Bedste slotsophold på Sjælland 2024

Har du en drøm om at overnatte på et slot på Sjælland? Så er du ikke alene. Det er der nemlig mange mennesker, der går og drømmer om. Heldigvis kan denne drøm sagtens gå i opfyldelse. Her på siden får du et godt overblik over alle de bedste slotte på Sjælland med overnatning.

Denne side indeholder reklamelinks

Ny-Oebjerggaard-Gods-1.webp
Leonora Holidays

Ny Øbjerggaard Gods

3/5

Ny Øbjerggaard Gods er et rigtig eventyrligt og elegant gods med flotte omgivelser indendøre samt en dejlig have og privat skov lige ude for hoveddøren, hvor en god gåtur er garanteret. Se frem til et vidunderligt ophold på Ny Øbjerggaard Gods med dejlig mad og god stemning.

Laveste pris for 2 personer: 1.089 kr.

Skroebelev-Gods-1-4.jpeg
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Nyd et helt igennem vidunderligt slotsophold på Skrøbelev Gods. Her er højt til himlen og smukke omgivelser inde som ude, indretningen er ikke til at sidde en finger på og maden på godset er fortrinedelig. Se frem til et fantastisk ophold på Skrøbelev Gods.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

kokkedal-castle-copenhagen-1.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Det maleriske hvide Kokkedal Castle Copenhagen er nyrenoveret i 2011 og fremstår i dag helt vidunderligt. Det autentiske slot er oprindeligt fra 1746, og det mærker man overalt. Slottet er smagfuldt indrettet med respekt for historien. Der er 64 forskellige værelser, fordelt på 4 etager. Restauranten serverer klassiske egnsretter. Wellness og golf.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

sauntehus-slotshotel-1.jpg
Hotels.com

Sauntehus Slotshotel

4/5

Sauntehus Slot blev opført i renæssancestil tilbage i 1912. Det er et smukt slot i røde sten, og i dag fungerer det som et moderne hote med 4 stjerner. Der er 33 røgfri værelser på hotellet. I wellness-området finder du en pool og en sauna. Beliggenheden er perfekt i forhold til områdets seværdigheder. Velegnet til enlige, par, familier og til konferencer.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

dragsholm-slot-1.jpg
Hotels.com

Dragsholm Slot

4/5

Det smukke romantiske Dragsholm Slot har rødder helt tilbage til 1215. Det har en fantastisk historie bag sig, og nu fungerer det perfekt som hotel. Mærk den autentiske stemning på slottet, og nyd dets gode beliggenhed og faciliteter. De charmerende værelser er forskellige, og alle er yderst smagfuldt indretttet. Der er tre restauranter og gastronomi i verdensklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

sophienberg-slot-1.jpg
Hotels.com

Sophienberg Slot

3/5

Sophienberg Slot fungerede oprindeligt som kongeligt lysthus. I dag er det et velfungerende hotel og kursussted. Det smukke hvide slot med det høje sorte tag har udsigt ud over Øresund. Det indeholder 25 røgfri værelser af forskellige størrelser. Der hører en dejlig have og flere terrasser til slottet. Et slotsophold her er velegnet til enlige, par, familier og som konferencested. Kæledyr er ikke velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 830 kr.

liselund-ny-slot-1.jpg
Hotels.com

Liselund Ny Slot

2.5/5

Det dejlige Møn er der, hvor Liselund Ny Slot Hotel ligger. Det var oprindeligt en italiensk inspireret herregård. Der er romantik, idyl og en hyggelig stemning både på hotellets fællesarealer, på de forskellige værelser og i haven omkring slottet. På restauranten serveres både danske og internationale retter. Gratis Wi-Fi og parkering. Ladestation tilgængelig.

Laveste pris for 2 personer: 1.200 kr.

Hotel-Soerup-Herregaard-1.jpg
Hotels.com

Hotel Sørup Herregaard

4/5

Det 4-stjernede Hotel Sørup Herregaard i Ringsted er beliggende i en klassisk rødstensbygning. Herregården er klassisk og moderne indrettet. Restauranten er hyggelig, og der findes et alsidigt menukort. Der bydes desuden på faciliteter som: indendørs swimmingpool og sauna. Desuden er der mulighed for aktiviteter som: minigolf, dart, billard, cykling, mødelokaler og fri Wi-Fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.090 kr.

