Bedste wellnessophold i Jylland 2024

Hvis du har brug for den ultimative selvforkælelse, så er et wellness ophold i Jylland lige sagen for dig. Her kan du forkæle både krop og sind. Du vil opleve, at du er et fornyet menneske, når du forlader en spa i Jylland. Leder du efter et wellnessophold i Jylland? Så finder du de bedste her på siden.

Denne side indeholder reklamelinks

hotel-viking-spa-wellness-1.jpg
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

På Hotel Viking får du mulighed for at nyde forskellige måder at bade på. Dels har du Kattegat meget tæt på, og dels byder hotellet på diverse former for spabad. Det betyder både udendørs spa og opvarmet saltvandsswimmingpool og en indendørs pool. Desuden findes der en sauna og mulighed for massage og andre former for behandling på hotellet. Der er også en dejlig restaurant og café, som du kan besøge.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

himmerland-golf-og-spa-resort-1.jpeg
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Kombiner din passion for golf og spa på Himmerland Hotel. Her finder du et af landets smukkeste golfbaner i et billedskønt landskab. Desuden kan du efter spillet slappe af i hotllets spa-område. Her er der mulighed for at nyde diverse former for bade. Det kan for eksempel være: saltbad, sauna, iskoldt bad og andre former for wellness. Værelser af forskellige størrelser og en vidunderlig restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Steigenberger-Alsik-1.jpg
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Det moderne Hotel Alsik byder på diverse spa-oplevelser i særklasse. Værelserne er enkle, hyggelige og lyse. Der findes tre gourmet-restauranter på det store hotel, og selve spa-området tæller hele 4.500 m2. Der er rige muligheder for træning og wellness. Der er for eksempel flere end 60 typer af spa-oplevelser, træning og behandlinger. Det er høj grad af fokus på krop og sind.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

hotel-thinggaard-1.jpg
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Tinggaard i Thy er et hyggeligt, mindre hotel med 32 værelser. Når du besøger det, får du adgang til Sydthy Kurbad, hvor der venter gæsterne nogle forskellige dejlige spa-oplevelser. Der er forskellige former for bade, og der er mulighed for at tilkøbe massage og andre behandlinger. På hotellets restaurant har de et alsidigt menukort, der også indbefatter gourmet-måltider.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

strandhotellet-blokhus-1.jpg
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

På det klassiske badehotel, Strandhotellet Blokhus bor du på et nyopført hotel, som viderefører gamle traditioner. Hotellet er smukt og lyst indrettet, og mange af værelserne har udsigt ud over Vesterhavet. I forhold til wellness så er der en vifte af muligheder for det. Der er både fitness og spa-oplevelser. Der er for eksempel: pool, sauna, vinterbadning og mulighed for massage og andre behandlinger.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

comwell-kellers-park-1.jpg
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park er et meget eksklusivt hotel, der ligger fuldstændig perfekt ved Vejle Fjord. Hotellets restaurant byder på spændende menuer og hyggelig stemning. Værelserne på det historiske hotel har forskellige størrelser, og mange af dem har udsigt ud over fjorden. Wellness-området byder eksempelvis på et termisk område, boblebad, dampbad og pool. En helt igennem vidunderlig oplevelse.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Munkebjerg-Hotel-1.jpg
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Tag ind på det 4-stjernede Munkebjerg Hotel i Vejle, når du gerne vil forkæles. Her får du en dejlig og afslappet stemning, 4 restauranter og en skøn udsigt ud over Vejle Fjord. I hotellets spa-område er der en indendørs pool, boblebad, spabad og fitnesscenter. Det er et handicapvenligt hotel. Værelserne har froskellige størrelser og faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

ruths-hotel-1.jpg
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths Hotel i Gl. Skagen er en oplevelse i sig selv. Her er simpelthen så hyggeligt. På hotellets restaurant venter der gæsterne det skønneste gourmet-menukort, og i Ruths Wellness bydes der på diverse spa-oplevelser. Her bydes for eksempel på: dampbad, sauna, terapibad og et motionsrum. Forkæl krop og sind på Ruths Hotel.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Best-Western-Plus-Hotel-Eyde.jpg
Hotels.com

