Bedste wellnessophold i Danmark 2024

Et wellnessophold er uden tvivl den bedste opholdstype, hvis du virkelig har brug for at blive forkælet, føle velvære og komme helt ned i tempo. Når du forlader et wellness ophold, er der en meget stor chance for, at du nærmest føler dig som et nyt menneske. Her finder du et godt overblik over alle de bedste wellnessophold i Danmark.

Denne side indeholder reklamelinks

marienlyst-strandhotel.jpeg
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Hvis den skal stå på luksus, behøver du ikke at lede længere. Marienlyst Strandhotel er den perfekte løsning. Med et ophold proppet til randen med wellness, kan du se frem til alt fra dejlige opvarmede bassiner, sauna med panoramaudsigt, badstue, saltterapi, solterrasse og meget mere. Glem heller ikke muligheden for skønne og afslappende spabehandlinger.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

kurhotel-skodsborg.jpg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Under dit ophold på Kurhotel Skodsborg får du prikket til alle dine sanser. Med forskellige muligheder for forkælelsesophold, alle inklusiv fri adgang til spaområdet, skal du blot fokusere på at nyde. Her venter dig mange oplevelser. Du kan slappe af i svømmebassinet samt de forskellige saunaer og dampbade, både indendørs og udendørs, og du har mulighed for mange forskellige behandlinger.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

hotel-viking-spa-wellness.jpg
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

I Nordjylland finder du Hotel Viking. Her har du mulighed for bl.a. at vælge et kurophold, spaophold eller wellnessophold. Under alle tre ophold får du fri adgang til hotellets skønne spa- og wellnessområde. Lyset strømmer ind i det store og lyse lokale, hvor du finder et stort opvarmet bassin, varmere spabassiner, saunaer, dampbad og meget mere.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Steigenberger-Alsik.jpg
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Hvis du ikke kan få nok af spa og wellness, venter der dig en stor oplevelse på tyske Steigenberger Alsik i Frankfurt. Her har du adgang til et enormt spa- og wellnessområde, der strækker sig over hele fire etager fordelt på i alt 4.500 kvadratmeter. Listen er lang med over 60 forskellige spa- og wellnessmuligheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

himmerland-golf-og-spa-resort.jpeg
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Hvis du trænger til velvære og afslapning, hvor hverdagen sættes på pause, er Himmerland Golf & Spa Resort en fantastisk mulighed. Her finder du både indendørs og udendørs spabad, klassisk sauna, det iskolde chokbad, dampbad, bio sauna, der løsner op i kroppen, et naturligt saltbad, en kanal med sten, der masserer finde fødder, fodbad og, ikke mindst, fodbehandling med doktorfisk.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

hotel-thinggaard.jpg
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

På Hotel Thinggaard oplever du med det samme den nærværende og behagelige stemning og atmosfære, der får dig til at føle dig hjemme. Med et spaophold får du luksus og livsnydelse. Her får du inkluderet adgang til Sydthy Kurbad med fri adgang til isvand og frugt. Her finder du forskellige faciliteter samt skønne behandlingsmuligheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

kokkedal-castle-copenhagen.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

På Kokkedal Castle Copenhagen kan du vælge et skønt wellnessophold. I den gamle og utroligt smukke hovedbygning finder du det skønne wellnessområde, du tilgår via en underjordisk tunnel. Her er mulighed for forskellige behandlinger og naturligvis ren afslapning i poolen, saunaen, dampbadet og under de magiske SensorySky-brusere. Aldersgrænsen er 15 år, så du er garanteret ro og stilhed.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

strandhotellet-blokhus.jpg
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus er et klassisk badehotel, hvor stemningen oser af skønt strandhotel. Hvis ikke den afslappede atmosfære skulle være nok, så har du også mulighed for at vælge et badehotelsophold, hvor du har adgang til strandhotellets pool og sauna med dertilhørende aromatiske dufte og behageligt musik. Her har du let ved at slappe af og nyde livet.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

