Bedste wellnessophold på Sjælland 2024

Trænger både din krop og dit sind til at få et par fridage fra hverdagen, er det en god løsning at stikke af på et wellness ophold på Sjælland. På et spa hotel på Sjælland er forkælelse og afslapning i højsædet, så du kommer til at føle dig som et nyt menneske. Her på siden får du et overblik over alle de bedste wellnessophold på Sjælland.

Denne side indeholder reklamelinks

marienlyst-strandhotel-1.jpeg
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

På Marienlyst Strandhotel vil du hurtigt finde dig til rette og have det dejligt i de rolige omgivelser og lækre panorama-udsigt udover Øresund. Hvis man gerne vil have en oplevelsesrig tur, så er Kronborg kun 1 km. væk fra hotellet, og stranden er få minutters gågang fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

kurhotel-skodsborg-1.jpg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Dette hotel tilbyder uendelige muligheder for afslapning og massage. Med en spa, hvor der er sauna og spabad, er der Kurhotel Skodsborg. Her vil du også kunne nyde godt af massage, spa og skønhedsbehandlinger. København er ganske tæt på og er kun 20 minutter væk.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

kokkedal-castle-copenhagen-1.jpeg
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Med sin utrolige beliggenhed, skønne natur og ganske kort afstand til byen., finder du Kokkedal Slot. Opført i midt 1700-tallet finder du et fristed som aldrig før, som byder på skøn middag, spa og aktive muligheder. Her kan du finde præcis det du har brug for og koble af fra hverdagen.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

hotel-bretagne-1.jpg
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Kom på det smukkeste badehotel og oplev Hotel Bretagne til fulde med skønne aktiviteter og sin perfekte beliggenhed. Oplev et fantastisk køkken med fokus på kvalitets-råvarer kombineret mellem nordisk og franske retter. Restauranten har panoramaudsigt udover Hornbæk sø. Et syn du ikke vil misse.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

comwell-borupgaard-1.jpg
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Har du altid godt kunne tænke dig at opleve et spahotel med den bedste afslapning og rolige omgivelser? Så skynd dig og booke et ophold på Comwell Borupgaard, hvor du spaopholdet vil passe enhver person. Hotellet er perfekt egnet for par, som vil nyde godt af hinandens selskab i rolige omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

clarion-hotel-copenhagen-airport-1.jpg
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Dette hotel er direkte forbundet med Terminal 3 i Kastrup Lufthavn. Clarion Hotel er yderst flot og moderne hotel til dig som er på farten. Hotellet tilbyder service for 15 forskellige flyselskaber. Mens du venter på din rejse kan du nyde spaen eller træne i hotellets fitness område.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

Hotel-Kirstine-1.jpg
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Med kun 500 meter fra togstationen og 15 minutters køretur fra BonBon-land er dette hotel perfekt for familier og par, som gerne vil opleve en masse sjove ting. På Hotel Kirstines køkken byder på en a la carte menu med traditionel dansk mad, som passer til enhver smag.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

hotel-kong-arthur-1.jpg
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Dette hotel er lige i hjertet af København og tilbyder ikke blot rigtig god service, men også moderne værelser med rare omgivelser. På hotellet kan du nyde godt af italienske retter, spansk tapas og japansk mad. Nørreport station er tæt på, og du vil derfor også kunne opleve en del af København

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

Et wellnessophold på Sjælland byder på forkælelse fra top til tå

Alle mennesker trænger til at forkæle sig selv af og til. Selvforkælelse kan være mange ting. Det kan eksempelvis være morgenmad på sengen, at være længe oppe om aftenen, en shoppetur, en gåtur langs havet og meget mere. Et spaophold på Sjælland betegnes dog ofte som den ultimative selvforkælelse. 

Men hvorfor er det nu lige, at et wellnessophold på Sjælland betragtes som et ophold, hvor du bliver forkælet fra top til tå? Det er fordi, at der er så mange afslappende aktiviteter, du kan tage dig til. At tage en badekåbe og et par badetøfler på for derefter at gå hen til stedets spafaciliteter er ikke særligt anstrengende eller besværligt. Det er jo kun ganske få meter, du skal bevæge dig. 

