Bedste wellnessophold på Fyn 2024

Der findes bare ikke noget bedre end at tage på et wellnessophold. Derfor har vi her på siden samlet alle de bedste spaophold på Fyn, så du kan få et godt overblik over dine muligheder. Du behøver ikke at lede efter dit næste ophold på andre sider, da vi har gjort al forarbejdet for dig.

Denne side indeholder reklamelinks

comwell-kongebrogaarden-1.jpg
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Et wellness ophold på Fyn kan meget passende foregå på det lækre Comwell Kongebrogaarden i Middelfart. Det ligger perfekt ned til vandet, og der er gode muligheder for at blive forkælet. Det eksklusive hotel ved Lillebælt rummer 62 dejlige værelser og en glimrende restaurant. Desuden kan du nyde faciliteterne i spa-området med pool osv. og motionscenteret. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Hotel-Faaborg-Fjord-1.jpg
Hotels.com

Hotel Faaborg Fjord

3/5

Tag på et dejligt wellness ophold på det flotte Hotel Faaborg Fjord. Det ligger perfekt lige ud til vandet, og udsigten derfra er fantastisk. Hotellet rummer 128 værelser med privat badeværelse. Der er også en god restaurant og en bar på stedet. Det lækre wellness-område byder blandt andet på diverse spa-oplevelser og et motionscenter. Kæledyr er velkomne. Gratis Wi-Fi og parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

hotel-hesselet-1.jpg
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

Bestil et lækkert wellness ophold på det hyggelige Hotel Hesselet i Nyborg. Det 4-stjernede hotel ligger tæt på stranden ved Storebælt. Der er 59 værelser, en restaurant og en bar på stedet. Desuden byder wellness-området blandt andet på en indendørs pool og et motionscenter. Omkring hotellet er der en tennisbane, en legeplads og en parkeringsplads. Kæledyr er velkomne.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

hotel-troense-1.jpg
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Hotel Troense i Svendborg er det perfekte sted at tage på wellness ophold. Det charmerende hotel ligger lige ud til vandet. Det lille hyggelige hotel rummer 36 værelser med privat badeværelse, en restaurant og en bar. Desuden er der diverse spa-faciliteter, som du har mulighed for at benytte. Omkring hotellet er der en have og terrasse. Velegnet til enlige, par og familier.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Bliv forkælet ud over alle grænser på et ophold med spa og wellness på Fyn

Du kan roligt skrue helt op for dine forventninger, når det kommer til et ophold med spa og wellness på Fyn. Alle dine ønsker kan nemlig blive indfriet, hvis du vælger det rette sted for dig. 

En af de ting, du altid kan se frem til, er afslapning. Du kan være sikker på, at det er muligt at slappe godt og grundigt af lige meget, hvilket wellnessophold på Fyn du vælger. Alle ophold er nemlig mestre i at få dig til at komme helt ned i gear samt bare nyde at være i nuet. Der er nemlig ikke noget andet, du skal.  

Forkælelse og lækker mad er andre ting, du godt kan glæde dig til. Men igen betyder selve stedet ikke så meget. Alle steder med wellnessophold serverer god mad for deres gæster og forkæler dig fra top til tå. 

Tag på et weekendophold på Fyn med wellness og kom helt ned i gear

Du kender det helt sikkert godt. Den ene dag tager den anden, og pludselig er ugen gået. Endelig er det weekend, og det er altid skønt. Eller giver du heller aldrig dig selv tid til at slappe af i weekenderne?

Det kan sagtens være, at det er tilfældet. For i løbet af ugen når du muligvis ikke at vaske tøj, gøre rent og alle de andre ting, der skal klares. Det kan ende med, at weekendens liste med praktiske gøremål bliver utrolig lang, så du slet ikke har tid til noget andet. 