hotel-bretagne.jpg
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne er et absolut skønt badehotel, hvor du med det samme fornemmer sansen for flotte og lækre detaljer. Her er du garanteret gastronomiske oplevelser, og du bor få minutter fra havet, så du har mulighed for at tage en eller flere dukkerter i løbet af dit ophold. Her har du absolut ikke lyst til at tage væk fra igen.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

benniksgaard-hotel.jpg
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Midt i den Sønderjyske natur ankommer du til Benniksgaard Hotel. Her fornemmer du straks den autentiske oplevelse af landlig stemning på den absolut mest charmerende måde. Du har mulighed for at vælge forskellige typer af ophold efter interesse. Her venter dig naturrige oplevelser, hvor du med garanti kan mærke roen brede sig i hele kroppen.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel-Koldingfjord.jpg
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Hvis du ønsker at opholde dig i rolige omgivelser midt i naturen, er Hotel Koldingfjord det helt rette valg. Hotellet er omkranset af frodige 28 hektar fredskov. Her venter dig flere timers gåture i naturen. Foran hotellet finder du en badebro, hvorfra du kan hoppe i vandet i fjorden året rundt og nyde at være i pagt med naturen.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

comwell-kellers-park.jpg
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Hos Comwell Kellers Park finder du spafaciliteter i et stilfuldt og lækkert design. Her finder du mange spændende muligheder. Du kan nyde en stund i det udendørs boblebad eller svømme rundt i den indendørs pool. Der er også kurbad, sandstrand med lysterapi, urtesauna og meget mere. Det er den perfekte mulighed for et weekendophold med fokus på velvære.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

comwell-kongebrogaarden.jpg
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Når du lander på dit værelse på Comwell Kongebrogaarden er det lidt som at komme hjem. Værelserne har en behagelig atmosfære, og selve hotellet af en varm og indbydende stemning. Du kan få lækre retter i restauranten, træne fitness eller besøge hotellets poolområde, hvor du kan passe og pleje din sjæl i afslappende omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

comwell-borupgaard.jpg
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Her finder du det perfekte weekendophold eller den skønneste kærestetur, hvis I er vilde med naturskønne omgivelser og mulighed for spafaciliteter. Her er spapark med en spændende natursauna, saltsauna og skønne spabehandlinger. Der er også en opvarmet pool og et dejligt varmt boblebad. Det er også muligt at besøge dampbadet og de varme udendørs hot tubs.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

helnan-marselis-aarhus.jpg
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Hotel byder på mange skønne faciliteter. Der er dejlig havudsigt på størstedelen af værelserne, så du kan nyde havet fra dit værelse. Du bor tæt på frodig skov og lækker badestrand. Du kan også besøge hotellets dejlige swimmingpool, hvor du kan lade tankerne flyde, samt få varmen i den skønne sauna.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

gourmetophold-hotel-amerika.jpeg
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Vejen til Hotel Amerika går gennem en smul bøgeskov, og dette sætter stemningen helt perfekte for din kommende oplevelse. På hotellet vil du falde godt til, hvor stemningen er uformel og skøn. Her finder du med det samme ro, og roen kan du også finde i de naturskønne omkringliggende omgivelser, hvor der venter dig mange muligheder.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Kolding-Hotel-Apartments.jpg
Hotels.com

Kolding Hotel Apartments

4/5

Kolding Hotel Apartments tilbyder en helt perfekte mulighed for et wellnessophold. Inkluderet i opholdet er en overnatning, tapasanretning, en flaske vin eller øl samt morgenmad. Og så er der fri adgang til kurbad og saunaer i nabobygningen, hvor du også kan nyde godt af en 50-minutters behandling efter eget valg.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Hotel-Faaborg-Fjord.jpg
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Det ret nye spa- og wellnessområde byder på fantastiske faciliteter på Hotel Faaborg Fjord. Her finder du alt det, du ikke vidste, at du manglede. Du kan nyde, at tiden står stille, når du flyder rundt i områdets infinity pool. Du kan også slappe af i dampbadet, tage en tur gennem brusetunnellen eller mærke den opløftende effekt af saltsauna.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