Best Western Plus Hotel Eyde

4/5

Du får en herlig pakke, når du tjekker ind på Best Western Plus Hotel Eyde i Herning. Hotellet er beliggende i en smuk og fornem bygning fra 1839. Der er en venlig og afslappet stemning på hotellet. Der tilbydes en dejlig morgenmadsbuffet, sauna, motionscenter og et antal mødelokaler. Restauranten serverer traditionelle danske retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.101 kr.

helnan-marselis-aarhus-1.jpg
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Du bor lige ud til sandstranden, når du tjekker ind på Helnan Marselis Hotel. Der er en rigtig hyggelig stemning på hotellet, og det 4-stjernede hotel har værelser i forskellige størrelser. Der bydes på et godt fitnessrum, og i spaområdet finder du blandt andet en indendørs swimmingpool og en sauna. Bo lige ud til en af de bedste strande i området og med kort afstand til Aarhus.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Golf-Hotel-Viborg.jpg
Hotels.com

Golf Hotel Viborg

4/5

Golf Hotel i Viborg er et uformelt hotel, hvor stemningen er hyggelig og behagelig. Værelserne er afslappet indrettet, og der er to restauranter at vælge imellem på hotellet. Desuden bydes der på en indendørs pool, boblebad og sauna. Det er et familievenligt hotel, og der er en legeplads og gratis parkering. Det er også handicapvenligt.

Laveste pris for 2 personer: 1.237 kr.

Enjoy-Resorts-Roemoe.jpg
Hotels.com

Enjoy Resorts Rømø

4/5

Enjoy Resorts Rømø ligger i Nationalpark Vadehavet. Det er et flot og velfungerende moderne feriested, og de enkelte feriehuse har køkken og flere rum. Desuden er der private terrasser til husene. I øvrigt bydes der på mange aktiviteter. Det er for eksempel: golf, spaområde med sauna, indendørs pool, boblebad, bowlingbaner, spillerum og legerum.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Loegstoer-Parkhotel.jpg
Hotels.com

Løgstør Parkhotel

3/5

Løgstør Parkhotel er et stort og moderne hotel. Det ligger lige ved siden af en golfbane. Stemningen på hotellet er behagelig, og værelserne er afslappede og hyggelige. Nogle af værelserne har udsigt ud over fjorden. Hotellets restaurant serverer god dansk mad, og på pubben er der somme tider live musik. Spa-område med pool.

Laveste pris for 2 personer: 818 kr.

Derfor bør du vælge et wellness ophold i Jylland for 2 personer

Et weekendophold i Jylland med wellness er ideelt for 2 personer. Det er lige præcis derfor, at denne type ophold for det meste bliver solgt som en pakkeløsning for netop to personer. 

I en stresset hverdag med masser af daglige gøremål kan det være svært at få inkorporeret lidt voksentid. Men hvis du tager på et ophold i Jylland med spa- og wellnessfaciliteter, kan du være sikker på, at du kan slappe af og komme helt ned i gear.

De fleste par har brug for at forkæle sig selv sammen med hinanden af og til. Det er uanset hvor god tid, der er til parforholdet i hverdagen. Der er noget helt specielt bare ved at skulle koncentrere sig om at slappe og om hinanden på i en spa i Jylland. Den tid er rigtig godt givet ud. 

På et wellnessophold i Jylland for 2 personer er der desuden mulighed for at få snakket om alt det, der er svært at nå, når pligterne derhjemme presser sig på. Måske er det den kommende familieforøgelse, der skal planlægges nærmere? Eller hvad med den tilbygning, der skal bygges? På et spa ophold i Jylland bliver der god tid til at snakke om alt mellem himmel og jord. 

Det kan du forvente af dit spaophold i Jylland

Der er rigtig mange ting, du kan forvente af dit spa ophold i Jylland. For det første kommer du væk hjemmefra, så du ikke skal tænke over alle de ting, du burde lave. For det andet kan du forvente, at der bliver taget rigtig godt imod dig, når du ankommer til stedet. Du vil få et skønt værelse, hvor du kan slappe af og sove, når du har brug for det. 

Der vil være både en badekåbe og et par badetøfler til din rådighed under hele dit ophold. Badekåben og badetøflerne skal du bruge, når du skal hen i stedets spa- og wellnessfaciliteter. 

