Bedste gourmetophold i København 2024

At tage en tur på et gourmetophold i København er en god idé, så du kan opleve hovedstaden og spise en masse dejlig mad. Her på siden kan du få masser af ideer til, hvor dit gourmetophold i København kan foregå. God fornøjelse med din søgen efter et gourmetophold.

Denne side indeholder reklamelinks

Villa-Copenhagen.jpg
Hotels.com

Villa Copenhagen

5/5

Villa Copenhagen er et top moderne hotel beliggende midt i København. Her kan du blandt andet benytte hotellets populære tagpool. I restauranten serveres der luksuriøst gourmetmad, som gør hotellet til et oplagt valg for et gourmetophold i hovedstaden. Du kan vedligeholde din træning i fitness-området. De yderst komfortable senge kan du også glæde dig til.

Laveste pris for 2 personer: 1.289 kr.

Ascot-Hotel.jpg
Hotels.com

Ascot Hotel

4/5

Lige ved siden af Tivoli ligger Ascot Hotel. Hotellet er renoveret, men den gamle bygning er bevaret, og man kan mærke historiens vingesus. Værelserne er luksuriøst indrettede. Med sin beliggenhed midt i København, har du let adgang til mange attraktioner og seværdigheder, og du kan nyde det brede udvalg af byens utroligt gode gourmet restauranter.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

71-Nyhavn-Hotel.jpg
Hotels.com

71 Nyhavn Hotel

5/5

Er du på udkig efter et skønt gourmetophold midt i smukke København, så bør du straks se nærmere på 71 Nyhavn Hotel, der ligger lige ved havnen. Hotellet emmer af en perfekt underspillet elegance. Værelserne er moderne indrettede med lækre og luksuriøse designermøbler. Her får du eksklusiv luksus i den gamle smukke og fredede bygning.

Laveste pris for 2 personer: 1.813 kr.

Skt.-Petri.jpg
Hotels.com

Skt. Petri

5/5

Med sin beliggenhed centralt i København ligger Skt. Petri Hotel. Her går luksus og bæredygtighed hånd i hånd. På hotellet findes en lækker restaurant med en personlig fortolkning af det mellemøstlige køkken samt en italiens-inspireret restaurant. Hotellets mange værelser er moderne indrettede med gode og komfortable senge. Hotellet tilbyder blandt andet også et udmærket fitness-område.

Laveste pris for 2 personer: 1.256 kr.

kokkedal-castle-copenhagen-1.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

På det ekstraordinært luksuriøse Kokkedal Castle Copenhagen, kan du udover de mange lækre spa tilbud også nyde udsøgt gourmetmad fra restauranten. Under dit gourmetophold, bør du ligeledes prøve nogle af de lækre vine fra slottets store vinkælder. Værelserne er store og elegante, og det kan være svært ikke at føle sig en lille smule royal.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Copenhagen-Admiral-Hotel.jpg
Hotels.com

Copenhagen Admiral Hotel

4/5

På Copenhagen Admiral Hotel tjekker du ind lige ved kajen. Nyd det 4-stjernede hotel, med en skøn udsigt over vandet. Hotellets værelser er hjemligt indrettede. Vil du ud at se lidt på København under dit ophold, så ligger mange seværdigheder og attraktioner i gåafstand fra hotellet. Indtag en lækker middag på kajen på restaurant SALT.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

hotel-kong-arthur.jpg
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Hotel Kong Arthur ligger midt i byen, men samtidig lidt tilbagetrukket i rolige omgivelser. Her kan du forkæle dig selv med et dejligt gourmetophold i København. Her er mange forskellige attraktioner at besøge, samtidig med at du kan trække dig tilbage på hotellet, nyde lækker mad og de indbydende værelser, samt spa- og fitness område.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Nimb-Hotel.jpg
Hotels.com

Nimb Hotel

5/5

På det anmelderroste Nimb Hotel kan du nyde et luksuriøst gourmetophold i hjertet af København, med nem adgang til for eksempel smukke Tivoli. Du bør også prøve den opvarmede pool på taget eller hotellets store spa område. Der er værelser i mange størrelser og prisklasser. Perfekt til dig, der er vild med luksus i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 3.193 kr.

Rye-115-Hotel.jpg
Hotels.com

Rye 115 Hotel

3/5

På Østerbro ligger det familiedrevne Rye 115 Hotel. Hver eftermiddag serveres der kage i den hyggelige stue. Skal du på et gourmetophold i København, så findes der flere lækre gourmet restauranter i nærheden af hotellet. Værelserne er indrettede i elegant nordisk stil med pæne træmøbler og hyggeligt tapet. Der tilbydes dejlig økologisk morgenmadsbuffet på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Scandic-Falkoner.jpg
Hotels.com

Scandic Falkoner

4/5

På hotel Scandic Falkoner får du kulturliv i rigelige mængder. I hotellets restaurant gøres der dagligt en stor indsats for at sikre de bedste smagsoplevelser både på retterne og på den vin, der tilbydes til. Her kan du nyde et lækkert gourmetophold i København, samtidig med de mange kulturelle arrangementer, der finder sted på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.058 kr.

