Bedste slotsophold på Fyn 2024

Kører du af og til rundt på Fyn, har du sikkert bemærket, at der ligger en del smukke slotte rundt omkring. På en del af disse fantastiske slotte kan du endda komme på et slotsophold, så du kan føle dig som en konge eller dronning. Her på vores side kan du få et godt overblik over alle de bedste slotsophold på Fyn.

Denne side indeholder reklamelinks

Broholm-Slot-1.webp
Leonora Holidays

Broholm Slot

3/5

Det eventyrlige Broholm Slot er oprindeligt fra det 12. århundrede. Det giver det nuværende hotelslot et meget autentisk udtryk både ude og inde. Det føles som at være hensat til datidens adelige og kongelige bolig, når du opholder dig i de vidunderlige rum. Alle er velkomne på Broholm Slot. Det er også et meget populært sted at holde store fester og konferencer.

Laveste pris for 2 personer: 2.990 kr.

Skroebelev-Gods-1-2.jpeg
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Skrøbelev Gods på Langeland har en historie, der rækker tilbage til 1669. I dag fungerer godset som et velfungerende hotel, fest- og konferencested. Hotellet er meget smukt, elegant og autentisk indrettet, og stedet emmer af romantik og hygge. Hotellets restaurant er absolut et besøg værd. Det samme er stedets boblebad. Der er desuden gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

hvedholm-slotshotel-1.jpg
Hotels.com

Hvedholm Slotshotel

4/5

Hvedholm Slot blev oprindeligt opført i 1588. Efter en brand i 1681 blev det genopført. Den imponerende alder ses i den historiske konstruktion. I dag fungerer slottet som et moderne hotel, hvis indretning er præget af historien. Det meget smukke slot har en autentisk stemning. Lad eventyrslottet være rammen omkring din ferie, fest eller lignende. Fri parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

hindsgavl-slot-1.jpg
Hotels.com

Hindsgavl Slot

4/5

Den restaurerede herregård Hindsgavl Slot er super charmerende. Slottet ligger ud til vandet med en fantastisk udsigt. Indretningen på hotellet er klassisk og elegant. Hotellets restaurant, Den Hvide Dam, serverer diverse á la carte retter, som er tilberedt af lokale råvarer. Et ophold på Hindsgavl Slot er velegnet for enlige, par og familier. Det er også velegnet som konferencested.

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

Kom helt ned i gear og få mere energi på smukke slotte på Fyn med overnatning

Det er altid en glimrende idé at besøge slotte på Fyn med overnatning, hvis du har brug for at få din energi hevet op på et højere niveau. 

Vi kender det alle sammen. En travl og stresset hverdag kan sommetider blive for meget. I sådanne tilfælde trænger vi i den grad bare til at komme væk, slappe af og ikke tænke på noget som helst. Og det er her, at et slotsophold på Fyn kommer ind i billedet.

Bare omgivelserne omkring et slot på Fyn kan gøre rigtig meget for, at du kommer helt ned i gear. Slotte er jo kendt for, at de ligger midt i en storslået natur, hvilket er godt for sindet, da det giver en masse ro at opholde sig i naturen. 

Så har du brug for at koble af, men har du ikke tiden til en ferie, er et slotsophold et rigtig godt alternativ. Du kan være sikker på, at du vil få en helt fantastisk og meget smuk oplevelse, der øger dit energiniveau på bedste vis.  

Bestil et weekendophold på Fyn på et slot og bliv forkælet i alle ender og kanter

Hvem trænger ikke til at blive forkælet i alle ender og kanter? Det er skam noget, som alle mennesker godt kan lide – bare en gang imellem. Når du bestiller et weekendophold på Fyn på et slot, så kan du godt forvente, at det står i forkælelsens tegn. 

Først og fremmest skal du ikke røre en finger selv, så længe du opholder dig på et slot på Fyn. Personalet er til for at klare alt for dig, og de vil altid yde den bedste form for service, så du ikke skal tænke på andet end dig selv. 

Du skal kun tænke på at slappe af og nyde dit ophold så meget som muligt. Dit værelse står klar til dig, når du ankommer, og det bliver også rengjort, når du har forladt det. Du skal altså ikke tænke på den del overhovedet.

Noget af personalet er naturligvis stedets kok og køkkenpersonale. De gør sit ypperste for at give dig en god smagsoplevelse, når du sætter dig til bords. 

De fleste af slottenes kokke har et stort fokus på, at der skal bruges lokale råvarer, hvilket giver en autentisk smagsoplevelse. Der er sågar nogle af slottene, der dyrker deres egne grøntsager, frugter og krydderier. I disse tilfælde vil du opleve, at det er en vaskeægte luksusmenu, der kommer på bordet.

Efter maden, kaffen og eventuelt en godnatdrink kan du trække dig tilbage til dine sovegemakker sammen med din rejsekammerat. Her kan du hygge samt sove, så du vågner op og er veludhvilet. Om morgenen kan du se frem til en overdådig morgenmad, der er en vaskeægte konge eller dronning værdig.

magisk slotsophold på Fyn

Sæt romantikken i højsædet under dit slotsophold på Fyn

Søger du efter et romantisk ophold? Hvad er mere romantisk end at opholde sig på et slot sammen med den, du elsker overalt på jorden? Det er i hvert fald i vores øjne fuldstændigt indiskutabelt, hvorvidt et slotsophold er romantisk eller ej.

