Bedste spaophold i Danmark 2024

Er du på udkig efter de bedste spaophold i Danmark tilbud? Her på siden finder du lækre spahoteller i Danmark, så du kan vælge dit favorit hotel. Lige meget om du drømmer om et luksus spaophold med dine venner eller et romantisk ophold med din partner, finder du et spaophold for dig her i oversigten.

Denne side indeholder reklamelinks

marienlyst-strandhotel.jpeg
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel har en fantastisk beliggenhed ned til kanten af Øresund og byder på mere end 165 hyggelige værelser, hvor du kan slappe af og glemme alt om hverdagens stress. Vil du gerne på et spaophold og slappe fuldt af, så er Marienlyst også oplagt for dig. Hotellet byder på fitness, spa og et stort boblebad, hvor du kan forkæle kroppen.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

kurhotel-skodsborg.jpg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kunne du godt tænke dig, at komme på et uforglemmeligt spaophold på Sjælland, så er Kurhotel Skodsborg en oplagt mulighed for dig. Kurhotel Skodsborg har en helt fantastisk spa-afdeling, hvor der er et bredt udvalg af massage-, spa- og skønhedsbehandlinger. Derudover er København centrum en meget kort tur derfra, så du kan også tage et smut forbi hovedstaden.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

hotel-viking-spa-wellness.jpg
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Hotel Viking Aqua Spa og Wellness er et af Danmarks bedste spahoteller, som har en kæmpe stor spaafdeling der er topmoderne og byder på alt hvad du kan drømme om. Hotellet har tagterrasse med pool og en enestående havudsigt. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse, som hotellets dygtige kokke laver til dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Steigenberger-Alsik.jpg
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Steigenberger Alsik har en enestående beliggenhed få minutter fra en lækker badestrand. Vil du på stranden er Steigenberger altså oplagt. Det er dog ikke en gang nødvendigt at forlade hotellet, da hotellet har alt hvad man skal bruge for ultimativ afslapning. Hotellet har et fantastisk spa- og wellnesscenter, som fitness, bar og gratis wi-fi til alle gæster.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

himmerland-golf-og-spa-resort.jpeg
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Himmerland Golf & Spa Resort byder dig velkommen til hyggelige omgivelser, hvor du kan slappe fuldstændig af og glemme alt om hverdagens hektiske liv. Hotellet har mange topmoderne faciliteter, som sikrer, at du får så godt et ophold som overhovedet muligt. Derudover er der både spa, pool og fitness hos hotellet, som du også kan nyde under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

fjordgaarden.jpeg
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Fjordgaarden er et enestående kurhotel, som byder dig velkommen til de smukkeste omgivelser og giver dig muligheden for at forkæle krop og sind med deres lækre wellness afdeling. Derudover har hotellet også en restaurant, hvor kokkene står klar til at give dig en stor gastronomisk oplevelse baseret på friske råvarer sammen med en udsøgt vin.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

hotel-thinggaard.jpg
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard i Hurup byder dig indenfor til hyggelig omgivelser, hvor du kan slippe væk fra den travle hverdag og nyde et spaophold, som du sent vil glemme. Hos hotellet er der en nærliggende golfbane, som du nemt kan tage ud at spille på, hotellet har boblebad, samt mange andre gode faciliteter, som du frit kan gøre brug af under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Hotel-Vejlefjord.jpg
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Små to minutter fra en helt fantastisk badestrand kan du finde Hotel Vejlefjord, som byder dig indenfor til muligvis det bedste sted at slappe af i hele Danmark. Med ikke mindre end 1.800 m2 stor kur- og spabad afdeling, så er der utroligt mange mulighed for behandlinger og spa. Derudover har hotellet både restaurant og spa, hvor du kan nyde mad og drikke.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