ruths-hotel.jpg
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Med Wellness Oplevelsen på Ruths Hotel er forkælelse førsteprioritet. Pakken inkluderer en overnatning med 2-retters menu, morgenmad og wellness. Du får en halv times behandling i wellnessområdet, ligesom du har fri adgang til Ruths Wellness med pool, liggestole og flere behandlingsmuligheder og lækre produkter. Det er den perfekte måde at afstresse på.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

clarion-hotel-copenhagen-airport.jpg
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Clarion Hotel Copenhagen Airport er et skønt hotel tæt på Københavns Lufthavn, hvor du træder ind i en verden af afslapning og nydelse. Du har adgang til træningsfaciliteter, så du kan holde kroppen igang. Vil du hellere dyrke afslapningen, kan du nyde tilværelsen i den opvarmede saltvandspool, i dambadet eller med en behandling i magiske omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Hotel-Kirstine.jpg
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Hotel Kirstine er et 4-stjernet hotel, der er privatejet og beliggende i centrum af Næstved. Stemningen er hyggelig, og hvis du ønsker at prioritere den rene afslapning, kan du nyde tilværelsen i wellnessområdet. Her finder du indendørs varmtvandsbassin, sauna, dampbad og fodbad. Udendørs kan du nyde livet i poolen, som ikke er opvarmet, eller saunaen.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

hotel-kong-arthur.jpg
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Hvis du ønsker at få fri adgang til Hotel Kong Arthurs spaområde, skal du sikre dig at booke et spa-værelse. På værelset er indretningen rolig og afslappende. Du finder også ro i wellnessområdet. Her kan du døse hen i boblebadet, dampbadet eller saunaen. Hvis du er den friske type, kan du tage et skyl under koldtvansspanden.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Griffen-Spa-Hotel.jpg
Hotels.com

Griffen Spa Hotel

4/5

På Griffen Spa Hotel på Bornholm finder du Den Bornholmske Diamantspa, der er udformet i smuk granit fra Bornholm. Dette er en kombination af et 1.000 kvadratmeter stort indendørs- og udendørsområde. Det er den perfekte oase til at glemme det travle liv derhjemme. Her har du mulighed for at nyde godt af de mange bade, saunaer og bassiner.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Munkebjerg-Hotel.jpg
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Når du opholder dig på Munkebjerg Hotel, har du adgang til en verden af livsnydelse. På hotellet finder du nemlig hotellets Fit & Relax-område. I yderst dekorative og stilfulde omgivelser kan du dyppe dig i swimmingpoolen og anvende saunaen, dampbadet eller de to boblebade. Her får du let et par timer til at gå.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

hotel-hesselet.jpg
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Hotel Hesselet tilbyder mulighed for forskellige opholdspakker, og her bør du bestemt overveje SPA & WELLNESS-pakkeløsningen. Poolen og boblebadet vil invitere dig til at nyde livet og glemme din travle hverdag. Du har mulighed for at modtage dejlige behandlinger, så du får løsnet godt op i din krop. Med sådan et ophold er det lidt som at nulstille sig selv.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

hotel-troense.jpg
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Med et forkælelsesophold på Hotel Troense kommer I ikke til at mangle noget. Her er inkluderet skøn frisk frugt, chokolade og en flaske champagne, når I ankommer til hotellet. Om aftenen bliver I præsenteret for en 5-retters middag. Når I vågner næste dag, friske og veludhvilede, står I op til en skøn morgenbuffet.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Book et wellnessophold i Danmark og se frem til velvære og forkælelse

Ligegyldigt hvor meget du gerne vil, så er det formentligt svært at finde tid til wellness i din hverdag. Sådan har de fleste det i hvert fald. Tiden går med arbejde, børn, partner, hus, have, møder, sport og meget mere. Listen er typisk lang, og den gentager sig selv hele tiden. Men hvor står wellness henne på din liste?

