Bedste badehoteller i Danmark 2024

Badehoteller i Danmark er en af danskernes foretrukne måde at tilbringe ferier på og med god grund. Det er en skøn måde at få afslapning i idylliske rammer. Et badehotel er den perfekte badeferie at tilbringe med en partner eller hele familien. Her kan I få en ferie lige ud til vandet, med smuk udsigt og mange muligheder for aktiviteter.

Denne side indeholder reklamelinks

marienlyst-strandhotel.jpeg
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Det historiske badehotel Marienlyst Strandhotel giver gæsterne mange dejlige oplevelser. Der er for eksempel den private strand med udendørs spa. På hotellet findes et skønt spa-område med swimmingpool, fitness og yoga. Desuden får hotellets gæster fri adgang til kasino og hotellets øvrige faciliteter. Fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Loekken-Badehotel.jpg
Hotels.com

Løkken Badehotel

3/5

Der er 36 gode værelser på Løkken Badehotel. Overalt på hotellet hersker der en venlig og hyggelig stemning, og samtlige værelser/lejligheder er meget hyggeligt indrettet, og der er mulighed for madlavning i køkkenet. På hotellet er der en dejlig udendørs pool. Løkken Badehotel er særligt velegnet til par og familier. Beliggenheden er god i forhold til områdets seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.045 kr.

strandhotel-rosnaes.jpeg
Hotels.com

Strandhotel Røsnæs

3/5

Hav udsigt over Kalundborg Fjord og Storebælt, når du bor på Strandhotel Røsnæs. Det smukke hvide badehotel ligger lige ud til vandet, hvilket kan ses fra flere af værelserne. Den private stenstrand er skøn at gå tur ved, og via badebroen kommer du nemt i vandet. Hotellets franskinspirerede restaurant har et godt og varieret menukort. Alt i alt det perfekte sted at holde weekend eller ferie.

Laveste pris for 2 personer: 719 kr.

molskroen.jpg
Hotels.com

Molskroen

3/5

Den hyggelige Molskroen ligger i Nationalpark Mols Bjerge. Det er en flot bygning med bindingsværk, der rummer den moderne kro. Du kommer til at bo lige ud til stranden, og der er mange muligheder for gåture og badeture i området. Den hyggelige restaurant har et alsidigt menukort, og i baren kan du nyde diverse drinks. På kroens område er der en have og en terrasse. Fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

hotel-bretagne.jpg
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne Badehotel ligger skønt i Hornbæk. Det har eksisteret siden 1939. Fra hotellet er der udsigt ud over Øresund og en nærliggende sø. Hotellets restaurant byder på nordiske og franske retter. Ud over en af landets bedste sandstrande så kan du også opleve områdets øvrige attraktioner og seværdigheder. Her er kort afstand til det meste af Nordsjælland.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

sinatur-hotel-storebaelt.jpg
Hotels.com

Sinatur Hotel Storebælt

3/5

Ved Nyborg Strand finder du Storebælt Sinatur Hotel & Konference. Det er et moderne 3-stjernet hotel, som har den skønneste udsigt ud over Storebælt både fra hotellet og fra dets terrasse og tagterrasse. Der er 158 værelser på hotellet. Desuden er der en god restaurant og en ditto bar. Det er et meget handicapvenligt hotel.

Laveste pris for 2 personer: 998 kr.

ruths-hotel.jpg
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Det 4,5-stjernede Ruths Hotel ligger i Skagen – tæt på den tilsandede kirke. Der er 52 værelser på hotellet og to restauranter. Det ligger helt tæt på den dejlige sandstrand, og især spa-området og motionscenteret er meget populært. Du kommer til at bo uden for Skagen by med kort afstand til flere seværdigheder og naturoplevelser i området. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

gilleleje-badehotel.jpg
Hotels.com

Gilleleje Badehotel

3/5

I 1895 blev Gilleleje Badehotel oprindeligt opført. Dengang fungerede det som pensionat, og i dag er det et af landets mest romantiske badehoteller. Det har også et af landets bedste beliggenheder på Gilbjerg, der ligger 30 meter over kystlinjen. Det giver en forrygende udsigt ud over Kattegat og Øresund. Der bydes på forskellige former for wellness, og forplejningen er i top.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel-Faaborg-Fjord.jpg
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