kokkedal-castle-copenhagen.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Vil du gerne på et uforglemmeligt ophold i nogle helt unikke omgivelser, så er Kokkedal Castle Copenhagen det perfekte sted for dig. Slottet ligner noget der er taget ud af et eventyr og byder derudover på luksuriøse faciliteter, som spa og en fantastisk pool. Derudover har hotellet en lækker restaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

strandhotellet-blokhus.jpg
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Hvis du elsker solskin, havets bølger og en fantastisk stemning, så er Strandhotellet Blokhus den perfekte mulighed for dig. Her kan du nyde et afslappende spaophold hos deres wellness-center, som både har pool sauna, fitness og mere til. Derudover ligger hotellet lige ned til stranden og byder på mad i særklasse, som du kan nyde med udsøgte vine.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Hotel Fakkelgaarden byder dig indenfor til hyggelige rammer og gode værelser, hvor du i en kort stund kan komme væk fra hverdagens stress og nyde et godt spaophold. Hos Hotel Fakkelgaarden er der mange gode faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Derudover har hotellet også en enestående restaurant med de lækreste retter.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

hotel-bretagne.jpg
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne er et klassisk hotel, som ligger i den hyggelige badeby Hornbæk. Fra hotellet er der en fantastisk usidgt over en sø, samt Øresundsstrædet. Derudover har hotellet en restaurant, som byder på lækre retter og kolde drink. Om aftnen kan du hvile hovedet og kroppet på et af deres hyggelige værelser. Der er derudover spændende seværdigheder lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

benniksgaard-hotel.jpg
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard Hotel ligger midt i den smukkeste sønderjyske natur og byder dig indenfor til et afslappende ophold, hvor du kan slappe fuldstændigt af og glemme alt om hverdagens stress. Hotellet har den fineste udsigt over Flenborg Fjord og ligger derudover kun 5 km fra den altid hyggelige by Gråsten, som du også kan besøge under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel-Koldingfjord.jpg
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Hotel Koldingfjord er et meget imponerende hotel, som har til huse i en unik bygning der stammer helt tilbage fra 1911. Hotellet ligger små 12 minutter fra centrum af Kolding, så der er også god mulighed for at tage ind og besøge byen, hvis man har lyst til det. Hos hotellet kan du nyde alt fra pool til et topmoderne træningscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

comwell-kellers-park.jpg
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Hvis du besøger Børkop og gerne vil på et uforglemmeligt spaophold, så er Comwell Kellers Park lige noget for dig. Her kan du nyde en lækker pool, gode spamuligheder og moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Derudover er der også flere populære seværdigheder i gåafstand, som f.eks. Brejning Kirke.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

comwell-kongebrogaarden.jpg
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden er et luksuriøst hotel, som har en enestående beliggenhed tæt på en utroligt hyggelig lystbådehavn. Fra hotellet har du en fantastisk udsigt over Lillebælt, og så er du kun 5 minutter fra både Middelfart og Snoghøj. Det perfekte hotel for dig, som gerne vil slappe fuldstændigt af, men der er også en golfbane ved siden af.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

comwell-borupgaard.jpg
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Comwell Borupgaard har til huse i en idyllisk nordsjællands herregård, hvor du har mulighed for at få et uforglemmeligt spa- og wellnessophold, som din krop og sjæl uden tvivl vil elske. Derudover har hotellet også en helt fantastisk restaurant, hvor du kan nyde både danske og internationale retter i særklasse, som er tilberedt på friske lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

helnan-marselis-aarhus.jpg
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Hotel ligger med en fantastisk beliggenhed i Aarhus og byder dig indenfor til et afslappende ophold, hvor den travle hverdag kan forsvinde ud af hjernen en kort lille stund. Her er der ro fra kattegat og en smuk udsigt over Danmarks unikke kystlinje. Derudover er du også kun syv minutter fra Aarhus’ fantastiske byliv.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

gourmetophold-hotel-amerika.jpeg
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Hotel Amerika ligger lige ned mod Mariager Fjord og har efter manges mening nogle af de smukkeste omgivelser i hele Danmark. Skoven Østerskov kombineret med Maeriager Fjord skaber nemlig noget helt specielt. Hos Hotel Amerika kan du derudover nyde lækre retter og kolde drikke hos den populære og enestående restaurant, der er ved hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Kolding-Hotel-Apartments.jpg
Hotels.com