Skjoldenaesholm-Hotel-1.jpg
Hotels.com

Skjoldenæsholm Hotel

3/5

På det store Skjoldnæsholm Hotel findes der 43 smukt indrettede værelser. Den romantiske herregård ligger i et fuldstændig idyllisk landskab, hvilket er med til at give gæsterne en autentiske oplevelse af at bo på en herregård. Til herregården hører en virkelig smuk have og en dejlig terrasse. Der tilbydes for eksempel bordtennis og billard. Restauranten byder på danske retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

kragerup-gods.jpg
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

Det 4-stjernede hotel, der er indrettet på Kragerup Gods, ligger i en imponerende smuk bygning. Indretningen og renoveringen er sket med stor respekt for de historiske lokaler. De 57 værelser er alle sammen indrettet hyggeligt og elegant. Restauranten serverer menuer i særklasse, og der findes mange spændende aktiviteter på og omkring godset.

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

Pak tasken og tag på et fantastisk slotsophold på Sjælland

Det er intet mindre end fantastisk at være på et weekendophold på Sjælland på et slot. Uanset om du skal på et slotsophold i Nordsjælland eller et andet sted på denne ø, så kan du godt forvente, at det bliver en dejlig oplevelse. 

Du kan prøve at forestille dig, at du er ved at køre op til slottets hovedindgang, hvor du kan studere slottet i al sin pragt. Det er nemlig det første indtryk, du får, når du ankommer til dit slotsophold på Sjælland. 

Efter du har parkeret bilen og taget kufferten eller weekendtasken ud af bagagerummet, går du ind i receptionen, der højst sandsynligt ser majestætisk ud. Derudover vil du blive budt velkommen af personale, der yder den bedste service. 

Når du har tjekket ind, og værelsesnøglen ligger i din hånd, kan du glæde dig til at se dit værelse. På dette charmerende værelse skal dit hoved senere ramme puden, så du kan sove sødt som en vaskeægte prins eller prinsesse.

Senere kan du glæde dig til at indtage din aftensmad i de kongelige gemakker. Mens du spiser, kan du forestille dig, hvordan livet på slottet har været i gamle dage. Det er et rigtig godt samtaleemne, når du bevæger dig rundt på slottet. 

Slap af med lækker mad på bordet under jeres slotsophold på Sjælland

Ikke nok med at du vil opholde dig i smukke omgivelser, så bliver du også forkælet, når det kommer til maden. Under dit slotsophold vil du få fantastisk mad. Og du skal ikke engang røre en finger for at få denne lækre mad.

Du kan bare klæde dig fint på, hvorefter du kan sætte dig til bords med din rejsemakker. Bordet er dækket på smukkeste vis i et skønt lokale på slottet. Kokken på stedet gør sit ypperste for, at du vil få en smagsoplevelse, som du sent vil glemme. 

Er der ikke en vinmenu inkluderet i dit slotsophold, kan du altid få hjælp af tjeneren, når du skal vælge den perfekte vin til maden. Maden, du får serveret, er ofte tilberedt af friske råvarer fra lokale producenter, hvilket gør menuen endnu mere ekstravagant.

vidunderligt smukt slot

Du kan også vælge et godsophold eller et herregårdsophold på Sjælland

Der er rigtig mage gode muligheder for at overnatte på Sjælland på en mere fin måde, hvor omgivelserne er en oplevelse i sig selv. Du kan naturligvis tage på et slotsophold på Sjælland. Men hvis du har udtømt dine muligheder, når det kommer til slotte, findes der skam andre alternativer.

Du kan nemlig i stedet vælge at tage på en herregård på Sjælland. Det kan også sagtens være, at et gods på Sjælland er en god overnatningsmulighed for dig. Et herregårdsophold på Sjælland eller et ophold på et gods på Sjælland er lige så specielt som et slotsophold. Det handler derfor i sidste ende om dine præferencer.

Har du svært ved at vælge mellem et ophold på et gods, et slotsophold og et herregårdsophold, må du i gang med at spare sammen, så du kan prøve dem alle sammen. 

Et slotsophold på Sjælland er den perfekte gaveidé

Hvis du gerne vil give en speciel gave til en særlig person, kan du overveje, om det ikke skal være et slotsophold i Jylland eller på Sjælland. Det er i hvert fald en helt unik oplevelse, der sent vil gå i glemmebogen hos modtageren.

Et slotsophold på Sjælland er et minde, der varer for evigt. Det er altså en gave, som alle og enhver vil værdsætte meget. Sender du eksempelvis dine forældre af sted på et slotsophold, vil de helt sikkert være taknemmelige i mange år frem i tiden. Du vil nok også opleve, at de snakker en del om opholdet efterfølgende, fordi det er en fantastisk oplevelse. 

Derudover kan du vælge at give gaven til en ven, en veninde eller et enligt familiemedlem. I sådan et tilfælde kan du tage af sted sammen med vedkommende. Det er helt sikkert en gave, som hver og en af dem vil prise sig lykkelige for at få, da det ligeledes betyder kvalitetstid sammen med dig. 