På Hotel Faaborg Fjord kan du nyde livet ved at slappe af, ved at bade eller ved at motionere. Desuden kan du opleve diverse seværdigheder på Sydfyn under dit ophold. Du kommer til at bo lige ud til Faaborg Fjord, når du tjekker ind her. Hotellets restaurant byder på de skønneste hovedretter. Der er mulighed for fitness, dart, bordtennis og billard. Gratis parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

dragoer-badehotel.jpg
Hotels.com

Dragør Badehotel

3.5/5

Tilbage i 1907 blev Dragør Badehotel bygget. Selv om hotellet gennem årene er blevet renoveret og ført uptodate, så er der stadig en meget autentisk stemning på det 3-stjernede hotel. Det er et romantisk badehotel med 32 værelser af forskellige størrelser. Det er superhyggeligt indrettet, og stemningen er venlig og hyggelig.

Laveste pris for 2 personer: 755 kr.

kurhotel-skodsborg.jpg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er indrettet i de meget karakteristiske hvide bygninger, som kan ses fra Strandvejen. Her kan du nyde udsigten ud over Øresund, den dejlige forplejning og de mange wellness-tilbud. Det moderne spa-hotel byder for eksempel på havbade, spa-oplevelser, diverse behandlinger og fitness. Her er det nemt bare at nyde livet.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

roedvig-kro-og-badehotel.jpg
Hotels.com

Rødvig Kro & Badehotel

3/5

På Rødvig Kro & Badehotel kommer du meget tæt på naturen. Her er den dejligste udsigt ud over Østersøen og Stevns Klint. Stemningen på den charmerende kro er super hyggelig og afslappet. Det er god service, og forplejningen klares af restauranten, der byder på retter, der er tilberedt af lokale råvarer. Velegnet til enlige, par og familier.

Laveste pris for 2 personer: 1.350 kr.

helenekilde-badehotel.jpg
Hotels.com

Helenekilde Badehotel

3.5/5

Det smukke Helenekilde Badehotel ligger perfekt placeret ved stranden. Der er en autentisk badehotel-stemning på det lyst indrettede hotel. De gode værelser i forskellige størrelser er super hyggelige. På stranden kan du sole dig, gå ture og bade, og på hotellet kan du nyde et godt måltid mad, en kop kaffe eller en drink. Et ophold her er velegnet for enlige, par og familier.

Laveste pris for 2 personer: 2.695 kr.

Hotel-Hornbaekhus.jpg
Hotels.com

Hotel Hornbækhus

3/5

Du kommer til at bo lige ud til Hornbæk Strand, når du tjekker ind på det charmerende Hotel Hornbækhus. Der er en uformel og hyggelig stemning på hotellet. Der er nogle gode værelser af forskellige størrelser, og de fleste af dem har direkte adgang til haven eller balkonen. Hotellets restaurant byder på morgenmad, og middag kan tilkøbes. Fællesarealerne indbefatter også en hyggelig pejsestue. Fri parkering

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

hotel-christiansminde.jpg
Hotels.com

Hotel Christiansminde

4/5

Hotel Christiansminde ligger ved Svendborg Sunds dejlige sandstrand. Her kan du slappe af og nyde livet, hotellet og omgivelserne, når du har været på udflugt eller ved stranden hele dagen. Værelserne har tekøkken, så du selv kan lave kaffe, te eller et let måltid mad. Mulighed for minigolf, billard og dart. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

strandhotellet-blokhus.jpg
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Der er en stemning af hygge og romantik på det charmerende Blokhus Strandhotel. Det er et ret nyt hotel fra 2017, men stemningen er helt autentisk. Hotellet er moderne indrettet og indretningen er et godt miks af moderne og traditionelt. På hotellets restaurant Blå servers alle måltider – plus det derimellem. Der er et gourmet-menukort, som du kan lade dig friste af.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

