Bedste gourmetophold i Østjylland 2024

Østjylland er en rigtig dejlig del af Danmark. Så at tage på et gourmetophold i Østjylland er perfekt, hvis du gerne vil udforske denne del af landet, mens du på samme tid forkæler dig selv med den bedste gourmetmad i området.

Denne side indeholder reklamelinks

Fru-Larsen-Hotel-scaled-1-1.jpg
Leonora Holidays

Fru Larsen Hotel

4/5

Fru Larsen Hotel har det helt rette gourmetophold til dig der virkelig værdsætter det gastronomiske køkken og de små detaljer. Køkkenet har de dygtigste kokke og i restauranten finder man de mest talentløse tjenere, som står på spring for at give dig den bedste oplevelse. Nyd et dejligt gourmetophold i Østjylland.

Laveste pris for 2 personer: 2.190 kr.

gourmetophold-tambohus-kro-og-badehotel-3.jpeg
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Trænger du til et rigtigt hyggeligt gourmetophold i Østjylland, så bør du overveje et ophold på Tambohus kro og badehotel. Her får du ikke alene smukke omgivelser og en dejlig udsigt ud over Limfjorden, men også et hyggeligt hotel med lounge og bar. Det er med andre ord et rigtigt hyggeligt sted at holde en lille ferie sammen med familien.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

gourmetophold-hotel-thinggaard-3.jpeg
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard er et af de hoteller, som man simpelthen bare skal opleve. Med 32 dejlige hyggelige værelser, en hyggelig bar og en deli er der noget at komme efter for de fleste. Hotellets restaurant fuldender dit gourmet ophold med fantastisk mad tilberedt af dygtige kokke. På hotellet er der også adgang til mødelokaler og andre faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

dronninglund-slot-3.jpeg
Hotels.com

Dronninglund Slot

3.5/5

Vil du gerne have et lidt anderledes gourmet ophold og samtidig have muligheden for at bo på et slot, så bør du overveje et ophold på Dronninglund slot. Her kan du nyde aktiviteter som yoga, madlavning i det store fælleskøkken eller bare gå og nulre rundt i sin egen lejede køkkenhave. En helt unik oplevelse, som man aldrig glemmer igen.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Munkebjerg-Hotel-3.jpg
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Med en smuk beliggenhed blandt skove enge og marker finder du Det er dejlige Munkebjerg hotel, der passer perfekt til et hyggeligt gourmet ophold med en du holder af. Hotellet byder på dejlige værelser der er som skabt til romantik og naturligvis andre faciliteter, så man får det bedst mulige ophold. Et skønt hotel i naturskønne omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Hotel-Ferdinand-2.jpg
Hotels.com

Hotel Ferdinand

4/5

Med en beliggenhed centralt i Århus lige ned til åen ligger det eksklusive hotel Ferdinand. Her får man et hotel hvis indretningen er yderst moderne og stilfuld, hvilket man mærker så snart man træder indenfor døren. Hotellet har en ganske enestående og fantastisk restaurant, der er flere gange, har været blandt de allerbedste i hele landet. Perfekt til et gourmet ophold i Østjylland.

Laveste pris for 2 personer: 942 kr.

Derfor bør du tage på et gourmetophold i Østjylland

Det kan være svært kun at fremhæve et par gode grunde til hvorfor, at du bør tage på et gourmetophold i Østjylland. Den mest indlysende grund er naturligvis, at du får muligheden for at kombinere din passion for mad med et luksusophold, hvor der er tid til afslapning. Og god mad samt afslapning bør ingen takke nej til. 

Når du tager på et gourmetophold i stedet for andre typer af ophold, får du ekstra lækker mad. Der er gjort så meget ud af maden, at dine smagsløg vil juble hele aftenen og i lang tid efterfølgende. Du har desuden god tid til at nyde maden på bedste vis, da du ikke selv skal tænke på hverken oprydning eller opvask. 

At indtage gourmetmad, mens du også kommer ned i gear, er helt klart en af de store fordele. Så du kan se frem til, at du tager fra stedet som noget nært et nyt menneske. Under dit gourmetophold kan du desuden vælge at opleve endnu mere ved at tage rundt i området for at opleve de ting, der er værd at kigge nærmere på.

vidunderligt gourmetophold i godt selskab

Et gavekort til et gourmetophold i Østjylland falder sikkert i god jord

Har du et familiemedlem, en partner eller en god ven, der er vild med lækker mad? Så vil et gavekort til et gourmetophold i Østjylland med garanti falde i god jord hos personen. Køber du tilmed et gavekort til et gourmetophold for 2 i Østjylland, hvor du selv skal med på dette madeventyr, bliver det sikkert dagens bedste gave.

Du kan naturligvis også bare booke og betale for et gourmetophold i Jylland og herefter give det i gave. Men da det ikke altid er til at vide, hvornår gavemodtageren har tid til at tage af sted, kan det være en fordel blot at købe et gavekort. Derved er der mulighed for at finde den perfekte periode til at tage på et gourmetophold i Østjylland sammen. 

Kig nærmere på nærområdet under dit gourmetophold i Østjylland

Trænger du til at røre dig lidt, eller ønsker du bare at få nogle ekstra oplevelser med dig hjem, kan du kigge nærmere på nærområdet, når du er på et gourmetophold i Østjylland. Det kan være, at dit gourmetophold ligger i de mest naturskønne omgivelser, så det vil være synd ikke at udnytte muligheden for at vandre i området.

Ligger dit gourmetophold i en by, kan du altid udforske byen, så du bliver mere bekendt med den pågældende østjyske by. Der er rigtig mange seværdigheder, du kan bruge din tid på, når du er i Østjylland. Det kan for eksempel være:

  • Moesgaard Museum
  • Marselisborg Dyrehave
  • Fregatten Jylland
  • Randers Regnskov
  • Fængslet
  • Dollerup bakker
  • KunstCentret Silkeborg Bad
  • Danmarks Industrimuseum
  • AQUA Akvarium & Dyrepark
  • Viborg Domkirke

Kig efter gourmetophold i Østjylland på Findophold

Er planen, at du skal på et gourmetophold i Østjylland, kan du med fordel benytte dig af at kigge efter dit gourmetophold her på siden. Alle de bedste gourmetophold i Sønderjylland og Østjylland er nemlig samlet her på siden, så du skal ikke sidde og søge efter dem selv. 

Når du bruger Findophold, bliver det langt nemmere at få et overblik over de mange gourmetophold. Vi håber, at det sparer dig for en masse tid samt hjælper dig i din søgen efter det perfekte gourmetophold. 

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvor mange retter skal jeg spise, når jeg er på et gourmetophold i Østjylland?

Det er meget forskelligt, hvor mange retter du skal spise, når du er på et gourmetophold i Østjylland. Du kan altid klikke dig ind på de forskellige gourmetophold her på siden for at finde ud af, hvor mange retter der er inkluderet i prisen.

Hvordan booker jeg et gourmetophold i Østjylland?

Når du er her på siden, er det nemt at booke dit næste gourmetophold i Østjylland. Du klikker dig bare ind på vores samarbejdspartners hjemmeside, og så kan du booke dit ønskede gourmetophold. Derefter kan du bare glæde dig til, at du skal af sted. 

Hvad er inkluderet i prisen for et gourmetophold i Østjylland?

Det afhænger meget af det enkelte sted i forhold til, hvad der er inkluderet i prisen. Der er dog typisk inkluderet en overnatning, en aftenmenu og morgenmad. Derudover kan der være inkluderet en vinmenu, kage og kaffe eller lignende nogle steder.