Wellness står for det meste meget langt nede på listen, da alle de andre opgaver hele tiden sniger sig forrest i køen. Har du det sådan, er det måske på tide, at du tager skeen i den anden hånd, så du kan forkæle dig selv med wellness en enkelt dag eller to.

Så hvis du er interesseret i at komme på et lækkert ophold, bør du altså straks kigge lidt på det store udbud af spaophold her på siden. Du finder med garanti et ophold, der er lige noget for dig. 

Desuden ligger de forskellige wellness ophold i Danmark spredt rundt omkring, så du altid kan finde et spahotel i nærheden af din bopæl. Det er en fordel, hvis du ikke vil bruge en masse tid på transport.

Gør dig selv en tjeneste og få arrangeret et wellnessophold hurtigst muligt. Har du børn, så bør du starte med at få dem afsat. Herefter kan du booke et ophold sammen med en, som du gerne vil have med. Nu er det tid til at glæde dig, da et wellnessophold er lig med velvære, forkælelse og afslapning.

afstressende gåtur i naturen

Romantik og et wellnessophold i Danmark går hånd i hånd

Skal du i gang med at arrangere en romantisk weekend for dig og din partner, bør du som noget af det første kigge på et spahotel eller et wellnessophold i Danmark. For romantik og wellnessophold går hånd i hånd. 

Og så gør det heller ikke noget, at du ikke skal bruge en masse tid på at få alt til at spille sammen. Hvis du vælger at invitere din partner med på et wellnessophold, er der nemlig styr på det hele.

På et wellnessophold behøver du eksempelvis ikke at lede efter et sted, hvor dig og din partner kan hygge jer i en spaafdeling samt få en parmassage. Begge dele er skam muligt.

Du slipper også for at skulle reservere bord på en restaurant. I stedet for selv at finde en restaurant i nærheden kan du bare vælge at reservere bord på spahotellets restaurant, hvis maden ikke allerede er inkluderet i opholdet. 

Booker du et wellnessophold på Sjælland eller et andet sted i Danmark, hvor det hele er samlet, så er der ingen stress og jag hverken før eller under opholdet. Og så får du ovenikøbet et komfortabelt værelse og en dejlig morgenmad. Det kan ikke blive mere romantisk end dette. 

Så brug endelig siden her til at få et lynhurtigt overblik over, hvilke wellnessophold i Danmark du kan vælge mellem. Når du har booket et romantisk weekendophold med wellness, kan du slappe af og begynde at glæde dig til at nyde din partner fuldt ud. Din mission er bestemt fuldført i forhold til at arrangere en romantisk weekend.

Kombinér dit spaophold i Danmark med gourmetmad for en ekstraordinær oplevelse

Er du ude efter en helt igennem ekstraordinær oplevelse i forbindelse med dit spaophold i Danmark? Så kan du kombinere opholdet med gourmetmad. I og med at du bliver forkælet med både spa- og wellnessfaciliteter samt gourmetmad, opnår du den ultimative form for velvære. Det er det, der gør hele oplevelsen til noget ekstraordinært.

Men hvad betyder det, når der er gourmetmad på menuen? Det betyder, at der bliver kræset lidt ekstra om dine smagsløg, når du indtager din aftenmenu. Spahotellets kok har altså brugt mere tid på at få fat i de helt rigtige råvarer samt at sammensætte menuen og at tilberede maden. Der er tænkt over hver eneste detalje i forbindelse med menuen.

Du kan forvente at få flere retter, som du kan nyde én efter én. Er der en vinmenu inkluderet i prisen, får du den helt rigtige vin til hver af retterne, så madens smag bliver komplementeret af vinen. 

Er der ikke en vinmenu inkluderet i prisen, kan du godt få en lækker vin alligevel. Du skal blot alliere dig med spahotellets tjener, som helt sikkert gerne guider dig til de rigtige vine. Dette kræver naturligvis, at du betaler ekstra for dine drikkevarer.  

