Bedste badehoteller på Sjælland 2024

Badehoteller på Sjælland ligger på nogle af de bedste lokationer, da de er placeret lige ved vandet. Så er du vild med at opholde dig ved vandet, bør du kigge nærmere på et ophold på et badehotel. Her på siden kan du få et godt overblik over alle de bedste badehoteller på Sjælland.

Denne side indeholder reklamelinks

marienlyst-strandhotel.jpeg
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Det historiske badehotel Marienlyst Strandhotel giver gæsterne mange dejlige oplevelser. Der er for eksempel den private strand med udendørs spa. På hotellet findes et skønt spa-område med swimmingpool, fitness og yoga. Desuden får hotellets gæster fri adgang til kasino og hotellets øvrige faciliteter. Fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

strandhotel-rosnaes.jpeg
Hotels.com

Strandhotel Røsnæs

3/5

Hav udsigt over Kalundborg Fjord og Storebælt, når du bor på Strandhotel Røsnæs. Det smukke hvide badehotel ligger lige ud til vandet, hvilket kan ses fra flere af værelserne. Den private stenstrand er skøn at gå tur ved, og via badebroen kommer du nemt i vandet. Hotellets franskinspirerede restaurant har et godt og varieret menukort. Alt i alt det perfekte sted at holde weekend eller ferie.

Laveste pris for 2 personer: 719 kr.

hotel-bretagne.jpg
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne Badehotel ligger skønt i Hornbæk. Det har eksisteret siden 1939. Fra hotellet er der udsigt ud over Øresund og en nærliggende sø. Hotellets restaurant byder på nordiske og franske retter. Ud over en af landets bedste sandstrande så kan du også opleve områdets øvrige attraktioner og seværdigheder. Her er kort afstand til det meste af Nordsjælland.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

gilleleje-badehotel.jpg
Hotels.com

Gilleleje Badehotel

3/5

I 1895 blev Gilleleje Badehotel oprindeligt opført. Dengang fungerede det som pensionat, og i dag er det et af landets mest romantiske badehoteller. Det har også et af landets bedste beliggenheder på Gilbjerg, der ligger 30 meter over kystlinjen. Det giver en forrygende udsigt ud over Kattegat og Øresund. Der bydes på forskellige former for wellness, og forplejningen er i top.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

dragoer-badehotel.jpg
Hotels.com

Dragør Badehotel

3.5/5

Tilbage i 1907 blev Dragør Badehotel bygget. Selv om hotellet gennem årene er blevet renoveret og ført uptodate, så er der stadig en meget autentisk stemning på det 3-stjernede hotel. Det er et romantisk badehotel med 32 værelser af forskellige størrelser. Det er superhyggeligt indrettet, og stemningen er venlig og hyggelig.

Laveste pris for 2 personer: 755 kr.

kurhotel-skodsborg.jpg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er indrettet i de meget karakteristiske hvide bygninger, som kan ses fra Strandvejen. Her kan du nyde udsigten ud over Øresund, den dejlige forplejning og de mange wellness-tilbud. Det moderne spa-hotel byder for eksempel på havbade, spa-oplevelser, diverse behandlinger og fitness. Her er det nemt bare at nyde livet.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

roedvig-kro-og-badehotel.jpg
Hotels.com

Rødvig Kro & Badehotel

3/5

På Rødvig Kro & Badehotel kommer du meget tæt på naturen. Her er den dejligste udsigt ud over Østersøen og Stevns Klint. Stemningen på den charmerende kro er super hyggelig og afslappet. Det er god service, og forplejningen klares af restauranten, der byder på retter, der er tilberedt af lokale råvarer. Velegnet til enlige, par og familier.

Laveste pris for 2 personer: 1.350 kr.

helenekilde-badehotel.jpg
Hotels.com

Helenekilde Badehotel

3.5/5

Det smukke Helenekilde Badehotel ligger perfekt placeret ved stranden. Der er en autentisk badehotel-stemning på det lyst indrettede hotel. De gode værelser i forskellige størrelser er super hyggelige. På stranden kan du sole dig, gå ture og bade, og på hotellet kan du nyde et godt måltid mad, en kop kaffe eller en drink. Et ophold her er velegnet for enlige, par og familier.