I spa- og wellnessafdelingen kan du i mange tilfælde få en massage, hvis du har bestilt sådan en. Det koster typisk ekstra, men det er alle pengene værd. Du kan eventuelt bestille en parmassage således, at du og din partner ligger ved siden af hinanden, når I får hver jeres massage. 

At benytte spafaciliteterne er som regel inkluderet i prisen. Det kan være, at der på stedet er alt lige fra en sauna til et dampbad, diverse typer af bade, en infrarød sauna og meget mere. Det er forskelligt fra sted til sted, hvor mange forskellige ting de har i deres spaafdeling. Så har du et specifikt ønske om, at der skal være det ene eller det andet, bør du finde ud af, om der er dette, inden du booker dit ophold. 

Når det kommer til at have det godt og føle velvære, er det vigtigt, at du ikke er sulten. Du kommer bestemt heller ikke til at sulte, da der som regel er inkluderet en aftenmenu og morgenmad i prisen. 

Der bliver naturligvis også gjort en masse ud af den mad, du skal nyde. Kokken har gjort sit yderste i forhold til at købe de rigtige råvarer, tilberede dem samt anrette maden nydeligt på din tallerken. Du skal blot sætte dig til bords og hygge dig med maden samt din rejsepartner.

Sund livstil på et wellnessophold i Jylland

Find spa og wellness i Jylland på tilbud

Du kan sommetider finde spa og wellness i Jylland på tilbud. Men det er oftest svært at finde et godt tilbud, hvor du sparer mange penge. Det er nemlig blevet yderst populært at tage på denne type af ophold. Derfor har de forskellige steder ikke brug for at tilbyde deres wellnessophold til en billigere pris. 

Men hvis du vil på et wellnessophold på Sjælland og Jylland til en nedsat pris, kan du tage af sted i hverdagene. Det er nemlig altid billigere i hverdagene end i weekenderne, fordi der er et weekendtillæg fredag, lørdag og søndag. Så vælger du at tage af sted på en af ugens andre dage, bliver det straks billigere for dig at tage på et ophold i Jylland. 

Du kan også melde dig til at modtage nyhedsbreve fra specifikke steder i Jylland. Derved får du med garanti besked, hvis stedet i en periode har et særlig godt tilbud. Du skal dog huske, at du skal tage en rask beslutning i forhold til at booke et ophold, hvis der dukker et godt tilbud op. Der går nemlig som regel ikke særlig lang tid før, at tilbuddet er udsolgt, da der typisk er et begrænset antal pladser til rådighed. 

På forskellige dealsites i Danmark kan du ligeledes være heldig at finde gode tilbud på wellnessophold i Jylland. Så på disse sider er det også værd at kigge en gang imellem. 

Tips til at nyde dit spa- og wellnessophold i Jylland i fulde drag

Når du er af sted på dit spa- og wellnessophold i Jylland, gælder det om at nyde det i fulde drag. Først og fremmest skal du lige trække vejret dybt for at komme helt ned i gear, så du har mulighed for at være nærværende. Er du ikke nærværende, kan du ikke få det mest optimale ud af dit ophold. 

Et wellnessophold er noget, du skal opleve med alle dine sanser. Og at bruge sanserne kræver, at du er bevidst om at bruge dem. Mange af os har en tendens til at have mobilen nærmest klistret til ansigtet det meste af dagen, eller i hvert fald når vi har fri. 

Har du en tendens til at hænge lidt for meget over din mobil, bør du lave en plan, inden du tager af sted. Lad mobilen blive på værelset og kig kun på den, når din rejsemakker er i bad. 

Naturen er også en form for wellness i Jylland

Har du planer om at blive på stedet al den tid, du er på dit ophold, bør du finde et sted, der er omgivet af smuk natur. Naturen er nemlig også en form for wellness, da den er rigtig god for din psyke. Du kan komme helt ned i gear bare ved at gå en tur i et naturskønt område.

I Jylland er der masser af kvadratmeter, der er dækket af den skønneste natur. Derfor vil det ikke være svært at finde et wellnessophold i Jylland, der også byder på en dejlig nærliggende natur. Natur er ikke kun de grønne områder, skov og så videre. Vand er ydermere en del af naturen. 