havgaarden-badehotel.jpg
Hotels.com

Havgaarden Badehotel

3/5

Book et ophold på Havgaarden Badehotel, når du gerne vil have en autentisk badehotel-oplevelse. Det lille romantiske hotel har 18 røgfri værelser, og overalt hersker der en hyggelig og afslappet stemning. Du kommer til at bo tæt på stranden, og i nærheden af hotellet er der mange skønne naturoplevelser at få. Dejlig restaurant, have og terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

tambohus-kro-og-badehotel.jpeg
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Tæt på Limfjorden ligger Tambohus Kro og Badehotel. På hotellets populære restaurant finder du både de enkle og ærlige retter og de sublime gourmetretter. Der er mulighed for at booke et vidunderligt wellness-ophold på Tambohus. Her står den på grundig forkælelse. Der findes værelser i forskellige størrelser, og alle er hyggeligt indrettet.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

skovshoved-hotel.jpg
Hotels.com

Skovshoved Hotel

4/5

Det smukke hvide Skovshoved Hotel ligger på Strandvejen i Charlottenlund. Det har det gjort siden 1660, hvor det blev bygget. Det ligger meget tæt på en af de absolut mest populære badestrande i landet. Dernede har hotellet en privat badebro, som gæsterne frit kan anvende. Hotellets restaurant er særligt kendt for kvalitetssteaks og øvrige klassiske retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.110 kr.

Badehotel-Harmonien.jpg
Hotels.com

Badehotel Harmonien

2.5/5

Badehotel Harmonien i Ærøskøbing ligger lige ud til vandet. Her findes 28 værelser af forskellige størrelser. Til værelserne er der fælles badeværelse. Stemningen på hotellet er afslappet og behagelig, og også kæledyr er velkomne. Omkring det hyggelige hotel er der en dejlig have og en god terrasse. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 900 kr.

Tisvildeleje-Strandhotel.jpg
Hotels.com

Tisvildeleje Strandhotel

2.5/5

Tisvildeleje Strandhotel er simpelthen så hyggeligt. De 24 røgfri værelser er individuelt indrettet, og overalt på hotellet hersker der en hyggelig og afslappet stemning. Strandhotellet ligger lige ud til en af Danmarks absolut bedste badestrande. Det kan du nyde døgnet rundt, når du er gæst her. Det lille charmerende strandhotel er velegnet for enlige, par og familier.

aaroesund-badehotel.jpg
Hotels.com

Aarøsund Badehotel

3.5/5

Tæt på stranden ved Haderslev ligger det 3,5-stjernede Aarøsund Badehotel. Det er et mindre, men hyggeligt badehotel med 15 værelse. Værelserne har forskellige størrelser. Hotellet er velegnet for enlige, par og familier. Desuden er der også tre gode mødelokaler. På hotellet hersker en afslappet og hyggelig stemning. Omkring hotellet er der en dejlig have med en god terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.165 kr.

Comwell-Klarskovgaard.jpg
Hotels.com

Comwell Klarskovgaard

3.5/5

Hotellet Comwell Klarskovgaard er indrettet i en arkitektonisk moderne og rustik bygning. Stemningen på hotellet er afslappet og hyggeligt. Værelserne er enkelt indrettet, og nogle af dem har udsigt ud over vandet. I øvrigt byder hotellet på restaurant, bar, vinkælder, fitnesscenter og diverse sportslige aktiviteter. Det er et handicapvenligt hotel. Der er gratis parkering og gratis Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.054 kr.

Femhoej.jpg
Hotels.com

Femhøj

3.5/5

Femhøj er et meget idyllisk hotel i en autentisk byggestil. Den smukke bygning med de mange vinduer indeholder et 3,5-stjernet B&B. Der er 21 værelser på hotellet, og de har alle sammen te- og kaffefaciliteter. Desuden findes der et mødelokale og et konferencelokale. Der bydes dagligt på en god morgenmadsbuffet, og restauranten har et alsidigt menukort. Omkring bygningen er der have, terrasse og picnic-område.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Hotel-Villa-Brinkly.jpg
Hotels.com

Hotel Villa Brinkly

3/5

Hotel Villa Brinkly i Snekkersten er beliggende i en smuk træbygning på Strandvejen. Det er et bæredygtigt hotel med nogle gode værelser. Samtlige værelser er individuelt indrettet, og overalt på hotellet er der en hyggelig og afslappet stemning. Nogle af værelserne har havudsigt. Alle værelserne har te- og kaffefaciliteter. Der serveres en dejlig morgenmad. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.550 kr.