kurhotel-skodsborg-1.jpg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er et univers af velvære og luksus. Foruden de mange spa behandlinger, du kan nyde godt af under dit ophold, så kan du samtidig lade dig forkæle med de kulinariske lækkerier, der tilbydes i hotellets restaurant. Værelserne er store og ligeledes luksuriøst indrettede og mange af dem med en smuk udsigt over vandet.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Det kan du forvente af et gourmetophold i København

Når du skal på et gourmetophold i København, kan det være en fordel at ankomme før stedets ankomsttidspunkt. Det giver dig nemlig tid til at tage ud i byen for at opleve noget, inden du tjekker ind på stedet. 

Efter at du har tjekket ind, kan du gå op på dit værelse for at slappe af, hvis du trænger til det. Du kan også bruge lidt mere tid på at udforske byen lidt nærmere, så du får set mest muligt. 

Når det er ved at være spisetid, kan du klæde dig fint på og finde vej til restauranten. Her er der dækket flot op, så du bare kan sætte dig til bords. Tjeneren kommer for at høre, hvad du gerne vil drikke til maden medmindre, at der er en vinmenu inkluderet i prisen. 

Lige pludseligt dukker tjeneren op med maden, som du kan nyde at sætte tænderne i. Kokken har sørget for, at du får en ekstraordinær smagsoplevelse ret efter ret. På et tidspunkt vil du være både meget mæt og meget glad. 

Du kan eventuelt slutte aftenen af med en godnatdrink i stedets bar eller lounge, inden du går på værelset for at lægge dit hoved på en blød pude. Når du vågner, er der en lækker morgenmad parat til dig.

velsmagende gourmetophold i København

Få masser af oplevelser under dit gourmetophold i København

Du kommer ikke til at gå ned på oplevelser, når du er på et gourmetophold i København. Der er nemlig så meget forskelligt, du kan lave. Det er altid muligt at finde på noget at lave uanset vejret, da der er både indendørs og udendørs oplevelser i København, som du kan få stor glæde af. Her er flere gode bud på oplevelser i København:

  • Strøget
  • Nyhavn
  • Kanalrundfart
  • Rundetårn
  • Christiansborg
  • Amalienborg Slot
  • Glyptoteket
  • Botanisk Have 
  • Den lille havfrue
  • Tivoli

Dette er blot et udpluk af, hvad du kan opleve, når du besøger den danske hovedstad. Du kan selv foretage en søgning, hvis ingen af disse oplevelser falder i din smag.

Et gourmetophold i København er en alletiders gave

Et gourmetophold i København er helt sikkert en alletiders gave til en person, der elsker mad og oplevelser. Kender du en person, der gerne stiller op, når der er god mad i sigte og som bare nyder at udforske en by? Så er et gourmetophold i København uden tvivl den perfekte gave. 

Du kan booke et specifikt sted på et bestemt tidspunkt og give ordrebekræftelsen i gave. Er du usikker på, hvornår personen har tid til at tage af sted? Så er det sikrest at investere i et gavekort til stedet, som du kan pakke pænt ind. Derved kan personen selv booke sit gourmetophold på Sjælland, så det passer ind i vedkommendes planer. 

Findophold er en side spækket med gourmetophold i København

Her hos Findophold finder du en side, der er spækket med lækre gourmetophold i København. 

Vil du gerne forkæle dig selv og en anden med en tur til København? Hvorfor så ikke lige smide et gourmetophold ind i puljen? Det gør bare lige turen lidt ekstra fornøjelig og er en alletiders afslutning på en dag, hvor I har travet København tyndt. 

På Findophold kan du finde en masse dejlige gourmetophold, når du skal til København. Det er altså nemt at få et godt overblik, så det bliver lettere at finde det rette sted. Når du finder det rette sted, skal du være velkommen til at klikke dig videre ind på vores samarbejdspartners side for at booke dit gourmetophold i Sydsverige eller i København. 

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Kan jeg tage på et gourmetophold i København i weekenden?

Det er en rigtig god idé at tage på et gourmetophold i København i weekenden. Det kan nemlig være, at der sker noget ekstraordinært, fordi det er weekend. Du kan derved komme til at opleve ekstra meget, når du besøger den danske hovedstad i weekenden. 

Hvad kan jeg lave under et gourmetophold i København?

Der er masser, du kan tage dig til, når du er på et gourmetophold i København. Der er både en del gratis fornøjelser, og så er der oplevelser, der koster noget. Du kan selv vælge, om du vil bruge ekstra penge på at opleve noget eller ej.

Hvornår kan jeg tage på et gourmetophold i København?

Hvis du gerne vil på et gourmetophold i København, så kan du komme afsted lige præcis, når du ønsker det. Det er altså muligt at tage på et gourmetophold i den danske hovedstad hele året rundt. Du vælger selv, om du vil booke et ophold i sommermånederne, vintermånederne m.m.