et spaophold ligeledes en appetitvækker i forhold til, at du får serveret lækker mad. Efter du har daset og hygget dig med alle de spa- og wellnessaktiviteter, du har lyst til, kalder aftensmaden på et tidspunkt. 

Du skal naturligvis ikke selv i gang med at lave den, da der er en glimrende kok, der sørger for at lave maden. Du skal bare sætte dig rolig og afslappet ved et bord i restauranten, og så kommer den smagfulde mad helt automatisk. 

Når du dagen efter vågner veludhvilet og fuld af energi, kan du glæde dig til, at du bare skal indfinde dig i stedets restaurant. Her står der nemlig en overdådig morgenmad klar, som du bare kan gå ombord i.

Fantastisk natur omkring spaophold i Nordjylland

Forkæl din partner med et romantisk spaophold i Nordjylland

Når du er på et romantisk spaophold i Jylland, vil der ikke være andet end romantik i luften. Her kan du dedikere hele dagen til romantiske aktiviteter, da du ikke skal tænke på noget som helst andet end det. 

Der er ingen forstyrrelser i form af madlavning, tøjvask, oprydning, lektielæsning og alt det, du beskæftiger dig med i dagligdagen. Sluk mobilen det meste af tiden, så nærvær og samhørighed kommer i højsædet.

Du kan eventuelt bestille en parmassage, når du skal på et romantisk spaophold. Det er godt for jer begge, da det får jer til at slappe helt af og glemme alt om de daglige pligter. Og det er lige præcis det, som alle parforhold har brug for en gang imellem. 

Et spaophold i Nordjylland er en rigtig god gave

Hvis du har i sinde at give en rigtig god gave, kan du vælge at forkæle personen med et spaophold i Nordjylland. Tit og ofte glemmer vi at vise, hvor meget vi egentligt sætter pris på en god ven, en kæreste, en ægtefælle, en forælder, en bedsteforælder eller en helt anden person.

En af de måder, du kan vise en anden person, at vedkommende er vigtig i dit liv, er ved at give dem et spaophold i Nordjylland i gave. Du kan eventuelt arrangere, at du skal afsted sammen med gavemodtageren på det specifikke spaophold. 

Der behøver endda ikke at være en særlig anledning til at give gaven. Nogle af de bedste gaver er helt klart de gaver, der kommer på et tidspunkt, hvor vi slet ikke forventer at få noget. Det er nemlig gaver, som viser, at du holder meget af gavemodtageren.    

Lad dig friste af fantastiske spaophold i Nordjylland på tilbud

Kunne du godt tænke dig at blive fristet af billige spaophold, bør du følge disse gode råd. De kan nemlig føre dig til et godt spaophold i Nordjylland på tilbud, når heldet er med dig, og det skal det jo være nogle gange.

Eftersom at et billigt spaophold i Nordjylland ikke bare lige dumper ned i din postkasse, er du nødt til selv at gøre noget for det. Bare rolig! Det er ikke noget, der tager særlig meget af din dyrebare tid. 

Du skal nemlig blot tilmelde dig forskellige spahotellers nyhedsbreve. Derefter venter du på, at der udkommer et nyhedsbrev. Når det kommer i din indbakke, skal du kigge det igennem for at se, om der er et godt tilbud, eller om der er tale om andre nyheder.

Kommer der ikke nogen spaophold på tilbud inden for en overskuelig tidsramme, kan du bruge lidt tid på at kigge på danske dealsites. Det kan være, at det er på disse sider, at der ligger et godt tilbud og venter på dig.  

Oplev de hyggeligste steder under dit spaophold i Nordjylland

Når du er i Nordjylland, bør du have et smil på læben og en masse lyst til at opleve noget mere og andet end blot at være på spahotellet. Der er nemlig så mange hyggelige steder, som du ikke bør snyde dig selv for.

Det er derfor vigtigt, at du slår dig sammen med din rejsefælle for at finde ud af, hvad I to skal opleve sammen. Er det naturoplevelser, der skal øverst på listen, eller er det noget helt andet, der interesserer jer?

Der er mange valgmuligheder, så der er helt sikkert noget for dig og din rejseledsager. Herunder er der et par forslag, der måske kan vække din interesse eller give dig inspiration til, hvad du gerne vil opleve:

  • Lindholm Høje Museet
  • Bangsbo Fort Bunkermuseum
  • Aalborg Zoologiske Have
  • Rubjerg Knude Fyr
  • Nordsøen Oceanarium
  • Fårup Sommerland
  • Hirtshals Fyr
  • Vendsyssel Kunstmuseum
  • Bangsbo Botaniske Have
  • Vikingecenter Fyrkat

Brug Findophold som en hjælp til at finde et lækkert spaophold i Nordjylland

Spaopholdsguru.dk kan sagtens betragtes som en hjælp til at finde et spaophold i Nordjylland. Det er nemlig lige præcis, hvad denne side handler om. Vi har taget et kig på alle de bedste spaophold i Nordjylland, hvorefter vi har samlet dem her på denne side. 

Det er altså ikke nødvendigt, at du søger videre rundt på nettet efter et spaophold i dette område af Danmark. Du kan endda klikke dig videre ind på vores samarbejdspartneres sider, hvis du vil vide mere om de forskellige ophold. Det er også her, at du kan booke et ophold, hvis du finder det perfekte for dig og din rejsemakker.

Slap af og nyd det, mens du kigger på det ene perfekte spaophold i Nordjylland efter det andet. Vi ønsker dig en rigtig god fornøjelse!

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvem tager på et spaophold i Nordjylland?

Der findes mange mennesker, som vælger at tage på et spaophold. Det kan være alt lige fra den ældre til den yngre generation, der gerne vil slappe af på en spa i Nordjylland. Vil du gerne slappe af og komme helt ned i gear, er det bare med at tage på et spaophold.

Hvor ligger de forskellige spaophold i Nordjylland?

De forskellige spa- og wellness ophold i Nordjylland ligger spredt over det hele. Du kan derfor vælge det spahotel, som du synes har den bedste beliggenhed. Dog er det en fordel at undersøge maden, værelserne, spafaciliteterne m.m., inden du booker et ophold.

Får jeg morgenmad, når jeg er på et spaophold i Nordjylland?

De fleste spahoteller i Nordjylland har morgenmad inkluderet i prisen på deres ophold. Det er som regel en morgenmadsbuffet med alt, hvad hjertet begærer, så du er godt mæt, når du forlader dit spaophold. Er der ikke inkluderet morgenmad i et spaophold, fremgår det tydeligt på vores samarbejdspartners side.