Laveste pris for 2 personer: 2.695 kr.

Hotel-Hornbaekhus.jpg
Hotels.com

Hotel Hornbækhus

3/5

Du kommer til at bo lige ud til Hornbæk Strand, når du tjekker ind på det charmerende Hotel Hornbækhus. Der er en uformel og hyggelig stemning på hotellet. Der er nogle gode værelser af forskellige størrelser, og de fleste af dem har direkte adgang til haven eller balkonen. Hotellets restaurant byder på morgenmad, og middag kan tilkøbes. Fællesarealerne indbefatter også en hyggelig pejsestue. Fri parkering

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

havgaarden-badehotel.jpg
Hotels.com

Havgaarden Badehotel

3/5

Book et ophold på Havgaarden Badehotel, når du gerne vil have en autentisk badehotel-oplevelse. Det lille romantiske hotel har 18 røgfri værelser, og overalt hersker der en hyggelig og afslappet stemning. Du kommer til at bo tæt på stranden, og i nærheden af hotellet er der mange skønne naturoplevelser at få. Dejlig restaurant, have og terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

skovshoved-hotel.jpg
Hotels.com

Skovshoved Hotel

4/5

Det smukke hvide Skovshoved Hotel ligger på Strandvejen i Charlottenlund. Det har det gjort siden 1660, hvor det blev bygget. Det ligger meget tæt på en af de absolut mest populære badestrande i landet. Dernede har hotellet en privat badebro, som gæsterne frit kan anvende. Hotellets restaurant er særligt kendt for kvalitetssteaks og øvrige klassiske retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.110 kr.

Tisvildeleje-Strandhotel.jpg
Hotels.com

Tisvildeleje Strandhotel

2.5/5

Tisvildeleje Strandhotel er simpelthen så hyggeligt. De 24 røgfri værelser er individuelt indrettet, og overalt på hotellet hersker der en hyggelig og afslappet stemning. Strandhotellet ligger lige ud til en af Danmarks absolut bedste badestrande. Det kan du nyde døgnet rundt, når du er gæst her. Det lille charmerende strandhotel er velegnet for enlige, par og familier.

Comwell-Klarskovgaard.jpg
Hotels.com

Comwell Klarskovgaard

3.5/5

Hotellet Comwell Klarskovgaard er indrettet i en arkitektonisk moderne og rustik bygning. Stemningen på hotellet er afslappet og hyggeligt. Værelserne er enkelt indrettet, og nogle af dem har udsigt ud over vandet. I øvrigt byder hotellet på restaurant, bar, vinkælder, fitnesscenter og diverse sportslige aktiviteter. Det er et handicapvenligt hotel. Der er gratis parkering og gratis Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.054 kr.

Femhoej.jpg
Hotels.com

Femhøj

3.5/5

Femhøj er et meget idyllisk hotel i en autentisk byggestil. Den smukke bygning med de mange vinduer indeholder et 3,5-stjernet B&B. Der er 21 værelser på hotellet, og de har alle sammen te- og kaffefaciliteter. Desuden findes der et mødelokale og et konferencelokale. Der bydes dagligt på en god morgenmadsbuffet, og restauranten har et alsidigt menukort. Omkring bygningen er der have, terrasse og picnic-område.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Hotel-Villa-Brinkly.jpg
Hotels.com

Hotel Villa Brinkly

3/5

Hotel Villa Brinkly i Snekkersten er beliggende i en smuk træbygning på Strandvejen. Det er et bæredygtigt hotel med nogle gode værelser. Samtlige værelser er individuelt indrettet, og overalt på hotellet er der en hyggelig og afslappet stemning. Nogle af værelserne har havudsigt. Alle værelserne har te- og kaffefaciliteter. Der serveres en dejlig morgenmad. Gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.550 kr.

Badehotel-Soefryd.jpg
Hotels.com

Badehotel Søfryd

3.5/5

Badehotel Søfryd i Jyllinge er et hyggeligt hotel, der ligger lige ud til Roskilde Fjord. Det er et stille og roligt hotel med 28 værelser i forskellige størrelser. Restauranten er glimrende, og der findes også en god bar på hotellet. Der er mulighed for forskellige aktiviteter, som for eksempel roning og kanosejllads, billard og pool. Velegnet for enlige, par og familier.