Agger Badehotel

4/5

Agger Badehotel har eksisteret siden 1904. Det ligger lige ud til Vesterhavet og er omgivet af både hav, sø og fjord. Det giver gode muligheder for dejlige gåture i området. Alle hotellets værelser er individuelt indrettet. På hotellets restaurant serveres der enkle, men ærlige måltider, og prisniveauet er særdeles fornuftigt. Agger Badehotel er velegnet for alle.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Badehotel-Soefryd.jpg
Hotels.com

Badehotel Søfryd

3.5/5

Badehotel Søfryd i Jyllinge er et hyggeligt hotel, der ligger lige ud til Roskilde Fjord. Det er et stille og roligt hotel med 28 værelser i forskellige størrelser. Restauranten er glimrende, og der findes også en god bar på hotellet. Der er mulighed for forskellige aktiviteter, som for eksempel roning og kanosejllads, billard og pool. Velegnet for enlige, par og familier.

Laveste pris for 2 personer: 990 kr.

Hotel-Villa-Strand.jpg
Hotels.com

Hotel Villa Strand

3/5

Du kommer til at bo lige ud til Kattegat, når du tjekker ind på Villa Strand i Hornbæk. Hotellet er hyggeligt og lyst indrettet, og det samme er værelserne. Det er et dejligt sted at trække sig tilbage til efter en dag på stranden eller en udflugt til nogle af områdets mange seværdigheder. Ud over hotelfaciliteter, så tilbyder Villa Strand også udlejning af festlokaler og mødelokaler.

Laveste pris for 2 personer: 1.400 kr.

Hotel-Gilleleje-Strand.jpg
Hotels.com

Hotel Gilleleje Strand

3/5

Bo i et af landets mest populære strandområder, når du besøger Hotel Gilleleje Strand. Det ligger tæt på vandet, og det er et gammelt originalt badehotel. Hotellet er enkelt og traditionelt indrettet. Overalt på hotellet er der meget hyggeligt. Nogle af værelserne har terrasse, altan eller havudsigt. Restauranten er eksklusiv, og der findes også en afslappet bar på hotellet. Der er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

hotel-loekken-strand.jpg
Hotels.com

Hotel Løkken Strand

3/5

Bo tæt på en af landets mest populære strande og ferieområder, når du tjekker ind på Hotel Løkken Strand. Der er værelser og lejligheder i forskellige størrelser på hotellet. Deriblandt familieværelser. Nogle af værelserne og lejlighederne har et lille køkken, hvilket gør det mere fleksibelt. Restauranten byder blandt andet på kontinental morgenmad. Der er fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 900 kr.

Hotel-Nysted-Havn.jpg
Hotels.com

Hotel Nysted Havn

3/5

Hotel Nysted Havn er indrettet i en flot rød murstensbygning. Det ligger tæt på havnen ved Østersøen. De 11 værelser er enkelt indrettet, og alle har te- og kaffefaciliteter og havudsigt. Der er en afslappet stemning overalt på hotellet. I øvrigt bydes hotellet på en bar, minigolf, legeplads, terrasse og mødelokale. Det er et handicapvenligt hotel. Gratis Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

hjorths-badehotel.jpg
Hotels.com

Hjorths Badehotel

2.5/5

Hjorths Badehotel ligger et godt stykke væk fra Skagens centrum. Der er 25 værelser på hotellet, og de er alle sammen meget smagfuldt og hyggeligt indrettet. I det hele taget er der en behagelig og afslappet stemning på hele det charmerende badehotel, som stammer fra 1890. Der er nogle gode fitness-faciliteter på hotellet. Omkring hotellet er der både have og terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Rungstedgaard.jpg
Hotels.com