Kolding Hotel Apartments

4/5

Kolding Hotel Apartments er det oplagte valg for dig, som gerne vil på et spaophold, samt besøge den hyggelige by Kolding. Hos hotellet er der en bred vifte af moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. De sikrer at du får et godt ophold og derudover er der mange spændende attraktioner i nærheden, som f.eks. Borchs Gard.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Hotel-Faaborg-Fjord.jpg
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Hotel Faaborg Fjord ligger meget tæt på en fantastisk badestrand, hvor du kan nyde havets bølger og solens strpler. Derudover byder hotellet dig indenfor til fitness og mange andre gode faciliteter, som sikrer, at du får et afslappende ophold. Sidst men ikke mindst har hotellet også en enestående restaurant, hvor du kan nyde retter i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

ruths-hotel.jpg
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths Hotel er et yderst stilfuldt hotel, som er ekstremt populært, specielt om sommeren i Skagen, når folk fra hele verdenen tager til Skagen for at opleve denne unikke by. Hotellet lige ved siden af stranden og byder på en helt fantastisk restaurant, hvor de talentfulde kokke står klar til at servere retter og drikke i særklasse, som du sent vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

clarion-hotel-copenhagen-airport.jpg
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Clarion Hotel Copenhagen Airport ligger direkte forbundet til Terminal 3 i Københavns Lufthavn og byder dig indenfor til eksklusive omgivelser, hvor du kan nyde livet og slappe maksimal af. Hotellet har et enestående spa- og wellnesscenter, og byder derudover på en restaurant i særklasse, hvor du kan nyde de lækreste retter, som er ledsaget af en kold drink.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Hotel-Kirstine.jpg
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Hotel Kirstine ligger i Næstved og byder dig indenfor til familievenlige rammer, hvor der er mulighed for spabehandlinger og ulttimativ livsnydelse. Hotellet har bl.a. døgnåbent, roomservice og meget mere. Derudover er der kort vej til mange spændende seværdigheder, som f.eks. Rønnebæksholm Gofd, dom er et meget populært slot. Det perfekt hotel for dig, som gerne vil slappe.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

hotel-kong-arthur.jpg
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Hotel Kong Arthus ligger på Nørre Søgade i København og byder dig indenfor til luksuriøse rammer, hvor du kan forkæle kroppen med mad i særklasse, topmoderne faciliteter, som hyggelige værelser, hvor du ka slappe fuldstænigt af. Derudover er Hotel Kong Arhur et miljøvenligt hotel, som går op i det effekt på miljøet. Hotellet bar et lækkert spa.og wellnesscenter.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Griffen-Spa-Hotel.jpg
Hotels.com

Griffen Spa Hotel

4/5

Lyder et ophold på Rønne ved hotellet Griffen Spa Hotel som noget for dig? Det er ikke svært at forstå hvorfor. Hotellet byder nemlig på en helt fantastisk beliggenhed, samt et af Nordens bedste spa- og wellnessafdelinger. Hotellet har også en restaurant, hvor du kan nyde mad i særklase,. Dertil har hotellet mange moderne faciliter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Munkebjerg-Hotel.jpg
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Inde midt i den smukke skov, Munkebjergskoven, kan du finde et helt unikt 4-stjernet hotel. Fra hotellet har du direkte adgang ned til Vejle Fjord og har derudover en helt unikt udsigt. Vil du gerne på et spaophold i Jylland, så er er ikke nogen tvivl om, at dette hotel er lige noget for dig. Hotellet byder derudover på moderne faciliter, som du kan bruge.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

