Bedste spaophold på Fyn 2024

Et spaophold på Fyn er en opholdsform, som du og alle andre bør prøve bare en enkelt gang i deres liv. Det er nemlig en opholdstype, der virkelig får dig til at slappe af, da selvforkælelsen kommer op på et højere plan. Så skynd dig at komme af sted, hvis du trænger til at blive forkælet. Find de bedste spaophold på Fyn lige her.

Denne side indeholder reklamelinks

comwell-kongebrogaarden-2.jpg
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

På Comwell Kongebrogaarden bor I ud til charmerende Lillebælt. Den stilrene og kvalitetsbevidste indretning samt de skønne værelser, den dejlige mad og de lækre faciliteter får jer til at føle jer helt tilpas på et øjeblik. Nyd tiden sammen i poolområdet, hvor I kan falde helt til ro og nyde tilværelsen i selskab med hinanden.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Hotel-Faaborg-Fjord-2.jpg
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Det ret nye spa- og wellnessområde på Hotel Faaborg Fjord er det perfekte sted at flygte hen, når I skal have en pause fra hverdagen. Det er kun for voksne, og der er mange spændende faciliteter. I kan opleve dampbadet, infinity poolen, saltsaunaen, udendørs saunatønde, brusetunnel og meget mere. Det bliver med garanti den lækreste oplevelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

hotel-hesselet-2.jpg
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

På smukke Hotel Hesselet kan I vælge et kurophold, hvor der står nydelse på menuen. Her har I adgang til det skønne spa- og wellnessområde. Her venter jer en lækker pool, spabad, sauna og et fitnessrum, hvor I ønsker at træne. I kan også få dejlige behandlinger, hvis det lige er en massage, I mangler.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

hotel-troense-2.jpg
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Hotel Troense er et skønt hotel, der oser af stil og charme. Det vil I hurtigt opdage, når I lander på jeres værelse – enten med udsigt til Svendborgsund eller til hotellets hyggelige have. I er omringet af stemning, og I kan nyde godt af menuen i restauranten samt en dukkert i det friske hav.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Stik af på et weekendophold på Fyn med wellness for at komme ned i gear

Der findes bare ikke noget bedre end spa og wellness på Fyn eller et andet sted i Danmark. Føler du, at dine skuldre hele tiden sidder oppe ved dine ører, og føler du ofte, at din spændingshovedpine er ved at tage livet af dig? Så er det på tide at stikke af fra hverdagen for at komme helt ned i gear igen.

Så snart du går ind ad døren, vil du mærke en ro og fredfyldthed. Du bliver modtaget af en sød receptionist, der overrækker dig nøglen til dit værelse. Efter få minutter er du havnet på værelset, hvor der ligger en badekåbe på sengen. Der står også et par badetøfler klar til dig ved siden af sengen. 

Find derfor straks dit badetøj frem og ifør dig badekåbe samt tøfler. Når du har gjort det, er du klar til alle spa- og wellnessfaciliteterne. I spaområdet kan du vælge mellem mange forskellige aktiviteter, der alle sammen hjælper dig med at slappe af og komme ned i gear ligesom, at du vil få ny energi. 

Vælg din foretrukne aktivitet, luk øjnene og nyd det i fulde drag. Når du trænger til noget nyt, bevæger du dig stille og roligt hen til den næste aktivitet, som du gerne vil prøve. Undervejs vil du føle, hvordan hele din krop slapper af på bedste vis.

smuk gåtur i Fynsk by

Skru ned for hverdagen og op for romantikken med spa og wellness på Fyn

Et spaophold på Fyn er det perfekte ophold, hvis du vil skrue ned for hverdagen og op for romantikken. Det er det idelle sted, når de romantiske følelser skal have plads. Der er nemlig masser af forkælelse, velvære, nærvær, samhørighed og mange andre ting på programmet på et spaophold. 

Lyder det som noget for dig og din partner, så bør I straks kigge i kalenderen for at se, hvornår I har tid til at komme på et kæresteophold i kortere eller længere tid. Det betyder ikke noget, om det er sommer, vinter eller en anden årstid. Der er altid plads til at lade romantikken springe ud i fuldt flor under et spaophold i Jylland samt på Fyn. 

Du og din partner skal forvente, at I bliver helt afslappede under jeres ophold. Der findes ikke noget bedre end at være væk hjemmefra og kun skulle tænke over, hvilken sauna eller hvilket dampbad der skal afprøves. Desuden er det værd at bestille en lækker parmassage.

De charmerende værelser og den lækre menu under dit ophold gør også underværker, når det kommer til at slappe af og kunne se hinanden dybt i øjnene. 

Alle og enhver vil få glæde af et gavekort til et spaophold på Fyn

Uanset hvem du er, kan du altid ønske dig et gavekort til et specifikt spaophold på Fyn. Ligegyldigt hvem du skal give en gave til, er et gavekort til et spaophold ligeledes en god idé. Du kan altså både ønske dig et spaophold samt give et spaophold i gave. 