Rungstedgaard

3.5/5

Rungstedgaard fungerer som almindeligt hotel og som business hotel. Hotellet ligger lige ud til Øresund og en skøn sandstrand. Der er 141 røgfri værelser i forskellige størrelser på hotellet. Der er flere muligheder for god forplejning på hotellet. Det kan du få her: på restauranten, i baren, på caféen, i snackbaren og ved te- og kaffefaciliteterne på værelserne. Nyd også spa-faciliteterne på stedet.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

hjerting-badehotel.jpg
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Lige ud til Hjerting Strand ved Vesterhavet ligger det store smukke Hjerting Badehotel. Ud over at nyde den vidunderlige sandstrand så er selve badehotellet et dejligt og hyggeligt sted at opholde sig. Der findes nogle dejlige værelser af forskellige størrelse, og både der og på fællesarealerne hersker en afslappet stemning. Brug spa-området, når du holder pause fra oplevelser i området.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

hotel-marina.jpeg
Hotels.com

Hotel Marina

4/5

På Hotel Marina i Vedbæk tjekker du ind på et moderne og strømlinet hotel. Det ligger lige ud til Øresund, og der er en dejlig stemning på hotellet. Værelserne er lyst og minimalistisk indrettet. På hotellet bydes der i øvrigt på følgende: bar, fitnesscenter, konferencelokaler og en hyggelig gårdhave. Kæledyr er velkomne på Hotel Marina. Der er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 858 kr.

Hotel-Soenderstrand.jpg
Hotels.com

Hotel Sønderstrand

3/5

Hotel Sønderstrand er et superhyggeligt familieejet pensionat. Her kan du slappe af, når du har oplevet Skagen og omegn. Stemningen på pensionatet er afslappet, og værelserne er hyggelige. På nogle af værelserne er der balkon eller terrasse. Nogle af værelserne er familieværelser. Der bydes på en dejlig morgenmadsbuffet. Pensionatet er velegnet for enlige, par og familier. Handicapvenligt.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

henne-moelle-aa-badehotel.jpg
Hotels.com

Henne Mølle Å Badehotel

3/5

Der er virkelig hyggeligt på Henne Mølle Å Badehotel. Der findes smagfuldt indrettede værelser i forskellige størrelser, hvoraf nogle af dem er familierum. På hotellets restaurant serveres der et alsidigt udvalg af retter, som ofte er tilberedt af lokale råvarer. Overalt på Henne Mølle Å Badehotel er der en behagelig og afslappet stemning.

Laveste pris for 2 personer: 1.590 kr.

Hotel-Strandlyst.jpg
Hotels.com

Hotel Strandlyst

3/5

Hotel Strandlyst i Hirtshals befinder sig i en bygning fra 1895. Det er et superhyggeligt mindre strandhotel, som har 3 stjerner. Alle værelser på hotellet har en individuel og meget hyggelig indretning. Hotellets restaurant er åben i sommerhalvåret, og der serveres retter, der er tilberedt af lokale råvarer. Fri parkering og Wi-Fi. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 400 kr.

Nyborg-Strand-Hotel.jpg
Hotels.com

Nyborg Strand Hotel

4/5

Det smukke moderne Hotel Nyborg Strand ligger meget tæt på vandet. Ud over de hyggelige værelser og fællesarealer kan du også nyde nogle gode fitness-faciliteter, spabad, sauna og swimmingpool. Der er 422 værelser på det forholdsvis store hotel, og du finder to restauranter med alsidige menukort. Velegnet til enlige, par og familier. Desuden findes der flere møderum og konferencerum.