Når du er ankommet til spafaciliteterne, kan du frit vælge hvilke aktiviteter, der er mest afstressende for dig. Du kan sætte dig godt til rette i en jacuzzi, hvor boblerne får dig til at slappe godt og grundigt af. Derudover kan du vælge at placere dig i en sauna eller dyppe dig i et bassin med koldt vand. 

Uanset hvad du vælger, mærker du straks, at det får dig til at slappe af. Her vil du få ro til ikke at tænke en eneste tanke, men bare være i nuet. Det er lige præcis det, som mange synes er en luksus, hvorfor et wellnessophold er den ultimative forkælelse. 

Tag på et fantastisk wellness ophold på Sjælland med massage

Hvis du ikke allerede er klar over det, så er der en mindre forskel på et spaophold og et wellnessophold. Ofte lapper disse to typer af ophold dog over hinanden. 

Et spaophold tilbyder spafaciliteter, som typisk er inkluderet i den pris, du har betalt for dit ophold. Spafaciliteterne dækker over alt lige fra diverse saunaer til forskellige bade med og uden bobler, dampbade og lignende.

Når det kommer til wellnessbehandlinger, er der tale om noget lidt andet. Disse behandlinger dækker over både neglebehandlinger, ansigtsbehandlinger m.m. Selvfølgelig er massage også en wellnessbehandling. 

Disse behandlinger involverer, at der er nogen, som gør noget for dig, så du føler velvære. Derfor er disse behandlinger for det meste forbundet med en merudgift. Du skal altså booke det separat og betale ekstra for det.

Nu når du er bekendt med forskellen i forhold til spa og wellness på Sjælland, kan det kun anbefales, at du booker en eller flere wellnessbehandlinger, når du er afsted på et spaophold. Du vil i hvert fald ikke fortryde det. 

Et wellness ophold på Sjælland med massage gør bare noget ekstra godt for dig og din krop. Du vil opleve, at du kommer til at slappe helt af, mens du efterfølgende vil føle, at du har masser af overskud.

wellness og afslapning ved havet på Sjælland

Vælg det bedste wellnessophold på Sjælland for dig

For at finde det helt perfekte wellnessophold på Sjælland for dig bør du vælge et ophold, der matcher dine præferencer så godt som muligt. Der vil helt sikkert være flere wellnessophold, som slet ikke er noget for dig. Dette er på grund af, at vi alle sammen har vidt forskellige ønsker og behov. 

Ønsker du for eksempel, at der skal være både spa- og wellnessfaciliteter, skal du ikke gå på kompromis med dette. Det skal i hvert fald kun være fordi, at dit budget ikke rækker til det hele. Derudover har du også mulighed for at kombinere et spaophold med et gourmetophold, hvis du finder, at dette er lige sagen for dig.

Her på siden har vi udvalgt forskellige typer af wellness ophold på Sjælland således, at der burde være et ophold for alle uanset dine præferencer. Du finder også spaophold i diverse prisklasser, så du ikke behøver at overskride dit budget.  

Ønsker du at vide mere om de forskellige wellnessophold her på siden, kan du klikke dig videre ind på vores samarbejdspartneres sider. Det giver dig mulighed for at finde ud af, om du skal booke det pågældende ophold eller ej. 

Giv din partner et romantisk weekendophold på Sjælland med wellness i gave

Har du og din partner snart bryllupsdag, årsdag eller lignende? Og vil du gerne fejre denne dag med manér? Hvad er så mere passende end at give din partner et romantisk wellnessophold på Sjælland i gave?

På sådan et ophold kan I få masser af tid til nærvær og samvær uden, at I bliver forstyrret af de hjemlige gøremål og eventuelle børn. Der er kun jer to, som slapper af og nyder det sammen. 

Lad ikke et godt spaophold tilbud på Sjælland gå din næse forbi

Det er de færreste, der har lyst til at lade et godt spaophold tilbud på Sjælland gå sin næse forbi. Men ved du overhovedet, hvordan du kan få fat i et billigt spa ophold på Sjælland? 

