Bedste spaophold i København 2024

Har du nogensinde overvejet at tage på et spaophold i København? Det er en rigtig god idé, da den danske hovedstad har en masse at byde på. Vil du gerne på sådan et ophold, finder du et godt overblik over de bedste spahoteller i København lige her på siden.

Denne side indeholder reklamelinks

marienlyst-strandhotel-2.jpeg
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Tag på et lækkert spaophold på det populære Marienlyst Strandhotel. Her kan du lade dig forkæle både med lækker mad på restauranten, ture på den private strand og i hotellets spa-område. Her er der en dejlig pool, en sauna og diverse spa-oplevelser. Du kan også benytte hotellets kasino og motionscenter. Kæledyr er velkomne. Her er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

kurhotel-skodsborg-2.jpg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Snup et forkælende spaophold på det lækre Kurhotel Skodsborg. Det ikoniske 4-stjernede hotel ved Øresund rummer 83 gode værelser. Du kan nyde et dejligt måltid på stedets restaurant, og du kan benytte det fristende spa-område. Her er der en indendørs pool og diverse spa-oplevelser. På den nærliggende strand har hotellet et privat stykke. Du kan få transport til og fra lufthavnen.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

kokkedal-castle-copenhagen-2.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Tag på spaophold på det eventyrlige Kokkedal Castle Copenhagen, når du trænger til at komme lidt væk hjemmefra og lade dig forkæle. Book et af de romantiske værelser på slottet, og glæd dig til at nyde slottets faciliteter. Der er to restauranter og en bar på stedet. Desuden kan du slappe af i hotellets pool og nyde nogle af de mange herlige spa-oplevelser, der bydes på.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

hotel-bretagne-2.jpg
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne Badehotel i Hornbæk er et oplagt sted at tage hen på et dejligt spaophold. Der er 23 smukt indrettede værelser og 3 mødelokaler på det lille hyggelige hotel. Desuden er der en glimrende restaurant og en bar på stedet. Du kommer til at bo tæt på en dejlig sandstrand, hvor du kan bade eller gå nogle gode ture. Der er gratis parkering og Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

comwell-borupgaard-2.jpg
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Når dit spaophold skal være både hyggeligt, romantisk og finde sted på en tidligere herregård, så er Comwell Borupgaard svaret på alle dine krav. Det stråtækte hus i Snekkersten rummer et stort 4-stjernet hotel med 149 gode værelser. Desuden findes der en glimrende restaurant og en bar. I det omfattende spa-område er der blandt andet en indendørs pool, 3 spabade og mulighed for diverse behandlinger.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

clarion-hotel-copenhagen-airport-2.jpg
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Det moderne højhus i Kastrup Lufthavn, der rummer Clarion Hotel Copenhagen Airport, er et perfekt sted at tage et spaophold. Det store hotel rummer 605 gode værelser fordelt på 11 etager, og forplejning bliver varetaget af restauranten og baren. Du kan træne i hotellets motionscenter. Handicapvenligt. Velegnet for enlige, par og familier.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

hotel-kong-arthur-2.jpg
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

I det indre København ligger det smukke 4-stjernede Hotel Kong Arthur. Her kan du med fordel booke et dejligt spaophold. Det store smagfulde hotel rummer 214 værelser, 3 restauranter og en bar med lounge. Hotellets lækre spa-område byder blandt andet på fitnessfaciliteter, dampbad, sauna og diverse spa-oplevelser. Mulighed for behandlinger.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Kom helt ned i gear på et spaophold i København

Trænger du i den grad til at slappe godt og grundigt af, er et spaophold i København helt sikkert løsningen. Du vil nemlig komme helt ned i gear på blot få minutter efter, at du er ankommet til spahotellet. 

Det tager ikke lang tid at få nøglen i receptionen, så du kan hurtigt være på dit værelse. Her kan du skifte til badetøj og tage badekåben samt badetøflerne på, som ligger klar på din seng. Nu skal du bare bevæge dig hen til spa- og wellnessafdelingen, så du kan komme i gang med at nyde livet. 

Når du har fået nok af at dase i en dejlig opvarmet pool, en skøn sauna, et dampbad eller i en anden spafacilitet, kan du vende tilbage til værelset for at gøre dig klar til den spændende aftenmenu. 

På værelset kan du slappe lidt af og klæde om, så du er klar til den lækre menu, du skal indtage i spahotellets restaurant. Efterfølgende kan du hygge med en drink i loungen eller på værelset. Du kan ydermere vælge at gå en tur ud i Københavns natteliv, inden du skal sove sødt og behageligt.

Overnatter du på et spahotel, er det ligeledes værd at huske på, at du i mange tilfælde kan booke wellnessbehandlinger. Det kan blandt andet være en massage, hvis du har brug for det.

Afslappende spaophold i København

Tag på et romantisk spaophold i København for 2 personer

Du kan meget hurtigt få gang i romantikken, hvis du tager på et spaophold i København for 2 personer. At være væk hjemmefra og glemme alt om de daglige pligter og gøremål er bare en fordel for alle par. 

Din partner og dig kan godt begynde at se frem til afslapning og forkælelse, hvis I har booket et ophold på et spahotel. Her vil I uden tvivl få mulighed for at nyde livet og hinanden på bedste vis. 