Laveste pris for 2 personer: 996 kr.

helnan-marselis-aarhus.jpg
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Hotel ligger lidt uden for Aarhus. Hertil kan du trække dig tilbage, når du har været ude at opleve området i og omkring Aarhus. Det er et afslappet hotel med nogle dejlige farverige værelser. På hotellet er der flere faciliteter og aktiviteter, som du kan afprøve. Det er for eksempel sådan noget som: en indendørs pool, sauna og fitnesscenter. Desuden er der en dejlig restaurant og 12 gode mødelokaler. Parkering og gratis Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Naturperlen.jpg
Hotels.com

Naturperlen

3/5

Der findes både værelser og lejligheder på Hotel Perlen i Rødekro. Stemningen på hotellet er behagelig og afslappet. Der er 6 lejligheder på hotellet. Der er køkkenfaciliteter i lejlighederne, hvilket gør det mere fleksibelt og privat. På hotellet bydes der blandt andet på: spa-område, udlåning af cykler, havegrill, flere terrasser og en have. Det er et handicapvenligt hotel. Gratis Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 750 kr.

skagen-hotel.jpg
Hotels.com

Skagen Hotel

3/5

Det idylliske Hotel Skagen ligger perfekt imellem by og strand. Det 3-stjernede hotel er super hyggeligt, og stemningen er afslappet. Værelserne har forskellige størrelser, og der findes også familieværelser. På samtlige værelser findes der te- og kaffefaciliteter. På hotellets restaurant/brasseri serveres gourmetmåltider og traditionelle nordiske retter. Der er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

stella-maris-hotel-de-luxe.jpg
Hotels.com

Stella Maris Hotel De Luxe

4/5

Tjek ind på det 4-stjernede Stella Maris Hotel de Luxe, når du gerne vil forene en tur til Svendborg og omegn med et lækkert badehotel-ophold. Det smukke boutique-hotel har en privat badebro ud i Svendborg Sund. Gourmet-restauranten på hotellet serverer en bred vifte af vidunderlige måltider. Nyd stranden, det franske køkken, delve hotellet og dets udearealer.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

hotel-aeroe.jpg
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Det smukke gule Hotel Ærø er beliggende i en klassisk bygning fra 1800-tallet med en ny og flot stor glastilbygning på fronten. Hotellet er hyggeligt indrettet, og alle værelserne er indrettet helt individuelt. På samtlige værelser er der te- og kaffefaciliteter. Nogle af værelserne er udstyret med et lækkert spabad. Kæledyr er velkomne. Der er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

tornoes-hotel.jpg
Hotels.com

Tornøes Hotel

3/5

Den smukke rødstensbygning fra det 17. århundrede rummer Tornøes Hotel. Herfra er der udsigt over Kerteminde-fjorden og den charmerende havn. Der er en hyggelig stemning på hotellet, og de enkle værelser er rare og rummelige. Hotellets restaurant serverer traditionelle danske retter. Til restauranten hører en terrasse med udsigt over havnen. Velegnet for enlige, par og familier.

Laveste pris for 2 personer: 1.090 kr.

Dette får du på et badehotel

Der er mange gode grunde til at tage badehotel i Danmark, her er bare et par af dem:

  • På et badehotel, har du rig mulighed for at undgå hverdagens travlhed og stress. Det er den perfekte måde at slappe af på og forkæle dig selv.
  • Badehoteller i Danmark ligger tæt på vandet og lader dig derfor nyde den skønne natur. Det er ikke altid, man får mulighed for at trække vejret og bare opleve hvor skøn den danske natur er.
  • På stranden kan du slikke sol, soppe i vandkanten, dykke rundt i det dybe vand, bygge sandslotte og meget mere. Der er så mange skønne aktiviteter man kan lave på stranden. Du kan også bare nyde vejret med en god bog.
  • De fleste danske badehoteller byder dig på lækker mad. Der er intet som at nyde et dejligt måltid, efter man har været udenfor hele dagen.

Badehoteller i Danmark for hele familien

At tage på badehotel i Danmark er den perfekte aktivitet for hele familien. Leder du efter noget som både er sjovt for de voksne, teenagerne og de helt små? Så er et ophold på en af de mange skønne danske badehoteller for jer.

I kan vælge lige det badehotel, som passer jeres familie. Vælg mellem en af de mange luksus badehoteller i Danmark, hvis du ønsker at forkæle hele familien. Her får I ekstra god mad, masser af forplejning og alt hvad I ellers kunne drømme om. I vil ikke komme til at mangle noget.