Du kan vælge at tage på et wellnessophold i Jylland, der ligger lige op og ned af vandet. Det kan være det store hav, en fjord eller lignende. Da Jylland byder på masser af natur og vand, er det et oplagt sted at tage på et spa- og wellnessophold.

Gåtur langs havet på et wellnessophold

Hyggelige aktiviteter under et wellnessophold i Jylland

Under dit spa- og wellnessophold i Jylland kan det tænkes, at du får lyst til at lave andet end blot at være på stedet. Hvis du vil lidt væk fra wellnessstedet, kan du altid kigge nærmere på de seværdigheder eller attraktioner, der findes i Jylland. 

Der er nemlig masser at gå i gang med. Dog kommer det naturligvis an på, hvor du er henne i Jylland. Er du eksempelvis i Nordjylland, er der lidt langt at køre for at kigge på noget i Sønderjylland. 

Herunder kan du se lidt forslag til, hvad du kan lave. Det anbefales dog, at du også selv søger efter aktiviteter, da det er umuligt at nævne dem alle her.

  • Aktiviteter i Nordjylland: Fårup Sommerland, Rubjerg Knude fyr, Grenen, Aalborg Zoo, Lindholm Høje, Rebild Bakker, Voergaard Slot, Drachmanns Hus m.m.
  • Aktiviteter i Midtjylland: Den Gamle By i Aarhus, Tivoli Friheden, Randers Regnskov, Marselisborg Slot, Ree Park Safari, Kattegatcentret m.m.
  • Aktiviteter i Sønderjylland: Tirpitz, Legoland, Historiecenter Dybbøl Banke, Ribe VikingeCenter, Koldinghus, Vadehavscentret, Tørning Mølle m.m.

Som du kan se af ovenstående, er der aktiviteter for enhver smag uanset, hvor i Jylland du befinder dig. Det gælder altså bare om, at du vælger de ting, som du har allermest lyst til at lave.

Bestil dit næste wellnessophold i Jylland her

Hvis du gerne vil finde det perfekte spa- og wellnessophold i Jylland, står Findophold gerne til din rådighed. På vores side finder du et bredt udvalg af wellnessophold i Jylland, hvorfor der altid er noget for dig uanset dine præferencer. 

Du finder spa- og wellnessophold i flere forskellige prisklasser, så der er et ophold for ethvert budget. Desuden er disse wellnessophold fordelt rundt omkring i hele Jylland. Så hvis du har en specifik del af Jylland, du er vild med, er der sandsynligvis et wellnessophold i området.

Det er altså bare op til dig at kigge alle de dejlige spaophold i Jylland igennem for at finde det perfekt ophold for dig. Ønsker du at få flere informationer om et specifikt ophold, kan du klikke dig videre ind på stederne her på siden. Vi håber, at du finder det bedste wellnessophold i Jylland for dig.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvornår må jeg ankomme på et wellnessophold i Jylland?

Der er altid en fast tid i forhold til, hvornår du må ankomme på et wellnessophold i Jylland. Denne tid er typisk omkring kl. 14 eller kl. 15. Når du ankommer, skal du tjekke ind i receptionen. Det er også her, at du får dit værelsesnummer og din nøgle til værelset. 

Hvem tager på et wellnessophold i Jylland?

Når du er på et wellnessophold i Jylland, vil du støde på folk i alle aldre. Dog vil du nok ikke møde børn. Det kan godt være, at der er børn med på et wellnessophold. Men de må typisk ikke opholde sig i spa- og wellnessafdelingen. 

Er det muligt at købe et gavekort til et wellnessophold i Jylland?

Du kan sagtens købe et gavekort til et wellnessophold i Jylland. Du kan enten købe gavekortet hos et specifikt sted med et wellnessophold eller hos et af de mange steder med oplevelsesgaver. Det er derfor op til dig, hvordan du vil købe et gavekort til et wellnessophold i Jylland. 

Hvad skal jeg skrive på min pakkeliste, når jeg skal på et wellnessophold i Jylland?

Du skal naturligvis huske tøj og sko, toilettaske, penge og så videre. Udover disse ting skal du ydermere pakke dit badetøj, når du skal på et wellnessophold. Du skal nemlig bruge dit badetøj, når du skal benytte dig af spafaciliteterne på stedet. Du kan sommetider købe badetøj på stedet, hvis du har glemt det. Dog er det ikke altid tilfældet.