Spar penge og find et lækkert slotsophold på Sjælland på tilbud

Det lyder temmelig lokkende med et slotsophold på Sjælland på tilbud – gør det ikke det? Vi vil selvfølgelig gerne alle sammen have sådan et ophold på tilbud. Finder du et slotsophold på tilbud, får du nemlig mulighed for at spare penge. Men hvordan får du overhovedet fingrene i et godt tilbud?

Du kan prøve at få fat i et billigere slotsophold på Sjælland ved hjælp af flere metoder. For eksempel kan du tilmelde dig forskellige slottes nyhedsbreve. På den måde får du altid direkte besked, hvis der er et godt tilbud, du kan benytte dig af. 

En anden metode, du kan prøve, er at tage et kig på forskellige danske dealsites. De gode tilbud på slotsophold kan nemlig også dukke op på disse sider. De store tilbudsdage såsom Black Friday og Cyber Monday er ydermere dage, hvor du skal være særlig opmærksom i forhold til billige slotsophold på Sjælland.

Nu har du nogle gode tips til at prøve at få fat i et slotsophold på Sjælland på tilbud. Så derfor er det bare med at komme i gang med at holde udkig, så du kan komme afsted på et fantastisk ophold på et slot.

Smukt slotsophold på Sjælland

Udforsk forskellige attraktioner og seværdigheder, mens du er på et slotsophold på Sjælland

Hvis du har svært ved bare at befinde dig på det samme sted hele tiden, kan du altid fordrive tiden med at udforske forskellige attraktioner og seværdigheder rundt omkring på Sjælland. 

Der er nemlig masser af ting, du kan lave, når du er på Sjælland. Dog kommer det selvfølgelig an på, hvor du er henne. Er du ikke i nærheden af en af de omtalte seværdigheder, kan det være, at du eventuelt kommer forbi, når du kører til eller fra dit slotsophold på Sjælland. 

Har du ikke lyst til at se på noget specifikt, kan du altid vælge at tage ud i naturen. Det er altid skønt at gå rundt i naturen, da det vil give dig en indre ro. Herunder finder du 10 forskellige seværdigheder, som du kan udforske, når du er på et slotsophold på Sjælland:

  • Karen Blixen Museet
  • Kronborg Slot
  • Nyhavn
  • Skovtårnet
  • Gavnø Slot
  • Tivoli
  • Botanisk Have
  • Amalienborg
  • Faxe Kalkbrud
  • Kronborg Slot

Find det perfekte slotsophold på Sjælland for dig her hos Findophold

Har du svært ved at få et overblik over alle de bedste slotsophold på Sjælland? Så kan du heldigvis få et godt overblik lige her hos Findophold. 

Her på siden har vi nemlig samlet alle de dejlige slotte på Sjælland, som du kan besøge. Du behøver derfor ikke længere at bruge en masse tid på at søge rundt på nettet efter et lækkert slot. Vi har klaret al arbejdet for dig. 

Du finder slotsophold på Sjælland i flere forskellige prisklasser, så du altid kan finde et ophold, der matcher dit budget. Du kan lynhurtigt sammenligne priser og se, hvad der er inkluderet i de forskellige ophold. Det gør du ved at klikke dig videre ind på vores samarbejdspartneres hjemmesider. 

Når du har klikket dig videre ind på siderne, kan du finde alle nødvendige informationer om det pågældende ophold. Ønsker du at booke slotsopholdet, er det selvfølgelig også en mulighed. Det bliver derfor ikke meget nemmere at finde det perfekte slotsophold på Sjælland for dig og din rejsemakker.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Findes der mange slotte på Sjælland med overnatning?

Der findes faktisk en del slotte på Sjælland med overnatning. Der er naturligvis også slotte, som ikke tilbyder denne mulighed. Du skal derfor være opmærksom på, at det ikke er alle slotte på Sjælland, som du kan overnatte på. 

Hvad er et slotsophold på Sjælland?

Et slotsophold på Sjælland minder meget om alle andre opholdstyper. Den store forskel er blot, hvor selve opholdet foregår. Et slotsophold foregår naturligvis på et slot. Vælger du derimod et kroophold, skal du overnatte på en kro. Det samme gør sig gældende, hvis du vælger et badehotel.

Er et slotsophold på Sjælland det samme som et slotshotel på Sjælland?

Ja, et slotsophold på Sjælland og et slotshotel på Sjælland er det samme. Slotshoteller på Sjælland er bare et andet ord for slotsophold. Så hvis du ser ordet slotshoteller, skal du ikke blive forvirret. Det er altså præcis det samme.

Hvad koster et slotsophold på Sjælland?

Prisen på et slotsophold på Sjælland kan variere en del fra slot til slot. For at få en eksakt pris på et ophold anbefaler vi, at du tager et kig på flere forskellige slotsophold. På den måde kan du få et indblik i, hvad det vil koste at tage på sådan et ophold.