Er du en stor fan af både god mad og wellness, bør du bestemt udnytte muligheden for at kombinere dit wellnessophold eller spaophold med gourmetmad. Du vil helt sikkert ikke komme til at fortryde det, da det vil være prikken over i’et for dig og din rejsefælle. 

Sådan pakker du din rejsetaske korrekt, når du skal på et spa- og wellnessophold i Danmark

Det er altid rarest at have pakket rejsetasken således, at du har alt det, du skal bruge, når du er på et spa- og wellness ophold. 

Du bør derfor lave en pakkeliste i god tid, så du stille og roligt kan skrive ting på, når du kommer i tanke om, hvad du gerne vil have med. Der er i øvrigt ingen grund til at skrive badekåbe og badetøfler på din pakkeliste, da disse ting ligger klar på dit værelse, når du ankommer. 

Når listen er færdig, kan du begynde at pakke de ting, som du ikke skal bruge. Er du i tvivl om, hvad du skal pakke, kan du få inspiration her.

I spa- og wellnessafdelingen skal du bruge dit badetøj, en badekåbe og badetøfler. Da badekåbe og tøfler er på værelset, behøver du altså kun at skrive badetøj på din liste. Efter du har været i spaafdelingen, eller efter at du har fået en massage, er du klar til at tage et bad. 

De fleste spahoteller er forsynet med både shampoo og badesæbe på værelset, som du kan bruge. Du behøver altså kun at tage dine egne produkter med, hvis du ikke ønsker at bruge dem, der er tilgængelige på spahotellet.

Udover badeprodukter bør du tage dine hudplejeprodukter med, så din personlige pleje er, som den plejer at være. Før du går hen til spahotellets restaurant for at indtage aftenmenuen, har du måske lyst til at lægge makeup samt at tage fint tøj på. Er dette tilfældet, bør du pakke din makeup samt et fint sæt tøj. 

På et tidspunkt bliver det sovetid. Så har du noget nattøj eller lignende, bør du ydermere tage dette med. Til dit morgenmåltid kan du typisk bare tage det tøj på, som du havde på, da du ankom. 

Sidst men ikke mindst skal du selvfølgelig huske din bookingbekræftelse samt penge, så du kan tjekke ind og ud uden problemer. Har du et gavekort til spahotellet, skal du også tage dette med.

nyd solopgangen på et wellnessophold

Tips til at finde det bedste spa- og wellnessophold i Danmark

Sidder du og er ganske forvirret over, hvilket spa- og wellnessophold du skal vælge? Det kan også være en svær opgave, når nu der er så mange at vælge mellem. Men det bør slet ikke være så svært endda på trods af det store udvalg. 

Det første, du skal gøre, er at lægge et budget for dit spa- og wellnessophold. Der er ingen grund til at forelske dig i et ophold, der er alt for dyrt i forhold til dit budget. Det er bedre at være realistisk. 

Dernæst bør du tage et kig på de forskellige spahotellers beliggenhed. Her er det værd at have in mente, at det vil koste dig mere, hvis du vælger et spahotel, der er længere væk fra din bopæl. Du skal tage benzin eller diesel samt en eventuel broafgift med i dine betragtninger.

Nu er du kommet dertil, hvor du kan fokusere på de spahoteller, der har opfyldt dine ønsker i forhold til prisen for opholdet og selve transportudgifterne. Derfor bør du nu overveje, hvad du ellers har af krav til opholdet.

Er der eksempelvis et stort ønske om en specifik menu, eller er det vigtigt for dig, at spahotellet er udstyret med specifikke spafaciliteter eller wellnessbehandlinger? Det kan også være, at du gerne vil have, at der er et træningsrum på spahotellet.

Derudover kan du tage et kig på omgivelserne. Hvad er der rundt om spahotellet? Er det midt i en by, ligger det ved vandet, eller er det placeret midt i et naturskønt område? Og hvad foretrækker du i forhold til omgivelserne? 

Sidst men ikke mindst bør du også kigge på værelserne. Virker de indbydende og som noget for dig?