hotel-hesselet.jpg
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Hotel Hesselet ligger i Nyborg og inviterer dig indenfor til et ophold, som du vil huske på i meget lang tid efterfølgende. Der e en helt unikt stemning over hotellet, som man ikke kan opleve noget andet sted. Hotellet ligger lige ned til en fantastisk badestrand og derudover er det både mulighed for at hoppe i poolen eller at spille golf.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

hotel-troense.jpg
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Hotel Troense er et helt unikt hotel, som byder dig indenfor til et spaophold, hvor du kan glemme hverdagens stress og bare fokusere på at nyde livet. Hotellet har en smuk beliggenhed på Fyn nær Svendborg og er nærmest et lille oase, hvor man ikke kan andet end at komme i godt humør og nyde livet. Hotellet har også en fantastisk restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Hvad er et spaophold?

Et spaophold er en form for ophold, hvor der er fokus på wellness og spa. Derfor bliver denne opholdstype også kaldt for et kurophold og et wellnessophold. Udover at du får et værelse, så du kan overnatte på spahotellet, får du også adgang til diverse spa- og wellnessfaciliteter.

Disse faciliteter befinder sig typisk både indendørs og udendørs. På et spahotel finder du alt lige fra termiske bade til saunaer, saltbade, pools og meget mere. Dog varierer dette selvfølgelig fra sted til sted. Samtidigt kan du ofte for et ekstra tillæg få en massage, en ansigtsbehandling eller noget helt tredje. 

Hele formålet med at tage på et spaophold er, at du får slappet af. Du vil opleve, at du får en fornyet energi, hvilket er godt for både krop og sjæl. Når du tager hjem, er du derfor klar til at klare alle hverdagens gøremål igen.

Hvad koster et spaophold?

Det er meget forskelligt, hvad et spaophold koster. Det kommer nemlig an på en del forskellige faktorer, hvorfor vi ikke kan give dig en fast pris. For at finde en eksakt pris er du nødt til at klikke dig ind på enkelte spaophold for at se, hvad det vil koste dig.

Når det kommer til prisen, så afhænger den blandt andet af antallet af overnatninger og antallet af gæster. Desuden skal du være opmærksom på, at prisen kan variere en del alt efter, hvornår du booker et ophold.

Det kan eksempelvis sagtens være, at et ophold på et spahotel er langt billigere i hverdagene i forhold til en overnatning i en weekend. Rent faktisk vil du ofte se, at netop dette er tilfældet. Så hvis du har mulighed for det, og hvis du gerne vil spare nogle penge, er det en god idé at tage af sted i en hverdag.

Dette er helt bestemt en fordel for dig, der leder efter et godt tilbud eller et billigt spaophold. Endvidere har maden også en indflydelse på prisen. For eksempel er et spaophold med en gourmetmenu dyrere sammenlignet med, hvis det ikke er med en gourmetmenu.

Vi anbefaler, at du tager et kig på flere forskellige spahoteller i Danmark, hvorefter du finder frem til dit foretrukne hotel. Herefter kan du klikke videre ind på vores samarbejdspartners side lige her, så du kan se, hvad det vil koste dig at booke en overnatning på det pågældende hotel. Er det for dyrt for dig, kan du blot kigge videre og finde et andet lækkert spahotel i vores oversigt.

Find et godt spaophold tilbud

Trænger du til at slappe af og komme ned i gear? Eller vil du bare gerne forkæle dig selv? Så bør du overveje at booke et spa ophold. Ikke nok med at det bare er rart at komme lidt væk hjemmefra, så kan det også gavne dig på andre måder at være på et spahotel.

Når du er afsted, skal du nemlig ikke tænke på andre end dig selv. Derfor er det en stor fordel sommetider at smide alt, hvad du har i hænderne og finde et godt spa ophold tilbud. Du kan blandt andet overveje at finde et spaophold på Sjælland eller et andet sted i Danmark her på siden.