Men det er vigtigt, at du sommetider giver dig selv lov til at komme væk fra hverdagens trummerum. Hvis du vælger at tage på et weekendophold på Fyn med wellness, vil du opleve, at du får mulighed for at komme helt ned i gear. Meningen med et wellnessophold er nemlig, at du skal forkæles så meget som muligt, så du kan slappe af og nyde tiden sammen med din rejsekammerat. 

Du kan nyde at gå i sauna, hygge dig i dampbadet eller bare slappe af i en opvarmet pool. Det er helt op til dig og dine ønsker. Derudover kan du eventuelt booke en massage eller en neglebehandling, så du rigtig kan slappe af og få en masse ny energi, inden den nye uge starter. 

At være på et wellness ophold på Fyn er godt for dit energiniveau og dit velvære. Efter sådan et ophold vil du uden tvivl være i stand til at møde morgendagens udfordringer med friske øjne.

Vidunderlig morgen på et wellnessophold på Fyn

Gode råd til dit wellnessophold på Fyn

Det er altid rart at få et par gode råd med på vejen, hvis det er første gang, at du skal på et spa- og wellnessophold på Fyn. Et af vores gode råd er, at du først og fremmest bør glæde dig helt vildt, fordi det er en alletiders oplevelse. 

Når du pakker din taske eller din kuffert, skal du desuden ikke pakke hverken en badekåbe eller et par badetøfler. Disse ting ligger skam klar til dig på dit værelse, når du ankommer. Du kan altså bare gå op på værelset og tage dit medbragte badetøj på samt iføre dig badekåben og tøflerne. Herved er du på ingen tid klar til at hygge dig i spa- og wellnessafdelingen. 

Det er heller ikke nødvendigt, at du medbringer en shampoo og en badesæbe, da der typisk er sørget for dette også. Ønsker du ikke at bruge stedets shampoo eller badesæbe, kan du sagtens medbringe dit eget. Skal du bruge en hårtørrer? Så bør du lige tjekke, om det er noget, som stedet har på alle værelserne, eller om du skal have din egen med.

En gave med spa- og wellness på Fyn vil glæde alle og enhver

Er du i tvivl om, hvad du skal købe i gave til en person, der ikke ønsker sig noget? Så bør du måske satse dine penge på en gave, hvor der er spa og wellness på programmet. Det er så meget bedre end at få en buket blomster, et nyt slips eller et gavekort til en hjemmeside på nettet. 

Oplevelsesgaver er blevet et hit, fordi det gør noget godt for os mennesker, når vi oplever noget. Vi kan glæde os til selve begivenheden, og vi kan nyde oplevelsen, mens den står på. Så hvis du vælger at glæde en person med et wellnessophold på Sjælland eller Fyn, kan du være sikker på, at vedkommende vil elske denne gave.

Men hvem skal du glæde denne lækre gave med? Det er helt op til dig, om det skal være din partner, et nært familiemedlem, en god ven eller en helt fjerde person. Og ved du, hvad der kan gøre gaven endnu bedre? Det er selvfølgelig, hvis du køber opholdet med henblik på, at dig og gavemodtageren skal afsted sammen på det specifikke ophold.

Har du besluttet dig for at give et wellnessophold på Fyn i gave, kan du blot købe et specifikt ophold og give det i gave. På den måde er det dig, der bestemmer tid og sted. Er du ikke sikker på, hvornår gavemodtageren har tid til at tage afsted, kan du i stedet give et gavekort til et wellnessophold, som du på forhånd har udvalgt. 

Få fingrene i et wellnessophold på Fyn på tilbud

Det er ikke altid helt nemt at få fingrene i et wellnessophold på Fyn på tilbud. Til gengæld er det yderst fantastisk, når det sker. Der findes nemlig ikke noget bedre end at spare penge på sådan et lækkert ophold for 2 personer.

Men hvordan finder du så et wellnessophold på tilbud? Det kan du rent faktisk prøve at finde på flere måder. Til at starte med kan du tage et kig her på siden. Her finder du alle de bedste wellnessophold på Fyn, og det kan muligvis være, at der er et godt tilbud. 