Få masser af nye oplevelser under dit wellnessophold i Danmark

Der er naturligvis nok at tage fat på, når du er på et wellness ophold i Danmark. Du kommer ikke til at kede dig lige med det samme. Men hvis du vil have lidt ekstra ud af et ellers dejligt spa- og wellnessophold, bør du kigge nærmere på de oplevelser, der er i nærheden af det pågældende spahotel. 

Så har du lyst til at bruge noget tid på at lege turist i forbindelse med dit spa- og wellnessophold i Danmark? I så fald anbefaler vi, at du planlægger, hvad du gerne vil se nærmere på, inden du tager af sted. Der er jo ingen grund til at bruge tid på dette, når du er afsted. Her er det bedre at bruge tiden på at hygge dig med diverse spa- og wellnessaktiviteter.

Du vil altid kunne finde seværdigheder, der koster penge, samt gratis fornøjelser uanset, hvor i Danmark du opholder dig. Det er altså op til dig, om du ønsker at bruge penge på denne form for oplevelser eller ej. Så dette kan du tage med i dine overvejelser, når du leder efter attraktioner og seværdigheder i et specifikt område.

Ved valg af oplevelser bør du også tage hensyn til, hvilke interesser du har. Er du vild med at tage på museum, er det denne type oplevelse, du skal gå efter. Er du mere til at vandre i naturen, så søg efter dette. Der findes mange gode sider på nettet, som gerne hjælper dig på vej til at finde de rette oplevelser. Herunder finder du lidt inspiration til, hvad du også kan lave, når du er på et wellnessophold i Danmark:

  • Søg efter seværdigheder i naturen
  • Søg efter bryggerier
  • Søg efter dyreparker, zoologiske haver, akvarier og lignende
  • Søg efter museer
  • Søg efter kirker
  • Søg efter gallerier
  • Søg efter forlystelsesparker
  • Find selv på mere

Glæd en anden med et spaophold i Danmark

Overvejer du at give et spaophold i Danmark i gave? Har du så også tænkt over, hvilket budskab du lige giver personen med på vejen? For det første fortæller du, at du holder meget af personen og gerne vil vedkommende det bedste. 

Du giver nemlig en gave, hvor velvære og forkælelse er i fokus. Det vil sige, at du viser personen, at du ønsker, at vedkommende skal passe på sig selv, så I kan få glæde af hinanden så længe som muligt.

Vælger du, at opholdet skal foregå sammen med dig, viser du ydermere, hvor vigtigt det er for dig at bruge tid sammen med vedkommende. Du kommunikerer, at du holder af at bruge tid sammen med modtageren af gaven. 

Men hvem har så lige fortjent en gave med sådan et dejligt budskab? Er det personen i dit liv? Er det et familiemedlem såsom en søster, en bror, en bedsteforælder, en forælder, en ven eller en veninde? Det er helt op til dig at afgøre, hvem du gerne vil forkæle med sådan en fantastisk gave.

En ting er dog helt sikkert, når du giver et spaophold i Danmark i gave. Og det er, at modtageren af gaven vil være dig evigt taknemmelig. Et ophold er en gave, der holder hele livet, og giver nogle gode stunder at kigge tilbage på. 

Find et billigt wellnessophold og spar penge

Det kan være lidt af en kamp at finde et spa ophold tilbud. Og der er ingen garanti for, at du rent faktisk vinder denne kamp. Så man kan godt sige, at kampen er lidt ulige. Wellnessophold tilbud hænger altså ikke på træerne. Men det bør ikke forhindre dig i at prøve at få fat i et godt tilbud på et ophold.

Der er nemlig flere ting, du kan forsøge. Hvis det føles bedre, kan du betragte de forskellige søgemetoder efter et godt tilbud som en form for træningslejr. Du kan eventuelt kalde din nye sportsgren for: ”Jagten på et spaophold tilbud”.

Okay, lad os komme ind til sagens kerne. Hvordan kan du muligvis finde et godt tilbud på et wellnessophold? Når du leder med lys og lygte efter et billigt wellness ophold, kan du med fordel starte med at tilmelde dig flere spahotellers nyhedsbreve. 