Et spaophold er en dejlig gave for alle og enhver, da det er en helt særlig oplevelse. Der er nemlig lige lidt ekstra selvforkælelse på et spaophold i forhold til andre opholdstyper. Desuden har mange travlt hele tiden, hvorfor et afbræk fra hverdagen i de fleste tilfælde er velkomment. 

Ligesom at du selv vil blive vildt glad for et spaophold på Fyn, så vil andre blive lige så glade, når du giver det i gave. Hvad tænker du eksempelvis i forhold til at give din far eller din mor et spaophold i gave? Du kan eventuelt planlægge, at gavemodtageren skal af sted sammen med dig, så I kan have en masse kvalitetstid sammen.

Vores lille guide til billige spaophold på Fyn

Kunne det ikke være skønt, hvis der var billige spa ophold på Fyn i tilbudsaviserne fra dagligvarebutikkerne? Det ville i hvert fald gøre det meget nemmere at finde de gode tilbud. Men sådan er det desværre ikke. Der skal andre metoder i brug, hvis du skal have fingrene i et billigt wellness ophold på Fyn.

I stedet for at kigge i tilbudsaviser bør du læse nyhedsbreve fra steder med spa og wellness på Fyn. For at kunne læse disse nyhedsbreve skal du tilmelde dig dem, så det er det første trin på dagsordenen. 

Det kan godt være, at du er garanteret en masse tilbud i en tilbudsavis, men sådan hænger det desværre ikke sammen med nyhedsbreve. I denne form for breve kan der være mange forskellige nyheder. Et billigt spaophold på Fyn er nødvendigvis ikke en af nyhederne.

Bliver du træt og overvældet af at læse nyhedsbreve, kan du bruge tid på at kigge på de danske dealsites. På disse sider kan der være en chance for, at du finder et godt tilbud på et spaophold på Sjælland og Fyn. Så prøv også at holde dig opdateret på disse sider. 

Find flere spændende seværdigheder og attraktioner under dit spaophold på Fyn

Mens du er på et spaophold på Fyn, kan du få mange spændende oplevelser. Der er naturligvis masser af afslappende aktiviteter, når du er på et spaophold. Men hvis du gerne vil stimuleres lidt mere, bør du kigge på alle de seværdigheder og attraktioner, der er på Fyn.

Fyn er nemlig ikke et kedeligt sted at være, da du kan opleve både naturen og alt muligt andet. Der findes flere gratis aktiviteter, og så er der dem, der koster noget. Det er helt op til dig, om du vil have glæde af de gratis fornøjelser, eller om du gerne vil betale for at blive underholdt på bedste vis.

Har du ingen idé om, hvad du kan kaste dig over, kommer der her lidt inspiration. Det er ikke en liste med alle de seværdigheder, der er på denne danske ø. Men der er nok forslag til, at du kan få en idé om, hvad du kan lave, når du er på et spaophold på Fyn:

  • Odense Zoo
  • Koldkrigsmuseum Langelandsfort
  • Kunstmuseum Brandts
  • Danmarks Jernbanemuseum
  • Naturama
  • Egeskov Slot
  • De Japanske Haver
  • Marstal Søfartsmuseum
  • Glorup Herregård
  • Tranekær Slotspark

Kom på et lækkert spaophold på Fyn med hjælp fra Findophold

Findophold ønsker at åbne op for en helt ny verden, når det kommer til spaophold. Vi har derfor gjort os umage i processen med at udvælge alle de bedste spaophold på Fyn, så vi kan præsentere dem for dig én efter én. Det håber vi er med til at gøre det lettere for dig, når du skal finde frem til det bedste sted for dig og din rejsepartner. 

På vores side finder du et par oplysninger om de forskellige spaophold. Støder du på et spaophold, som du bare må vide mere om, kan du blot klikke dig videre ved hjælp af knappen. Når du trykker på knappen, kommer du ind på vores samarbejdspartners side.

Det er vores samarbejdspartneres sider, der indeholder alle de oplysninger, som du bør vide, inden du booker et spaophold på Fyn. Det er også hos dem, at du kan booke dit spaophold, købe et gavekort eller stille yderligere spørgsmål.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvilket spaophold på Fyn er det bedste?

Der findes ikke et entydigt svar på, hvilket spa hotel på Fyn der er det bedste. Det er noget, du skal afgøre ud fra, hvilke ønsker og forventninger du har til et spaophold. Du kan basere dit valg ud fra spafaciliteterne, maden, omgivelserne eller noget helt andet. Det bør du beslutte.

Hvilket hotel med spa på Fyn skal jeg vælge?

Vil du gerne besøge et hotel med spa på Fyn, skal du vælge det sted, som du finder mest interessant. Du bør læse alt, hvad det pågældende spahotel tilbyder, samt hvad der er inkluderet i opholdet, inden du booker. Det vigtigste er, at du vælger et spahotel, der opfylder dine behov.

Er det muligt at komme på et spaophold i Odense?

Ja, du kan sagtens komme på et spaophold i Odense, hvis du gerne vil besøge denne fynske by. Her på siden har vi samlet spaophold fra hele Fyn, så du kan også finde et lækkert ophold i Odense.