Her finder du spaophold i forskellige prisklasser. Leder du efter en god deal, er det værd at kigge med her. Sommetider har vores samarbejdspartnere nemlig gode tilbud, som du kan få glæde af. Desuden kan du vælge at tjekke spahotellers nyhedsbreve eller vente på de store tilbudsdage, hvis du er på jagt efter billige spa ophold.

Vidunderlig spaophold med udendørs pool

Sådan finder du det perfekte luksus spaophold for dig

Her på vores side får du et godt overblik over nogle af de bedste spaophold for 2 i Danmark. Med disse spaophold kan du være sikker på, at du får en uforglemmelig oplevelse, hvor du bliver forkælet fra top til tå.

Mange af disse spahoteller i Danmark er forsynet med både lækre og hyggelige værelser, fantastisk mad og fremragende spafaciliteter. Ydermere er beliggenheden som regel helt i top, så du kan gå skønne ture langs vandet, i skoven eller lignende.

Men i og med at der findes så mange spaophold i Jylland og resten af Danmark, kan det være svært at finde det perfekte spahotel for dig. Det bør nemlig være et spahotel, der passer til lige præcis dine og din rejsemakkers ønsker og behov.

Først og fremmest anbefaler vi, at du tager et kig på de forskellige luksus spa ophold og spahoteller her på siden. Det kan give dig et indblik i, hvad du har at vælge mellem. Du vil højst sandsynligt allerede finde et spahotel, der falder lige i din smag. Du kan læse meget mere om de forskellige spahoteller, hvis du klikker videre ind på dem. 

På den måde kan du nemmere se, om de opfylder dine krav. Det kan være, at du ønsker et spahotel med specifikke spafaciliteter, eller at spahotellet skal have en helt bestemt beliggenhed. Derudover kan det være, at du ønsker at tage på et kur og spa ophold med en gourmetmenu, hvis du er meget entusiastisk omkring god mad.

Finder du det perfekte spahotel, kan du trygt booke et ophold. Vi er helt sikre på, at du får en fantastisk tid sammen med en, du holder af.

Lad batterierne op på en spa i Danmark

På et ophold med spa er der ingen tvivl om, at du vil få ladet dine batterier op til fulde. Måske har de været helt flade den seneste tid? Det kan vi godt forstå. Det kan nemlig være hårdt at få alle ender til at gå op i en højere enhed, hvis du har travlt med arbejde, børn, daglige gøremål og så videre.

Når du har tid til at trække stikket for en stund, anbefaler vi helt klart, at du besøger en spa med overnatning. Vi elsker alle sammen at slippe for alle hverdagens gøremål fra tid til anden. Og det kan du komme til på et spaophold i Danmark.

I stedet er der andre, der sørger for det hele for dig. Du skal bare læne dig godt tilbage og nyde, at du for én gangs skyld ikke er den, der skal klare ærterne. Så hvis du har brug for at komme helt ned i gear, er det bare med at booke et spaophold. Du kan finde det ideelle spaophold for dig her hos Findophold.

Overrask en du holder af med et ophold på et spahotel

Hvis du gerne vil overraske en, du holder af, så bør du overveje at købe et spaophold i Danmark. Der findes nemlig ikke noget bedre end en gave, der er fyldt med luksus, velvære og selvforkælelse.

Et spaophold kan gives til hvem som helst i gave. Du kan vælge at overraske din partner med en romantisk tur. Men du kan også sagtens forkæle dine forældre, dine søskende eller en god ven eller veninde med en tur på et spahotel. Det er helt op til dig, hvem du giver sådan en gave til.

Vælger du at give et spaophold i gave, kan du gøre det på flere måder. Du kan vælge at bestille et ophold, hvorefter du giver det til vedkommende. Dog vil dette højst sandsynligt kun kunne fungere, hvis du giver opholdet som en overraskelse til din partner.