Derudover kan du vælge at tilmelde dig nyhedsbrevene hos de forskellige spahoteller på Fyn med wellnessophold. Hvis et specifikt spahotel har et godt tilbud på et ophold, vil de helt sikkert skrive det i deres nyhedsbrev.

Modtager du et nyhedsbrev, hvor der er et godt tilbud, bør du bestille hurtigst muligt. Gør du ikke dette, kan det være, at du ender med et gå glip af tilbuddet. Du kan også kigge efter gode tilbud på wellnessophold i Jylland eller på Fyn på forskellige dealsites. På disse sider kan det sagtens ske, at du finder et ophold til en billig pris. 

Udforsk spektakulære og underholdende seværdigheder under dit wellnessophold på Fyn

Er du glad for at få en masse oplevelser, når du eksempelvis er på et weekendophold på Fyn med wellness? Det kan vi godt forstå. Det er bare altid rart at opleve noget nyt. 

På hele Fyn finder du et stort udvalg af forskellige spektakulære og underholdende seværdigheder. Så uanset hvor du befinder dig på denne danske ø, kan du finde en eller flere oplevelser, der falder i din smag. 

Du kan kigge på nettet, hvis du ønsker et overblik over, hvilke aktiviteter der er placeret i nærheden af dig. Det er ydermere muligt at kigge lige her, da vi har fundet et par forslag til aktiviteter frem til dig. Herunder kan du se de 10 mest populære seværdigheder på Fyn:

  • Egeskov Slot
  • Den Fynske Landsby
  • H.C. Andersens Hus
  • Odense Zoo
  • Hindsgavl Dyrehave
  • Odense Domkirke
  • Brandts Klædefabrik
  • Tranekær Slotspark
  • Valdemars Slot
  • Nyborg Slot

Få hjælp til at finde et ophold med wellness på Fyn her hos Findophold

Findophold er lige stedet for dig, hvis du er på udkig efter et ophold med wellness på Fyn. Vi har nemlig samlet det ene spa hotel på Fyn efter det andet, så du nemt og hurtigt kan finde en lækker spa på Fyn, der er lige noget for dig og din rejsepartner.

Her på Findophold.dk har vi et ønske om at gøre det enkelt og ligetil for dig og alle andre at finde et fantastisk wellnessophold. Du kan derfor bare sidde derhjemme på computeren eller mobilen og kigge det store udvalg igennem. Du behøver altså ikke at søge rundt på nettet for at finde dit næste wellnessophold på Fyn.

Får du lyst til at vide mere om et specifikt spahotel, kan du bare klikke dig videre ind på vores samarbejdspartneres sider. Her finder du alle de informationer, du har brug for. Hvis du gerne vil booke et ophold, kan det ligeledes klares via vores samarbejdspartneres sider.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Kan jeg komme på et spaophold i Odense?

Hvis du gerne vil på et spaophold i Odense, kan du kigge efter det her på vores side. Er der ikke et wellnessophold i Odense, der er noget for dig, så finder du masser af andre spa ophold på resten af Fyn, som du kan vælge mellem. Der burde være et ophold, som falder i din smag.

Hvem kan jeg tage med på et wellnessophold på Fyn?

Du kan selv vælge, hvem du har lyst til at tage med på et spahotel på Fyn. Det kan være din partner, et familiemedlem, en god ven eller en helt anden person. Dog er det værd at tjekke, om du må tage børn med på det specifikke spahotel. Det er nemlig ikke alle hoteller med wellnes på Fyn, der er noget for børn. 

Hvor længe kan jeg være på et wellnessophold på Fyn?

Der er stort set ingen begrænsning i forhold til, hvor længe du kan opholde dig på et spahotel på Fyn. Hvis der er ledige værelser tilgængelige, kan du blive så længe, du har lyst. De fleste vælger dog at booke et wellnessophold på en enkelt eller to overnatninger.