Ved at vælge at modtage nyhedsbreve fra flere spahoteller får du altid at vide, hvis der på et tidspunkt er et billigt spa ophold tilgængeligt. Finder du ikke nogen gode tilbud på denne måde, kan du prøve at tage et kig på de danske dealsites.

Danske dealsites er et godt sted at kigge efter billige wellnessophold i Jylland eller et andet sted i Danmark. Så bruger du en smule tid af og til på at kigge disse sider igennem, kan det være, at du får fingrene i et rigtig godt tilbud. Det vil uden tvivl være tiden værd, da du kan ende med at spare en del penge. 

Findophold hjælper dig med at få velvære i hverdagen

Her på Findophold finder du masser af lækre spa- og wellnessophold i Danmark. Det gør, at du hurtigt og nemt kan få et overblik over dem alle sammen, så du ikke behøver at bruge en masse tid på at finde det perfekte wellnessophold på Fyn for dig.

Du kan ydermere sammenligne prisen for de forskellige spa- og wellnessophold, hvorfor du let kan finde et ophold, der passer til dit budget. I og med at du kan se, hvad der er inkluderet i prisen for de forskellige ophold, har du ligeledes mulighed for at vælge det bedste til prisen.

Det er altså muligt at bruge vores side, hvis du ikke selv ønsker at lede nettet tyndt efter wellnessophold i Danmark. Finder du det perfekte ophold her på siden, skal du bare klikke dig videre ind på vores samarbejdspartneres sider. På disse sider kan du læse mere om de forskellige ophold og spahoteller samt booke et ophold, hvis du har lyst til det.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Er det muligt at betale med et gavekort, hvis jeg skal på et wellnessophold i Danmark?

Du har altid mulighed for at betale med et gavekort, hvis det er købt til det specifikke spahotel. Inden du tager afsted, kan du eventuelt give spahotellet besked i forhold til, at du har et gavekort. Desuden skal du huske at tage gavekortet med og fremvise det, når du skal betale for dit wellnessophold.

Hvornår må jeg ankomme, når jeg skal på et wellnessophold i Danmark?

Det er forskelligt, hvornår du må ankomme, når du skal på et spa- og wellnessophold. Men det er typisk et sted omkring kl. 15. Du kan se det aktuelle ankomsttidspunkt for et specifikt spahotel på hotellets hjemmeside. Alternativt kan du se det i din bookingbekræftelse.

Er det nødvendigt at bestille bord i restauranten, når jeg har booket et wellnessophold i Danmark?

Har du booket et spaophold i Danmark, hvor der er mad inkluderet, skal du ikke bestille bord på spahotellets restaurant. Der er sørget for, at der er plads til dig og din rejsepartner. Det kan dog være, at spahotellet gerne vil vide, hvad tid du vil spise, så de er sikre på, at der er et bord til alle. 

Hvordan er parkeringsmulighederne ved et wellnessophold i Danmark?

Der er altid masser af parkeringsmuligheder, når du ankommer til et wellnessophold i Danmark. Spahotellet har typisk deres egne parkeringspladser, som deres gæster kan benytte. Disse parkeringspladser er naturligvis gratis, så du skal ikke være nervøs for, at du skal bruge penge på dette.

Kan jeg booke et wellnessophold for 2 personer?

Ja, du kan sagtens booke et wellnessophold for 2 personer. Der findes mange pakkeløsninger for 2 personer, så der er næsten frit valg på alle hylder uanset, hvilket spahotel du gerne vil besøge.

Hvilket wellnessophold i Danmark skal jeg vælge?

Det er helt op til dig, hvilket wellnessophold i Danmark du skal vælge. Du bør finde et sted, der matcher dine forventninger og dit budget. Vi vil derfor ikke anbefale, at du vælger et specifikt ophold, da det kommer helt an på dine ønsker og behov. Du kan eventuelt tage et kig her på siden for at finde det perfekte wellnessophold for dig og din rejsepartner.