I stedet for bare at booke et ophold kan du vælge at give et gavekort til et specifikt spahotel eller generelt til et spaophold. Vælger du den første mulighed, kan det eventuelt være fordi, at du kender et spahotel, som gavemodtageren elsker.

Ønsker du derimod, at gavemodtageren selv skal have en indflydelse på både dato og sted, skal du vælge den anden mulighed. Om du skal vælge det ene eller det andet kommer helt an på, hvad du har af ønsker samt gavemodtageren.

Det får du, når du booker en spa med overnatning

Når du booker et spaophold i Danmark, er der typisk flere ting inkluderet i prisen. Dog kan dette variere fra sted til sted, så det er vigtigt, at du læser alle oplysninger igennem. På den måde undgår du nogle overraskelser.

Men de fleste spahoteller har flere ting til fælles i forhold til, hvad du får på et spaophold. Disse er følgende:

  • Overnatning på et lækkert værelse
  • Adgang til diverse spa- og wellnessfaciliteter
  • Diverse mad og drikke (typisk aftensmad og morgenmad)
  • Gratis Wi-Fi
  • Gratis parkering
  • Badekåbe og tøfler

Ovenstående er i langt de fleste tilfælde inkluderet i opholdet, hvis du booker en spa med overnatning. Desuden vil nogle spahoteller tilbyde adgang til et fitnesscenter eller til golfbaner. 

Men det kan være, at du skal betale ekstra for denne ydelse. Dette gør sig ydermere gældende, hvis spahotellet tilbyder spabehandlinger såsom massage, ansigtsbehandling og så videre.

Sæt fokus på romantikken på et spaophold for 2

I en travl hverdag kan det være vanskeligt at sætte tid af til at være romantiske og kigge hinanden dybt i øjnene. Dog er det for alle parforhold vigtigt, at der sommetider bliver gjort plads til dette. Alle par har brug for kvalitetstid og dybe samtaler, hvilket bestemt er en mulighed på et spaophold for 2.

Der er ikke et eneste par, som ikke vil have godt af at komme væk fra hjemmets fire vægge og bare nyde hinanden. Romantikken vil uden tvivl blomstre på et spa hotel i Danmark, da I får tid til alle de ting, som I måske ikke altid når derhjemme.

Måske trænger I bare til at snakke om alt mellem himmel og jord? Eller måske er det bare for én gangs skyld rart at være et sted, hvor I kan snakke sammen uden at blive afbrudt af børn og så videre?

På et spa hotel i Danmark kan du komme helt tæt på din partner, mens I på samme tid får det hele serveret. I kan endda mange steder få en parmassage eller lignende, hvis I har lyst til det. 

Så tag på et spahotel og forkæl dig selv og din partner med alle mulige lækre ting. Der findes intet mere luksus end et spaophold for 2, hvor I kan fordybe jer i hinanden og jeres parforhold.

Et spaophold for 2 er for andet end blot kærestepar

Selvom rigtig mange kærestepar nyder at tage på et spaophold for 2, så er det skam slet ikke kun for par. Hvis du ikke har en kæreste eller en partner, kan du sagtens tage af sted alligevel.

Du kan eksempelvis tage din mor eller din veninde med under armen. Der er intet mere hyggeligt end masser af samvær med din mor, hvis I ikke får set hinanden så meget. Derudover kan du med din veninde have en fantastisk hyggelig dag, hvor I kan tøsesnakke om alt mellem himmel og jord.

Når du er på et spahotel i Danmark, vil du selvfølgelig se, at der er mange par over det hele. Men du vil skam også se, at der er andre afsted. Derfor skal du slet ikke holde dig tilbage, hvis du gerne vil på et spaophold, men ikke har en partner.

Desuden kan det endda være, at du kan tage dine børn med, hvis du ønsker det. Dog er det værd at undersøge dette, inden du booker et ophold, da nogle spahoteller kun er for voksne. Det vil være ærgerligt først at finde ud af dette senere, hvorfor du bør kigge nærmere på spahotellets hjemmeside. Kan du ikke finde nogle oplysninger på siden, bør du i stedet ringe eller skrive en e-mail til hotellet for at få et svar.