Laveste pris for 2 personer: 990 kr.

Hotel-Villa-Strand.jpg
Hotels.com

Hotel Villa Strand

3/5

Du kommer til at bo lige ud til Kattegat, når du tjekker ind på Villa Strand i Hornbæk. Hotellet er hyggeligt og lyst indrettet, og det samme er værelserne. Det er et dejligt sted at trække sig tilbage til efter en dag på stranden eller en udflugt til nogle af områdets mange seværdigheder. Ud over hotelfaciliteter, så tilbyder Villa Strand også udlejning af festlokaler og mødelokaler.

Laveste pris for 2 personer: 1.400 kr.

Hotel-Gilleleje-Strand.jpg
Hotels.com

Hotel Gilleleje Strand

3/5

Bo i et af landets mest populære strandområder, når du besøger Hotel Gilleleje Strand. Det ligger tæt på vandet, og det er et gammelt originalt badehotel. Hotellet er enkelt og traditionelt indrettet. Overalt på hotellet er der meget hyggeligt. Nogle af værelserne har terrasse, altan eller havudsigt. Restauranten er eksklusiv, og der findes også en afslappet bar på hotellet. Der er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Hotel-Nysted-Havn.jpg
Hotels.com

Hotel Nysted Havn

3/5

Hotel Nysted Havn er indrettet i en flot rød murstensbygning. Det ligger tæt på havnen ved Østersøen. De 11 værelser er enkelt indrettet, og alle har te- og kaffefaciliteter og havudsigt. Der er en afslappet stemning overalt på hotellet. I øvrigt bydes hotellet på en bar, minigolf, legeplads, terrasse og mødelokale. Det er et handicapvenligt hotel. Gratis Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Rungstedgaard.jpg
Hotels.com

Rungstedgaard

3.5/5

Rungstedgaard fungerer som almindeligt hotel og som business hotel. Hotellet ligger lige ud til Øresund og en skøn sandstrand. Der er 141 røgfri værelser i forskellige størrelser på hotellet. Der er flere muligheder for god forplejning på hotellet. Det kan du få her: på restauranten, i baren, på caféen, i snackbaren og ved te- og kaffefaciliteterne på værelserne. Nyd også spa-faciliteterne på stedet.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

hotel-marina.jpeg
Hotels.com

Hotel Marina

4/5

På Hotel Marina i Vedbæk tjekker du ind på et moderne og strømlinet hotel. Det ligger lige ud til Øresund, og der er en dejlig stemning på hotellet. Værelserne er lyst og minimalistisk indrettet. På hotellet bydes der i øvrigt på følgende: bar, fitnesscenter, konferencelokaler og en hyggelig gårdhave. Kæledyr er velkomne på Hotel Marina. Der er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 858 kr.

Besøg nostalgiske og familievenlige badehoteller på Sjælland

Det er en fantastisk oplevelse at træde ind på et badehotel på Sjælland, når det er tro mod sin oprindelige indretning. Et badehotel er typisk nostalgisk i indretningen og udstråler en masse charme, som du ikke kan andet end at holde af.

Lige netop indretningen og atmosfæren er med garanti noget af det, som vil betage dig og resten af din familie. Freden og roen, som sådan et sted oser af, sænker sig hurtigt over alle gæsterne. Det er blandt andet en af grundene til, at det er blevet populært at besøge et badehotel.

Et badehotel på Sjælland er det perfekte sted for en familieferie, da det ligger tæt på vandet. Det betyder, at I som familie kan få jer en rigtig badeferie og bare slappe af med det. 

Der er mulighed for at bade, bygge sandslotte, begrave hinanden i sandet, spille strandtennis og meget mere. Der er altså masser af aktiviteter, I som familie kan hygge jer med, når I er på et ophold på et badehotel.

vidunderlig badestrand perfekt til en svømmetur

Tag på et skønt og romantisk ophold på et badehotel på Sjælland

Et ophold på et badehotel er ikke kun for familier. Badehoteller er også den perfekte lokation, hvis du vil på et skønt og romantisk ophold med din partner. På badehoteller på Sjælland er der en stor chance for, at romantikken kommer i fokus. Det er der nemlig både tid og ro til. 