Rent faktisk kan du finde et godt tilbud på et wellnessophold på flere måder. Og heldigvis for dig kommer vi ind på de forskellige måder i dette afsnit, så du også kan se, om du kan få et spaophold til en billigere pris. 

Først og fremmest kan du tilmelde dig forskellige nyhedsbreve hos de steder, der tilbyder wellnessophold. Det gør sig også gældende, hvis du er på udkig efter et kurophold på Sjælland. Når du modtager nyhedsbreve, får du altid at vide, hvis et spahotel har et godt tilbud på deres ophold. 

Du kan ligeledes følge med på dealsites, hvis du for eksempel gerne vil på et wellnessophold på Sjælland med massage. På disse sider kan det sagtens være, at du kan være heldig at få fingrene i sådan et ophold til en nedsat pris.

Bestil et wellness- og kurophold på Sjælland og få en masse nye oplevelser

Uanset om du har bestilt et ophold med wellness på Sjælland, eller om du har booket et ophold med en spa på Sjælland, så kan du sagtens få endnu flere oplevelser med dig hjem. Det er klart en fordel, hvis du gerne vil se lidt mere af Sjælland end blot selve spahotellet.

Det er lige meget, om du er på et spa ophold i Nordsjælland, et wellness ophold i Nordsjælland eller på et ophold et andet sted på Sjælland. Der vil altid være spændende oplevelser, som du kan gå i krig med, hvis du har lidt tid tilovers.

Der er faktisk så mange oplevelser, at det er en god idé, hvis du vælger nogle ud, inden du tager afsted. Hvis du planlægger, hvilke seværdigheder du skal se på forhånd, kan du nå flere, da du ikke skal bruge tid på at finde ud af, hvad du gerne vil opleve. Herunder finder du lidt inspiration til, hvad du kan kigge nærmere på, når du er på Sjælland:

 • Rosenborg Slot
 • Rundetårn
 • Kronborg Slot
 • Vikingeskibsmuseet
 • ARKEN Museum for Moderne Kunst
 • Frilandsmuseet
 • Ordrupgaard Kunstmuseum
 • Gefionspringvandet
 • Skovtårnet
 • Karen Blixen Museum Rungstedlund
 • Ragnarock
 • Bernstorff Slot

Hos Findophold er det nemt at finde det perfekte wellnessophold på Sjælland

Findophold.dk gør det nemt for dig at finde frem til det perfekte wellnessophold på Sjælland. Vi har nemlig lavet en overskuelig liste med alle de bedste spa- og wellnessophold på denne danske ø. Du kan altså bare scrolle listen igennem for at finde dit ophold. 

Bruger du vores platform, behøver du ikke at sidde og søge på hvert eneste sted, da de alle er samlet lige foran dig. Der er derfor ingen chance for, at du overser et helt unikt sted, som bare matcher dig og dine præferencer, når du kigger her på siden.

Giv dig god tid til at gennemse alle de fantastiske wellnessophold i Jylland og på Sjælland, vi har samlet for dig. Vi er sikre på, at du på den måde kan finde det perfekte spaophold på Sjælland for dig og din rejsemakker. Ønsker du at booke et specifikt ophold, klikker du dig bare ind på vores samarbejdspartneres sider. Derefter kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at du skal af sted.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvad kan jeg forvente af et wellnessophold på Sjælland?

På et wellnessophold på Sjælland kan du forvente, at du bliver forkælet med en masse spaaktiviteter, god mad og afslapning. Der er desuden god tid til at være sammen med din rejsemakker.

Er det en god idé at give et gavekort til et wellnessophold på Sjælland?

I de fleste tilfælde er det helt bestemt en god idé at give et gavekort til et wellnessophold på Sjælland. Det er dog ikke en god idé, hvis vedkommende ikke bryder sig om at være på denne type af ophold. 

Er der altid gratis parkering i forbindelse med et wellnessophold på Sjælland?

Som regel er der gratis parkering, når du skal på et wellnessophold på Sjælland. Parkeringen ligger lige ved siden af stedet, så det er nemt for dig at få din rejsekuffert ind i receptionen og derefter hen på dit værelse. Du skal altså ikke bekymre dig i forhold til, om der er en ekstraudgift til parkering.