Få tilfredsstillet dine smagsløg på et ophold med spa

Alle spa hoteller i Danmark er naturligvis fyldt med diverse spa- og wellnessfaciliteter. Og det er også derfor, at de fleste vælger at tage på et spahotel. Men rent faktisk er det slet ikke det eneste, som du bør glæde dig til.

Maden er endnu en af de ting, som spahoteller er kendte for. Måske kommer du endda til at spise på et spahotel med en gourmetmenu. Drømmer du om det, er det værd at tjekke, inden du booker et spaophold på Fyn.

Når du ankommer på dit spaophold, bliver du sommetider tilbudt gratis kaffe og kage. Er det ikke med i prisen, kan du altid selv købe det i restauranten eller loungen. Det vil klart være den perfekte start på dit ophold.

Derefter kan du se frem til en lækker aftenmenu, der typisk består af flere retter. Du kan være sikker på, at kokken har kræset om maden på bedste vis, så dine smagsløg har noget at glæde sig til. Faktisk vil dine smagsløg blive tilfredsstillet på fineste vis, da maden altid er helt fantastisk på et spahotel i Danmark. Desuden kan du på ingen måde undgå at blive mæt.

Nu tænker du, at det næsten må være nok, når det kommer til mad på et spaophold. Det er dog ikke helt sandt. For du får som regel også morgenmad med i prisen. På mange spahoteller består morgenmaden af en morgenbuffet, så du kan vælge lige netop den morgenmad, du bedst kan lide. Det kan være alt lige fra æg til bacon, pølser, pandekager, brød, morgenmadsprodukter og så videre.

Alt i alt er maden en af de helt store nydelser på et spaophold i Danmark.

afslapning i spaafdelingen

Omgivelserne er værd at se frem til på en spa i Danmark

Ikke nok med at maden er et af højdepunkterne på et spahotel i Danmark, så er omgivelserne heller ikke at kimse af. Spahoteller har nemlig i langt de fleste tilfælde en fantastisk beliggenhed, som enhver person vil elske.

Typisk finder du spahoteller tæt på havet, ved en skov eller andre naturskønne omgivelser. Du kan i hvert fald være helt sikker på, at spahoteller ligger et sted, hvor du kan gå mange hyggelige ture. 

At være udenfor i den friske luft er også godt for din krop og din sjæl. Det kan give dig en masse velvære og ligeledes være med til at tanke dine batterier op. Så hvis du har tid til det, bør du tage dit normale tøj på og udforske det omkringliggende område. Du vil bestemt ikke fortryde det.

Du kan opleve en masse på et spaophold

På et spaophold vil de fleste selvfølgelig gerne benytte sig af spafaciliteterne så meget som muligt. Dette er også klart det mest fornuftige, hvis du kun er på et spahotel med en enkelt overnatning. Her vil der næsten ikke være tid til andet, da du ydermere skal spise god mad og have samvær med dem, du er afsted med.

Men hvis du er afsted i flere dage, så kan det sagtens være, at du bliver en smule træt af hele tiden at være på spahotellet. I stedet for blot at ligge og dase i den varme pool hele dagen kan du tage ud og opleve noget andet.

Hvis du er tæt på en by, du aldrig har besøgt før, kan du eventuelt give dig i kast med dette. Det kan blandt andet være, at der er spændende seværdigheder, attraktioner eller sjove oplevelser i nærheden. 

Så hvis du skal være afsted i en længere periode, kan du undersøge dine muligheder, inden du ankommer til hotellet. På den måde er du forberedt på, hvad du ellers kan lave, hvis du bliver træt af spafaciliteterne.

Derfor bør du tage på et spaophold

Hvis du overvejer at booke et spaophold, men ikke er helt sikker på, om det er noget for dig, bør du læse med videre her. Der er nemlig rigtig mange gode grunde til, hvorfor du bør tage på et spaophold i Danmark.