Vil I gerne fokusere på hygge og nærvær? Så kan en af de små badehoteller i Danmark være hvad, I leder efter. Her vil oplevelsen blive mere intim, med mulighed for fordybning og lange snakke. Børnene vil også have mulighed for at lege og hygge på de mange strandture.

Tag din partner med på badehotel Danmark

Det er ikke kun familier, som kan nyde at tage på badehotel i Danmark. Det kan også være den perfekte rejsedestination for dig og din partner. Romantikken vil være i højsædet og I vil have mulighed for bare at nyde hinandens selskab.

I en travl hverdag kan det være svært at tage sig god tid til hinanden. På et badehotel kan I læne jer tilbage og ikke tænke på andet end hinanden. Der er plads til ro og afslapning. I kan vælge mellem alle de bedste badehoteller i Danmark for at finde der, hvor jeres kærlighedsferie skal foregå.

Nyd hinandens selskab i bølgernes brus, til et lækkert måltid eller med et glas vin i hånden om aftenen. Hele døgnet bliver der serviceret for jer, så I kan få den mest romantiske oplevelse. Det vil med garanti få alle tanker om opvask og arbejde til at fordufte væk.

Smuk natur på danske badehoteller

Hvis der er én ting, man forbinder med danske badehoteller, så er det den skønne natur. Dansk natur har en helt særlig charme, og den forstår badehoteller at udnytte til fulde. Hvis du gerne vil have et stykke ægte dansk natur, så er et badehotel i Danmark hvad du leder efter.

På et badehotel får du først og fremmest udsigt over vandet og muligheden for at tilbringe dagen i bølgernes brus. Ligegyldigt om du vælger en af de store eller små badehoteller i Danmark, kan du være sikker på det. Danmark er et land med meget kyst og mange strande, som er oplagte til at bade i.

Når du ikke er ude at bade, kan du tilbringe din tid på en gåtur rundt i det lokale område. Her kan du kigge på seværdigheder og attraktioner i nærheden af dit badehotel. Er du særligt interesseret i den lokale kultur, kan du undersøge attraktionerne i nærheden inden dit besøg.

Små badehoteller i Danmark

Når man kigger efter danske badehoteller, er det nemt bare at komme til at vælge de mest populære. Men hvis du leder efter et unikt ophold, kan du med fordele lede lidt ekstra. Der er nemlig utroligt mange skønne små badehoteller i Danmark, som ikke alle kender.

Flere badehoteller specialiserer sig i noget bestemt. Hvis du eksempelvis leder efter en speciel type mad, et badehotel med spa eller lignende. Det kan også være, at du gerne vil finde et ophold i et særligt sted i landet, som du holder meget af.

Små badehoteller i Danmark kan også være en god måde at få et lidt billigere ophold på. De får nemlig ikke altid lige så mange besøgende, og har derfor også ofte lavere priser. Men du kan være sikker på, at dit ophold er lige så høj kvalitet som på nogle af de store badehoteller.

Luksus badehoteller i Danmark

Leder du efter lidt mere luksus i din hverdag, så findes der et badehotel for dig. Der er nemlig mange luksus badehoteller i Danmark, hvor der ikke er sparet på noget. Her behøver du ikke tænke på noget, og kan bare læne dig tilbage og nyde turen.

Er du særligt interesseret i mad, kan du finde danske badehoteller, som serverer gourmet mad. Der vil ofte være inkluderet morgenmad, frokost og aftensmad i dit ophold. Men derudover kan du forvente lækre snacks, god kaffe og et dejligt glas vin om aftenen. En kok vil være hyret til badehotellet, som står for at lave særligt tilrettelagte måltider. De vil tit følge de råvarer og grøntsager som er i sæson.

Luksus badehoteller i Danmark er tit placeret på nogle af de mest attraktive feriesteder i landet. Her kan du nyde skønne udsigter, hvide strande og sol dagen lang. Badehotellerne går ikke blot op i at være tæt på vandet, men ønsker at give dig en perfekt helhedsoplevelse.