I og med at der er så afslappende og hyggeligt på et badehotel, kan alle gæsterne ikke andet end at komme helt ned i gear. Du kan altså være sikker på, at det ligeledes kommer til at gælde for dig og din partner. Når først dagligdagens stress ikke længere har taget i jer, er der frit slag for, at de romantiske følelser kan komme op til overfladen. 

Forestil dig at I ankommer til badehotellet. I får jeres smukke værelse, smider rejsekufferten og går ned til vandet. Her går I en lang tur hånd i hånd uden snak. I lytter blot til bølgerne, mens I mærker jeres bare tæer i sandet. Af og til smiler I til hinanden, fordi det bare er så dejligt og fredeligt. 

Når I har gået en tur ved vandet, er du og din partner gearet helt ned og klar til den lækre aftenmenu, der venter på jer. Menuen er veltilberedt af hotellets dygtige kok og bliver serveret for jer på fineste vis. 

Mens I nipper af vinen og kigger hinanden dybt i øjnene, kan I snakke om alt mellem himmel og jord. Efter at middagen er overstået, er det tid til en godnatdrink, inden I går tilbage på værelset for at hygge jer. 

Sådan vælger du mellem de bedste badehoteller på Sjælland

Vi indrømmer gerne, at det er svært at vælge det bedste badehotel på Sjælland. Der er nemlig så mange dejlige badehoteller at vælge mellem, så det er nærmest et umuligt valg. Derfor kan vi godt med det samme afsløre, at vi ikke giver dig et specifikt svar på, hvilket badehotel der er det bedste. 

Da alle badehoteller på Sjælland er vidunderlige, skal du finde det hotel, der er det perfekte for dig. Du skal altså vælge et badehotel, der lever mest muligt op til dine krav og forventninger. 

Vi har alle sammen forskellige meninger og holdninger i forhold til, hvad vi gerne vil have ud af et badehotelophold. Derfor er det vigtigt, at du nøje overvejer, hvad du har af ønsker og behov. Det hjælper dig med at finde frem til dit foretrukne badehotel på Sjælland.

Først og fremmest er det en fordel, at du laver et budget. På den måde ender du ikke med at kigge på badehoteller, der er alt for dyre. Det vil indskrænke din søgning, så det bliver nemmere og mere overskueligt at finde et lækkert ophold.

Dernæst bør du kigge på omgivelserne ved badehotellet samt beliggenheden. Her kan du sortere de badehoteller fra, der ikke opfylder dine krav til omgivelserne. Det kan du ligeledes gøre i forbindelse med beliggenheden. 

Næste trin er at kigge på badehotellet indendørs. Lever badehotellets værelser samt fællesarealer op til dine forventninger? Og hvordan ser det ud med maden? Er det noget for dig eller ej? 

Der findes også badehoteller på Sjælland, som er forsynet med diverse spændende faciliteter. Det kan eksempelvis være en spa- og wellnessafdeling, et træningsrum eller noget helt andet. Hvis dette har din interesse, er det en god idé at undersøge, hvilke badehoteller der er udstyret med disse faciliteter.

Ovenstående faktorer kan hjælpe dig med at finde frem til det bedste badehotelophold på Sjælland for dig og din rejsemakker.

Glæd en anden med et badehotelophold på Sjælland i gave

Har du nogensinde tænkt på, at du kan give et ophold på et badehotel på Sjælland i gave? Det kan du rent faktisk. 

Du kan eksempelvis booke et specifikt badehotel i en bestemt periode og derefter overrække denne gave. Dog er dette i de fleste tilfælde kun muligt, hvis gaven er til din partner, da du formentligt ved, hvornår han eller hun har tid til at tage af sted. 

Er gaven til andre familiemedlemmer eller en god ven, er det typisk en bedre idé at give et gavekort til et specifikt badehotel. Derved kan gavemodtageren selv finde ud af, hvornår han eller hun vil indløse gaven. 

Måske synes du, at et gavekort er en yderst kedelig gave. Det kan det også være i mange tilfælde, da det er lidt ligesom at give kontanter. 