Hvis du gerne vil overraske din partner med noget særligt, er det værd at overveje at tage på et slotsophold på Sjælland eller Fyn. Du kan prøve at forestille dig, at I sammen går rundt et sted, hvor de adelige har huseret i mange år. Pludseligt er I også en del af dette sted, da I skal overnatte på en af de mange lækre værelser. Det er da bare helt fantastisk og også ganske romantisk.

En anden ting, der også føles vældig romantisk, er indretningen af værelserne. Der kan nemlig være alt lige fra en himmelseng til et badekar med løvefødder, som du og din partner kan boltre jer i. Sidst men ikke mindst er der noget helt særligt ved at sidde og spise en dejlig middag i stearinlysets skær. 

Et slotsophold på Fyn er den helt perfekte gave

Har du en partner, en god ven eller et nært familiemedlem, der bare fortjener en helt særlig gave? Så er det åbenlyst, at det skal være et slotsophold på Fyn. Det er nemlig fantastisk for alle og enhver at modtage et slotsophold i gave, da det er noget yderst særligt. Derudover er det ikke alle, der har prøvet at overnatte på et slot.

Du kan vælge at bestille et slotsophold på Fyn, hvor du på forhånd har valgt selve slottet samt rejsedatoerne. Dette kan typisk kun lade sig gøre, hvis det er til din partner. Det kan være lidt svært at handle på denne måde på andres vegne, da du ikke helt kan vide, hvornår de har tid til at tage på et slotsophold i Jylland eller på Fyn.

Vil du gerne spille med åbne kort, kan du give et gavekort til et specifikt slotsophold. Derved har du kun udpeget stedet, men ikke fastsat en nærmere dato. Derved kan gavemodtageren selv tage initiativ til at booke stedet, når rejseplanen er lagt. 

Hvis du har tænkt dig, at det er dig, der skal af sted sammen med gavemodtageren, er det en fordel, at du oplyser om dette i forbindelse med, at du giver gaven. På den måde opstår der ingen kedelige misforståelser.   

Du kan opleve en masse under din slotsferie på Fyn

At være på et slot på Fyn kræver naturligvis ro og fordybelse, så du kan mærke stedet helt ind i dine knogler. Men er du på en slotsferie på Fyn, der strækker sig over flere dage, burde der være tid til at få flere oplevelser med hjem i rejsetasken. 

Ikke nok med at Fyn har en masse slotte og herregårde, så er der også mange andre oplevelser, der kan optage dig og din tid. Der er så mange attraktioner og seværdigheder, at der er noget for enhver smag. Desuden kan du finde oplevelser, der koster noget lige såvel, som du kan finde gratis fornøjelser. 

Af gratis fornøjelser er der jo altid de naturskønne perler, der findes forskellige steder på Fyn. Der kan du opholde dig for at få ro i sjælen samt for at komme helt ned i gear. Herunder finder du noget inspiration til, hvad du eventuelt kan kaste dig over, når du er på et slotsophold på Fyn:

  • Odense Zoo
  • H.C. Andersens Hus
  • Egeskov Slot
  • Fyns Grafiske Værksted
  • De Japanske Haver
  • Middelfart Museum
  • Broholm Slot
  • Glorup Herregård
  • Horne Rundkirke
  • Hindsgavl Dyrehave

På Findophold kan du finde alle de bedste slotsophold på Fyn

For os er et slot et sted, hvor du får følelsen af at leve livet som en konge, en dronning, en prins eller en prinsesse. Har du ikke noget imod at gå lidt ned af rangstigen, findes der også herregårdsophold, hvor du kan få et indblik i livet som enten greve, grevinde, baron eller baronesse.

At overnatte en eller flere nætter på et slot eller en herregård giver en helt specifik stemning og atmosfære, hvor du mærker et historisk vingesus på tætteste hold. Slotte og herregårde har rigtig mange år på bagen, så deres mure har lagt ører til mangt og meget gennem tiden. 

Her på Findophold elsker vi slotsophold, da det giver et ophold en ekstra dimension. Derfor har vi her på siden samlet alle de bedste slotsophold på Fyn. Det kan forhåbentligt være til stor hjælp for dig, når du gerne vil finde frem til dit næste slotsophold.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Kan jeg vælge mellem flere slotte på Fyn?

Ja, du har mulighed for at vælge mellem flere slotte på Fyn. Du finder nemlig en del forskellige slotte med overnatningsmuligheder. Her på siden kan du meget nemt få et overblik over de bedste slotsophold på Fyn, så du kan vælge dit favoritophold.

Kan jeg også finde herregårde på Fyn med overnatning?

Du kan sagtens finde herregårde på Fyn, hvor du kan overnatte en eller flere nætter. Da vi mener, at herregårde og slotte på Fyn er nært beslægtede, kan du ydermere finde herregårde med overnatningsmuligheder her på siden. Så ønsker du et herregårdsophold, findes du det også lige her.

Findes der mange slotshoteller på Fyn?

Der findes heldigvis ikke kun ét slotshotel på Fyn. Der findes nemlig flere slotshoteller på denne danske ø. Et slotshotel er et slot, der tilbyder, at du kan overnatte på stedet i en enkelt eller i flere nætter. 

Hvor finder jeg et slotsophold på Fyn på tilbud?

Hvis du skal have chancen for at få fingrene i et slotsophold på Fyn på tilbud, skal du tilmelde dig slottenes nyhedsbreve eller holde øje på de mange forskellige dealsites. Dog skal du være opmærksom på, at der ikke er nogen garanti for, at du kan finde et billigt slotsophold på Fyn. Men det er da altid et forsøg værd.