For det første er et spaophold ren og skær luksus. Du skal ikke røre en ringer, og du behøver slet ikke at tænke på noget. Du skal blot fokusere på at slappe af og nyde din tid på spahotellet. Hvis du har børn, kan det være en velfortjent overnatning væk fra børnene, mens de bliver passet af bedsteforældrene.

Når det kommer til maden, skal du heller ikke sørge for noget. Du sætter dig bare til bords, hvorefter maden bliver serveret for dig. Efterfølgende kan du fortsætte med en lækker drink eller gå op på dit værelse for at slappe af. Du skal hverken rydde op, vaske op eller lignende. Hotellets personale sørger for, at dit ophold kun handler om dig, da du bliver forkælet på bedste vis.

En anden god grund til at besøge et spahotel er, at du kan få fornyet energi. Måske har du i lang tid kørt på pumperne og slet ikke haft tid til at slappe af? Det er hverken kun for dit fysiske eller psykiske helbred. I sådan et tilfælde er et ophold på et spahotel den ideelle løsning for dig. 

Et spahotel er godt for både krop, sjæl og sind, da du bare kan fokusere på at være i nuet. Selvfølgelig kan det være svært at slippe det hele derhjemme. Men sommetider skal du give dig selv tiden til det, så du kan passe godt på dig selv.

Book dit spaophold i Danmark via Findophold

Leder du efter det bedste spaophold i Danmark, bør du tage et kig her på Findophold. Vi har nemlig sørget for at samle alle de lækreste spahoteller i Danmark, så du enkelt og ligetil kan få et overblik over dine valgmuligheder.

Vi har nøje udvalgt alle de forskellige spahoteller, da vi ønsker, at du får en uforglemmelig oplevelse. Inden du booker et ophold, anbefaler vi, at du grundigt læser alle informationer om det enkelte spahotel.

Det kan du gøre ved at klikke dig direkte videre ind på spahotellets eller vores samarbejdspartners side. Her finder du alle de informationer, som du bør vide, før du bestiller et ophold. Vi ønsker dig en fantastisk fornøjelse på dit næste spaophold i Danmark!

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvad er prisen for et spahotel?

Prisen på et spaophold varierer fra sted til sted. Derudover afhænger prisen af, hvornår du booker dit ophold. Eksempelvis er det typisk nemmere at finde et billigt spaophold i hverdagene sammenlignet med i weekenden. Vi anbefaler, at du holder øje med gode tilbud her på siden.

Hvilket spaophold i Danmark er det bedste?

Der findes mange lækre spaophold og spahoteller i Danmark. Derfor bør du tage et kig på flere spahoteller, før du vælger din favorit. Vi kan nemlig ikke give dig et konkret svar på dette spørgsmål, da det kommer an på dine ønsker og behov. 

Hvad skal jeg pakke i tasken til et spaophold?

Når du skal på et spaophold i Danmark, er der flere ting, du bør have med. Du skal eksempelvis pakke tøj og sko, badetøj, toilettaske og penge. Du behøver ikke meget mere end det. Det vigtigste er næsten penge og badetøjet, så du kan benytte dig af spafaciliteterne.

Kan jeg kun tage på spaophold i Danmark?

Nej, du kan ikke kun tage på et spaophold i Danmark. I dag er det muligt at tage på et ophold med spa i mange forskellige lande. Du kan blandt andet finde spahoteller i Tyskland samt i Sverige. Disse spahoteller er typisk lige så lækre, som dem du finder her i Danmark.

Må mine børn komme med på et spahotel i Danmark?

Det er svært at svare på, da det kommer an på stedet. Derfor anbefaler vi, at du kigger på spahotellets hjemmeside eller ringer til dem for at høre nærmere. Mens nogle steder byder børn velkomne med åbne arme, er andre spahoteller forbeholdt for voksne.