Men når det handler om et gavekort til et badehotel på Sjælland, så er der tale om en oplevelsesgave. Sådan en gave vil de fleste bestemt ikke have noget imod at få. Du bør tværtimod forvente, at du bliver faldet om halsen og får en stor krammer, da du er kommet med den bedste gave. 

Find et skønt badehotel på Sjælland på tilbud

Har du fået den glimrende idé at kigge efter et badehotel på Sjælland på tilbud? Så bør du have tålmodighed. Det er nemlig ikke altid, at det er muligt at finde et godt tilbud lige med det samme.

For at finde et godt tilbud kan du starte med at tilmelde dig nyhedsbreve hos de forskellige badehoteller på Sjælland. Når du har gjort det, skal du huske at læse disse nyhedsbreve. For i nyhedsbrevene fra badehotellerne vil der stå, hvis de i en periode tilbyder et ophold til en nedsat pris.

Er der lige pludseligt et ekstra godt tilbud, skal du ikke vente for længe med at bestille det. Du kan godt regne med, at der kun er et meget begrænset antal værelser til rådighed til den billige pris, hvorfor det bare er med at være hurtig.

Har du nogensinde kigget på dealsites? Hvis du ikke har benyttet dig af denne mulighed før, er det sider, hvor du sommetider kan være heldig at finde billige badehotelophold. Her skal du heller ikke tænke for længe over, om tilbuddet er noget for dig eller ej, hvis du skal have glæde af det. 

Hyg dig med disse oplevelser, når du overnatter på et badehotel på Sjælland

Har du masser af overskud til at tage rundt og kigge på forskellige seværdigheder på Sjælland, når du overnatter på et badehotel, har du mange muligheder. 

Der er masser af aktiviteter både indendørs og udendørs, som du kan fylde din dag med, hvis du ønsker det. Da der er så meget at vælge mellem, bør der også være flere oplevelser, der falder i din smag. Det kan eksempelvis være:

  • Tivoli
  • Skovtårnet
  • Fredensborg Slot
  • Ny Carlsberg Glyptotek
  • Den lille Havfrue
  • Botanisk Have
  • Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum
  • Hempel Glasmuseum
  • Eremitageslottet
  • Jægersborg Dyrehave

Har du brug for mere inspiration, kan du hurtigt lave en søgning på internettet. Herefter vil du finde flere gode forslag til spændende oplevelser i nærheden af det specifikke badehotel på Sjælland.

Find det perfekte badehotel på Sjælland ved hjælp af Findophold

Findophold er en helt særlig platform for dig, der ikke kan få nok af at tage på badehoteller. Her på siden kan du helt specifikt finde alle de bedste badehoteller på Sjælland. 

Er du på udkig efter et badehotel nær København eller et badehotel et andet sted på Sjælland, bør du kigge lige her. Vi har nemlig lavet et godt overblik over de lækreste badehoteller, så det bliver ikke nemmere for dig.

Dukker der et badehotel op, som du gerne vil vide mere om, kan du blot klikke dig videre ind på vores samarbejdspartneres sider. På deres sider kan du finde alle de oplysninger, du har brug for. Det er ligeledes her, at du kan booke et ophold på et badehotel, hvis du ønsker det.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Findes der badehoteller på Sjælland med havudsigt?

Du kan sagtens komme på et badehotel eller et hotel med havudsigt på Sjælland. Det kan eksempelvis være et hotel i Nordsjælland med havudsigt. Dog skal du være opmærksom på, at det ikke er sikkert, at der er havudsigt fra alle værelserne.

Hvornår er det bedst at besøge et badehotel på Sjælland?

I og med at badehoteller ligger tæt på vandet, vil mange umiddelbart mene, at sommeren er det bedste tidspunkt, når det kommer til at overnatte på et badehotel. Om sommeren er vandet nemlig varmere. Men er du vinterbader, kan du få glæde af at bade hele året. 

Er et badehotel på Sjælland for hele familien?

Et badehotelophold er bestemt for hele familien. Faktisk er det rigtig hyggeligt at overnatte på et badehotel med familien. Det kan blandt andet være en god idé at tage flere generationer afsted sammen.