Find de bedste badehoteller i Danmark

Det kan være et svært valg, når du skal til at vælge mellem de bedste badehoteller i Danmark. Men frygt ikke, der skal nemlig nok være et badehotel som passer til det, du leder efter. Du kan med fordel overveje nogle ting, inden du tager afsted. Det kan hjælpe dig med at beslutte, hvilket badehotel i Danmark, som du skal vælge.

Hvor vil du tage hen? Der ligger danske badehoteller i hele landet, og du har derfor mange muligheder. Vil du gerne finde et i nærheden eller rejse ud til et sted i landet, du ikke kender? Du vil opleve at der er dejlige badehoteller på både Sjælland, Jylland og Fyn.

Hvem skal afsted? Hvis du gerne vil rejse med hele familien, skal du huske at tjekke, at badehotellet tillader, man har børn med. Jo flere I er, jo bedre tid skal I også ofte være ude i, for at bestille værelser.

Det skal du huske, når du tager på badehotel

Mange ting er allerede sørget for, når du tager på badehotel i Danmark. Men der er stadig nogle ting, som er gode selv at huske, at få med:

  • De fleste badehoteller i Danmark har håndklæder, sæbe og shampoo. Men tandbørste, tandpasta, hudpleje og andet er godt at huske til din tur.
  • Selv hvis det ikke ser ud til at blive skarp sol hver dag, kan det nemt snyde. Du vil derfor takke dig selv for at have husket solcremen, når du rejser afsted.
  • Badetøj. Det siger næsten sig selv, men man kan alligevel godt komme til at glemme det. Nogle badehoteller har mulighed for, at man kan købe badetøj. Men du bliver helt sikkert gladest for, bare at have husket at få dit eget med.
  • Godt humør. Man kan også komme til at gå for meget op i planlægningen og glemme at slappe af. Hvis du tager masser af godt humør med, skal du nok få et dejligt ophold på badehotel i Danmark!

Spar penge på badehoteller

Det behøver ikke at gøre ondt på pungen at tage på badehotel. Hvis du har pengene, kan det bestemt betale sig at tage på en af de mange luksus badehoteller i Danmark. Men der er også mange muligheder for, hvis du gerne vil spare lidt på dit ophold.

De fleste både store og små badehoteller i Danmark har en højsæson. Det er her, hvor de fleste gæster kommer og ophold oftest er dyrest. Hvis du kan finde et ophold på badehotel udenfor højsæsonen, vil du ofte få en billigere rejse.

Vil du få gode tilbud på dit badehotel, kan du også tjekke tilbudssider. Her kan du nogle gange være heldig at finde gode tilbudskoder til nogle af dine yndlings badehoteller i Danmark.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvor finder jeg badehoteller i Danmark?

Du kan finde en oversigt over de bedste danske badehoteller her på siden. Det kan give dig hjælp til at planlægge din næste ferie. Du kan få hjælp til, hvilket badehotel, som passer dig bedst og se forskellen på de mange muligheder. Så bliver det ikke nemmere at vælge din næste ferie på badehotel.

Hvad er de bedste badehoteller i Danmark?

Der er utroligt mange skønne badehoteller i Danmark, og derfor kan det også være svært at sige, hvilket der er det bedste. De bedste badehoteller i Danmark vil generelt være dem, som passer bedst til dine behov. Hvis du eksempelvis gerne vil tæt på en bestemt kyst eller leder efter luksus badehoteller i Danmark med gourmet mad.

Hvad koster det at besøge danske badehoteller?

Priserne på et ophold på badehotel varierer meget. Nogle badehoteller i Danmark er mere eksklusive og dyre end andre. Tit vil de ligge i samme område. Hvis du ønsker et billigere ophold, kan du med fordel vælge en af de små badehoteller i Danmark. Her vil priserne tit være mindre end i de mest populære områder.

Må jeg tage børn med på badehotel Danmark?

Mange danske badehoteller tillader at du har børn med. Det kan nemlig være skønt at tage på badehotel i Danmark med hele familien. Men nogle badehoteller er også lavet kun til voksne. Det er derfor en god idé at tjekke inden dit ophold, om børn er tilladt. På den måde kan både du og de små få den bedste ferie.