I vil nemlig få masser af tid til at forkæle jer selv. På et spaophold vil I på kort tid opleve, hvordan både krop og sind slapper fuldstændigt af. Desuden kan I vælge at bestille tid til en parmassage, hvis det er muligt. Det er klart en romantisk og dejlig aktivitet for alle par. 

Et gavekort til et spaophold i København er en fantastisk gave

Gaver må gerne være fantastiske og sætte sine spor hos modtageren. Det er lige præcis to krav, som et gavekort til et spaophold i København opfylder. Hvem synes ikke, at det er fantastisk at blive forkælet med et gavekort til et sted, hvor selvforkælelse står øverst på listen? 

Derfor synes vi helt klart, at du bør overveje at give et gavekort til et spaophold, hvis du er på udkig efter en fantastisk gave. Med sådan et gavekort kan du være sikker på, at gavemodtageren vil blive mere end glad. Du kan endda give gavekortet med henblik på, at dig og gavemodtageren skal afsted sammen.

Men hvem kan du så overraske med sådan en god gave? Du kan give et gavekort til et spaophold til mange forskellige personer. Det kan for eksempel være din partner, hvis han eller hun trænger til at blive forkælet. 

Derudover kan du give et gavekort til dine forældre, dine søskende, en god ven eller veninde, dine bedsteforældre og mange flere. Det er helt op til dig, hvem du gerne vil give et stort smil på læberne.

Sådan finder du et godt spaophold i København på tilbud

Kommer du i den heldige situation, at der dukker et godt spa tilbud i København op foran dig, bør du tage imod det med kyshånd. Det er nemlig ikke altid helt nemt at finde et godt tilbud på et spaophold på Sjælland

Et spaophold i København på tilbud er skam ikke noget, som du kan købe i butikkerne på Strøget. Derimod skal du holde øje med de gode tilbud på andre måder. Men hvordan foregår det så?

Du kan blandt andet vælge at tilmelde dig nyhedsbreve hos de forskellige spahoteller i København. Hvis et spahotel har et godt tilbud, vil de uden tvivl reklamere for dette i deres nyhedsbrev. Abonnerer du på nyhedsbrevet, bliver tilbuddet sendt direkte til din indbakke.

Det er dog værd at være opmærksom på, at du ikke er den eneste, der får nyhedsbrevet. Og da der sandsynligvis er tale om ganske få pladser, skal du tage en rask beslutning, når der er et godt tilbud. 

Følger du samtidig med på forskellige dealsites, udvider du dine chancer markant for at finde et billigt spaophold i København. Der er desværre ingen garanti for, at der kommer et godt tilbud på disse sider. Men det er da forsøget værd, hvis du skal prøve at være med i kampen om tilbuddene. Tænker du ikke også det? God jagt!

Leg turist i din egen hovedstad under dit spaophold i København

Når du er på et spaophold i København, bør du give dig tid til at se nogle af de mest populære attraktioner og seværdigheder. Det bør du især gøre, hvis du aldrig har besøgt den danske hovedstad før.

Der findes et væld af spændende attraktioner og seværdigheder i København. Derfor er det en god idé, at du vælger de oplevelser ud, som du finder mest interessante. Det er nemlig umuligt at nå dem alle sammen medmindre, at du besøger København i en længere periode.

Nedenfor kan du få en smule inspiration til, hvad du eventuelt kan få din dag til at gå med, når du er i København:

 • Den Lille Havfrue
 • Strøget
 • Rundetårn
 • Langelinie
 • Tivoli
 • Nyhavn
 • Christiansborg Slot
 • Nationalmuseet
 • Vor Frelsers Kirke
 • Christiania
 • Kongens Have
 • Guinness World Records Museum

Find de bedste wellness ophold i København her hos Findophold

Findophold er din trofaste partner, når du skal have en hånd i forhold til at finde frem til et lækkert wellnessophold. Vi står gerne til din tjeneste, så det bliver en god og positiv oplevelse at finde et spa hotel i København.

Du kan blot læne dig tilbage og slappe af, mens du stille og roligt søger efter et spa ophold i København her på siden. Takket være vores gode oversigt over de bedste spaophold i den danske hovedstad behøver du ikke at bruge en masse tid på selv at søge rundt på nettet. Det har vi nemlig allerede gjort for dig.

Har du fundet et eller flere ophold med spa og wellness i København, som du gerne vil læse mere om? Så skal du bare klikke dig videre ind på vores samarbejdspartneres sider for at få flere oplysninger. På disse sider kan du også booke det perfekte spaophold i København for dig og din rejsepartner.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Findes der et spahotel i København?

Hvis du leder efter et hotel med spa i København, skal du bare kigge her på siden. Vi har nemlig samlet alle de bedste spahoteller og spaophold, som du kan vælge mellem i den danske hovedstad. Det bliver ikke meget nemmere for dig. 

Hvad koster et spaophold i København?

Det er svært at give en nøjagtig pris i forhold til, hvad det koster at tage på et spaophold i København. Prisen afhænger af mange forskellige faktorer og varierer fra spahotel til spahotel. Ønsker du en eksakt pris på et specifikt ophold, kan du klikke dig videre ind på vores samarbejdspartners side.

Hvor længe kan jeg være på et spahotel i København?

Hvis du gerne vil på et ophold med wellness i København, kan du selv bestemme, hvor længe du vil blive på spahotellet. Dog vælger de fleste at booke et spaophold med en enkelt eller to overnatninger.